Találatok a következő kifejezésre: Ki veszi a (732 db)

Én veszem a bátorságot, jelen.
11-es : "iylen vénen " NO COMMENT :) ) fõleg hogy vénen . mennyi idõs vagy ? a gondolkodásod alapján olyan 10-12 év lehetsz...
bocs, - 10est akartam irni.
A kérdező hozzászólása: 12. Persze a saját lányom/fiam esetében én sem tûrném szó nélkül. De ne mondd azt nekem hogy itt mindenki aki ok nélkül trágár, csúnya stílusban leoltja a kérdezõket az aggódó szülõ....mert nem az! vagy féltékeny vagy unatkozó vagy magát nagyon bölcsnek és tapasztaltnak gondoló 15-20éves. Ha pedig idõsebb akkor nem bír intelligens stílusban válaszolni sajnos.
Szerintem gusztustalan az ilyesmi... és nem akarom sõt sok hozzám hasonló se akarja hogy az ilyen abnormális viselkedés házon kívül látható legyen....!se fajtalankodás... se extrém korkülönbség...és etikailag sem elfogadható!!!
Na hàt leírtátok magatokat elég keményen azthiszem. Szóval hogy is volt a szentbeszéddel hog milyen világban élünk hogy a korkülönbség miatt beleszólhatnak más életébe de már ott tartunk hogy egy 20 éves csakis azért jön össze egy 30-40 essel mert nincs pénz bulira stb... Ezt úgyhívják hogy általánosítás, és most pont azt csinàljátok amivel annyira baromira de nem értetek egyet. Én 20 vagyok a párom pedig 45 éves. A legmeglepõbb dolog az az egészben, hogy én mint ahogy õ is solgozunk nap mint nap, hogy meglegyen a megfelelõ egzisztenciánk, mindamellett hogy 2 éve vagyunk boldogabbak mint valaha is.... De azthiszem fegyvertelenekkel nem vívok szellemi párbajt :)
És nem mellékesen bocs a helyesírásért, de ez egy elég dühítõ téma :)
Engem is a korkülönbség téma dühített fel kicsit... 19 múltam, a barátom 27, és én is hallok rosszindulatú pletykákat a hátunk mögött a korkülönbségrõl. Szerintem érettség kérdése is a dolog. Persze, van olyan lány aki 18 évesen még egy 15 évesnek az értelmi szintjén van, de olyan is akad aki sokkal komolyabb, és együtt tud lenni egy nálánál nem csak 1-2 évvel idõsebb férfival. Félreértések elkerülése végett, se kocsi, se pénz, sem fullextrás lakás nincs a háttérben, egyszerûen csak szeretjük egymást. És nem mellesleg ahogy megnézem a korombelieket el is megy a kedvem közöttük keresgélni...
Egyetértek!
Kérdezõ. Sztem van ennél a korkülönbséges dolognál egy nagyon jó indok arra hogy beleszólj. Ha a saját lányodról van szó. Nem hiszem hogy van szülõ aki mosolyogva tûrné ha a 18 v az alatti lányának egy 30+os pasi csapná a szelet.
A kérdező hozzászólása: Persze 10..igazad van(részben) szerintem sem helyes az ilyen kapcsolat. Nem azért mert azt gondolom hogy kihasználásról lenne szó. Viszont soha de soha nem bántanék emiatt senkit. Mindenkinek a szíve joga eldönteni az ilyesmit. Egyébként sincs semmi hátrányom ebbõl szóval csinálják nyugodtan. Én nem fogok beleszólni!
