Találatok a következő kifejezésre: Ki volt és milyen (216 db)

Az önkielégítés megszakítja a szűzhártyát? Kinek mikor és milyen volt az első?

Legjobb válasz: Hát az attól függ ,mivel csinálod :),ha csak az ujjaddal akkor szerintem nem szakad át a szûzhártya, de pl.vibrátorral akkor igen,gondolom :)! Az elsõ önkielégítsre vagy az elsõ szexre gondolsz hogy milyen volt? :)

Hát az attól függ , mivel csinálod :) , ha csak az ujjaddal akkor szerintem nem szakad át a szûzhártya, de pl.vibrátorral akkor igen, gondolom :) ! Az elsõ önkielégítsre vagy az elsõ szexre gondolsz hogy milyen volt? :)
Az technikától függ. Ha felteszel valamit, akkor igen, elszakadhat. Akár ujjtól is. Ez egyéni kérdés, nem midenkinek laza, rugalmas és elég nagy rajta a rés. Van, akinek elsõ behatolásra átszakad, akár tampontól is, ujjtól is. Van , akinek egy kisebb pénisz sem szakítja át elsõre. Az elsõ egyedül kellemes érzés, mert természetesen nem okozol magadnak fájdalmat, mert tudod , mit cisnálsz. Az elsõ együttlét partnertõl függ. Ha érzelmileg jól választasz, és tényleg nagyons zeret téged, akkor vigyázni fog rád. Ha csak megdug, és technikailag figyel csak oda, akkor megy a drukk, hogy ne legyen nagyon sz ar!

Volt-e már hazánkban nõi miniszterelnök-jelölt? Amennyiben igen, ki/k, és milyen párt/ok színeiben?

Nem nagyon találtam erre vonatkozó információt.

Legjobb válasz: 1945-ben a szociáldemokrata párt elnökjelöltje Kéthly Anna volt, a 2006-os választásokkor Dávid Ibolya volt az MDF jelöltje.

1945-ben a szociáldemokrata párt elnökjelöltje Kéthly Anna volt, a 2006-os választásokkor Dávid Ibolya volt az MDF jelöltje.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm! :) Dávid Ibolyában nem voltam biztos, Kéthly Annát nem tudtam.

Az átjárhatósági vizsgálat eredménye kinek mi volt és milyen módszerrel végezték? Na és szedtetek-e hosszabb ideig fogigátlót?

Legjobb válasz: nekem hycosym volt, uh-os átjárhatósági, tökéletesen átjárható vagyok, és szdtem fogigátlót sokáig sajnos

nekem hycosym volt, uh-os átjárhatósági, tökéletesen átjárható vagyok, és szdtem fogigátlót sokáig sajnos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Azt olvastam h a Hycosí jobb mint a Hsg.Biztosabb és kevésbé megterhelõ. Abban a hónapban szabad próbálkozni a babával?
Bocsi h belekérdezek, de ez engem is érdekel. Kedves elsõ válaszoló! Hol végeznek ilyen vizsgálatot.Budapesten?

Kecskeméten szült anyukák! Elmondanátok, hogy melyik nőgyógyászhoz jártatok, kit ajánlotok? És milyen szülésetek volt? Sima vagy császár? Ha császár, akkor miért lett az?

Legjobb válasz: Én Szabó Lászlóhoz jártam, nála szültem simán kétszer is.Nekem semmi gondom nem volt vele, nagyon rendes!

Én Szabó Lászlóhoz jártam, nála szültem simán kétszer is.Nekem semmi gondom nem volt vele, nagyon rendes!
Nyirády Tamásnál szültem, õ volt a fogadott orvosom. Természetes szülésnek indult, de császár lett végül téraránytalanság miatt. Nagyon elégedett voltam az orvosommal, és a választott szülésznõmmel is.
Szia. Én is Nyirády Tamásnál szültem természetes úton. Nagyon meg voltam vele elégedve. Merem ajánlani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen lányok! Majd átgondolom!!!!

Császár után kinek meddig és milyen volt a vérzése?

19.-én szültem. Nem volt sok vérzésem, miután elkezdtem szoptatni több lett mondták hogy húzódik össze a méhem. Azóta is van vérzés kicsit nyálkás, f?leg szoptatáskor vagy közvetlen utána. Pár napja már elkezdett halványodni kicsit barnás volt aztán egy napig nem is volt de tegnap óta megint van. Normális ez??? Vagy hívjam a dokit?? Kinek hogy volt?? El?re is köszi a válaszokat:) egy pici lány anyuja

Legjobb válasz: A még tisztulása kb. 6 hét, addig minden elfogadott, ha ömlik belõled a vér az persze nem. Szerintem gyorsan fogsz gyógyulni a leírtak és a saját tapasztalatom alapján mondom.

