Találatok a következő kifejezésre: Ki volt Romanov (1 db)

Ki volt Mária Romanov?

Legjobb válasz: annyi a tendõ, hogy beírod a keresõbe hogy Romanovok,és már meg is találtad a választ!

annyi a tendõ, hogy beírod a keresõbe hogy Romanovok, és már meg is találtad a választ!
Tényleg II. Miklós egyik lánya volt. Én azt olvastam, hogy miután sortûz alá vették õket, és leült a puskapor, a négybõl két lány még életben volt, és õket puskatussal verték agyon, hogy aztán az egész családot leöntsék savval... Annyira tragikus!
A kérdező hozzászólása: Köszy, szval Te is tudsz Róluk:) tök yó.Nekem Mária a kedvencem...
II. Miklós cár lánya, Anasztázia testvére. nekem Aasztázia a kedvencem:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy az egész családot lehívták a pincébe fotózkodni.És mindannyiukat agyonlõtték =( Most július 17-én lesz a 90. "évfordulója" annak, hogy megölték õket.
tudom, ezért mondtam h 1 része valóságon alapul!hahóóóó... tyúkanyóóó... :)
A kérdező hozzászólása: Öten voltak tesók. 4 lány és 1 fiú.Amúgy az Anasztázia mese teljesen más, mint a "valóság". De ari mese attól függetlenül =]
hát igen! de a mese is egy része valós, addig míg meg nem szökik a mamájával, addig igaz!és a szüleit, állítólag lehívták a pincébe fotózkodni, amibõl az lett h agyonlõtték õket, legalábbis én így hallottam! a lány(Anasztázia) meg tudta h õ a hercegnõ, csak nem hittek neki, azt hitték, h dilis!asszem volt neki 2 lánytestvére, +1 fiú!
II. Miklós cár lánya, Anasztázia testvére, az a Romanov hercegnõ, akit nem a szüleivel temettek el az út szélén, s sokáig Anasztáziának hittek, ezzel életre keltve az Anasztázia mítoszt. Történészek a minap (200-2008 között) megtalálták a másik sírt is, így megvan a kis cárevics, és Maria hercegnõ csontváza is.
Én is csak azt tudom elmondani mint a többiek!II.Miklós és Alexandra Fjodorovna 3.leányaként született 1899-ben.Sajnos õt is kivégezték:1918-ban a Jekatyerinburgi Ipatyev-házban. Kapcsolódó oldal:http://hu.wikipedia.org/wiki/Marija_Nyikolajevna_Romanova_or.. Nekem is Mária a kedvencem!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki tud segíteni az öreg halász és a tenger című házi olvasmányban?

kaptunk pár kérdést és nem tudom rájuk a választ valaki tudna segíteni?10 kérdés van 3 ra nem tudom :S

6

Verbális kommunikáció során a testbeszéd, metakommunikáció az apró gesztusok amiket nem tudatosan használunk sokkal dominánsabbak mint az amiket mondunk, ez igaz?

Ha igen, légyszi aki tud küldene nekem valaki ezzel kapcsolatban valami cikket, írást valamit akármit angolul is jó köszi

1

Ez az univerzum, amit élünk, egy "közmegegyezésen alapuló univerzum", mely indíttatásaink és motivációink pillanatnyi eredőjeként jelenik meg és áll fenn?

Értem ez alatt azt, hogy

5

Kik a főistenek?

3 van, légyszi írjátok mindhármat! Fontos!!! Köszönöm

10

Mit jelent a szólás? "Kijárta a kilenc iskolát"?

help..:33

7

Tudtok olyan fordítóképzést /tolmácsképzést, amelyhez nem kell diploma?

Üdv! Egy ismer?söm keres fordítóképzést /tolmácsképzést, de nincs diplomája. Szétnéztem, szerintem mindegyikhez kell (BME, ELTE, SZIE, Kodolányi)... Ki tud olyat, amihez esetleg nem kell? Válaszaitokat el?re is köszönöm.

1

Megérné pszcihológiát tanulni? Mennyire nehéz? Tapasztalatok?

Nem Mo-n dolgozni majd.

1

Ki találta ki az első varázslót megrajzolva?

Ezen kattog az agyam.. :D

3

Hogían kezdjek hozzá a következő feladat megoldásához, miről érdem írni, mi az, ami semmiképpen sem maradhat ki? FIGYELEM: nem megoldást várok, hanem csak útmutatást!

Mutassa be a f?bb összefüggéseket az emberi élet jellegzetességei és a filozófia által tanulmányozott területek fogalmi megállapításai között! Az alábbi vonatkozásoknak legalább a felét érintve foglalja össze a f?bb filozófiai tartalmú ismereteket:

2

Valaki összefoglalná a Lazarsfeld-paradigmát?

Tudom, fenn van itt-ott, könyvet is olvasok róla.. De valahogy nem tiszta...

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!