Találatok a következő kifejezésre: Kicsi a ha (3876 db)

Ha veszek egyszerre 2 körcsögöt nem testvéreket 1 fiút, 1 lányt akkor, ha lesz kicsi a lány megeszi a kicsiket meg néha az apát is?

Külön kell rakni ?ket vagy mit csináljak?Megeszek egyáltalán egymágt?És ha külön rakjuk hogy n?nek fel a kicsik ,ha nem tudnak tejet szopni????

Legjobb válasz: A hörcsög magányos állat, a hím és a nõstény is csak szaporodáskor viselik el egymást. Ne tarts egy helyen hörcsögöket, nem szükséges, hogy tenyészd õket, így is van elég höri. Ha mindenképp szeretnél kicsiket, akkor is legyen 2 ketrec, a hím és a nõstény ne legyen mindig együtt. Az anya höri nem fogja bántani a kicsiket, csak ha nem táplálod megfelelõen, vagy beteg a kishöri. Akkor kell elválasztani a kicsiket az anyjuktól, ha ivarérettek lesznek, ekkor már verekednek is az anyukkal, de ilyenkor már nemek szerint is szét kell õket tenni, hogy ne szülessenek még kicsik. De sztem az a legjobb ha egyszerre egy hörcsögöd van, mivel magányos állat, amibõl így is elég van.

A hörcsög magányos állat, a hím és a nõstény is csak szaporodáskor viselik el egymást. Ne tarts egy helyen hörcsögöket, nem szükséges, hogy tenyészd õket, így is van elég höri. Ha mindenképp szeretnél kicsiket, akkor is legyen 2 ketrec, a hím és a nõstény ne legyen mindig együtt. Az anya höri nem fogja bántani a kicsiket, csak ha nem táplálod megfelelõen, vagy beteg a kishöri. Akkor kell elválasztani a kicsiket az anyjuktól, ha ivarérettek lesznek, ekkor már verekednek is az anyukkal, de ilyenkor már nemek szerint is szét kell õket tenni, hogy ne szülessenek még kicsik. De sztem az a legjobb ha egyszerre egy hörcsögöd van, mivel magányos állat, amibõl így is elég van.
Külön kell tenni az apjuktól és az anyjuktól is a kicsiket. Kapható a kisállat kereskedésekben direkt hörcsögöknek való cumisüveg, azzal kell naponta 10 szer megetetni õket. Éjszaka elég 2 óránként. Ne felejtsd el büfiztetni õket!
A kérdező hozzászólása: Ez elég nagy hülyeség!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:)

Csajok kicsi a farkam és egyre jobban zavar, titeket nem zavar ha ilyen pasikkal vagytok együtt? Kép? . F30

Legjobb válasz: mekkora a kicsi? ha igazán kicsi zavar, látni kéne 23L

mekkora a kicsi? ha igazán kicsi zavar, látni kéne 23L
Legyél rá büszke, h feláll. Valakinek nagy, de nem áll fel. Az jobb?
A kérdező hozzászólása: Köszi, vègre valaki....
Egyáltalán nem gáz, mert elég vastag, a normál átlagos méretet meg a hossza eléri.
A kérdező hozzászólása: Gáz mi :(
Ez mereven se lesz 15
A kérdező hozzászólása: Ha merev akkor...
[link] [link] [link] Ez hol 15 centi??
A kérdező hozzászólása: Ok, de ez merev állapotban
Küldesz képet üziben?:) 19/L
A kérdező hozzászólása: 15cm :(
Legalább centiben add meg a méretedet. Ó, most látom, csajoknak szól a kérdésed. Ha már lepötyögtem, elengedem ezt a pár mondatot.
Mégis mekkora?
Szia tudom mar eleg regen tetted Fel meg a kerdest...de csak most regisztraltam az oldalra...esetleg priviben küldenél egy képet ugy tudok "velemenyt mondani"

Ha elég kicsi a kukacom de am minden rendben, jól nézek ki, mennyire gáz amikor pucéran kiderül h emellett meg elég kicsi van?

