Találatok a következő kifejezésre: Ki volt és (2305 db)

Normális, most játssza az agyát, ilyenkor nem tudod leállítani. Hagyd rá, szerintem meg se fogja találni.
elég primitiv egy barátod van..
Remelem jol megverik a baratod!
Egyik rosszabb, mint a másik. Mármint a barátod meg a részeg faszi.
Normális hogy feláborodott, meg akar védeni, de már nem tud, mert nem volt ott. Utólagos tehetetlenségében dühöng, majd lehiggad. De te hogy a fenébe kerülhettél ilyen helyzetbe ? A részegeknek nem jó a reflexük, hogy jutott annyira a közeledbe, hogy fogdosott ? Miért hagytad ? Vagy nem zavart, csak elmesélted a barátodnak ? Ha igen a válasz, nem lehet hogy inkább ezért dühös a srác ?
De egy barom vagy te, miért gondolod, hogy hagyta magát? Miért kell mindjárt a rosszat feltételezni, a kérdezõn számon kérni, ha zaklatták? Elég fürge részeget láttam én már ahhoz, hogy ezt a kérdést fel se merjem tenni, elõbb köpném szembe magam.
Nem rosszat feltételeztem, hanem valamiféle ügyetlenséget. De így utólag elolvasva amit írtam, tényleg nagyképû számonkérõ okoskodás.

Coco Chanel-nek volt férje és, ha igen ki volt és volt-e gyerekük?

Fontos lenne...

Legjobb válasz: Figyelmetlenül olvastad. Nem volt férje, se gyereke.

Figyelmetlenül olvastad. Nem volt férje, se gyereke.
Chanel was the mistress of some of the most influential men of her time, but she never married. http://en.wikipedia.org/wiki/Coco_Chanel#Personal_life_and_e..
wikipedia.org
Gyereke nem, de férje volt azt hiszem, de élete szerelme meghalt egy autóbalesetben, akivel a férje után volt együtt.
A kérdező hozzászólása: Ott nem találtam semmi ilyet, csak a munkájáról van szó. Vagy lehet, hogy figyelmetlenül olvastam?

Mikor volt az első szexuális élményetek? Kivel volt és h történt?

milyen helyszínen és milyen körülmények között?

Legjobb válasz: Holnap volt.

Holnap volt.
pont neked nem fogom elmondani ;)
Inkább pornóra verjed, haver!
Mibõl gondolod, hogy az orrodra kötöm? Szerintem ha kapsz is választ, az olyan lesz mint egy Örkény egyperces.
Annyiszor leírták és megkérdezték már ugyanezt. Miért nem tudjátok a keresõt használni? :D

Esküvőre Dj? Kinek volt, és mennyibe került?

Jöv?re lesz az esküv?nk és dj-ben gondolkodunk, csak nem nagyon tudjuk, hogy milyen árban mozognak. 70-80 e. ért láttunk.

Legjobb válasz: a dj remek ötlet...bármit lejátszik...elõre beszéljétek meg vele, hogy milyen zenékben gondolkodtok kb...esetleg zenelistát is adhattok....de nézzetek jól körbe...rengeteg "amatör" dj van, ki nem is amatör...csak aki lakodalmas vagy nem tudom, milyen dj-nek mondja magát, van pofája elkérni 7-80 és százezreket...közben meg simán megkaphattok egy tökéletesen dj-t tizért is...csak nézzetek körül a discokban stb...tudom...ilyen körökben mozgok....egy tizesért simán vállalják és hidd el, sokkal jobbak, mint ezek a lakodlmas dj-k... 23L

