Találatok a következő kifejezésre: Ki volt a (4655 db)

Lányok! Nektek ki volt a legszebb fiu, akit -élőben- láttatok? Leírnátok milyen volt, hogy nézett ki, mire gondoltatok amikor megláttátok stb?

Fiuk is válaszolhatnak,de lányok válaszai érdekelnének inkább.Én is leírom, hogy lássátok kb mire vagyok kíváncsi:

Legjobb válasz: Fekete haja volt és olyan szép kék szeme hogy húha :D csak sajnos nagyon beképzelt nyálgép volt :( :D

Fekete haja volt és olyan szép kék szeme hogy húha :D csak sajnos nagyon beképzelt nyálgép volt :( :D
egy utazásom során megismerkedtem egy külföldi férfival a teste nagyon jó volt arányos mindene, gyönyörû napbarnított egyenletes sötét bõre van és iszonyatosan csábos fekete szemei, haja is fekete... A szája olyan mint a párna, az egész férfi egy álom.....ezzel az egzotikus külsõvel engem levett a lábamról...
Egy alacsony, barna hajú, kék szemû, nagy szempillájú jól öltözõtt férfi.
A legszebb srác akit életemben láttam, olyan volt mint valami angyal. Olyan szép vonású arc, hogy sok lány megirigyelhette volna. Magas, vékony, vállig érõ szõke haj. Asszem barna szemek. Az öltözködésére is nagyon adott, teljesen jó stílusa volt. 19 éves volt. Csak sajna horvát, nyaralás alatt találkoztunk, õ volt a mosogatófiú:D Amennyit angolul sikerült dumálnunk(egyikünknek sem ment pengén a nyelv), az alapján teljesen jófej is volt, de így ugye nem lett semmi a dologból. 16l
Élõben akit láttam, az csogálatos mélybarna szemek. Hosszabb stílusú barna haj, szép vonások. Természetesen sármos, kezeltetett bõr, és elképesztõen jó stílus, és jó alak. Az a baj, hogy kívülrõl elképesztõ... belülrõl pedig egy f.sz(elnézést a kifejezésért) L
A legszebb fiú akit valaha láttam a suliba jár, magas, nagyon hosszú lábai vannak, kissé napbarnított bõre de pont jó, hatalmas zöld szemei vannak, rövid sötétbarna haja és nagyon jó stílusa. Csendes fiú, facebookon sem nagyon aktív de szerintem ilyen otthon ülõs fajta.
Magas, izmos szélesvállú sportolófiú. Napbarnította arc, szõkésbarna haj. Gyönyörû volt, de annyi értelem nem volt a szemében, mint egy marék lepkének ;)
H&M-ben láttam egyszer egy srácot, nem volt az a tipikus "szépfiú", de sütött belõle az intelligencia. Gyönyörû kékeszöld mély szemei voltak és barna haja. Az arca pedig kicsit olyan babás volt, de csak amennyire kell. És még láttam egy srácot, aki pont úgy nézett ki, mint Mario Casas, viszont látszott rajta, hogy beképzelt, bunkó(haveri társasággal volt). Meg még egy osztrák srácot láttam a Horvát tengerparton, kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Barna bõre, barna szeme, és fekete haja volt. Nagyon jól nézett ki. Kár, hogy soha többet az életben nem fogom látni.
14 éves kis tacskó koromban találkoztam egy népszerû fürdõhelyen egy 16 év körüli francia sráccal, szõke haj, kék szem, izmos test. Egy szál fürdõgatyában is lerítt róla, hogy jó családból származó értelmes alak - meg az is, hogy csak a csajozás érdekelte.
Egy srác, aki régen a sulimba járt. Benne sem volt semmi extra, csak olyan aranyos volt úgy az egész arca meg minden...de egyébként a haja sötétbarna és a szemei is barnák voltak. Csak sajnos késõbb kiderült, hogy egy hülye f.sz. 14l
Milyen volt az alakja a lánynak?( csak kíváncsi vagyok):)
kettõ van az elsõt nem írom le mert tök átlagos barna haj barna szem stb.. másik :http://celebcenter.hu/wp-content/uploads/2011/03/feherbalazs.. nyillván élõben nem ilyen de hûûha

Egri Csillagok. Ki volt a rab oroszlán? (III. rész)

Tudom ki volt csak 2-3 mondatba belekéne s?ríteni. kérem valaki segíten. köszönöm!

