Találatok a következő kifejezésre: Kicsi a ha nyugalmi állapotban kb (2 db)

Kicsi a péniszem, ha nyugalmi állapotban kb. 6 cm, erekcióban 13, 5-14, 5 cm közt van?

Ezzel a mérettel kb hány lánynak jönnék be?

Legjobb válasz: szia nem a méret a lényeg hanem a tetek ne csak a péniszeddel gondolkozz szex közben van kezed is + nyelvedis+stb

szia nem a méret a lényeg hanem a tetek ne csak a péniszeddel gondolkozz szex közben van kezed is + nyelvedis+stb
Mi sem mérõszallaggal járkálunk xD Hiába lenne neked 23 cm hosszú és 6 cm vastag farkad (ami eggyébként fájna is) ha csak fél percig bírnáll baszniaztán meg elmennél... És am az "átlag" az a 14 cm...Persze ha megkérdezed egy pasitõl hogy neki mekkora azt fogja mondani nagy!!! Ja és mindenkinek 20 centi felett van xD
Nem a méret a lényeg hanem mit teljesítesz vele. Amúgy is sokféle képpen kilehet elégíteni egy lányt:)
én meg egyáltalán nem is mérem a rarkam, mert szentem tök hülyeség, és ahogy már sokan írták elõttem, nem a méret a lényeg! ne foglalkozz ilyennel, ha jön az IGAZI, akkor úgysem azon a pár centin múlik az örömötök!
én 15éves vagyo és ugyanakkora mint neked és énis pont ugy aggodok mint te!!!! te már biztos nemvagy szûz de én igen! ezért kérdezni szeretnék! mit mondot az elsõ lány akivelvoltál amkior meglátta???
Szerintem a kérdés feltételekor te is tisztában vagy a válasszal.... Amúgy ha ez megnyugtat tényleg nem a méret számit, hanem az h hogyan csinálod a dolgokat. Sajnálom h nem nõtt nagyobbra;((
kicsit cingar de ha jol mozgatod bejon, hallottam modszerekrol amiktol megnyulik vagy kiizmosodik de nem tudom hol van a neten.penisz noveles vagy valami ilyesmit irj be a googleba.
Én is hasonló korú és pont ilyen adottságokkal rendelkezõ fiatal vagyok. Én is baromira féltem hogy ennyivel ki fognak röhögni. De amikor csajjal vagy és izzik a levegõ, eszébe se jut senkinek a méret kérdés. Egyébként másnap rákérdeztem hogy ez így nem kevés (kíváncsiság bennem volt), és mondta hogy egyáltalán nem, ne becsüljem le magam :D
Ha elég játékos vagy akkor minden rendben lessz ne aggüdj ;)

110 körüli a pulzusom akkor is, ha csak egy kicsit sétálok, kb 700 métert. Nyugalmi állapotban 78-85 körüli. De egy pici aktivitáskor is nagyon megugrik.15 éves vagyok, magas a gyomorsavam és nem túl egészségesen élek. (? )

Ez lehet csak ett?l a két dologtól? Ha abbahagyom a dohányzást és kevesebb savasító kaját eszek elmúlik? Nagyon er?sen is szoktam érezni ilyenkor, mintha ütnék a mellkasom belülr?l.

Legjobb válasz: Eleve nem jó, hogy 15 évesen dohányzol, próbálj meg leszokni. Legjobb, ha elmész az orvoshoz, mert 15 évesen még nem kellene ilyen rosszul lenned. Súlyproblémád van?

Eleve nem jó, hogy 15 évesen dohányzol, próbálj meg leszokni. Legjobb, ha elmész az orvoshoz, mert 15 évesen még nem kellene ilyen rosszul lenned. Súlyproblémád van?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!