Találatok a következő kifejezésre: Ki volt világ legtöbb (4 db)

Egy asszony max hány gyereket szülhet? Kinek volt a világon a legtöbb gyereke?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy egyszer egy asszonynak 69gyereke,volt,mindegyik saját.(szegény)

Én úgy tudom, hogy egyszer egy asszonynak 69gyereke, volt, mindegyik saját.(szegény)
én is így tudom, pont múltkor olvastam a gyerek könyvében, valami orosz csaj
Ha a mateknál maradunk. Egy nõ kb 13-14 éves korától szülõképes egészen a menopauzáig vagyis kb 40-45 éves koráéig. Ha úgy számolunk, ohgy kb 13 havonta szül akkor kb 20-23 szülés és csak egy-egy gyereket mondok. ( Jegyzem meg nem számoltam ki) A fácánkertieknek itt nálunk Mo.-on 22 gyerekük van. Egy család egy apától és anyától.
Azért az itt végzett számítások néha kissé elrugaszkodnak a valóságtól; pl. nehéz elképzelni, hogy ha egy nõ 14 éves korátol szinte állandóan terhes, akkor olyan sokáig éljen. A bizonyos orosz hölgy neve nem ismert, csupán a férjéé; Fjodor Vasziljev elsõ felesége volt õ. A "termés" a következõképp alakult; 27 szülésbõl 16 ikerpárnak, 7 hármas és 4 négyes iker.
Mennyit szülhet? Egy kis matekkal lehet becsülni: tegyük fel, hogy 14 éves korától 70 éves koráig tojja a kölköket, évente egyszer (9 hónap terhesség, 3 hónap pihi). Tegyük fel, hogy minden alkalommal ikreket szül: (70-14)*2=112 Vagyis 100 fölött is lehetséges, elméletben. Persze elég kicsi a valószínûsége hogy mindig ikreket szül, de a paramétereket szabadon lehet változtatni.
Igen, a felettem szóló sok kölyöktõl már én is hallottam. De a szomszédban is 7 gyerek boldogít az üvöltözésükkel hajnalban, ráadásul köztük 2 lány van: egy 12 és egy 1, 5 éves. -.-
>A "termés" a következõképp alakult; 27 szülésbõl 16 ikerpárnak, 7 hármas és 4 négyes iker< Orosz vagy Ukrán? Csernobil környéki? Nem mindegy? Egszséges dolog egyáltalán ennyit szülni?
a szomszédomnak 11 gyereke van, ebböl 1 sajnos meghalt, 2 fiu és a többi lány :)
Én is a 69 gyerekes orosz nõrõl olvastam a rekordok könyvében. Matematikailag és biológiailag is lehetetlen ennél több. Egyik elõttem hozzászóló írtí h 14-70 éves korig. Hát 70 évesen egy nõ se szült, képtelenség. 56 éves asszem a legidõsebb szülõ nõ. Szóval 15-45 éves korig szülnek átlagban a nõk. Ha átlag 2 gyerek/szülés, így jön ki 60 gyerek. Az orosz nõ ezt kilenccel túlteljesítette, és nem csernobil idején ahogy egy vicceskedõ írta, hanem asszem az 1700-as 800-as évek tájékán
A legtöbb gyerek, akit egyetlen anya szült: 69. Fjodor Vasziljev felesége életében 16 ikerpárt, hét hármasikert és négy négyesikert hozott világra, még 1725 és 1765 (!) között. A legöregebb nõ, aki szült: 63 évesek voltak (megosztott elsõ hely). 1996-ban az amerikai Arceli Keh-nek hormonkezelés után született egy lánya. 1994-ben az olasz Rosanna Dalla Corte ugyanennyi idõsen fiúgyermeknek adott életet természetes fogantatás után.
Az egyik hozzászólónak mondom, hogy mutasson már nekem egy olyan nõt aki 70 évesen teherbe tud esni xDDDDD ha meg igen, mert mondjuk megoldja vmi gyógyszerrel a hormon akármilyét, kizárt, hogy nem halna bele szegény a szülésbe. 70 évesen? ne már.... úr isten -.-"

Ki volt a világ legtöbb könyvet író irodalmára?

(Mert, hogy a magyar irodalomban Jókaié az els?ség, ahhoz nem sok kétség férhet.)

Legjobb válasz: Nem irodalmár, de... úgy tudom, a világirodalom legtermékenyebb szerzõje Lope De Vega.

Nem irodalmár, de... úgy tudom, a világirodalom legtermékenyebb szerzõje Lope De Vega.
Agatha Christie is az élvonalban van.
Ray Bradburry, Nemere István, Plutarkhosz, Plinius
Honoré de Balzac
ez eldöntetlen kérdés... és az is marad :D


Ki az a focista, vagy volt, aki a legtöbb gólt lőtte a világon?

Itt minden gólra kiváncsi lennék, nem csak a nagy tét? meccsekére, hanem mondjuk a baráti mérk?zéseket is beleértem. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna egy nevet és egy pontos gólszámot mondani!

Legjobb válasz: Pelé lõtte tudomásom szerint a legtöb gólt 1010 körül.

Pelé lõtte tudomásom szerint a legtöb gólt 1010 körül.
Pelé életében 1363 mérkõzésen lépett pályára és 1281 (más számítások szerint 1284) gólt szerzett, mérkõzésenkénti gólátlaga 0, 93 volt. ... Pontosítom.
A kérdező hozzászólása: És Romário de Souza Faria, brazil játékos? Nem õ rúgta a legtöbbet? Ez csak egy sejtés....
Nem Romário, Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Rom%C3%A1rio "Hivatalos mérkõzéseken majdnem 1000 gólt ért el, amit csak maga Pelé tudott túlszárnyalni. A brazil válogatott történetének harmadik, a brazil liga második legeredményesebb góllövõje"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!