Legjobb válasz: Gazdag nagyúr volt, akit politikailag veszélyesnek tartottak, és ezért mondvacsinált ürüggyel dutyiba zárták. Én is tudom, hogy ki volt, de én se írom meg mert Te is tudod. Ugye jól összesûrítettem....:D

Gazdag nagyúr volt, akit politikailag veszélyesnek tartottak, és ezért mondvacsinált ürüggyel dutyiba zárták. Én is tudom, hogy ki volt, de én se írom meg mert Te is tudod. Ugye jól összesûrítettem....:D

Ki volt a Zita nevű nő az Abigél folytatásában és mi köze Kalmárhoz?

Tudom, hogy hülye a kérdés, mert kiderült, hogy a menyasszonya volt, de lesz még valami szerepe a történetben, vagy csak felt?nt és ennyi? Mert ha csak ennyi, akkor nagyon kevés szerepe van...

Legjobb válasz: Pontosan, Zita Kalmár Péter menyasszonya volt, aki ha jól emlékszem, két héttel az esküvõ eslõtt bontotta fel az eljegyzésüket, és hozzáment egy másik férfihoz. Valami nemesi ivadék volt, és ezzel nem tudott Kalmár versenyezni. Igazából, az elsõ könyvben csak annyi szerepe volt, hogy megtudtuk, ki õ, mi õ. A regény folytatásában viszont fõszerephez jut. Eddig legalábbis úgy tûnik, m mégcsak az elsõ 15 fejezet van fent:)

Pontosan, Zita Kalmár Péter menyasszonya volt, aki ha jól emlékszem, két héttel az esküvõ eslõtt bontotta fel az eljegyzésüket, és hozzáment egy másik férfihoz. Valami nemesi ivadék volt, és ezzel nem tudott Kalmár versenyezni. Igazából, az elsõ könyvben csak annyi szerepe volt, hogy megtudtuk, ki õ, mi õ. A regény folytatásában viszont fõszerephez jut. Eddig legalábbis úgy tûnik, m mégcsak az elsõ 15 fejezet van fent:)
Az Abigélnek van folytatása?!?!?! Ki írta??? Jujjj, nagyon kíváncsi lettem, szeretném elolvasni... írjatok!


Szerintetek ki volt a felelős az I. Világháború kirobbanásáért, és miért? Minnél több vélemény, annál jobb.

Legjobb válasz: Mivel OMM volt, ezért kénytelenek voltunk belépni a központi hatalmak oldalán, bár politikusaink ellenezték, de nem lehetett ellene mit tenni. A németek villámháborús tervet eszeltek ki, azonban ez füstbe ment, és állóháború alakult ki. Az erõfölény az antantnak kedvezett, bár a központi hatalmak kitûnõen tudták ellensúlyozni, ameddig be nem lépett 1917-ben az USA. Ennek is volt egy ürügye, hogy a német flotta elsüllyesztette egyik tengeralattjárójukat (ezt nem tudom pontosan). Négy év alatt végülis elérték a céljukat, Európát és a nagyhatalmak gyarmatait újra feloszhatták sokak örömére. Azonban az USA-n kívül mindenki a háború vesztese lett, hiába álltak a gyõztes oldalon. Különösképpen Mo., Németo., Ausztria, Oroszország.