a dj remek ötlet...bármit lejátszik...elõre beszéljétek meg vele, hogy milyen zenékben gondolkodtok kb...esetleg zenelistát is adhattok....de nézzetek jól körbe...rengeteg "amatör" dj van, ki nem is amatör...csak aki lakodalmas vagy nem tudom, milyen dj-nek mondja magát, van pofája elkérni 7-80 és százezreket...közben meg simán megkaphattok egy tökéletesen dj-t tizért is...csak nézzetek körül a discokban stb...tudom...ilyen körökben mozgok....egy tizesért simán vállalják és hidd el, sokkal jobbak, mint ezek a lakodlmas dj-k... 23L
Egy lakodalomban a DJ az nem jó zenekar kell oda azokat is azért annyiért tudsz szervezni bár ti tudjátok
A kérdező hozzászólása: már sok helyen van dj, és nekünk az tetszik. már megnéztünk egy halom zenekart és kb fahangjuk van, a dj meg azért mégis csak az eredetit adja :D na mind1, a lényeg mi dj-t akarunk
a barátnõmnek DJ volt, nekünk zenekar (május 12 és júni 2.) A barátnõmé elég retrósra sikeredett, de nekem nagyon tetszett, ezt egy zenekar nem tudja megadni. Bármilyen számot eljátszik, és eredetiben, nem hamis. A zenekar valóban lagzisabb, de a miénk pl. csak magyar számokat tudott, sok szünetet tartottak, ugyanannyiba került a 4 fõ, mint barátnõmnek az 1 fõ, de viszont mindenkinek tetszett, és a végére nem diszkósodott el, mint a másik. Ez a ti döntésetek, támogatom az ötletet, de mindkettõnek vannak hátrányai és elõnyei. Egyezzetek meg, hogy milyen zenéket akartok hallani, akartok vagy nem akartok diszkós fílinget vagy mixeket. Nekem tetszett mindkét verzió :)
A miénk 40-ért vállalta.
Mi is elõszõr zenekart akartunk, de nagyon drága lett volna, 500 eu (Szlovákiában élek), s eldöntöttük, hogy egy DJ is tud jó hangulatot teremteni, és ismert is a pasas akit hivtunk. Õ 160 euróért jön el nekünk, megegyeztünk, hogy milyen stilusú zenét jattszon, mindenbõl egy kicsit, hogy minden korosztály jól érezze magát.

SZÜLETETT FELESÉGEK: Ki volt, és mi történt azzal a pasival akit Susan-ék megöltek? Hogy? Miért?

...mert így kicsit érhetetlen...:)

Legjobb válasz: Gabinak a mostohaapja. és azt hiszem azért mert mindig zaklatta a Gabit feltéve ha erre a gyilkosságra gondolsz amiröl közösen hallgatnak :D

Gabinak a mostohaapja. és azt hiszem azért mert mindig zaklatta a Gabit feltéve ha erre a gyilkosságra gondolsz amiröl közösen hallgatnak :D
Igen Gabi a mostohaapja , kis korába molesztálta õ meg a városba ahol élt el árulta ezeket a dolgokat ezért a csávó megkereste hogy kérdõre vonja vagy miért oszt össze kaptak Carlos meg megölte :D
A kérdező hozzászólása: áh köszi... így már érthetõ... egy két részt/évadot nem néztem csak néhány részt és így kicsit homályos...:) ) Ja, azt sem tudtam h Carlos ölte meg... NEM lehetne valahol megnázni? Nemt tudtok linket? :)

Alsóhát sérülés-kinek volt, és mit tett, hogy jobb legyen?

Hetente egyszer massz?rhöz járok,próbálok minden gyakorlatot szabályosan végezni,és a terhelést levenni a problémás helyr?l,de így is van néha,hogy alig bírom kihúzni magam.

Legjobb válasz: ha jól értem fáj, de külsérelmi nyom nincs rajta? akkor mej el a patikába, és kérj Keplat tapaszt. rá kell ragasztani fürdés után a problémás területre, 24 óráig hat. fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentõ van benne. ha sokáig nem javul a fájdalom, bizony nem árt egy reumatológusnak megmutatni.

