Találatok a következő kifejezésre: Kicsi a ha (3730 db)

Ha veszek egyszerre 2 körcsögöt nem testvéreket 1 fiút, 1 lányt akkor, ha lesz kicsi a lány megeszi a kicsiket meg néha az apát is?

Külön kell rakni ?ket vagy mit csináljak?Megeszek egyáltalán egymágt?És ha külön rakjuk hogy n?nek fel a kicsik ,ha nem tudnak tejet szopni????

Legjobb válasz: A hörcsög magányos állat, a hím és a nõstény is csak szaporodáskor viselik el egymást. Ne tarts egy helyen hörcsögöket, nem szükséges, hogy tenyészd õket, így is van elég höri. Ha mindenképp szeretnél kicsiket, akkor is legyen 2 ketrec, a hím és a nõstény ne legyen mindig együtt. Az anya höri nem fogja bántani a kicsiket, csak ha nem táplálod megfelelõen, vagy beteg a kishöri. Akkor kell elválasztani a kicsiket az anyjuktól, ha ivarérettek lesznek, ekkor már verekednek is az anyukkal, de ilyenkor már nemek szerint is szét kell õket tenni, hogy ne szülessenek még kicsik. De sztem az a legjobb ha egyszerre egy hörcsögöd van, mivel magányos állat, amibõl így is elég van.

A hörcsög magányos állat, a hím és a nõstény is csak szaporodáskor viselik el egymást. Ne tarts egy helyen hörcsögöket, nem szükséges, hogy tenyészd õket, így is van elég höri. Ha mindenképp szeretnél kicsiket, akkor is legyen 2 ketrec, a hím és a nõstény ne legyen mindig együtt. Az anya höri nem fogja bántani a kicsiket, csak ha nem táplálod megfelelõen, vagy beteg a kishöri. Akkor kell elválasztani a kicsiket az anyjuktól, ha ivarérettek lesznek, ekkor már verekednek is az anyukkal, de ilyenkor már nemek szerint is szét kell õket tenni, hogy ne szülessenek még kicsik. De sztem az a legjobb ha egyszerre egy hörcsögöd van, mivel magányos állat, amibõl így is elég van.
Külön kell tenni az apjuktól és az anyjuktól is a kicsiket. Kapható a kisállat kereskedésekben direkt hörcsögöknek való cumisüveg, azzal kell naponta 10 szer megetetni õket. Éjszaka elég 2 óránként. Ne felejtsd el büfiztetni õket!
A kérdező hozzászólása: Ez elég nagy hülyeség!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:)

Ha elég kicsi a kukacom de am minden rendben, jól nézek ki, mennyire gáz amikor pucéran kiderül h emellett meg elég kicsi van?

Emiatt nem nagyon merek jó csajokkal ismerkedni mert később baj lehet belőle :S

Legjobb válasz: Kicsivel is jól ki lehet elégíteni egy lányt... Fõleg ha szûk. Nekem pl már a 15-16cm nagynak számít.... Amúgy ne csak jó csajokkal ismerkedj hanem értelmes, jó csajokkal :D