Mivel OMM volt, ezért kénytelenek voltunk belépni a központi hatalmak oldalán, bár politikusaink ellenezték, de nem lehetett ellene mit tenni. A németek villámháborús tervet eszeltek ki, azonban ez füstbe ment, és állóháború alakult ki. Az erõfölény az antantnak kedvezett, bár a központi hatalmak kitûnõen tudták ellensúlyozni, ameddig be nem lépett 1917-ben az USA. Ennek is volt egy ürügye, hogy a német flotta elsüllyesztette egyik tengeralattjárójukat (ezt nem tudom pontosan). Négy év alatt végülis elérték a céljukat, Európát és a nagyhatalmak gyarmatait újra feloszhatták sokak örömére. Azonban az USA-n kívül mindenki a háború vesztese lett, hiába álltak a gyõztes oldalon. Különösképpen Mo., Németo., Ausztria, Oroszország.
nem volt egy felelõs, történelmi folyamatok következménye volt. Az, hogy Gavrilo Princip agyonlõtte Ferenc Ferdinándot, már csak a szikra volt, ha az nincs, lett volna elõbb-utóbb más.
Az I. Világháború ürügye Ferenc Ferdinánd trónörökös meggyilkolása volt, ami 1914. június 28-án történt Szarajevóban. Azonban, mint fentebb említettem, ez csak ürügy volt. A nagyhatalmak ellentétei egyre élesebbé váltak. A franciák bármi áron vissza szerették volna szerezni Elzász-Lotharingiát ( gazdag tartományok) Németországtól. Anglia aggódott a korszerû német flotta miatt, ráadásul a vasút terve súlyosan sértette Anglia kereskedelmi érdekeit. Tehát már az I. Világháború elõtt kialakult két szembeálló tömb. Egyik az úgynevezett központi hatalmak, másik pedig az antant.
Az ember indította el az I. világháborút, s valószínûleg azért, mert az emberek java önzõen cselekszik, mert azt hiszik úgy a normális. enyhe tévedés, de idõvel belátják úgy is vétküket. :) egyébként pedig pont az általam említett ok miatt nem fogjuk megtudni egy jó ideig, hogy ki kezdte, és miért...ugyanis azt mond mindenki amit akar. :P üdv és sok sikert 25/F LastOne.Left
...
Ajánlom neked, tanulmányozz Bibliát Jehova Tanuival, ... mert ez a könyv mindenben segíteni fog neked! Ezt én is megtettem, és minden kérdésemre választ kaptam.Amúgy a válaszom: a világ szelleme tehet mindenrõl!!!
a megelõzõ idõszakban már olyan ütemû volt a készülõdés hogy mindenképp kellett egy háború, mondjuk II. Vilmost mondanám annak aki elk*rta mert a diplomatáit nem hangoltatta össze a katonai stratégia megtervezõivel pedig az elõbbiek megmondták volna hogy az utóbbiak egyetlen koncepciója (a schliefen-terv) teljes diplomáciai csõd lesz de ez csak kiragadott példa, az egész készülõdésben minden késõbbi résztvevõ ország benne volt az csak hab a tortán hogy Ferdi lelövésének a k.u.k.-n belül sokan jobban örültek mint máshol, ritka népszerûtlen volt, így ürügyként látták nagyobb hasznát mintha még élt volna
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm az eddigieket, már megírtam és sokat segítettetek.
Ez nem vélemény kérdése. Üsd fel a történelem könyvedet és megtudod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat, már tudom nagyjából merre induljak el. Persze a további véleményeket is várom, ha van.
Kamu válasza: Az elõttem szólóknak mind igazuk van.De a nyugati nagyhatalmak szerint mi magyarok voltunk a felelõsek.El is verték rajtunk a port(Trianon).
Egyértelmûen azzal, hogy megölték Ferenc Ferdinándot. Erre az osztrákok ugrotta, bele vonva a magyarokat (O-M-M által) és a magyarokat állították be felelõsnek. Persze, ha nem ölik meg Ferdinándot, akkor valami más okkal, de elkezdõdik. Csak akkor talán nem minket állítottak volna be felelõsnek.
A kérdező hozzászólása: De ez az. Iskolába kell 1 oldalt írni errõl, források alapján. És ehez gyûjtenék ötleteket.
Németo. és az OMM gyarmatokat akart szerezni, a franciák bússzút állni a porosz francia háborúért, és visszavenni elzász lotheringiát, az angolok pedig emg akarták tartani a hatalmukat, az Amcsik meg mint a hûséges kiskutyák segítettek a brit-francia kavalkádnak.

Bill Pearce ki volt a Született feleségekben?

Legjobb válasz: Gabrielle Solis-szal volt vmi kapcsolata...meg asszem volt egy kislánya

Gabrielle Solis-szal volt vmi kapcsolata...meg asszem volt egy kislánya
A kérdező hozzászólása: Uh, tenyleg, koszonom szepen! :)

Kinek volt a 12 hetes UH-on vastag redő, aztán genetikai vizsgálaton mi derült ki? Egészségesen született a baba, ha negatív volt az eredmény?

