Találatok a következő kifejezésre: Ki volt de Lenclos (1 db)

Ki volt Ninon de Lenclos?

Semmit nem tudok róla, csak egy ismer?söm az ? rinkarnációjának vallja magát viccesen és kíváncsivá tett.

Legjobb válasz: 1616 május 15én(392 éve),született Párizsban. társasági hölgy,kurtizán(=kurva), aki szépségével,szellemességével,és mûveltségével vonzotta a híres férfiakat. 1659ben megirta emlékiratait "La Coquette Vengee" címmel. Párizsban 1706 ban meghalt. kérdezd meg a barátnõdet hogy tényleg egy kurtizán reinkarnációja akar lenni!?

1616 május 15én(392 éve), született Párizsban. társasági hölgy, kurtizán(=kurva), aki szépségével, szellemességével, és mûveltségével vonzotta a híres férfiakat. 1659ben megirta emlékiratait "La Coquette Vengee" címmel. Párizsban 1706 ban meghalt. kérdezd meg a barátnõdet hogy tényleg egy kurtizán reinkarnációja akar lenni!?
A kérdező hozzászólása: Nem a barátnõm, csak egy ismerõsöm/üzleti partnerem. Amúgy thnx a választ.
A kérdezõnek válaszolnám, ha nem olvasta volna el figyelmesen: Ninon de Lenclos nemcsak nagyon szép, de nagyon okos volt. Olyan okos, hogy a kérdést (ha lett volna akkor net) nem tette volna fel nyilvánosan, hanem rákeresett volna egyéb portálokon. mert a kérdezõnek talán meg kellene értenie, hogy különleges emberrel lépett kapcsolatba, aki tökéletes reinkarnációja Anne Ninon de Lenclosnak. (Figyelje az elsõ keresztnevet is!) És lehet õ csak a kérdezõnek üzlettárs/ismerõs. Ne is vállaljon nyiltan barátnõnek egy ilyen reinkarnációt - de azért tudja meg a kérdezõ, hogy van aki nagyon büszke lenne, hogy ilyen rossz tulajdonságokkal rendelkezõ, de szép és okos reinkarnációval van dolga. Egyébként még annyit, hogy ez a reinkarnáció annyira eszes, hogy eleve tudja a kérdezõnek ténylegesen csak üzleti célra kell, de ez meg fog változni hamarosan. A reinkarnáció

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

SOS! Közlekedési szabálysértés miatt, lehet később problémám? (erkölcsi)

Az történt, hogy jogsi nélkül motoroztam és elkaptak itt az utcába a házamtól 10méterre.
Szeretnék majd menni rendőrtisztire, vagy katonasághoz.
De ugye ott nézik az erkölcsit.
Mennyire számít az ilyen kihágás bele? Vagy az ilyen annyira nem gázos??

2

Már senki nem maradt rajtam kívül?

Ahogy végigmegyek bárhol, az utcán, a metrón, boltokban, egyre inkább azt látom, hogy az emberek nagy része el van korcsosulva. Legyen az a viselkedésük, a fiatalok egymást alázzák, ettől lesznek jó fejek, de rengeteg felnőtt ember sem különb ennél. Az országunk gazdasági helyzete romokban, a miniszterelnökünk egy cigány származású ember. Hova fajul még ez a világ, miért nem lehet minden olyan, mint régen volt? Mikor még nem volt ennyi bűnözés, az emberek jó zenéken nőttek fel, és jó társaságok voltak?

7

Páromnak Farias a vezetékneve. Szerintetek milyen keresztnév illene hozzá? Fiú és lány nevek is érdekelnének!

14

Hogyan törjek ki?

3

A Kőris-hegyen lehet ilyenkor sátrazni?

Mármint úgy értem,hogy ott van ugye a katonai radar,ésfölötte a kilátó.Ha éjszakára ott maradnék pár haverral,elküldenének?

0

Mi a szalagavató?

Külföldre rekedt magyarok - legalábbis a mezőségiek, mint jómagam - soha sem hallottam szalagavatóról. Akkor azt hittük, az valami anyaországi "újitás". Nekem egyszer volt dolgom szalaggal, az pedig az M (Maturandus) betűt mutató kabáthajtókára való szalag volt, amit az utolsó éves középiskolásként viseltünk.

3

Nem mi lennénk az első létforma ami magát írtja ki. de ami különlegessé tenne minket az az hogy mi tudatosan tettük. Mit mond ez rólunk?

Miért nem mentettük meg magunkat amíg lehetett? talán egy bizonyos szinten nem is hittünk abban hogy megérdemeljük

4

Vannak magyarbarát szlovákok?

7

Ezt meg lehet csinálni?

hogyha csinálok egy új gmail-t akkor azt át lehet kreálni az előző gmail Youtube-ára.

1

Ma kaptam meg a határozatot a szociális segélyről. Mire számíthatok ezután?

nem sikerült álláskeresői alatt munkát találnom. Ma jött meg a határozat az flh támogatásra (ez az a 22ezer ft) amit vissza kell vinnem a munkaügyibe. utána hogy lesz tovább, mire számíthatok? sosem voltam ilyen helyzetben

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!