Találatok a következő kifejezésre: Ki volt de Lenclos (1 db)

Ki volt Ninon de Lenclos?

Semmit nem tudok róla, csak egy ismer?söm az ? rinkarnációjának vallja magát viccesen és kíváncsivá tett.

Legjobb válasz: 1616 május 15én(392 éve),született Párizsban. társasági hölgy,kurtizán(=kurva), aki szépségével,szellemességével,és mûveltségével vonzotta a híres férfiakat. 1659ben megirta emlékiratait "La Coquette Vengee" címmel. Párizsban 1706 ban meghalt. kérdezd meg a barátnõdet hogy tényleg egy kurtizán reinkarnációja akar lenni!?

1616 május 15én(392 éve), született Párizsban. társasági hölgy, kurtizán(=kurva), aki szépségével, szellemességével, és mûveltségével vonzotta a híres férfiakat. 1659ben megirta emlékiratait "La Coquette Vengee" címmel. Párizsban 1706 ban meghalt. kérdezd meg a barátnõdet hogy tényleg egy kurtizán reinkarnációja akar lenni!?
A kérdező hozzászólása: Nem a barátnõm, csak egy ismerõsöm/üzleti partnerem. Amúgy thnx a választ.
A kérdezõnek válaszolnám, ha nem olvasta volna el figyelmesen: Ninon de Lenclos nemcsak nagyon szép, de nagyon okos volt. Olyan okos, hogy a kérdést (ha lett volna akkor net) nem tette volna fel nyilvánosan, hanem rákeresett volna egyéb portálokon. mert a kérdezõnek talán meg kellene értenie, hogy különleges emberrel lépett kapcsolatba, aki tökéletes reinkarnációja Anne Ninon de Lenclosnak. (Figyelje az elsõ keresztnevet is!) És lehet õ csak a kérdezõnek üzlettárs/ismerõs. Ne is vállaljon nyiltan barátnõnek egy ilyen reinkarnációt - de azért tudja meg a kérdezõ, hogy van aki nagyon büszke lenne, hogy ilyen rossz tulajdonságokkal rendelkezõ, de szép és okos reinkarnációval van dolga. Egyébként még annyit, hogy ez a reinkarnáció annyira eszes, hogy eleve tudja a kérdezõnek ténylegesen csak üzleti célra kell, de ez meg fog változni hamarosan. A reinkarnáció

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aki egyedül él és nem fizetett egyházadót sem hogy temeti kel? állam pénzén? Vagy mi van ilyenkor?

ha adódik egy olyan helyzet hogy valaki nagy szegénységben élt mondjuk ezért nem is fizetett egyházadót pl. és nem volt félretett pénze sem a temetésére és a rokonai is hasonló helyzetben vannak hogy nem tudnak kifizetni egy temettetést azzal mit kezdenek mi a gyakorlat ilyenkor? az állam állja a temetést meg azt a kis fa kereszt fejfát és nincs jelen pap a temetésen?

2

Tudtok mondani a klasszizmusra 7 db jellemzőt amit ábrázolniehet? Pl. Rajzolni

2

Mondanál olyan állásokat, amelyek véleményed szerint fedik a "szabadfoglalkozású" fogalmat?

1

Ennek az embernek a felfogásával veszik át a hatalmat az emberek felett?

Õ Hitler.

A legjobb módja annak, hogy átvegyük az irányítást egy nép felett, és teljesen szabályozzuk, hogy egy kicsit megtartjuk a szabadságukat egy időben, miközben ezer apró jogokat rontunk, szinte észrevehetetlenül.
Ily módon a nép nem fogja látni ezeket a jogokat és ezáltal a szabadságukat meg kell szüntetni, amíg elérkezik az a pont, ahol ezeket a változásokat már nem lehet megfordítani.


7

Visegrádon a Herkules kútból Hunyadi Mátyás idején milyen bor folyt ünnepekkor?

konkrétan a bor fajtája és származási helye/táj egysége érdekel

2

Mit szóltok a szociális temetéshez?

Én lerökönyödtem, bár ezektől már nem kéne, csak szal tényleg nincs határa a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb gondolataiknak.

Tehát adnak ingyen sírhelyet, ha te kiásod meg visszatemeted meg lemosod a halottat, felöltözteted és stb.

