Találatok a következő kifejezésre: Ki volt Gábor (5 db)

Mi volt az amin ma a Bumerángban kiakadt Bochkor Gábor? Annyit kaptam el, hogy valaki okoskodott, akiről mondták is, hogy nincs sok esze és unintelligens. Asszem a feleségével kapcsolatban volt az incidens

Legjobb válasz: Egy újságíró készített riportot Bocsival a MrésMrs mûsorról, és õrá akadt ki. Ha le akarod tölteni, akkor a legelsõ bejelentkezés volt (a pereces)

Egy újságíró készített riportot Bocsival a MrésMrs mûsorról, és õrá akadt ki. Ha le akarod tölteni, akkor a legelsõ bejelentkezés volt (a pereces)
ha tudod hány óra körül volt, még meg is hallgathatod vagy letöltheted a bumeráng honlapjáról...:) és akkor nem más szemszögét olvasod ...tudom h nem ez volt a kérdés....
A kérdező hozzászólása: :) Kb. vagy a fél 7-es elõtt vagy még azelõtt. De tuti fél 8 elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek. Hogy tudom letölteni? :)
Bocs nem leszólni akarlak de csak egy honlapot kell megnyitni... http://www.bumerang.hu/index2.php?almenu=1#1 és ott van a bumeráng aznapi témákkal, kb8-10-el. és mindegyik téma alatt ott van hogy hallgatás letöltés, egy is rajz és arra kellene rákattintani..... jobb oldali szélén pedig dátumok...
A kérdező hozzászólása: Nem veszem leszólásnak. Egyszerûen lusta vagyok utánanézni :) Köszike

Ki volt Reviczky Gábor első felesége?

Legjobb válasz: Hat en biztosan nem az tuti :DD

Hat en biztosan nem az tuti :DD
Koltai Róber


Ki olvasta Tettamanti B. Gábor -Ex visszahódítás. újra együtt című könyvét? Kinek jött be? Visszajött hozzátok a (volt) kedvesetek?

Milyen tanácsokat írt le a könyvében hogy újra belémszeressen a (volt) párom.Talán ma találkozok vele utoljára nyárig. Nem olyan válaszokat kérek hogy lépj túl meg ilyenek. Kinek jött be ez a könyv. (bocsi nemtudok kérdőjelet írni)

Legjobb válasz: Nem hiszek ezekben a dolgokban. Szerintem ha egy férfinek kellesz, azt le sem tudod vakarni. Ahhoz nem kellenek ilyen trükkök. Ha pasi vagy akkor meg egy egyenes õszinte beszéd 100% többet ér mint egy ilyen könyv.

Nem hiszek ezekben a dolgokban. Szerintem ha egy férfinek kellesz, azt le sem tudod vakarni. Ahhoz nem kellenek ilyen trükkök. Ha pasi vagy akkor meg egy egyenes õszinte beszéd 100% többet ér mint egy ilyen könyv.

Ha a baloldal nyerne talán soha nem derülne ki az igazság a Simon Gábor millióiról (talán milliárdokról) amirõl már kezdik azt feltételezni, hogy az mszp "fekete pénze" volt?

Legjobb válasz: Lehet. De mivel most a Fidesz fog nyerni így az övérõl kiderül a származás és Rogán teljesen egyezõ mértékû vagyonáról meg nem. Milyen érdekes ez a kettõs mérce...