ha jól értem fáj, de külsérelmi nyom nincs rajta? akkor mej el a patikába, és kérj Keplat tapaszt. rá kell ragasztani fürdés után a problémás területre, 24 óráig hat. fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentõ van benne. ha sokáig nem javul a fájdalom, bizony nem árt egy reumatológusnak megmutatni.
Most ez kimondottan sérülés miatt van és a derék ez? Mert ha sérülés akkor röntgen kell honnan veszed hogy nincs trauma? És az is lehet hogy meszesedés és kell terápia.
Pihenj 1 hetet, addig SEMMIT ne csinálj (szexet se), attól 99% hogy el fog múlni, ha nem akkor valami komoly bajod van.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy történt, hogy júliusban húzódzkodás közben elkezdtem hintázni és a támla alja pont eltalálta a gerincem.Akk kb eg hétig mozogoni is alig tudtam...Idõvel jobb lett, aztán 1-2 hónapja megint rosszabbodik.Most a masszõr segített, de még minding vannak olyan doglok(pl lábemelés) amit csak nagy kínkeservesen tudok megcsinálni.Az lehetséges, hogy egy icipiit arrébb csúszott volna az egyik csigolyám?
igen, ez azt jelenti, hogy ne ide járj hülyéskedni.
Nekem vannak tippeim, aztán válassz közülük. :) De azt még itt az elején megmondanám, hogy az álmokat nem szó szerint kell értelmezni, hiszen annyira irreálisak. Inkább mögéjük kell nézni, meg kell érteni a lényegüket és úgy már levonhatunk következtetéseket a lélekre vonatkozóan. Szóval: - bûntudatod volt/van, hogy nem vagy elég higiénikus, mint amennyire illene, vagy valaki beszólt neked valamikor, hogy koszos a füled, és emiatt kisebbrendûségi(önbizalomhiányos) érzéseid vannak - ha fiú vagy és úgy álmodtad, hogy befekszik melléd egy csaj, aki a füledet kezdi piszkálni, akkor lehet, hogy még nincs elég önbizalmad a lányokkal kapcsolatban, és félsz, hogy kiderül valami hibád, amiért majd otthagynak. Ettõl amúgy nem kell félni, mert senki sem tökéletes, és mégis egy csomóan megtalálják a párjukat. - ha lány vagy, akkor valszeg félsz attól, hogy valaki a rivális nembõl, azaz egy csaj kifigurázza a hibáidat, és az elég idegesítõ lenne. Már az is gyanús, hogy hagyta az agyad, hogy azt álmodd, hogy egy csaj csak úgy belenyúljon a füledbe. Gyanítom, hogy az önbizalmad fejlesztésre szorul (persze manapság mindenkire ráférne). Olvasd el a Kerner Tibor: Sziklaszilárd önbecsülés c. könyvét. Szerintem baromi jó dolgokat ír. Nekem sokat segít. :) Minden jót! 21/L Ui.: Az önbizalom cuccon kívül szerintem teljesen normális a mentális egészséged. :)
Elsõ válaszolónak pedig: És te mit hülyéskedsz itt a gyk-n hajnali 5-kor? :) Tudtad, hogy a számítógépfüggés rossz mentális egészségre utal, ráadásul tovább rontja azt? Komolyan. Volt, amikor én is hajnalokig gépeztem, de attól nem lettem boldogabb.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, elgondolkodom majd ezeken, egyébként az elsõ pontot szerintem kizárom, nem hinném, legalábbis remélem, hogy elég higiénikus vagyok :D 14/F

Vannak híres felmenőid? Milyen érzés az utódjuknak lenni? Ki volt, és mit tett?

Legjobb válasz: Nem tudok róla (mondjuk nem is néztem utána) de ha lenne akkor büszke lennék rá.

Nem tudok róla (mondjuk nem is néztem utána) de ha lenne akkor büszke lennék rá.
Nekem üknagyapám egy falun volt bíró, az 1900-as évek elején. Büszke vagyok rá, jó érzés és motivál, mikor tanulok. 22N
Anyai ágon Rózsa Sándor.nem nagyon foglalkozom a dologgal, bár ha róla van szó a tv-ben, felkapom a fejem, vagy olvasok róla, ha találok egy cikket.
Én a nem híres felmenõimre is büszke vagy.Nem voltak nemesek, se grófok, "csak" dolgos és becsületes parasztemberek!
Tudtommal nekem nincs, de ismerem Dréher bácsi dédunokáját :D:D
Van, az õseim fõnemesek voltak, oldalági leszármazott vagyok. Semmilyen érzés nincs bennem, büszke vagyok az õseimre, akik biztos jóarcok voltak, de ettõl én még nem leszek jobb.
A "XY" család története. Bocsi, azért nem írom ki, mert nem akarok kiadni magamat senkinek. :)
ma 16:16 Mi a könyv címe?
Nekem egy rokonom családfakutatást indított 2006-ban. Olyan nagyméretû lett az egész, hogy 2x is szerveztek találkozót, amin több száz- eddig ismeretlen rokon- részt vett. Könyvet is adtak ki a történetünkrõl. Kiderült, hogy dohánytermesztõ földbirtokosok voltunk. Családi címer, sok-sok birtok. Igazi nemesi család. :) Rajzoltak is egy családfát az 1700-as évektõl napjainkig, és ott van az én nevem is a lombok tetején születési dátummal. :) Nagyon jó érzés ezeket tudni.
Nekem József Attila a rokonom volt de semmi különöset nem érzek ettõl
Egyik felmenõm(anyai ágon)pilóta volt a II.világháborúban.Arról az ágról azóta is több tehetséges pilóta, repülõs került ki, köztük én is.(Nem sok mindenhez értek szerintem, de annak ellenére, hogy nõ vagyok-oktatóim szerint is-piszok jó érzékem van a géphez, a repüléshez, férfitársaimat sokszor lekörözöm:) )Büszke vagyok a felmenõimre, és hálás ezért az, , adottságért".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!