Találatok a következő kifejezésre: Ki volt de (1006 db)

Érdemes szerintetek kiszúratni a köldököt még 1 szer miután már egyszer ki volt de roszul lett szurva és van benne egy csomó?

Legjobb válasz: Nekem is az elsõnél ez volt, begyulladt, ki kellett venni, csomó lett. A második meg már 4 éve benne van (jó, a terhességem alatt kivettem, de azt leszámítva), és semmi baj nincs azóta. Szerintem mégegyszer megpróbálhatod. (A nyelvemet 2x szúrták, mind a 2x ki kellett vennem, tehát azt valszeg nem szúratom újra :-D)

Nekem is az elsõnél ez volt, begyulladt, ki kellett venni, csomó lett. A második meg már 4 éve benne van (jó, a terhességem alatt kivettem, de azt leszámítva), és semmi baj nincs azóta. Szerintem mégegyszer megpróbálhatod. (A nyelvemet 2x szúrták, mind a 2x ki kellett vennem, tehát azt valszeg nem szúratom újra :-D)
szerintem ne szúrassd ki...már amugy sem divat, és tök felesleges..szerintem..de te tudod:D
nemkell, hogy az ilyesmi divat legyen, akinek van azt megnézik és szépen mutat egy feszes hason ;) ennyi
Istenem, milyen okosak vagytok... Akárhova szúrsz/szuratsz piercinget, a lyuk mentén egy csomó marad, miután begyógyul, ezt nem kell túlreagálni...
Utolsónak: (Az elõtted szóló vagyok) Bocs, ha rosszul lett kifejezve, és félreérthetõ volt, nem kellett volna lehurrogni. Csomó nyílván marad. De ha a kérdezõ is úgy járt, ahogy én, akkor: A piercing mellett egyik oldalt kialakult egy piros, gyulladt csomószerû valami (nekem konkrétan attól, hogy ezüst volt benne, és nem bírta. Következõre már figyeltem erre, így el tudtam kerülni ezt a problémát.)

Vasárnap megharapott egy kutya. Tudom kié volt. De nem kértem semmi papírt tőle hogy bevan-e oltva. Egyből mentünk ügyeletre kaptam tetanuszt. Ezen kívül még kell veszettség ellen is vagy mi kell még?

Legjobb válasz: inkább kérj igazolást, hogy oltva volt veszettség ellen, jobban jársz, mintha beoltatod magad veszettség ellenivel is a tetanusz nem váltja ki a veszettség ellenit

inkább kérj igazolást, hogy oltva volt veszettség ellen, jobban jársz, mintha beoltatod magad veszettség ellenivel is a tetanusz nem váltja ki a veszettség ellenit
A kérdező hozzászólása: most tudtam meg egyik ismerõsömtõl, hogy nem volt be oltva. de ha sebészetre elmegyek ott beoltanak?

Ki volt már úgy, hogy szeretet volna már picurt de párja még nem volt benne 100%-ig biztos? Mit csinált ilyenkor?

Próbálkozzak a témával s?r?n,vagy inkább hagyam?Tanács?

Legjobb válasz: Nálunk ez volt. Én leültem õszintén a férjemmel, hogy fel bírja e fogni, hogy ez mekkora feladat. Onnantól kezdve engem nem érdekel, hogy dolgozik ( én is) tanul ( én is ) fáradt (én is ), a szoptatáson kívül mindenbõl ki kell vennie a részét. Ha nekem másnap vizsgám akkor neki kell fürdetni, altatni, aztán pedig nekiállni esetleg mosogatni vagy esetleg fõzni másnapra.Erre õ õszintén megmondta, hogy erre még nem képes. Én neki akarok gyereket szülni, de egyedül nem fogom végigcsinálni, nem csak magamnak szülöm a gyereket. El is halasztottuk a témát két évvel, utólag belátom nagyon jó döntés volt. Ma már mindenbõl kiveszi a részét a lányunk körül, a szoptatáson kívül tényleg mindent intéz.

Nálunk ez volt. Én leültem õszintén a férjemmel, hogy fel bírja e fogni, hogy ez mekkora feladat. Onnantól kezdve engem nem érdekel, hogy dolgozik ( én is) tanul ( én is ) fáradt (én is ), a szoptatáson kívül mindenbõl ki kell vennie a részét. Ha nekem másnap vizsgám akkor neki kell fürdetni, altatni, aztán pedig nekiállni esetleg mosogatni vagy esetleg fõzni másnapra.Erre õ õszintén megmondta, hogy erre még nem képes. Én neki akarok gyereket szülni, de egyedül nem fogom végigcsinálni, nem csak magamnak szülöm a gyereket. El is halasztottuk a témát két évvel, utólag belátom nagyon jó döntés volt. Ma már mindenbõl kiveszi a részét a lányunk körül, a szoptatáson kívül tényleg mindent intéz.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm a válaszod, tanulságos.
Nem tudom, miért kéne mindent elfelezni, el nem hiszem, hogy valaki a 3 hetes, vagy hónapos gyereke mellett 8 órát dolgozik, meg 2 órát utazik, mint a férfi. Nem is lehet, mert akkor ugrik a tgyás/gyed.
A kérdező hozzászólása: ??????
Szerintem ezt nem ide akarta írni...:D:D
Dehogynem.
A kérdező hozzászólása: Dehogynem??? És hogy gondoltad, mert nem igazán értem mi akar ez lenni?!!!


