Találatok a következő kifejezésre: Ki volt de Lenclos (1 db)

Ki volt Ninon de Lenclos?

Semmit nem tudok róla, csak egy ismer?söm az ? rinkarnációjának vallja magát viccesen és kíváncsivá tett.

Legjobb válasz: 1616 május 15én(392 éve),született Párizsban. társasági hölgy,kurtizán(=kurva), aki szépségével,szellemességével,és mûveltségével vonzotta a híres férfiakat. 1659ben megirta emlékiratait "La Coquette Vengee" címmel. Párizsban 1706 ban meghalt. kérdezd meg a barátnõdet hogy tényleg egy kurtizán reinkarnációja akar lenni!?

1616 május 15én(392 éve), született Párizsban. társasági hölgy, kurtizán(=kurva), aki szépségével, szellemességével, és mûveltségével vonzotta a híres férfiakat. 1659ben megirta emlékiratait "La Coquette Vengee" címmel. Párizsban 1706 ban meghalt. kérdezd meg a barátnõdet hogy tényleg egy kurtizán reinkarnációja akar lenni!?
A kérdező hozzászólása: Nem a barátnõm, csak egy ismerõsöm/üzleti partnerem. Amúgy thnx a választ.
A kérdezõnek válaszolnám, ha nem olvasta volna el figyelmesen: Ninon de Lenclos nemcsak nagyon szép, de nagyon okos volt. Olyan okos, hogy a kérdést (ha lett volna akkor net) nem tette volna fel nyilvánosan, hanem rákeresett volna egyéb portálokon. mert a kérdezõnek talán meg kellene értenie, hogy különleges emberrel lépett kapcsolatba, aki tökéletes reinkarnációja Anne Ninon de Lenclosnak. (Figyelje az elsõ keresztnevet is!) És lehet õ csak a kérdezõnek üzlettárs/ismerõs. Ne is vállaljon nyiltan barátnõnek egy ilyen reinkarnációt - de azért tudja meg a kérdezõ, hogy van aki nagyon büszke lenne, hogy ilyen rossz tulajdonságokkal rendelkezõ, de szép és okos reinkarnációval van dolga. Egyébként még annyit, hogy ez a reinkarnáció annyira eszes, hogy eleve tudja a kérdezõnek ténylegesen csak üzleti célra kell, de ez meg fog változni hamarosan. A reinkarnáció

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagyon idegesítő az új szobatársam a kollégiumban?

Két személyes szobába kerültem és nagyon idegesítő a gyerek. Az egyik jó barátom is ide jár és már ő is ki van készülve. Mit csináljak hogy ne legyen idegesítő? Azt majdnem elfelejtettem hogy a csávó még nagyon bunkó is. Mit tegyek?

5

Hogyan illeszkedjek be az új osztályomba?

Most kerültem egy új suliba csakhogy egy tök rossz osztályba ahol mindenki kb beképzelt( najó van kivétel) és olyan furák nem tudok velük mit kezdeni az előző osztályom annyival másabb volt ott mindenkivel jóba voltam de itt ebben az osztályban ez nem megy..:/ valami tanács?

4

úúútálom magyarországot. Szerintetek ha kimegyek lakni tényleg meg fognak vetni ezért? H a szülőföldem utálom? Ezt mondogatja az apám.

25

Szerintetek ez normális?

Én egy nagyon szabadlelkű, szabályok nélkül, általában a napnak, a pillanatnak élő ember vagyok, a nyár fantasztikus volt, egy csomót voltam bulizni, stb. Most hogy elkezdődött a suli és meg van adva mit hol hogy csináljak, úgy érzem nem kapok levegőt és hogy megfosztottak a személyiségemtől. Nyilván nem élvezem annyira az életet és nem tudom úgy magam adni mert szimplán egész nap fáradt vagyok és kimerült. Egy csomó szakkörre fogok járni, remélem majd feldobják, meg a hétvégi bulik...
Meg kezdek azonosulni azzal a társasággal, akivel vagyok az osztályban, a suliban. Õk nem bulizósok, nekem is csak néhány olyan ember van akivel el tudok menni (de ha elmegyek, akkor azért durvák szoktak lenni..). Mellesleg meg is fogadtam, hogy a fontos tantárgyakra rá fogok koncentrálni, de úgy érzem magam mint egy stréber, hogy tanulok meg minden... Próbáljak úgy hozzáállni, hogy mindenkinek ilyen, jó ha tanulok, emellett bulizhatok is, jó fejek a barátaim vagy váltsak sulit (ez megoldaná-e) hogy legalább a társaságban jól érezzem magam?
16L

4

Ma feltévedtem az index oldalára, és meglepődve vettem észre a rövid hírek közötti mókás címeket. Mik lehetnek ezek?

Ezekre nem lehet kattintani.


3

Most olvastam el a Szent Johanna Gimit. Ez után elkezdtem olvasni Marosi Edittől a Hűvösvölgyi sulit. Szerintem ugyan az! Szerintetek? Többi lent!

Szerintem a két könyv majdnem teljesen ugyan az, csak az egyik 8, a másik 2 kötetes. Van még visszatérő név is. Igazából (szerintem) semmi vagy csak minimális a különbség. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek is hasonlít? Vagy szerintetek nem is hasonlít? Válaszokat szeretnék minél hamarabb! Köszönöm!

20

Nagyon érdekel a Szibériában, illetve Kelet-Ázsiában élő népek kultúrája, hitvilága (de nem a "nagy" népeké, mint pl. a japánok, hanem a "természeti" népeké), szerintetek hol tudnék utánanézni?

Angol oldalakat ne ajánljatok, mert angolul nem értek, de magyarul, németül, oroszul bármi lehet. Magyarul eddig nem sok mindent találtam.

2

Mik voltak az elmult het fontosabb esemenyei? (az egesz vilagon, sport, politika, muveszet. )

1

Melyik a legéletképesebb és legintelligensebb rassz?

Én a kelet-ázsiaiakat mondanám, ott is Kínát a több ezer éves múltja miatt, valamint Japánt.

4

Hol lehet venni és mennyibe kerül a jegy a SZIMFONIK LIVE 3-ra?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!