Emiatt nem nagyon merek jó csajokkal ismerkedni mert később baj lehet belőle :S

Legjobb válasz: Kicsivel is jól ki lehet elégíteni egy lányt... Fõleg ha szûk. Nekem pl már a 15-16cm nagynak számít.... Amúgy ne csak jó csajokkal ismerkedj hanem értelmes, jó csajokkal :D

Kicsivel is jól ki lehet elégíteni egy lányt... Fõleg ha szûk. Nekem pl már a 15-16cm nagynak számít.... Amúgy ne csak jó csajokkal ismerkedj hanem értelmes, jó csajokkal :D
Egyik barátomnak nem tudom mekkora, de nem túl nagy, mert mindig viccel vele h nem nagy... szerintem olyan 8-13közötti lehet és persze jól néz ki, eléggé bejött mindig a lányoknak külsõre. Szóval õ most múlt harminc éves és mindig volt barátnõje, ha akarta évekig meg volt, ha akarta csak egy estére. Lényeg h neki annyi barátnõje lehetett mindig amennyit akart és volt is neki rengeteg annak ellenére, h nem volt neki nagy. Olyan nem volt soha, h ha kellett neki egy lány, akkor azt nem tudta volna megszerezni magának, vagyis megtartani. Szóval a szex a nem nagy izéje ellenére mindig mûködött jól és a barátnõit is mindig õ küldte el... nem a lány a méret miatt. És mondta is mindig, h ez van, fogadják el a lányok... Tehát ne aggódj, meg a 13 az átlagos méret, vagyis én nem tudom, de szerintem volt már errõl régebben szó a barátaimmal és naggyából mindenkinek 13körül van, vagyis szerintem 10ból egy nagyobb csak...és az kamu, h itt írja minden kommentes, h 17 meg 20...mert sztem 10bõl kilenc ugyanúgy átlagos 13al jár...
Ezt inkább egy horgászos topicban kellett volna feltenned:DD
hány éves vagy?
nekem 14
Nyugodj meg, 13-mal nem lesz semmi probléma! Az a lány pedig, aki ilyesmiért kinevet, nem is érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Végülis õket is lehetne állandóan cikizni a mellbõségükkel és még sem tesszük! Szóval nincs semmi baj. Benyomod tövig és élvezni fogják!
HA az illetö lány/nõ értelmés és tényleg szeret akkor a méret nem lényeg.
Az pont jó, attól hosszabb nem kell.
A kérdező hozzászólása: o.O
8-as véleményét osztom, szó szerint :)
dugd be jó erõsen és nem lesz baj:) 17/L
Hat szerintem akkar hogy nezuk kicsi Legalabb vasatag? Egy ferfinel ez gaz lehet A mafyar atlag 14-15cm Erdekes mert a 1975-1980-as szuletesu pasiknal az atlag 16-18, de sokk az ennel nagyobb is jomagam.19.3cm rendelkezem. Ja es nem szamit ez a csajoknak innkabb a ferfiui hijusagnak szamit.
Azt mondom, legyen türelmed kivárni, amíg találkozol egy olyan lánnyal, akivel kölcsönösen nagyon szeretitek egymást. Vele biztosan nem lesz a méretedbõl baj! Azt meg, hogy ki mit mond a saját méretérõl, nem kell mindig elhinni, vagy talán soha, mert biztos, hogy nagy része hazudik!
nem az szamit mekkora, hanem hogy milyen jo vagy a sex-ben!! (am fiu vagyok 13 eves de jo par dolgot tudok ezekrol)
Jo az
Nem kell rinyálni, csajozz nyugodtan :) hajrááá
A kérdező hozzászólása: olyan 13 korul..
mennyi az a nem is kicsi, nem is nagy ?? számszerûleg?
A kérdező hozzászólása: 22 nem nagyon kicsi, csak nem olyan nagy.. :)
hát ha tényleg kib aszott kicsi akkor az gáz, de ha annyira nem kicsi meg nem is nagy azt szeretik a lányok:3
Ne parázz, elég az. Sõt inkább pont jó. Az enyém jóval nagyobb (17/5, 5), és sokszor volt vele gond. Nekem a csajozás nem igazán megy, mert hiába nagy a méretem, nem vagyok az a bejövõs típus. Inkább csak szárazbarát. Sõt volt olyan is, hogy azt mondta nekem, ezt nekem fel nem tolod! és bekapni sem tudják, mint a tiédet. Elsõre inkább csak kézzel kiverik, de d*gásról szó sem lehet. Szóval ez sem jó! Ne parázz, örülj hogy minden lukba beleférsz! Különben is amíg fiatalok vagyunk, inkább a mennyiségre hajtsunk ne a minõségre :-))))