énis veszem a bátorságot igenis! mert miylen szerelem az, ahol egy 30 fölötti pasi, összejön egy 17-20 éves lánnyal??? az enm szerelem, csak nyálzás, menõsködés a pasinak, hogy iylen vénen mmég kellek a fiataloknak, a csajnak emg szintén, ohgy fiatal vagyok, és "tapasztalt, érett" pasim van, és kocsija van, és uhh meg ahhh komoly a kapcsolat, nem kell más, csak õ hányok az ilyen lányoktól. a többi fent említett példával (etika, vallás, nemzetiség) nincs bajom. de ez a 18 vagyok és 32 a pasim, és uhh de szeretem téma nagyon felb*ssza az agyam. Azért is, mert egy ilyen lány, ha szétmennek ezzel, mégis mit fog elvárni egy korban hozzá illõtõl? legyen, kocsi, ház, pénz bulizni, vacsira, mozira, legyen érett, és ász az ágyban... ami igen igen ritka, ismerve a férfitársaimat.
Komolyan mondom az utóbbi idõk egyik legjobb kérdését tetted fel.
Én csak akkor "ütöm bele" mások dolgába az orrom, ha megkérdeznek. Illetve akkor is csak legfeljebb véleményt formálok. Egyébként mindenki azzal áll össze, akivel akar, románnal, négerrel, arabbal, kínaival, zsidóval... :)
A kérdező hozzászólása: De miért....?ne haragudj de nincs hozzá közöd addig amíg Neked károd nem származik belõle. És ezt nem azért mondom mert én is a fenti helyzetek egyikében vagyok....
A kérdező hozzászólása: A vélemény kifejtetéssel nincs baj szerintem. Csak az undorító fröcsögéssel meg amikor mindenáron szét akarják szedni õket.
Sajnos nagyon sokan elõítéletesek. Tegnap például feltettem egy kérdést hogy milyen esélyeim vannak egy pasinál ha már van egy gyermekem. Erre jött a fröcsögés, hogy ássam el magam azért mert van egy gyerekem (Tisztelet a kivételnek, mert azért volt normális válasz is), aztán privátban kaptam egy olyan levelet, hogy õ neki nem kell más fattya. Látjátok itt tartunk, olyan bátor volt hogy csak privátban merte leírni.
az egyik rám is áll, de soha nem foglalkoztam vele, hogy kinek mi a véleménye róla ... sõt, nekem és páromnak nem is tettek megjegyzéseket, legfeljebb a hátunk mögött, ott meg pont jó helyzetben voltak ahhoz, hogy kinyalják
A kérdező hozzászólása: persze...privátban meg a hátunk mögött tudják jártatni a szájukat. Annyi szitkozódó választ láttam itt hogy csak na! De egyik sem tudná megcsinálni azt amin a kérdezõ keresztülmegy
Aki ide ír ki kérdést ezzel kapcsolatban az ne csodálkozzon, ha neki nem tetszõ válaszokat is kap. Ez van.
Engem általánosba piszkáltak azzal hogy nem vagyok teljesen magyar (apum Dél-amerikai ) ilyeneket mondtak "neved se magyar, apád se huz vissza oda ahova jöttél" ez nagyon fájt na meg volt olyan hogy húzztunk neveket és azoknak kellett karácsonyi ajándékot venni egyik lány kérdezte a másiktól hogy "korcsot húztál?" Nem tudom miért bántottak, tudom érdekes nevem van de akk is! Valamelyik szemétláda még apámrol is mondott egy-két dolgot.... ott telt be a pohár és neki mentem annak a disznónak. Szerencsére a szerelmem se teljesen magyar szal õ tudja mit éreztem :)