Azért gondolkodjunk már ... úgy el tudom képzelni, ahogy pl egy autóbalesetben meghalt, felismerhetetlenségig összeroncsolódott arcú és testű tizenéves édesanyja miközben a megőrülés határán van, majd zokogva "megfegyelmezi magát", összeszorítja fogait, és alig áll a lábán ugyan, de majd valahogy eltolja a sírig a holttestet talicskán, beborítja a gödörbe aztán hajrá, majd apuka számol ütemre, a rokonság meg dobálja a földet (ahogy hallottam, a temetői szállítást is a családnak kell megoldani).

Szerintetek ezek normálisak?

tényleg ennyire valami szaharai törzsi szintre süllyedtünk?

és álljunk meg egy kicsit de jogilag ez véletlenül nem "kegyeletsértés"? sztem az!

(figyeljétek, majd a következő lépés az lesz h haza is kell vinni a halottat és valahogy a fagyasztóba gyömöszölve tárolni, mert nehogy már vki azt higgye h itt az államon élősködik még holtan is ... ez már tényleg a vég azt hiszem)

5

A mi akkori ősmagyar vezérünk volt olyan fejlett és jó harcos mint a spártai Leonidasz?

mindenki tudja milyen katonaállam volt spárta jóval időszámításunk előtt hogy nevelték ott az embereket Leonidasz királyuk is milyet teljesített a 300al a perzsák ellen. mi még ezidőben jócskán az eurázsiai nomád életmódunkat éltük a nyugatszibériai pusztákban törzsszövetségekben.
kérdés hogy a mi akkori fejedelmünk lehetett olyan jó harcos és vezető mint az övék? tudom teljesen más jellegű élet volt és teljesen ismeretlen számukra az ilyesmi mint spártában ment, csak így összevetve a kettőt elméletben. és ha 1vs1ben harcoltak volna lehet hogy győzött is volna a mi fejedelmünk?

2

Honnan tudom meg az ivarát?

Kaptam két szép, kb. egy méteres homoktövis bokrot. Állítólag egyiknek hím, a másiknak nőivarúnak kellene lennie. Honnan tudom meg, hogy melyik milyen ivarú?

1

Mennyire vagytok adakozóak a szegénnyekkel a hajléktalanokkal szemben?

2

Normális az olyan ember, aki ilyen sátánista meg jehova meg minden vallást összeszedő dolgokat hablatyol? Szerintem nem, többi lent.

Egyik osztálytársam egyfolytába ilyenekkel jön, és olyan idióta összefüggéseket hoz fel, ami már részemről beteges. Egy értelmes embertől olyat még nem hallottam. És az összefüggései nagyrésze oda jut ki, hogy a Jobbik az egyetlen párt, ami jó. (Eddig mi is jobbikosok voltunk, de egyre több, abberált természetű jobbikosról hallok. Most természetesnek mondható ez a sátánizmus vagy hogy van? Mármint ő a sátánizmus ellen van, pedig nem vallásos. Kijelentéseiből, ahogy utána néztem, inkább illene sátánistának, mint jobbikosnak. Elborult elme, többször is mondták már, csak amíg nem tudták, hogy nem vagyunk jóba csak burkoltan. Azóta nyugodtan mondják, hogy milyenek a szülei is, anyja nem tud főzni, a nagyanyjuk főz rájuk, apja is ingyenélő, olyan házuk van, persze full hitelre, mint egy kisebb luxusház, jakuzzi, szauna meg minden egyéb luxus cikkel. Az nem baj, hogy kenyérre alig telik, mert a látszat. Az számít... Anyja soha életébe nem dolgozott, apja külföldön volt, de ott se csinált semmit. És egyfolytába azt hajtja, hogy milyen összefüggések vannak az átlag élet, meg átlagos dolgok és a sátánizmus között, meg hogy ezért viselkednek így az emberek, stb. És nem ez az egyetlen hülyesége, ez csak az utolsó. MEg hogy a Jobbik lesz a váltó meg ilyenek. Közbe egyik szavával hazudtolja a másikat. És eredetileg nem vallásos, de még csak nem is istenhívő. De bolond. Az szent.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!