Találatok a következő kifejezésre: Ki volt de Lenclos (1 db)

Ki volt Ninon de Lenclos?

Semmit nem tudok róla, csak egy ismer?söm az ? rinkarnációjának vallja magát viccesen és kíváncsivá tett.

Legjobb válasz: 1616 május 15én(392 éve),született Párizsban. társasági hölgy,kurtizán(=kurva), aki szépségével,szellemességével,és mûveltségével vonzotta a híres férfiakat. 1659ben megirta emlékiratait "La Coquette Vengee" címmel. Párizsban 1706 ban meghalt. kérdezd meg a barátnõdet hogy tényleg egy kurtizán reinkarnációja akar lenni!?

1616 május 15én(392 éve), született Párizsban. társasági hölgy, kurtizán(=kurva), aki szépségével, szellemességével, és mûveltségével vonzotta a híres férfiakat. 1659ben megirta emlékiratait "La Coquette Vengee" címmel. Párizsban 1706 ban meghalt. kérdezd meg a barátnõdet hogy tényleg egy kurtizán reinkarnációja akar lenni!?
A kérdező hozzászólása: Nem a barátnõm, csak egy ismerõsöm/üzleti partnerem. Amúgy thnx a választ.
A kérdezõnek válaszolnám, ha nem olvasta volna el figyelmesen: Ninon de Lenclos nemcsak nagyon szép, de nagyon okos volt. Olyan okos, hogy a kérdést (ha lett volna akkor net) nem tette volna fel nyilvánosan, hanem rákeresett volna egyéb portálokon. mert a kérdezõnek talán meg kellene értenie, hogy különleges emberrel lépett kapcsolatba, aki tökéletes reinkarnációja Anne Ninon de Lenclosnak. (Figyelje az elsõ keresztnevet is!) És lehet õ csak a kérdezõnek üzlettárs/ismerõs. Ne is vállaljon nyiltan barátnõnek egy ilyen reinkarnációt - de azért tudja meg a kérdezõ, hogy van aki nagyon büszke lenne, hogy ilyen rossz tulajdonságokkal rendelkezõ, de szép és okos reinkarnációval van dolga. Egyébként még annyit, hogy ez a reinkarnáció annyira eszes, hogy eleve tudja a kérdezõnek ténylegesen csak üzleti célra kell, de ez meg fog változni hamarosan. A reinkarnáció

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért fordítanak le mindent a magyarok? Mármint történelmi arcokat?

Pl. III. Alexandrosz - Nagy Sándor.
Mi Szerbiában Alexandrosz néven tanultuk és mindenkinek az eredeti nevét tanultuk, itt meg Magyarországon nem tudok semmit se, mert nem tudom kiről van szó. Nagyon sokáig tart rájönnöm, hogy ki az az ember és nem tudom memorizálni a neveket.
Azt nem értem mért kell lefordítani az illető nevét? Az olyan, mintha egy szerb lefordítana valakit.
Pl: D¾on Golden( Dzson Golden) (Nagyszalonta, 1817. március 2. – Budapest, 1882. október 22.) magyar költő, a Kisfaludy Társaság igazgatója, a Magyar Tudományos Akadémia tagja és főtitkára.

Irodalmi pályafutása 1845-ben Az elveszett alkotmány című szatirikus eposszal kezdődött, de igazán ismertté az 1846-ban készült Тoldi tette.

Ez ugye, hogy felháborító? Amúgy Arany Jánosról van szó, ezt csak azért írom hátha valaki nem ismerné Toldi művét.
Lehettek mérgesek, de ez az igazság. Ha Dzsonként említeném egy ideig gondolkodnék rajta. Remélem Tito-nak nincs magyar neve:(

22

Hogyan írjak beszédet Petőfiről?

Jövőhéten lesz egy Petőfivel kapcsolatos nap a sulimban, és nekem kell beszédet mondanom róla, de nem tudom, hogyan kezdjek neki, és miket írjak bele. Valaki segítene nekikezdeni?

2

Malmö (Svédország) lakosságának hány %-a külföldi származású?

4

Blaha környékén élők! Ért már titeket bármilyen attrocitás a környéken?

3

Zen és egyéb ritka hüvelyeket, hol lehet venni?

0

Van az itt valaki, akinek Marguca" a vezetékneve? Vagy van ilyen nevű ismerősötök?

0

Milyen most a kedved?

27

Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?

Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D

Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.
A falhoz lennél láncolva a lábadnál.

Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.

Meddig húznád?

109

Tudnál ölni?

pl : gyilkost,pedofilt,állatkínzót
vagy lennél-e dexter morgen ?

27

Nagyon várom már a telet, a hóesést és a karácsonyt, ti is?

*-*

32

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!