Ismerek olyan embereket, akik 'nagy fiúk' és szex közben nem használnak gumit (de a csaj sem fogamzásgátlót), és mielött el élvezne ki veszi a fakát. Biztos hogy a csaj nem lesz terhes? . Ha téll ki tudja venni elötte.

Legjobb válasz: 29%-os, ki mondta, hogy gumi nélkül akart szexelni? Kíváncsi volt, hogy úgy is teherbe lehet-e esni, ha csak elõváladék van. Még mindig jobb, hogy kérdez. Mellesleg senki10-11 éves kistestvérérõl nem esett szó. Magaddal foglalkozz, hogy ne legyél ennyire primitív.

Igen, sõt elég nagy az esélye. Meg nem tudom, én inkább elélvezek a barátnõmben gumiban, mint hogy figyelni kelljen rá, hogy idõben kikapkodni...
29%-os, ki mondta, hogy gumi nélkül akart szexelni? Kíváncsi volt, hogy úgy is teherbe lehet-e esni, ha csak elõváladék van. Még mindig jobb, hogy kérdez. Mellesleg senki10-11 éves kistestvérérõl nem esett szó. Magaddal foglalkozz, hogy ne legyél ennyire primitív.
Sokan a megszakított sexet választják, mármint hogy kiveszi mielõtt elélvezne...de azt tudni kell, hogy már az elõváladéktól is teherbe lehet esni.
csoporttársam (24/F) csinálja ezt a nõjével (kb 20 éves a csaj)...2 év alatt 3 abortusz... pedig õ mindig idõben kivette... végülis szociális alapon lehet olcsobb az abortusz mint a gyogyszer...
Jézusom, hogy ti mekkora taplók vagytok:D Nincs más örömötök az életben mint hogy egymást oltsátok. A kérdésre válaszolva: de igen, nagyonis terhes lehet a lány. Egyrészt az elõváladékban is lehetnek spermiumok (ha a húgycsõben maradtak és az elõváladék kimossa), másrészt elég ha csak egyszer veszi ki fél másodperccel késõbb a kelleténél. A világ nagy igazsága pedig az, hogy az embernek akkor van a legnagyobb esélye teherbe esni, ha épp nem akarja:P Van aki évekig választja a megszakítást védekezésként, de ezek a fiúk nem szeretik a barátnõjüket... kicsit sem félnek attól hogy esetleg teherbe eshet és tönkreteszi az életét vele. Véletlenül se kövesd a barátod példáját. Óvszer, tabi, és minden király:)
Nemcsak a terhesség , de a betegségek esélye miatt sem teszi jól a haverod. Meg 15 évesen?El van az túlozva, lehet, hogy csak a szája jár, és azt meséli, amit csak nagyon szeretne csinálni.
Mi már lassan 5 éve így csináljuk, de még nem történt semmi /kop-kop/ 24
F
na gyerekek ti aztán ügyesek vagytok majd akkor pofázzatok ha tripperesek szifiliszesek, meg aidsesek lesztek, ez kell nektek?!
A kérdező hozzászólása: 08:53--> Köszönöm a kollégának a pártolást, a az a 29%os Senki meg csak az agyi szintjét mutogatja...ennyi...
Csak úgy felvilágosításként közlöm, NEM LÉTEZIK OLYAN DOLOG EBBEN AZ UNIVERZUMBAN HOGY A GUMI NEM FÉR A PÉNISZRE. http://www.youtube.com/watch?v=7vq2r4eb5yI

Ki vesz a ballagási pénzéből táblagépet?

Legjobb válasz: Vagy ki vett.

A kérdező hozzászólása: Vagy ki vett.
Te milyet veszel? vagy 1 hozzász. milyet vettél??
A kérdező hozzászólása: Én WayteQ XTab80-at vettem.Vagyis úgy rendeltem meg, de még nem érkezett meg.Te?
Én is Wayte xTab 80-at vettem, már alig várom, hogy megjöjjön :)
A kérdező hozzászólása: Az enyém ma jött meg!:D De még nem tudok rajta Internetezni, még be kell állíta(t)ni rajta a WiFit.:)
Nekem kedden jött meg és máris imádom, egyszerûen tökéletes :)

Ha ki veszem a csajból és úgy megyek el akkor nem lehet semmi baja nem?

Legjobb válasz: csak terhes lehet, más tényleg nem!

csak terhes lehet, más tényleg nem!
vegyel gumit mindig mert ha gyereket csinalsz egy nobe akkor magahoz fog probalni lancolzni es csak a nyavajgas van utana.
A kérdező hozzászólása: De nem benne mentem el
gondokozz már ember!
az állítás nem igaz!
Gratulálok, ön apa lesz.
már írták itt 10000 és 1X-er: elõváladék is van a világon!!!!!! http://hu.wikipedia.org/wiki/El%C5%91v%C3%A1lad%C3%A9k
Mi lesz a baba neve?
Torok gyulladást biztos nem fog kapni..

Ha ki veszem a 16mm-es fültágítómat 1 hónapra, akkor mekkorára fog összemenni?

Legjobb válasz: Én a 12-est vettem ki egy hónapja, kb. fültisztitópálca méretû a lyuk.

Én a 12-est vettem ki egy hónapja, kb. fültisztitópálca méretû a lyuk.
Kb. 5mm-esre. 24/L

Miért nem indul a romet-ponym? Szikra van benzint is kap esetleg levegő? Mert 3 szor megrugom ki veszem a gyertyát és szürkés-fehér füst jön ki mi lehet baj?