A még tisztulása kb. 6 hét, addig minden elfogadott, ha ömlik belõled a vér az persze nem. Szerintem gyorsan fogsz gyógyulni a leírtak és a saját tapasztalatom alapján mondom.
Erõsebb vérzésem néhány napig volt (menses szerû), utána viszont 4 hétig volt enyhe, és további két hétig hol volt valami kevés, hol nem.
Én legalább 4 hétig eléggé véreztem, (kb. mint a mensi 1-2. napján), utána meg még vagy 3 hétig kevesebb, és barnásabb. Amikor elmúlt, arra rá 4 hétre megjött a mensim, és rendszeres ciklusaim lettek kizárólagos szoptatás mellett.
Szia!10 hete volt császárom és ugyanígy volt, mint Neked!Hívtam a dokim(aki, egyébként a barátnõm)és megnyugtatott, hogy teljesen oké!Egyébként kb2-3 hétig volt élénkpiros a vérzés, utána már csak ez a barnás nyálkás cucc!Ha nem fáj a hasad nagyon és nem ömlik a vér akkor minden ok!Ja , és ha nincs nagyon rossz szaga!
Utánna kb 1 hétig volt, nagyon kevéske.De az elsõ menstruáció az kegyetlen volt.

Volt a viván a divák 2009 és abban kik énekeltek és milyen számokat?

Legjobb válasz: Paula Abdul - Medley: "Cold Hearted"/"Opposites Attract"/"Straight Up"/"Forever Your Girl" Jennifer Hudson - "Spotlight" Kelly Clarkson - "Already Gone" Jordin Sparks - "S.O.S. (Let the Music Play)" Adele - "Hometown Glory" Leona Lewis - "Happy" Leona Lewis & Cyndi Lauper - "True Colors" Miley Cyrus - "Party in the U.S.A." Adele & India Arie - "Video" Jordin Sparks & Martina McBride - "A Broken Wing" Jennifer Hudson & Stevie Wonder - "All In Love Is Fair" Miley Cyrus & Sheryl Crow - "If It Makes You Happy" Kelly Clarkson & Melissa Etheridge - "Bring Me Some Water"

Paula Abdul - Medley: "Cold Hearted"/"Opposites Attract"/"Straight Up"/"Forever Your Girl" Jennifer Hudson - "Spotlight" Kelly Clarkson - "Already Gone" Jordin Sparks - "S.O.S. (Let the Music Play)" Adele - "Hometown Glory" Leona Lewis - "Happy" Leona Lewis & Cyndi Lauper - "True Colors" Miley Cyrus - "Party in the U.S.A." Adele & India Arie - "Video" Jordin Sparks & Martina McBride - "A Broken Wing" Jennifer Hudson & Stevie Wonder - "All In Love Is Fair" Miley Cyrus & Sheryl Crow - "If It Makes You Happy" Kelly Clarkson & Melissa Etheridge - "Bring Me Some Water"

Vannak híres felmenőid? Milyen érzés az utódjuknak lenni? Ki volt, és mit tett?

Legjobb válasz: Nem tudok róla (mondjuk nem is néztem utána) de ha lenne akkor büszke lennék rá.

Nem tudok róla (mondjuk nem is néztem utána) de ha lenne akkor büszke lennék rá.
Nekem üknagyapám egy falun volt bíró, az 1900-as évek elején. Büszke vagyok rá, jó érzés és motivál, mikor tanulok. 22N
Anyai ágon Rózsa Sándor.nem nagyon foglalkozom a dologgal, bár ha róla van szó a tv-ben, felkapom a fejem, vagy olvasok róla, ha találok egy cikket.
Én a nem híres felmenõimre is büszke vagy.Nem voltak nemesek, se grófok, "csak" dolgos és becsületes parasztemberek!
Tudtommal nekem nincs, de ismerem Dréher bácsi dédunokáját :D:D
Van, az õseim fõnemesek voltak, oldalági leszármazott vagyok. Semmilyen érzés nincs bennem, büszke vagyok az õseimre, akik biztos jóarcok voltak, de ettõl én még nem leszek jobb.
A "XY" család története. Bocsi, azért nem írom ki, mert nem akarok kiadni magamat senkinek. :)
ma 16:16 Mi a könyv címe?
Nekem egy rokonom családfakutatást indított 2006-ban. Olyan nagyméretû lett az egész, hogy 2x is szerveztek találkozót, amin több száz- eddig ismeretlen rokon- részt vett. Könyvet is adtak ki a történetünkrõl. Kiderült, hogy dohánytermesztõ földbirtokosok voltunk. Családi címer, sok-sok birtok. Igazi nemesi család. :) Rajzoltak is egy családfát az 1700-as évektõl napjainkig, és ott van az én nevem is a lombok tetején születési dátummal. :) Nagyon jó érzés ezeket tudni.
Nekem József Attila a rokonom volt de semmi különöset nem érzek ettõl
Egyik felmenõm(anyai ágon)pilóta volt a II.világháborúban.Arról az ágról azóta is több tehetséges pilóta, repülõs került ki, köztük én is.(Nem sok mindenhez értek szerintem, de annak ellenére, hogy nõ vagyok-oktatóim szerint is-piszok jó érzékem van a géphez, a repüléshez, férfitársaimat sokszor lekörözöm:) )Büszke vagyok a felmenõimre, és hálás ezért az, , adottságért".