Kicsivel is jól ki lehet elégíteni egy lányt... Fõleg ha szûk. Nekem pl már a 15-16cm nagynak számít.... Amúgy ne csak jó csajokkal ismerkedj hanem értelmes, jó csajokkal :D
Egyik barátomnak nem tudom mekkora, de nem túl nagy, mert mindig viccel vele h nem nagy... szerintem olyan 8-13közötti lehet és persze jól néz ki, eléggé bejött mindig a lányoknak külsõre. Szóval õ most múlt harminc éves és mindig volt barátnõje, ha akarta évekig meg volt, ha akarta csak egy estére. Lényeg h neki annyi barátnõje lehetett mindig amennyit akart és volt is neki rengeteg annak ellenére, h nem volt neki nagy. Olyan nem volt soha, h ha kellett neki egy lány, akkor azt nem tudta volna megszerezni magának, vagyis megtartani. Szóval a szex a nem nagy izéje ellenére mindig mûködött jól és a barátnõit is mindig õ küldte el... nem a lány a méret miatt. És mondta is mindig, h ez van, fogadják el a lányok... Tehát ne aggódj, meg a 13 az átlagos méret, vagyis én nem tudom, de szerintem volt már errõl régebben szó a barátaimmal és naggyából mindenkinek 13körül van, vagyis szerintem 10ból egy nagyobb csak...és az kamu, h itt írja minden kommentes, h 17 meg 20...mert sztem 10bõl kilenc ugyanúgy átlagos 13al jár...
Ezt inkább egy horgászos topicban kellett volna feltenned:DD
hány éves vagy?
nekem 14
Nyugodj meg, 13-mal nem lesz semmi probléma! Az a lány pedig, aki ilyesmiért kinevet, nem is érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Végülis õket is lehetne állandóan cikizni a mellbõségükkel és még sem tesszük! Szóval nincs semmi baj. Benyomod tövig és élvezni fogják!
HA az illetö lány/nõ értelmés és tényleg szeret akkor a méret nem lényeg.
Az pont jó, attól hosszabb nem kell.
A kérdező hozzászólása: o.O
8-as véleményét osztom, szó szerint :)
dugd be jó erõsen és nem lesz baj:) 17/L
Hat szerintem akkar hogy nezuk kicsi Legalabb vasatag? Egy ferfinel ez gaz lehet A mafyar atlag 14-15cm Erdekes mert a 1975-1980-as szuletesu pasiknal az atlag 16-18, de sokk az ennel nagyobb is jomagam.19.3cm rendelkezem. Ja es nem szamit ez a csajoknak innkabb a ferfiui hijusagnak szamit.
Azt mondom, legyen türelmed kivárni, amíg találkozol egy olyan lánnyal, akivel kölcsönösen nagyon szeretitek egymást. Vele biztosan nem lesz a méretedbõl baj! Azt meg, hogy ki mit mond a saját méretérõl, nem kell mindig elhinni, vagy talán soha, mert biztos, hogy nagy része hazudik!
nem az szamit mekkora, hanem hogy milyen jo vagy a sex-ben!! (am fiu vagyok 13 eves de jo par dolgot tudok ezekrol)
Jo az
Nem kell rinyálni, csajozz nyugodtan :) hajrááá
A kérdező hozzászólása: olyan 13 korul..
mennyi az a nem is kicsi, nem is nagy ?? számszerûleg?
A kérdező hozzászólása: 22 nem nagyon kicsi, csak nem olyan nagy.. :)
hát ha tényleg kib aszott kicsi akkor az gáz, de ha annyira nem kicsi meg nem is nagy azt szeretik a lányok:3
Ne parázz, elég az. Sõt inkább pont jó. Az enyém jóval nagyobb (17/5, 5), és sokszor volt vele gond. Nekem a csajozás nem igazán megy, mert hiába nagy a méretem, nem vagyok az a bejövõs típus. Inkább csak szárazbarát. Sõt volt olyan is, hogy azt mondta nekem, ezt nekem fel nem tolod! és bekapni sem tudják, mint a tiédet. Elsõre inkább csak kézzel kiverik, de d*gásról szó sem lehet. Szóval ez sem jó! Ne parázz, örülj hogy minden lukba beleférsz! Különben is amíg fiatalok vagyunk, inkább a mennyiségre hajtsunk ne a minõségre :-))))

FIUK, vélemény? 18/L vagyok zöld szem barna haj vékony sportos alak, viszont kicsi de kemény feszes a mellem miért zavar titeket ha egy "jó" csajnak kicsi a melle?

Legjobb válasz: Mit ertesz a kicsi mell alatt? 65/A -nal kisebb vagy meg topp meretu. Egyeseknek meg a 75/70/B is kicsinek szamit. Egyebkent szep ha nem is nagy, feszes , kemeny akkor mar nagyon jo :D Ezert ne erezd magad kevesebbnek mint akiknek nagy van.