Legjobb válasz: 2,8as NT, amniocentézis negatív a vizsgált kromoszóma-rendellenességekre. Még nem születette meg. AFP 0,48MOM volt

2, 8as NT, amniocentézis negatív a vizsgált kromoszóma-rendellenességekre. Még nem születette meg. AFP 0, 48MOM volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Annyira izgulok, nekem méhlepényvizsgálat lesz kerek 13 hetesen.
Mennyi lett a tarkoredo? Ne izgulj, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: 3, 7 mm lett.
Szia! Én most hétfõn voltam 12. heti uh-n, 3.6 mm-es tarkóredõt mértek. Másnap visszarendeltek magzatboholy mintavételre, de elõtte csináltak megint uh-t és ott 3 mm-t mértek, úgyhogy nem tudom melyiknek higgyek. 12-én lesz meg az eredmény, de addig megõrülök ebben a bizonytalanságban.
A kérdező hozzászólása: Nálam sajno baj volt, ma vették el :(
Nagyon sajnálom!!! Nekem a Bajcsyba a szonográfus csaj elõszõr 1, 7mm mondott aztán mondta, h írjunk be 2, 1 mm. Meg ilyesztett, mert õ már úgy kezdte, h beteg lesz a babám, jobban járok ha meg sem szülöm..... el mendtem nõdokihoz, mutattam neki az eredményt , azt mondta 3 mm tökéletes. Az afp eredményem :30, 06 MOM : 0, 84 Izgulok, mert holnap megyek uhra!!
elõzõ vagyok, Korrigált AFP MOM 1, 6 Van egy 3 éves egészséges fiam. 23 éves 21 hetes kismami

Zalaegerszegen szült anyukák! Ki segített a szülésnél többet, a szülésznõ vagy az orvos? Fogadott vagy ügyeletes volt? És ki volt a szülésznõ, orvos? Elégedettek voltatok velük? Van lehetõség gátvédelemre, állva szülni stb?

Legjobb válasz: Szia! Fogadott orvosom volt és szülésznõt is fogadtam, Az orvos óránként megvizsgál és kész, a szülésznõ van ott veled, és õ veszi ki a babát. Általában az orvosok vágnak, egy orvos van, aki pártolja a gátvédelmet. Ha fogadsz szülésznõt, akkor vele meg tudod beszélni a gátvédelmet. Állva szülésre nincs lehetõség, amikor eltûnik a méhszáj, akkor fel kell feküdni és a lábadat kengyelbe rakják. Én januárban szültem, gátvédelemmel.

Szia! Fogadott orvosom volt és szülésznõt is fogadtam, Az orvos óránként megvizsgál és kész, a szülésznõ van ott veled, és õ veszi ki a babát. Általában az orvosok vágnak, egy orvos van, aki pártolja a gátvédelmet. Ha fogadsz szülésznõt, akkor vele meg tudod beszélni a gátvédelmet. Állva szülésre nincs lehetõség, amikor eltûnik a méhszáj, akkor fel kell feküdni és a lábadat kengyelbe rakják. Én januárban szültem, gátvédelemmel.
Nekem a legtöbbet a szülésznõ segítette, nagyon jó kapcsolatom volt vele már szülés elõtt is. Fogadott orvosom és szülésznõm is volt. Indított szülésem volt, az orvos burkot repesztett aztán jött bizonyos idõközönként nézni hogy állunk majd a kitolástól végig bennt volt, volt gátmetszésem is, meg varrt. A szülésznõ szinte végig ott volt, bíztatott fogta a kezem ha kellett maszírozta a hátam. Vajúdásnál végig rajtam volt az nst szóval vagy feküdtem vagy labdára lehetett még kiülni. Én nagyon elégedett voltam az orvosommal és a szülésznõvel is, az osztályon is többször megnéztek hogy vagyunk a picivel. Azt mondják az orvosok nem nagyon foglalkoznak itt a gátvédelemmel, nem tudom igazából az volt a legkisebb bajom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Neveket tudnátok írni, akár privátban is?
4 gyermekemet szültem meg a Zalaegerszegi kórházban, hármat ugyan annál a fogadott orvosomnál, a 4.-et másik fogadott orvosnál, 3 spontán szülésem volt, a negyediket indították 13 óra vajúdás után lett sürgõsségi császár, a másik háromnál vágtak, fel sem merült a gátvédelem, sõt a negyediknél is akart vágni az orvos, ha sima szülés lett volna, elõre mondta. Elõkészítenek, borotva, beöntés, zuhanyzás Fel kell feküdni a szülõ ágyra Oxtitocin minden mennyiségben, megrepesztik a burkot, ha elõtte nem reped meg, végig az ágyon kell feküdne, fel nem kellhetsz, csak egyik oldalról a másikra engednek fordulni. A szülésznõ az aki ott van és õ segít többet, a dokik csak óránként bemennek és megnézik hogy áll a méhszáj!
Elsõ vagyok Ha van fogadott szülésznõ akkor nem kell az ágyon feküdni. Felkelhetsz és labdán is lehet vajudni. Nagyon jó, gyorsabban tágulsz, mert a baba feje is nyomja a méhszàjat
Második vagyok én is felkeltem, kiültem a labdára.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elsõt 2010-ben szültem ügyeletben. Beöntés, borotválás, aztán bekötötték az oxit, burokrepesztés, végig feküdni kellett, elég szar volt. Gátvédelem abszolút a szülésznõn múlt, a doki már vágott volna. Másodikat 2012-ben szülten, akkor megfogadtam a szülésznõt akivel az elsõt szültem. Teljesen más volt az egész, végig velem volt (csak miattam jött be, szóval rá is ért szerencsére), beszélgettünk, egyeztettük, mit szeretnék és abból mit enged a kórház "szokása". Még a borotválást is megúsztam, mert megígértem, hogy nem kell majd vágni. :) Labdán is ülhettem a folyamatos CTG ellenére, de az a burokrepesztés után már nem esett jól, úgyhogy végig álltam a vajúdás alatt, csak akkor feküdtem le ha vizsgáltak. Oxi sajnos itt is volt. Gátvédelem tökéletes lett, a doki szó szerint két dolgot csinált össz-vissz: burkot repesztett, aztán miután megszületett a lányom, odanyújtotta a szülésznõnek a tálat, amibe a méhlepényt tették. :) A szülésznõt most a harmadik várandósságom elején is megkértem, hogy "szüljünk együtt", nyár végére várjuk a babát. Szülni sajna nem engednek máshogy, csak leszíjazott lábakkal, háton fekve. Ha akarod, szívesen megírom a szülésznõ nevét, tiszta szívbõl ajánlom. És azt is gondolom, ki az a nem kedves szülésznõ, akit valamelyik válaszoló említett. A dokikat is megírom ha gondolod, mivel a kórházba jártam/járok be sztk-s rendelésre, így már minden dokival találkoztam, kb minden hónapban más vizsgál meg...
" És azt is gondolom, ki az a nem kedves szülésznõ, akit valamelyik válaszoló említett" Senki nem említett " nem kedves szülésznõt"
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon köszönöm neked :D Annyira jó nosztalgiázni !!! Szerinted valahol megvannak ezek a részek letölthetõ állapotban ?
De hisz az is a Kölyökklub volt...
szerintetek valahol megvannak ezek a régi felvételek , mer én rajta vok az egyiken még régrõl de nincs meg nekem??

