Találatok a következő kifejezésre: Ki volt Gábor (4 db)

Mi volt az amin ma a Bumerángban kiakadt Bochkor Gábor? Annyit kaptam el, hogy valaki okoskodott, akiről mondták is, hogy nincs sok esze és unintelligens. Asszem a feleségével kapcsolatban volt az incidens

Legjobb válasz: Egy újságíró készített riportot Bocsival a MrésMrs mûsorról, és õrá akadt ki. Ha le akarod tölteni, akkor a legelsõ bejelentkezés volt (a pereces)

Egy újságíró készített riportot Bocsival a MrésMrs mûsorról, és õrá akadt ki. Ha le akarod tölteni, akkor a legelsõ bejelentkezés volt (a pereces)
ha tudod hány óra körül volt, még meg is hallgathatod vagy letöltheted a bumeráng honlapjáról...:) és akkor nem más szemszögét olvasod ...tudom h nem ez volt a kérdés....
A kérdező hozzászólása: :) Kb. vagy a fél 7-es elõtt vagy még azelõtt. De tuti fél 8 elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek. Hogy tudom letölteni? :)
Bocs nem leszólni akarlak de csak egy honlapot kell megnyitni... http://www.bumerang.hu/index2.php?almenu=1#1 és ott van a bumeráng aznapi témákkal, kb8-10-el. és mindegyik téma alatt ott van hogy hallgatás letöltés, egy is rajz és arra kellene rákattintani..... jobb oldali szélén pedig dátumok...
A kérdező hozzászólása: Nem veszem leszólásnak. Egyszerûen lusta vagyok utánanézni :) Köszike

Ki volt Reviczky Gábor első felesége?

Legjobb válasz: Hat en biztosan nem az tuti :DD

Hat en biztosan nem az tuti :DD
Koltai Róber


Ki olvasta Tettamanti B. Gábor -Ex visszahódítás. újra együtt című könyvét? Kinek jött be? Visszajött hozzátok a (volt) kedvesetek?

Milyen tanácsokat írt le a könyvében hogy újra belémszeressen a (volt) párom.Talán ma találkozok vele utoljára nyárig. Nem olyan válaszokat kérek hogy lépj túl meg ilyenek. Kinek jött be ez a könyv. (bocsi nemtudok kérdőjelet írni)

Legjobb válasz: Nem hiszek ezekben a dolgokban. Szerintem ha egy férfinek kellesz, azt le sem tudod vakarni. Ahhoz nem kellenek ilyen trükkök. Ha pasi vagy akkor meg egy egyenes õszinte beszéd 100% többet ér mint egy ilyen könyv.

Nem hiszek ezekben a dolgokban. Szerintem ha egy férfinek kellesz, azt le sem tudod vakarni. Ahhoz nem kellenek ilyen trükkök. Ha pasi vagy akkor meg egy egyenes õszinte beszéd 100% többet ér mint egy ilyen könyv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!