A füvet hány évesen próbáltátok ki először és milyen érzés volt?

Legjobb válasz: El tudsz fogadni olyan választ is, hogy soha nem éreztem rá késztetést, hogy kipróbáljam?

El tudsz fogadni olyan választ is, hogy soha nem éreztem rá késztetést, hogy kipróbáljam?
A kérdező hozzászólása: Köszönök szépen minden választ kicsit izgulok mert 14 éves vagyok és most próbálom ki elõször mondjunk részeg az sokszor vagyok de gondolom teljesen más lesz:DDDDD
A cigit cigipapírból. A csigát belerakod mint egy szûrõt a tekert sima cigibe, különbség hogy a cigisdoboznak a puha részébõl hajtogatod ami akkor látszik ha felbontasz egy doboz cigit. Keress rá a neten hogy csiga.
A kérdező hozzászólása: A csigát vagy magát a cigit és ha a csigát azt hogy csak egy csíkot levágok és feltekerem?
Bajnak nem baj csak annyira erõs lesz a füst hogy nem tudod letüdõzni, a füstszûrõ meg túl sokat levesz. Cigisdoboz egy részébõl tekerd.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) am ha ilyen csigát nem teszek bele akkor az nagy baj (am ilyen csigát hol lehet venni?)
18, eléggé be voltam rúgva ezért hányáson kívül nem sok extrémet tapasztaltam. Másnap nem voltam másnapos és minden lazának tûnt. Második alkalommal viszont jól beparáztattak. Ilyen több csavaros "azt hiszem hogy azt hiszik hogy azt hiszem..." dolog. Ez még többször elõfordult. Mostanában részegen jól letompít, semmi se érdekel de olyan szinten hogy érdekesnek se tartok semmit. A másnapját szeretem igazán, igazi chillout hangulat, már azért megéri. (Mindez csak a képzelet szüleménye és egy barátom mesélte :) )
Éjfélre valszeg már nem, de a hatás ideje függ a mennyiségtõl is. Nem úgy kell szívni mint a cigit. Eleve nem is szûrõt kell bele tenni hanem csigát. Minél mélyebb slukkokat kell belõle szívni utána pedig lenttartani amíg bírod.
A kérdező hozzászólása: Köszi és mondjuk ha pl este 10 kor elszívok eggyet akkor látszódni fog a hatása olyan éjfélkor meg ugyanúgy kell szívni mint a cigit?
*15-16
16-16 évesen nagyon jó érzés volt, megszûnt minden ami körülvesz, és csak a nyugodtságot éreztem.
A kérdező hozzászólása: Persze:DD csak azért kérdezem am mert nagyon érdekelne h milyen érzés lehet
Én kipróbáltam a Herbalt elsõnek, és minden körülötted megszûnik. Ez olyan érzés lesz hogy mindent jól látsz, hallasz, meg mindent tudsz, a körülötted lévõ embereket is mind ismere, de mégis olyan érzésed lesz mintha a világ körülötted nem valódi. De ez csak 10 perc, és teljesen normális. De akkor is a Herbalt nem szeretem. Amit utoljára szívtam az Níder volt, akkor nem érzel semmit ha azt szívod csak jobb kedved lesz. De akkor is én már nem szívok füvet, mért kábítószer. Egyáltalán nem olyan mint például a kokain, ugyanolyan káros mint a cigi, de akkor is illegális.

Ki fizeti és milyen arányban az esküvőt általában? Mitől függ ez? Nálatok hogy volt?