Mit ertesz a kicsi mell alatt? 65/A -nal kisebb vagy meg topp meretu. Egyeseknek meg a 75/70/B is kicsinek szamit. Egyebkent szep ha nem is nagy, feszes , kemeny akkor mar nagyon jo :D Ezert ne erezd magad kevesebbnek mint akiknek nagy van.
Engem nem zavar, de egy képet azért átdobhatnál...
A kérdező hozzászólása: 75B :) nem érzem kevesebbnek magam nem erõl van szó csak nem értem mi a jobb a nagy lógós ciciben mint a kicsi vagy közepes keményben :/
Jónak tûnik ez.De egy kép többet mondana.
A kérdező hozzászólása: A kép az már intim szféra csak kiváncsi voltam egy pasi véleményére:)
én lány vagyok de énnekem azt mondták a srác haverjaim, hogy azért, mert az jónagy, lehet fogdosni mert jó puha..:D Viszont van akinek a 'közepes' jön be, ami ugy pont a kézben elfér.:D Nekemis valami olyasmi van. mondjuk én 80/C vagyok. (ezeket a számozásokat se vágom amugy, mert van hogy csak a D-s jó rám, pedig szerintem akkora nincs.....)
"nem értem mi a jobb a nagy lógós ciciben mint a kicsi vagy közepes keményben :/" Nem kell ám lenézni a nagymellû lányokat sem. :) Figyelj, ha egy srác beléd szeret és nem felszínes, nem fogja zavarni. Sõt, van, akiknek kifejezetten ez tetszik. Természetes módon se te, se a nagymellû lányok nem tudnak rajta változtatni, akkor minek rajta elmélkedni? :)
én is 75/B-s vagyok, de én egyáltalán nem érzem kicsinek ezt a méretet. mondjuk igaz, hogy csak 17 vagyok, de szerintem azért nem kicsi :)
Azmár tuti hogy jó csaj vagy és éngem pl nem zavar a kicsi mell!:D


Ha kicsi a gumi, le tud csúszni szeretkezés közben?

Legjobb válasz: ha kicsi, akkor rászorul és kényelmetlen. ha nagy, akkor tud lecsúszni

ha kicsi, akkor rászorul és kényelmetlen. ha nagy, akkor tud lecsúszni
ha Kicsi akkor inkább nem megy rá ha nagy akkor tud lecsúszni..
A legtöbb gumi ugyanazon méretû. És kicsi semmiképpen nem lehet, mivel eléggé nyúlékony. Ha nem hiszed, próbáld meg felhúzni a kezedre, simán fel fog menni a könyöködig.
ha kicsi, akkor fel sem tudod húzni, nemde????
Lehet rossz helyen van a vesszõ :D Lehet így akarta a kedves kérdezõ: "Ha kicsi, a gumi le tud csúszni szeretkezés közben?" :D

Ha kicsi a homlokom és ovális arcom van, a hajam meg vékony szálú és hullámos, hogy legyen normális, emberi frizurám?

Az a helyzet, hogy nagyon nehezen kezelhetõ a hajam. Mivel vékony szálú és hullámos, ezért állandóan szétáll és kócos. Ja és ráadásul száraz is. Mézet kenek rá és használok ilyen töredezés elleni cuccot, méreg drága volt és most teszek rá hajegyenesítõ habot is. Viszont nincs pénzem mindig hajegyenesítõt venni és hajlakkot sem akarok használni, mert nem akarok napi három órát tökölni a tükör elõtt, mire kivasalom, meg ráfújok egy liter hajlakkot. Ezért le fogom vágatni a hajam, mert slamposan néz ki, hiába ápolom és már elegem van, hogy mindenki ezt mondja. Be kell látnom, hogy igazuk van és nem szeretnék slamposan kinézni. De eddig minden egyes frizura kudarcba fulladt. A fuflu azért, mert kicsi a homlokom, meg annyira nem is tetszik, a hosszú haj azért, mert nem olyan szép egyenes, hanem slampos, az összefogott azért, mert az ovális arcommal ló fejem van, a rövid pedig azért, mert vastag és hosszú a nyakam. Már vagy hatezer frizurát megnéztem a guglin, de mindegyik ellen van kivetésem.