Lehet. De mivel most a Fidesz fog nyerni így az övérõl kiderül a származás és Rogán teljesen egyezõ mértékû vagyonáról meg nem. Milyen érdekes ez a kettõs mérce...
igy se fog
A kérdező hozzászólása: 10-11-es Mi ez a marhaság??? Ennyire véded szeretett mszp-det Simonnal együtt? Az sem számít, hogy több 100 milliókat lopnak ki az országból? Az mszp nagyon falazz Simonnak, félnek ha kiderül az igazság lehullik a lepel a mocskos ügyeikrõl és a vezetõk nagy része mehet a börtönbe ahová valók.
Nem kérdezõ, a Fidesz nem FBI, az az USA-ban van. Ahogy Rogán, Deutsch, vagy Buday sem az ügyészség, mégis beleütik az orrukat mindenbe, fõképp olyanba, amihez nem értenek. De nem számít, te úgyse érteni akarod, hanem csámcsogni, mocskolódni. Jó étvágyat. Ha pedig jóllaktál vedd észbe, hogy a törvényeket, amelyek alapján intézkednek, a kormány (már az se meri, helyette fizetett ügynökei teszik) javaslatára a Fidesz (bér)tagjai szavazzák meg. Ha úgy rendeli a legfõbb vezetõ, Simon Gábor ellenében, ha úgy, mellette. De ez se számít, ha valamire a fõnök bármit, vagy az ellenkezõjét mondja, akár ugyanazzal a szóval, na az számít. A sleppnek.
Tessék: [link] Na, mostmár mehet mindenki aludni.
rógánnak elírása volt a bevallásában, amit már korrigált. de a simon gábornak már az 5. titkos számláját találják meg tele százmillióval. azért a kettõt ne keverjük már össze, ennyire ne legyünk már baloldaliak, és bírom az ilyen balosokat, nem is a kérdésre válaszol, OFFOL, mert sérti az önérzetét, hogy simon és a pártja a végét járja. ha rogán érdekel, írjál ki róla kérdést, itt nem errõl volt szó!
A kérdező hozzászólása: ""A Fidesz dolga, hogy kiderítse, mi a helyzet Simonnal."" A fidesz a nyomozó iroda vagy talán õk az FBI vagy a rendõrség vagy kik, hogy nekik kel kinyomozni az mszp mocskos ügyeit?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kérdezõ te hülyéskedsz? Láttál olyant, hogy valaki saját maga ellen cselekszik? A Fidesz dolga, hogy kiderítse, mi a helyzet Simonnal. Nem fogja, mert nem érdeke. Már jóval korábban (hónapokkal ezelõtt) tudott ennyit, de csak most hozta elõ. Ne találgass miért. Te nem fogod eltalálni. Az majd az MSZP/Együtt/bárki dolga lesz, hogy kiderítse, hogyan lehet 150 ezres alapítványból egy év alatt több, mint ötmilliárdosat csinálni. Meg az is a másik dolga lesz, hogyan lehet egy év alatt falusi mûkedvelõ focicsapatból élmezõnybe tartozót csinálni. Egyébként tudjuk hogyan. Sokkal kisebb tételben már megcsinálták, leülték érte, ami jár. Még ebben sem tudnak (akik ma teszik) újat alkotni. Kérdezõ, ha képes lennél költségvetést számolni (bármilyent, nem csak MSZP-st), akkor elég hamar rájönnél, mitõl lettek a választási költségtámogatások ekkorák, hány névleges "párt" hová tartozik, és miért van az, hogy közhasznú reklámnak álcáznak pártpropagandát tömegével. De te erre soha nem fogsz rájönni, én sem próbálom elmagyarázni neked.
A kérdező hozzászólása: ""Rogán botránya miért nem fáj?"" Gyurcsány feleségének a "cége" színlelt szerzõdéssel 10 hónapon át havi 8 milliót vett fel szóbeli "tanácsadásért" STB...STB...STB... Ez miért nem fáj nektek?
A kérdező hozzászólása: ""Rogán botránya miért nem fáj?"" Rogánnak is vannak eldugott pártpénzei (több 100 millió) külföldi számlákon? Rogán ellen van nyomozás? Ha Rogán bûncselekménybõl szerezte vagyonát miért nincs feljelentés - nyomozás - miért nem tartóztatták már le? H Rogánnak bûncselekménybõl származik a vagyona miért nem tesztek feljelentést? Feljelentést bárki tehet ami után elindul a nyomozás de alaptalan vádakért büntetés jár.
így van, 1-nél a pont, Rogán botránya miért nem fáj? ugyanúgy a Te adód
A kérdező hozzászólása: ""Ezért a gumicsontod már lerágva!!!"" A gumicsont nincs lerágva a nyomozás újabb 5 bankszámlát talált hatalmas összegekkel. Simon Gábor az MSZP második embere aki több 100 milliót (talán milliárdot) dugdos különbözõ számlákon. Gyurcsány már említette hogy súlyos összegek érkeztek az MSZP-hez tisztázatlan úton. Biztos nem egyedül Simon Gábor tudta ezeknek a pénzeknek az eredetét azért próbálja Mesterházy és még jó néhány baloldali politikus védeni a védhetetlent és lerázni az MSZP- rõl a felelõsséget. Így már érthetõ miért olyan sürgõs és fontos az mszp-nek a választás megnyerése.
Tisztázzuk: Ez volt a legelsö feltételezés is MN és hasonlok részéröl. Ezért a gumicsontod már lerágva!!!
Mindig lesz egy-két "sztárügyvéd" akik "mmegmondják a tuttit". Nézd meg Princz Gábor, Postabank ügyét - több 10 milliárdot lenyúlt, amibõl Malek Andikával vígan éldegél Ausztriában, s harmadfokon 3, 6 millió pénzbüntetést kapott. (Neki annyi, mintha Téged 100 ft-ra büntenének.) Persze, õ is a "mi kutyánk kölyke", "akiknek" mindent szabad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!