Legjobb válasz: Mi magunknak álljuk az esküvõ költségeit, mivel sajnos egyik oldalon sem állnak túl jól anyagilag a szülõk, bár kisebb segítséget azért kapunk, például törtaranyat a karikagyûrûkhöz.

Mi magunknak álljuk az esküvõ költségeit, mivel sajnos egyik oldalon sem állnak túl jól anyagilag a szülõk, bár kisebb segítséget azért kapunk, például törtaranyat a karikagyûrûkhöz.
Magunk fizettük, szerintem így korrekt, nem vártunk a szülõktõl segítséget.Akkora esküvõnk volt, amekkorát ki tudtunk fizetni.
Nálunk a szülõk fizették felesben, de ez csak akkor jó igazán, ha anyagilag hasonlóan állnak, és az elképzelések is mindkét részrõl hasonlók. Van olyan ismerõs pár, ahol a menyasszony akar hatalmas lagzit, amit persze legfeljebb a võlegény szülei tudnának kifizetni, a saját családja minimálisat tudna csak bele adni. Nekem az ilyen visszatetszõ.
Az esküvöt a házasulandóknak kell fizetni, mást nem kötelezhetnek rá. A szülök, ha akarnak, akkor beszállhatnak, de csak önkéntes alapon.
Régen(!) a lányos ház rendezte. (ha arra várnék, agglegény maradnék :(
Ez attól függ, ki milyen családból származik. Mármint itt arra gondolok, hogy a szülõk megtehetik-e, hogy állják a lagzit. Az is számít, hogy melyik részrõl mennyi vendég van, mert teszem fel a lány meghív 20-at, a fiú meg az ötszörösét, akkor érdekesen jönne ki a szülõi részrõl az esküvõ fele-fele arányban fizetése. Igazából nem is várható el szerintem, hogy a szülõk állják a költségeket. Meg kell velük beszélni, hogy õk ezt hogy gondolják, mennyivel és miben tudnak hozzájárulni. Párommal mi is szegényebb családból származunk, s egyik részrõl se várjuk/várnák el efféle kiadásokat. Ha nekünk lesz esküvõnk, a rávalót tuti magunknak teremtjük elõ.
"Régen(!) a lányos ház rendezte. (ha arra várnék, agglegény maradnék :(" Felénk a lányos ház az eljegyzést fizette, a fiús meg az esküvõt.
Nálunk az én részemet a szüleim fizették, a párom pedig saját maga fizetett a vendégei után, a szülei azt mondták ha lagzit akarunk akkor fizesse ki magának.
Nálunk megoszlott, a ruháinkat, hajamat, sminket ilyesmiket mind mi fizettük. A vendéglátás, terembérlet, dekorációt a szülõk felesben.
Mindenki a saját vendégeit fizette.Nekem volt 40, a páromnak 120.Nem lett volna igazságos ha felezünk.Az én részemet kifizették a szüleim.
Régen tényleg a lányos ház rendezte és fizette a lagzit, viszont a fiu és családja adta a házat! (Lásd még házasodás, házasság szavak eredete) Amugy ebbõl is látszik, hogy mindig is volt valamilyen megosztás. Manapság pedig függ a szülõk anyagi helyzetétõl, és az adott sziutól (ki, hogy mennyit örökö, kap, egyik félnek már van lakása stb) Nálunk pl 90%-ban mi rendeztük, a szülõk jelképesebb összeggel, testévrek pedig egyéb segítséggel (helyszín, étel, szervezés, stb, ami persze kifizetve másnak sok lett volna) segítettek be. Ha a fiatalok meg tudják szervezni, az utána jó, mert nem kell hálálkozdni, és az ajándékpénz (ha van, de azért általában van) is az övék, esetleg még plusszba is lehetnek. (ha olyan a család hogy szokás adni, és elég sok embert hívnak ...). talán ez a legjobb, de esete válogatja.
Mi most szervezzük a lagzit. Nállunk úgy lesz, hogy a végösszeg el van osztva hárommal. 1- az én családom fizeti 2- a párom szülei fizetik 3-mi fizetjük a párommal. Így oszlik meg.
Nálunk úgy lesz, hogy párom kapott örökséget a nagyijától így abból fizetünk mindent.
Úgy szokás, hogy a szülõk fizetik, én így tudom, hogy a szülõknek ez úgymond a nászajándéka a párnak, és természetesen arányban állják a költségeket. Manapság már nyilván ha több éve együtt él a pár logikus, hogy közösen fedezik, ha a szülõk is támogatni akarják, akkor belefizetnek, ha nem nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!