Legjobb válasz: 1.borotváld le és paróka 2.figyelj oda még rá egy kicsit és növeszd meg jó hosszúra aztán ha már hosszú akkor csak odafigyelsz és csak kicsit ápolnod kell, addig meg hord felkötve. 3.küldj egy képet az arcodról és a hajadról. szívesen segítek

1.borotváld le és paróka 2.figyelj oda még rá egy kicsit és növeszd meg jó hosszúra aztán ha már hosszú akkor csak odafigyelsz és csak kicsit ápolnod kell, addig meg hord felkötve. 3.küldj egy képet az arcodról és a hajadról. szívesen segítek
A kérdező hozzászólása: 1 Hahaha. 2 Nem nõ meg túl hosszúra, csak a vállamig. Ennél hosszabb még sose volt, mert nem nõ, próbáltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de pont azért írtam le inkább részletesen, mert nem akarom neten mutogatni magam idegeneknek.
én éppen azt hallottam hogy a frufru pont jó arra hogy kompenzálja a nem megfelelõ méretû homlokot, persze nem a szembelógós fajtára gondolok...ha van válligérõ hajad, fond be félszárazon, vagy csavard kontyba és ha úgy alszol, akkor kellemesen hullámos lesz, nekem beválik, olcsó, egyszerû, és nem kell vele bíbelõdni itt egy link, szerintem ez a haj pl. nagyon szép, és könnyen el is készíthetõ http://www.glamour.com/images/beauty/2013/02/karlie-kloss-ha.. http://d277vln4jzkhhg.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012..

Ahol még csecsemő a testvér, ha reálisan nézed, inkább a nagyra jut sokkal kevesebb idő, vagy inkább a kicsire a nagy csecsemőkorához képest?

Legjobb válasz: Nyilván a nagy csecsemõkorához képest a kicsi kevesebb figyelmet fog kapni, mert akkor még õ volt az egyetlen csoda az életedben, de egy talpraesett anyuka szerintem nem csinál ebbõl problémát. Nekem 1,5 év van a két gyerkõc között és simán megoldottam. Amíg a kicsi szopizott, addig a nagy mellém ült és mesét vagy verses könyvet olvastunk, nagyokat sétáltunk, a kicsi jókat aludt a babakocsiban a játszótéren. Nekem a házimunka volt, ami kicsit megsínylette a dolgot, de az elsõ pár hónapban rendeltem az ebédet, így nem volt annyira feszített a tempó. Próbáltam a kicsivel kapcsolatos teendõkbe (fürdetés, pelenkázás, öltöztetés) bevonni a nagyobbat is, hogy akkor is érezze, hogy nem szorul háttérbe. Soha nem panaszkodott :)

Nyilván a nagy csecsemõkorához képest a kicsi kevesebb figyelmet fog kapni, mert akkor még õ volt az egyetlen csoda az életedben, de egy talpraesett anyuka szerintem nem csinál ebbõl problémát. Nekem 1, 5 év van a két gyerkõc között és simán megoldottam. Amíg a kicsi szopizott, addig a nagy mellém ült és mesét vagy verses könyvet olvastunk, nagyokat sétáltunk, a kicsi jókat aludt a babakocsiban a játszótéren. Nekem a házimunka volt, ami kicsit megsínylette a dolgot, de az elsõ pár hónapban rendeltem az ebédet, így nem volt annyira feszített a tempó. Próbáltam a kicsivel kapcsolatos teendõkbe (fürdetés, pelenkázás, öltöztetés) bevonni a nagyobbat is, hogy akkor is érezze, hogy nem szorul háttérbe. Soha nem panaszkodott :)
Számomra elég egyértelmû, hogy a csecsemõ fogja kapni a nagyobb figyelmet.
Amikor ketten vannak, meg kell osztani, vagy együtt! Ha együtt, akkor nem kell osztoszkodni! Mindenkinek igénye szerint.
Nagy sok idõt tölt bölcsi/oviban így egyértelmû, hogy kevesebb közös idõ lesz vele.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, amikor egyszerre vannak otthon.
Szerintem egy csecsemõvel kevesebbet kell foglalkozni, mint egy nagyobb 2-3-4-5-6 éves gyerekkel, egy csecsemõ sokat nézelõdik, alszik, de szerintem ettõl még nincs elhanyagolva

Mit csináljak akkor ha kicsi a tampon?