FIUK, vélemény? 18/L vagyok zöld szem barna haj vékony sportos alak, viszont kicsi de kemény feszes a mellem miért zavar titeket ha egy "jó" csajnak kicsi a melle?

Legjobb válasz: Mit ertesz a kicsi mell alatt? 65/A -nal kisebb vagy meg topp meretu. Egyeseknek meg a 75/70/B is kicsinek szamit. Egyebkent szep ha nem is nagy, feszes , kemeny akkor mar nagyon jo :D Ezert ne erezd magad kevesebbnek mint akiknek nagy van.

Mit ertesz a kicsi mell alatt? 65/A -nal kisebb vagy meg topp meretu. Egyeseknek meg a 75/70/B is kicsinek szamit. Egyebkent szep ha nem is nagy, feszes , kemeny akkor mar nagyon jo :D Ezert ne erezd magad kevesebbnek mint akiknek nagy van.
Engem nem zavar, de egy képet azért átdobhatnál...
A kérdező hozzászólása: 75B :) nem érzem kevesebbnek magam nem erõl van szó csak nem értem mi a jobb a nagy lógós ciciben mint a kicsi vagy közepes keményben :/
Jónak tûnik ez.De egy kép többet mondana.
A kérdező hozzászólása: A kép az már intim szféra csak kiváncsi voltam egy pasi véleményére:)
én lány vagyok de énnekem azt mondták a srác haverjaim, hogy azért, mert az jónagy, lehet fogdosni mert jó puha..:D Viszont van akinek a 'közepes' jön be, ami ugy pont a kézben elfér.:D Nekemis valami olyasmi van. mondjuk én 80/C vagyok. (ezeket a számozásokat se vágom amugy, mert van hogy csak a D-s jó rám, pedig szerintem akkora nincs.....)
"nem értem mi a jobb a nagy lógós ciciben mint a kicsi vagy közepes keményben :/" Nem kell ám lenézni a nagymellû lányokat sem. :) Figyelj, ha egy srác beléd szeret és nem felszínes, nem fogja zavarni. Sõt, van, akiknek kifejezetten ez tetszik. Természetes módon se te, se a nagymellû lányok nem tudnak rajta változtatni, akkor minek rajta elmélkedni? :)
én is 75/B-s vagyok, de én egyáltalán nem érzem kicsinek ezt a méretet. mondjuk igaz, hogy csak 17 vagyok, de szerintem azért nem kicsi :)
Azmár tuti hogy jó csaj vagy és éngem pl nem zavar a kicsi mell!:D

Ha kicsi a gumi, le tud csúszni szeretkezés közben?

Legjobb válasz: ha kicsi, akkor rászorul és kényelmetlen. ha nagy, akkor tud lecsúszni

ha kicsi, akkor rászorul és kényelmetlen. ha nagy, akkor tud lecsúszni
ha Kicsi akkor inkább nem megy rá ha nagy akkor tud lecsúszni..
A legtöbb gumi ugyanazon méretû. És kicsi semmiképpen nem lehet, mivel eléggé nyúlékony. Ha nem hiszed, próbáld meg felhúzni a kezedre, simán fel fog menni a könyöködig.
ha kicsi, akkor fel sem tudod húzni, nemde????
Lehet rossz helyen van a vesszõ :D Lehet így akarta a kedves kérdezõ: "Ha kicsi, a gumi le tud csúszni szeretkezés közben?" :D

Fiúk, nektek nagyom számít ha egy lánynak kicsi a melle?

Legjobb válasz: Mennyire kicsi? 70AA?