Legjobb válasz: Nekem egykori technika tanárom úgy tanította,hogy a motor mûködéséhez 3 dolog kell ,de ha ebbõl kettõ,a benzin és a szikra már megvan akkor a harmadikkal,a levegõvel nem kell foglalkozni.Az még soha nem hiányzott,az mindig volt/van.

Nekem egykori technika tanárom úgy tanította, hogy a motor mûködéséhez 3 dolog kell , de ha ebbõl kettõ, a benzin és a szikra már megvan akkor a harmadikkal, a levegõvel nem kell foglalkozni.Az még soha nem hiányzott, az mindig volt/van.
Nekem a Verhovinám csinálta tegnap ezt. Fõtengely szimeringes. A váltó olaj be szivárog az égéstérbe ezért nem indul el. Próbáld meg úgy hogy le engedsz valamennyit a váltó olajból és próbáld meg be indítani. Ha beindul akkor ne hagyd hogy lefulladjon húzzad neki. Egy idõ után kiég belõle az olaj és szépen fog járni. DE ÍGY NE HASZNÁLD HANEM CSINÁLD, VAGY CSINÁLTASD MEG!
Nekem is hasonló problémám volt. Volt szikra, benzin, levegõ mégsem indult.Aztán amikor elmentem új gyertyát venni, kiderült, hogy eddig sokkal kisebb gyertya volt benne , mint ami gyárilag(az eladó azt mondta hogy ilyet csak fûnyírókban használnak).Úgyhogy vettem egy normál méretû, teljesítményû gyertyát és elsõ rúgásra beindult.Azóta sem volt vele gond.

Üdv! Holnap kórházba kell feküdnöm, holnapután ki veszik a mandulámat, hogyan cigizzek a kórházban?

És a mûtét után mikor lehet rá gyújtani?Mondjuk ha west ice-t szívok rá gyújthatok a mûtét után?vagy hogy mûködik ez? Sajnos erõs dohányos vagyok.

Legjobb válasz: Hat nem tom.... Nekem amikor kivettek az osszes letezo mandulamat kisebb gondom is nagyobb volt annal h ragyujtsak

Hat nem tom.... Nekem amikor kivettek az osszes letezo mandulamat kisebb gondom is nagyobb volt annal h ragyujtsak
Sztem a west ice-tól behalsz, ha mûtét után rágyújtasz. Egyébként: kórházban nem lehet dohányozni. Max kiballagsz a kórházból (ha lehet). Dunaújváros: kimész a kórházból (nem csak az épületbõl, hanem a kórház területérõl), aztán bagózhatsz.
WC-ben, ha van ablak :D Tisztára, mint általános iskolában...
Kérdezd meg az orvost, hogy lehet-e, és hogy mennyit. Meg azt is simán megkérdezheted, hogy hol szabad (nyilván csak az épületen kívül lehet..) Én (bár szerencsére nem sûrûn járok kórházba) mindig azt figyelem, hogy a nõvérek hova járnak ki cigizni. Volt olyan, hogy kihívtak a tûzlépcsõre, hogy nyugodtan gyújtsak rá velük.
Nyelni is alig fogsz tudni szerintem, a sebgyógyulásnak sem tesz jót a nikotin, sõt... Ha köhhögést fog provokálni mert esetleg jobban tele vannak a légutaid váladékkal, akkor ne tudd meg az hogy fog fájni, a seb felszakad, elindulhat a vérzés és vissza a mûtõbe...
kisebb gondod is nagyobb lesz, mint, hogy mikor gyújthatsz rá...
A kérdező hozzászólása: Persze, nyilván nem a mûtét után fogok rá gyújtani, csak már ma be kell feküdnöm, és csak holnap kitudjamikor veszik ki, köszönöm az összes kommentet, ment az up:) Ja az általános iskolás megoldást fogom használni, ha épp nem lessz lehetõségem ki figyelni hogy a nõvérek hová járnak! Üdv!

Nálatok ki veszi a gumit a nő vagy férfi? Vagy közösen?