Érvelés. Rómeó és Tybalt. Ki volt a hibás: Tybalt, mert megölte Mercutiot vagy Rómeó, mert megölte Tybaltot?

én az érvelésnél Rómeót választottam. a címe a m?nek B?nös vagy ártatlan Rómeó? e feladatban lehet Rómeó ellen és mellette is érvelni. én úgy gondoltam mindkett?t írok, így sokkal több lesz az egész fogalmazásom.

Legjobb válasz: Hm. Húzós kérdés. Alapból Rómeó, mert õmiatta (+Júlia) robbant ki egyáltalán a viszály. Ha õ nem kavar Júliával, Tybalt nem féltékenykedik, és nem csapnak össze Mercutióval. Viszont Tybalt valahol meg "háborodott" volt, szóval józan ítélõképesség, stb. kizárt. Ha viszont csak a kérdésre válaszolok, akkor Tybalt volt a hibás, saját maga volt az oka a halálának. Ha nem öli meg Mercutiót, Rómeó sem végez vele. Rómeót nem ítélem el, hisz bosszúból cselekedett - abban a korban, én is megtettem volna a barátom miatt.

Hm. Húzós kérdés. Alapból Rómeó, mert õmiatta (+Júlia) robbant ki egyáltalán a viszály. Ha õ nem kavar Júliával, Tybalt nem féltékenykedik, és nem csapnak össze Mercutióval. Viszont Tybalt valahol meg "háborodott" volt, szóval józan ítélõképesség, stb. kizárt. Ha viszont csak a kérdésre válaszolok, akkor Tybalt volt a hibás, saját maga volt az oka a halálának. Ha nem öli meg Mercutiót, Rómeó sem végez vele. Rómeót nem ítélem el, hisz bosszúból cselekedett - abban a korban, én is megtettem volna a barátom miatt.
Akkor jól tetted. Viszont azért a végén lyukadj ki valahova, hogy végtére is kit tartasz hibásabbnak az elõzõ gondolatmeneted alapján. Hiszen tulajdonképpen az volt a feladat, hogy ezt megmondd.
A kérdező hozzászólása: köszönööm. nagyon sokat segítettél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!