Mennyire kicsi? 70AA?
Végülis, teljesen logikus pár kölyök véleményére adni. Igen, mondtál páran és az Egész Kicseszett Férfinek a nagy dudákat szereti. Evidens.
Utolsó válaszoló mit kell beleszólni. Én is olyan lány vagyok aki mindent magára vesz. Nem szabad! Mint itt is kiderült sokaknak tetszik.
Mit kell beleszólni? Tessék? Szerinted értelmes dolog pár fajankó véleményébõl kiindulni és azt képzelni, hogy az mindenkire igaz? És ha én azt mondom, "minden nõ buta", lesznek, akik egyetértenek velem, de attól még igazam van? Minden nõ? Mindegyik? Nem. Mocskosul nem.
Erre példa Rihanna, neki is kis csenevész mellei vannak, de attól még igen szexi. Tudom fel van tuningolva mindenféle marketing dologgal, de attól még szép. Ha az arcod szép akkor nem gond. Legyen kisugárzásod ennyi.
Én nem mellméret alapján választok párt magamnak. Nálam ez nem szempont, egyébként jobban szeretem a kicsi-feszes melleket. :) De tényleg nem ez dönti el, hogy mit akarok a lánytól.
Férfi vagyok és most bevallom: minden cicit szeretek!!! A nagyot azért mert nagy a picit meg azért mert pici!! (amúgy azt tapasztalom hogy a pici ciciseknek szebb popójuk)
A forma fontosabb.
Nekem is pici mellem van, mondták már haverjaim is, de miért sértõdnék meg, tudom, hogy igazuk van. Ha pedig valakivel ágyba kerültem, csak dicsérték, hogy szép. Soha egy rossz szót nem hallottam róla, olyantól se, akirõl tudom, hogy (nagyobb)mellpárti.
A kérdező hozzászólása: Azert irtam ki mert minden fiu aki korulottem van csak a nagy dudakrol tud beszelni. Es nekem megy egy haverom akirol nem hittem volna h ilyet mond , beszolt hogy kicsi. Szoval elegge elrontottak a kedvem. Azert kerdeztem meg hogy tenyleg mindenkinek csak a nagy szamit.
ide csak az ír akinek a kicsi jön be megvolt az egófényezés, most örülsz?
Igen, számit. Csak kicsi jöhet szóba.
Nah, itt az 1000-dik ilyen kérdés.....
Nem annyira, de nekem jobban tetszik a kis mell :)
A kérdező hozzászólása: 70B
Engem nem zavar. Ha ismerkedsz írj!
Az nem kicsi. Az A kicsi. A B közepes. A C átlag feletti. Détõl pedig nagy.
Nem számít. Imádom a kicsit! 70 B tökéletes.
Nekem a kicsi tetszik. A nagy melleket valahogy nem találtam soha szépnek. Ismerkednék, úgyhogy írj :) 23/F
Én nem bírom a túl nagyokat...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Ha kicsi a homlokom és ovális arcom van, a hajam meg vékony szálú és hullámos, hogy legyen normális, emberi frizurám?

Az a helyzet, hogy nagyon nehezen kezelhetõ a hajam. Mivel vékony szálú és hullámos, ezért állandóan szétáll és kócos. Ja és ráadásul száraz is. Mézet kenek rá és használok ilyen töredezés elleni cuccot, méreg drága volt és most teszek rá hajegyenesítõ habot is. Viszont nincs pénzem mindig hajegyenesítõt venni és hajlakkot sem akarok használni, mert nem akarok napi három órát tökölni a tükör elõtt, mire kivasalom, meg ráfújok egy liter hajlakkot. Ezért le fogom vágatni a hajam, mert slamposan néz ki, hiába ápolom és már elegem van, hogy mindenki ezt mondja. Be kell látnom, hogy igazuk van és nem szeretnék slamposan kinézni. De eddig minden egyes frizura kudarcba fulladt. A fuflu azért, mert kicsi a homlokom, meg annyira nem is tetszik, a hosszú haj azért, mert nem olyan szép egyenes, hanem slampos, az összefogott azért, mert az ovális arcommal ló fejem van, a rövid pedig azért, mert vastag és hosszú a nyakam. Már vagy hatezer frizurát megnéztem a guglin, de mindegyik ellen van kivetésem.