Miért kapcsol ki magától az xbox? Régebben ezzel nem foglalkoztam, de mostanában sok demót töltök le. Mikor elmentem itthonról elindítottam a letöltést és mira hazaértem a gép ki volt kapcsolva.

A f? kérdés az, be lehet valahogy állítani, hogy ne kapcsoljon ki, ill. ne jelentkezzen ki? Nem találtam a menüben semmi erre utalót. Köszi

Legjobb válasz: Ez többször fordult elõ? Mert ha nem átmeneti áramkimaradás is lehetett a bûnös. Nekem 2 éve van xboxom és nem volt ilyen gondom volt hogy úgy hagytam véletlen mire visszaértem mindig ment....vagy az xboxodnak van valami kisebb baja. Gondolom amikor huzamosabb ideig játszol nem kapcsol ki magától..

Ez többször fordult elõ? Mert ha nem átmeneti áramkimaradás is lehetett a bûnös. Nekem 2 éve van xboxom és nem volt ilyen gondom volt hogy úgy hagytam véletlen mire visszaértem mindig ment....vagy az xboxodnak van valami kisebb baja. Gondolom amikor huzamosabb ideig játszol nem kapcsol ki magától..
A kérdező hozzászólása: mikor kikapcsolt nem villant be semmi, de nem is szedett semmit. De kozben megtalaltam azt a menut es ott volt egy olzan hogy 1 ora utan, 6 ora utan kapcsoljon ki, vagy soha. Azota tokeletes.
De igazából ha slim géped van, elég elinditanod a letöltést, utána kinyomod az xboxot, és a slim az azt fogja csinálni hogy olyan 5mp-ként bevillog a középsõ led, ami azt mutatja, hogy dolgozik és szedi le a demódat.
Az a Metrós Dashboardod van nekedis?
A kérdező hozzászólása: Azt nagyon megkoszonnem, mert en mar atneztem mindent de semmi ilyesmit nem talaltam. Neztem mar par videot, de ugy vettem eszre, h a 360 slim-nek mintha mas lenne a menuje.
pedig valahol a beállítások menüben van valami olyasmi hogy ha nem nyúlsz hozzá meg semmi akkor 6-12 óra után kikapcsol. kis idõ múlva megtudom keresni.
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom, h xbox es xbox 360 kozott van e kulonbseg, e teren, de en 360-rol beszelek
A kérdező hozzászólása: mindig ezt csinalja. Ma is, tegnap is, ejszaka, mindig. Eleg kellemetlen. Persze jatek kozben nem, de ha nem nzulok hozza, elobb a gamepad kapcsol ki, majd sotetebb lesz a kepernyo es ha meg akkor se nyulok hozza, kikapcsol. Ilyen energiatakarekos dolog lehet, de en nem akarok takarekoskodni :)
Ja és nem lattam ilyen beállítást.
Igen, az volt az amire gondoltam.

Letöltöttem xbox játékot, és rar formátumú volt de vagy volt bene 15 rar formátum na akkor most melyiket csomagoljam ki? Ha pedig iso akkor mit csináljak azt írjam ki vagy a dvd kiterjesztésű fájlt? I

Legjobb válasz: teljesen mindeg melyik rar-t tömöríted ki, ki fogja tömöríteni az egészet. az ISO-t pedig "CD/DVD képfájl"ként írd ki. minden valamire való CD/DVD író program tudja.

teljesen mindeg melyik rar-t tömöríted ki, ki fogja tömöríteni az egészet. az ISO-t pedig "CD/DVD képfájl"ként írd ki. minden valamire való CD/DVD író program tudja.
ha annyira sötét vagy, hogy az elõzõ két sor neked tömör volt, akkor ajánlom az eredeti játékokat
A kérdező hozzászólása: hát nagyon szûken irtad le és a dvd kiterjesztésüt kell kiirnom vagy mit vagy mindkettõt
A kérdező hozzászólása: nem vagyok sötét köcsög te nem irtad jol
De bazzmeg elég sötét lehetsz, ha azt sem vetted észre, hogy az elsõ, meg a második válaszoló két külön ember volt.
A kérdező hozzászólása: hát dehogynem te vay az te kisköcsög
Elsõnek is csomagold ki.Bármelyiket kicsomagolhatod, az egészet ki fogja csomagolni.Aztán a .iso-ra jobb klikk majd Társítás és Nero esetén Image Files.Ekkor elõjön egy ablak, válaszd ki a DVD-t majd elkezdi kiégetni.Ha rendesen letöltötted a játékot, akkor óriási (:D) valószínûséggel futni fog Xbox-on.