Legjobb válasz: Hogyhogy kicsi? Kiesik magától? Van abban több méret is.

Hogyhogy kicsi? Kiesik magától? Van abban több méret is.
Ezt nem értem? Írjál már valamit, miért is? N
Vegyél nagyobbat.
Ha az extra méret is kicsi...járj tyúklépésben...vagy használj betétet!...édesjóistenem!
Mire használod?

Milyen stílusú ruhákat hordjak ha kicsi a mellem?

nem akarom kihangsúlyozni de akarom hogy látszódjon hogy van mellem..

Legjobb válasz: Hordj valami olyan melltartót ami kicsit kihangsúlyozza.

Hordj valami olyan melltartót ami kicsit kihangsúlyozza.
nekem is kicsi, testhez álló ruhákat hordok :) (ezzel mondjuk pont hangsúlyozom...)
garbót ne! legalább is a sztájlisztok szerint nem elõnyös
a lógós ruhák az pont a mell méretét hangsúlyozza ki mindenkinek :D lelóg róla és nagyobbítja
A kérdező hozzászólása: Sünii tudsz képet linkelni hogy mire is gondolsz pontosan?
Fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: bocsi hogy nem írtam 15 vok és fiú!
Fekvõtámasz, kézkezes súlyemelés. :)
*kétkezes
Lefogyni "belõle" csak kardió mozgással lehet (futás, ugrókötél, stb.), de akkor is a szervezeted dönti el, honnan fogja leadni a felesleget. Csak mellrõl NEM LEHET fogyni. Erõsíteni: amit elõzõek írtak. Fekvõtámasz, fekve nyomás, tolódzkodás stb.
expander

Miért borul fel az egész napunk, ha nem egész nap a lakásba robotolok, hanem csavizok egy kicsit a gyerekekkel?

Hihetetlen, hogy ha elmegyek a gyerk?cökkel pl. délel?tt a bevásárlás után egy kicsit játszóterezni is, akkor már az ebéd csak 3 óra felé készül el és mire észbe kapok, már este van és úszik az egész lakás. Néha már nagyon bele vagyok fáradva.

Legjobb válasz: Én ugy szoktam,ha tudom,hogy megyünk valahova,vagy jönnek hozzánk,egy kicsit korábban kellek és rendet teszek a lakásba.A fõzni valót elkészitem ha olyan.Például megpucolom a krumplit,kipanirozom a hust,hazajövök és már csak késziteni kell.De ha váratlanul megyünk,engem nem zavar,ha egy kicsit kupi van.És kilehet birni szendvicsen is egy nap.

Én ugy szoktam, ha tudom, hogy megyünk valahova, vagy jönnek hozzánk, egy kicsit korábban kellek és rendet teszek a lakásba.A fõzni valót elkészitem ha olyan.Például megpucolom a krumplit, kipanirozom a hust, hazajövök és már csak késziteni kell.De ha váratlanul megyünk, engem nem zavar, ha egy kicsit kupi van.És kilehet birni szendvicsen is egy nap.
Sajnos ugyan ez van nálunk is, nem tudom hogy lehetne másképp csinálni?!Ha nem egész nap ithon vagyok és robotolk hanem valahova elmegyünk akkor aztán ténylegcsak du. ra vankaja és a rendrakás meg estére vagy éjelre marad!Pedigmi már 10 hosak vagyunk lassanmégis nagyon nehéz a fiam mellet haladni a házimunkával!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!