Legjobb válasz: 1.borotváld le és paróka 2.figyelj oda még rá egy kicsit és növeszd meg jó hosszúra aztán ha már hosszú akkor csak odafigyelsz és csak kicsit ápolnod kell, addig meg hord felkötve. 3.küldj egy képet az arcodról és a hajadról. szívesen segítek

1.borotváld le és paróka 2.figyelj oda még rá egy kicsit és növeszd meg jó hosszúra aztán ha már hosszú akkor csak odafigyelsz és csak kicsit ápolnod kell, addig meg hord felkötve. 3.küldj egy képet az arcodról és a hajadról. szívesen segítek
A kérdező hozzászólása: 1 Hahaha. 2 Nem nõ meg túl hosszúra, csak a vállamig. Ennél hosszabb még sose volt, mert nem nõ, próbáltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de pont azért írtam le inkább részletesen, mert nem akarom neten mutogatni magam idegeneknek.
én éppen azt hallottam hogy a frufru pont jó arra hogy kompenzálja a nem megfelelõ méretû homlokot, persze nem a szembelógós fajtára gondolok...ha van válligérõ hajad, fond be félszárazon, vagy csavard kontyba és ha úgy alszol, akkor kellemesen hullámos lesz, nekem beválik, olcsó, egyszerû, és nem kell vele bíbelõdni itt egy link, szerintem ez a haj pl. nagyon szép, és könnyen el is készíthetõ http://www.glamour.com/images/beauty/2013/02/karlie-kloss-ha.. http://d277vln4jzkhhg.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012..

Ahol még csecsemő a testvér, ha reálisan nézed, inkább a nagyra jut sokkal kevesebb idő, vagy inkább a kicsire a nagy csecsemőkorához képest?

Legjobb válasz: Nyilván a nagy csecsemõkorához képest a kicsi kevesebb figyelmet fog kapni, mert akkor még õ volt az egyetlen csoda az életedben, de egy talpraesett anyuka szerintem nem csinál ebbõl problémát. Nekem 1,5 év van a két gyerkõc között és simán megoldottam. Amíg a kicsi szopizott, addig a nagy mellém ült és mesét vagy verses könyvet olvastunk, nagyokat sétáltunk, a kicsi jókat aludt a babakocsiban a játszótéren. Nekem a házimunka volt, ami kicsit megsínylette a dolgot, de az elsõ pár hónapban rendeltem az ebédet, így nem volt annyira feszített a tempó. Próbáltam a kicsivel kapcsolatos teendõkbe (fürdetés, pelenkázás, öltöztetés) bevonni a nagyobbat is, hogy akkor is érezze, hogy nem szorul háttérbe. Soha nem panaszkodott :)

Nyilván a nagy csecsemõkorához képest a kicsi kevesebb figyelmet fog kapni, mert akkor még õ volt az egyetlen csoda az életedben, de egy talpraesett anyuka szerintem nem csinál ebbõl problémát. Nekem 1, 5 év van a két gyerkõc között és simán megoldottam. Amíg a kicsi szopizott, addig a nagy mellém ült és mesét vagy verses könyvet olvastunk, nagyokat sétáltunk, a kicsi jókat aludt a babakocsiban a játszótéren. Nekem a házimunka volt, ami kicsit megsínylette a dolgot, de az elsõ pár hónapban rendeltem az ebédet, így nem volt annyira feszített a tempó. Próbáltam a kicsivel kapcsolatos teendõkbe (fürdetés, pelenkázás, öltöztetés) bevonni a nagyobbat is, hogy akkor is érezze, hogy nem szorul háttérbe. Soha nem panaszkodott :)
Számomra elég egyértelmû, hogy a csecsemõ fogja kapni a nagyobb figyelmet.
Amikor ketten vannak, meg kell osztani, vagy együtt! Ha együtt, akkor nem kell osztoszkodni! Mindenkinek igénye szerint.
Nagy sok idõt tölt bölcsi/oviban így egyértelmû, hogy kevesebb közös idõ lesz vele.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, amikor egyszerre vannak otthon.
Szerintem egy csecsemõvel kevesebbet kell foglalkozni, mint egy nagyobb 2-3-4-5-6 éves gyerekkel, egy csecsemõ sokat nézelõdik, alszik, de szerintem ettõl még nincs elhanyagolva

Fiúk titeket nagyon zavarna ha a párotok kiemelkedően szép lenne, viszont nagyon kicsi a melle? (képek) Támogatnátok hogy megműtse?