A számba belül van 2 kis nagyon apró fehér hólyag! Utoljára akkor volt amikor még kicsi voltam és szoptam az ujjam azóta eltelt 8 év és 8 évig nem is jött ki ilyen de most megint kijött de ez most nagyon fáj de csak az alsó. ötlet?

mit lehetne vele csinálni? Otthoni gyógymód?

Legjobb válasz: Ilyen régebben nekem is volt :S a lényeg,hogy nem szabad piszkálni fõlek koszos kézzel nem.! Ez amúgy ilyen gennyhólyag,idõvel elmúlik. De azért jön ki, mert az ott lévõ fogad rossz. Azt pedig bizony meg kéne nézetned szakemberrel!

Ilyen régebben nekem is volt :S a lényeg, hogy nem szabad piszkálni fõlek koszos kézzel nem.! Ez amúgy ilyen gennyhólyag, idõvel elmúlik. De azért jön ki, mert az ott lévõ fogad rossz. Azt pedig bizony meg kéne nézetned szakemberrel!
A kérdező hozzászólása: de ez a pofimon van :D a fogam felett szinte középen :/ azt tudom hogy nem lehet hozzá nyúlni :) kerestem itthon listerint ( nem tudom hogy kell írni ) azzal öblögetni de nem találtam :/ de általában elmúlik magától
Google-ben keress rá az "afta" szóra, ha úgy néz ki, nem igazán tudsz vele semmit csinálni. Biztos írnak rá gyógymódot (öblögetés, ecsetelés), de néhány napon belül magától is elmúlik. Ha nem afta, akkor ne is törõdj a válaszommal, majd mások leírják a további lehetõségeket.
A kérdező hozzászólása: ilyesmi csak kisebb :) köszönöm ! :) ))
A kérdező hozzászólása: megjelent egy harmadik is érzem :SSS
Ecseteled Phlogosol-al nekem az mindig bejön, ha az se használ menj el orvoshoz.
Te hogy voltal kepes vegignezni azt a borzalmat???
én is végignéztem, vagy inkább mondjam azt, hogy végigszenvedtem és nekem sem derült ki, hogy akkor most ki írkált.. a színészi játék meg elég erõltetettnek tûnt.. de a vége, abban legalább volt némi humor :D
A kérdező hozzászólása: 1. Sikerült nagynehezen végignézni, mindig az éltetetett, hogy hátha a következõ jelenetben lesz legalább 1 mp-nyi humor. És hopp vége lett a filmnek. De legalább jó csajok voltak benne, fõleg a Lívia :) 2. Nekem egy valami tetszett: Amikor mentek le a hajóhoz, és milyen zene szól a merciben? "Dugnálak, mint a lopott biciklit" :D
szerintem a rékasi: D senki számára nem derült ki nyugodj meg: D
A kérdező hozzászólása: :) Filmet is minõsíti :) Ez a 2. olyan film aminek nem tudok rájönni a végére :S (1. Ház a tónál)

Nagyon szeretnem kiprobalni a tejszinhabos dolgot. De nem merem. Ki volt mar igy? Vagy ki probalt ki hasonlokat, ugy, hogy a baratja odavolt erte?

Hadjatok jo sok valaszt.koszi elore is

Legjobb válasz: énmár próbáltam, de sztem semmi extra. nemvolt túlnagy szám. eccer nyaraláskor viszkivel izgibb volt :D

énmár próbáltam, de sztem semmi extra. nemvolt túlnagy szám. eccer nyaraláskor viszkivel izgibb volt :D
Mi csokival meg eperrel csináltuk, nah az nagyon jó volt. :-)
ez a tejszínhabos téma még teljesen átlagosnak számít. miért nem mered? :D mitõl félsz? nem történhet semmi rossz. persze hogy odavannak érte a férfiak, mert látják hogy van fantáziád, és nem csak szétrakod a lábad, és csak úgy vagy.

Ki volt az a zenész (frontember), aki fekáliát dobált a színpadról? (ott is "termelte". ) én Morrisonról tudtam, de valaki megecáfolt. és most arra gondolok, hátha összetévesztettem egy másik énekessel.

Legjobb válasz: nem tudom hogy ki volt, de azt meg tudom erõsíteni, hogy Morrison biztosan nem. elég obszcén dolgokat mûvelt, de azért nem ennyire.

nem tudom hogy ki volt, de azt meg tudom erõsíteni, hogy Morrison biztosan nem. elég obszcén dolgokat mûvelt, de azért nem ennyire.
gg allin?

Vampire Diaries s03e06 végén ki volt az a csávó aki "leütötte" Damon-t? Tudom, hogy már szerepelt a sorozatban de nem jut eszembe h ki volt.

Legjobb válasz: Mason Lockwood. Tyler nagybátyja, aki szintén vérfarkas és akit Damon ölt meg még a 2. évadban, amikor a holdkövet keresték. Mellesleg Katherine szeretõje is volt.

Mason Lockwood. Tyler nagybátyja, aki szintén vérfarkas és akit Damon ölt meg még a 2. évadban, amikor a holdkövet keresték. Mellesleg Katherine szeretõje is volt.
A kérdező hozzászólása: téényleg..köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!