Nekem nagyon jó alakom van, teszek is érte!A hajam hosszú szóval külsőleg próbálom ellensúlyozni ezt a "hiányosságomat" viszont a melleim ilyenek: És attól félek hogyha a barátom meglát meztelenül nem áll fel neki :(

Legjobb válasz: Én nõ vagyok ugyan, de szerintem szép melled van, és szerintem nagyon rossz döntés lenne megmûttetni. A barátod pedig ha szeret, elfogadja kicsinek is és tetszeni fog neki. Az én mellem is hasonlóképpen kicsi, de imádja a párom ennek ellenére is, szóval emiatt nem érdemes aggódni.

Én nõ vagyok ugyan, de szerintem szép melled van, és szerintem nagyon rossz döntés lenne megmûttetni. A barátod pedig ha szeret, elfogadja kicsinek is és tetszeni fog neki. Az én mellem is hasonlóképpen kicsi, de imádja a párom ennek ellenére is, szóval emiatt nem érdemes aggódni.
Megnyugtathatlak, hogy nekem is pont ekkora melleim vannak és most minden beképzeltség nélkül állítom, hogy gyakorlatilag azt szedek fel, akit akarok. Egyébként ha odajuttok, hogy az ágyban vagytok meztelenül, egy pasit se fog eltántorítani, hogy kicsi a melled, egész biztos lehetsz benne, hogy állni fog neki :)
Nekem se áll fel már csak attól ha látok egy meztelen nõi testet, nem vagyok már szûz... és ezek a mellek szerintem nagyon is szépek és hidd el, ha szeret, úgysem a melled mérete fog számítani.
Ja és eszedbe ne jusson megmûttetni!
Majd a fanszõrzetét a 2.-nak bele tömködjük a melltartójába. Am nem nem zavarna egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: hát az túlzás szerintem hogy a nagyot :D Szerintem az olyan közepeset, nem egy férfitól hallottam hogy azt jobban értékeli mint a nagy tõgyeket.Bocsi!És már csak az a kérdés hogya kicsit lehet-e szeretni? :D Amúgy 19 vagyok...
Hát az elsõ kép... egyszerûen megõrülök az ilyen kicsit befelé forduló mellbimbójú nõkért!!! Na és a forma! Tökéletes (nekem)!!! 29/F
A kérdező hozzászólása: Uu nagyon jó ezt hallani! :)
dehogy is, isten ments hogy megmûtse mert akkor szét fogja baxni az önbizalom :D
a férfiak a nagy melleket szeretik.
miranda kerrnek meg vannak mellei rendesen, most nem értem neked mi a gondod.
Teljesen jók a melleid, nekem tetszik ez a méret (is). Olyan pasit keress aki nem a kannákra bukik is kész. Különben hány éves vagy hogy így gondolkozol még mindig? 25/f
ezek teljesen más méretek. az elsõ átlagos, a második kisebb. nekem a másodikhoz hasonló van, nincs gondom vele, de ha neked nem tetszik mûttesd.
Személy szerint a "kis" melleket szeretem, szóval ilyen gond velem nem lenne. Szerintem õt sem fogja zavarni. 22F
A másodiktól eltekintve (ami gyakorlatilag nincs is) ezek teljesen átlag méretû mellek, nincs miért aggódnod.
Ezek szép mellek. Ha szilikonoztatod, nem fog jól kinézni, tök mû hatása lesz. Kár elrontani. 23f

Mit csináljak akkor ha kicsi a tampon?

Legjobb válasz: Hogyhogy kicsi? Kiesik magától? Van abban több méret is.

Hogyhogy kicsi? Kiesik magától? Van abban több méret is.
Ezt nem értem? Írjál már valamit, miért is? N
Vegyél nagyobbat.
Ha az extra méret is kicsi...járj tyúklépésben...vagy használj betétet!...édesjóistenem!
Mire használod?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!