Legjobb válasz: egy csajt dugtam eddig, mindig õ vette. van most megint egy akit dugni fogok, de ez egy jó csaj úgyhogy megveszem majd én:D

egy csajt dugtam eddig, mindig õ vette. van most megint egy akit dugni fogok, de ez egy jó csaj úgyhogy megveszem majd én:D
Nálunk anno mindig a barátom vette az óvszert.
mikor kinek van több pénze de a barátom veszi inkább de mi fogamzásgátlóval védekezünk csak , ha leállok vele ritkán akkor veszünk gumit.
Én meg ezt nem bízom nõre, egyrészt nem tudja milyen kell, nem õ hordja, másrészt evidensen az én dolgom. Akár volt partner folyamatosan, akár nem, nálam mindig volt otthon és a tárcában is az elmúlt 13 évben. Elõfordult, hogy barátaim mivel tudták nálam mindig van, hogy tõlem kértek. Olyan nincs, hogy nem tudsz szerezni, ha nem tudsz venni, mindig van egy barát akitõl kérj. 30/F
én veszem tök hülye minden pasi és jobb ha én vigyázok magamra szal ha nincs nála adok egyet anélkül meg nincs szex 28/N
A kérdező hozzászólása: és ha a férfi nem vesz hosszabb ideig akkor nem sexeltek? mondjuk mert nincs rá lehetõsége?
Van mikor mindet közösen, de amúgy én az óvszert, párom meg ha kell tesztet, gyógyszert õ intézi. 30/F
Vagy közösen vagy a férfi vegye. Az õ dákójára kell..:)
Mi általában a Máltai Szeretetszolgálattól szoktuk kapni ajándékba:D
Én nem mondtam a barátomnak, hogy õ vegye, csak annyit, hogy anélkül nem vagyok hajlandó szexelni. Ezért mindig van nála. De nekem nem lenne gond, ha nekem kellene vennem.

Ki veszi a festéket?

Az oxy Reload kiveszi a kicsit világosabb sz?ke festéket a sötétsz?ke hajból?

Legjobb válasz: Hát sztem nem, mert gondolom le is lett szívatva, pigmenteket meg nem ad vissza. :D Viszont ezt a legkönnyebb megoldani: festesd be az eredeti színére. :D

Hát sztem nem, mert gondolom le is lett szívatva, pigmenteket meg nem ad vissza. :D Viszont ezt a legkönnyebb megoldani: festesd be az eredeti színére. :D
A kérdező hozzászólása: Nem lett leszivatva, és sajnos nem lehet olyan szinût festeni mint az eredeti hajszínem :S de azért köszi:)

Ti megszoktátok venni a könyvesboltból vagy ki veszitek a könyvtárból azt a könyvet ami érdekel?

Legjobb válasz: Elõször beleolvasok könyvtárban, aztán ha jó és érdemesnek ítélem megveszem.

Elõször beleolvasok könyvtárban, aztán ha jó és érdemesnek ítélem megveszem.
Elõször mindig könyvtárba megyek, mert sokat olvasok. Ha nem találom meg, mert nagyon "friss" a könyv, vagy a könyvtárnak nincsen meg, akkor keresek a neten pdf formátumot, és letöltöm, û. Ha az sincs, és elepedek, hogy elolvassam, akkor megveszem.
Általában antikváriumban vásárolok, könyvesboltban azokat veszem meg, amik nagyon érdekelnek és máshol, olcsóbb forrásból nem tudtam megszerezni.
Elõbb könyvtárban megnézem, elolvasom/beleolvasok. Elég húzós pár könyv ára, szóval nem jól jönne ki, ha mindent simán megvennék, csak mert szép a borítója.
Ha tehetem, kiveszem könyvtárból. Ha nem, akkor általában megvárom, amíg ki tudom venni könyvtárból. :) Ha friss mû és mindenképpen szükségem van rá, akkor megveszem. (Ha nagyon tetszett, akkor az elsõ könyvtári olvasás után általában beszerzem.)
Én megveszem azokat a könyveket, amelyek érdekelnek.
ha olvastamn egy könyvet ( mondjuk könyvtárit vagy amit barátnõmtõl kaptam kölcsön) és tetszett, a 2. részét megveszem. Venni akkor szoktam, ha hallom a barátnõimtõl hogy XY könyv nagyon jó, vagy tényleg ha már olvastam az elõbbi részeit is.
Interneten megnézem, hogy érdekel-e, majd megrendelem/elmegyek a könyvesboltba. A könyvtárakat nem szeretem, se interneten olvasni.
én meg rukkolázok! :)
Kiveszem könyvtárból, és ha nagyon jó, (vagy elõre tudom, hogy nagyon jó lesz), akkor veszem meg. Ezért vagyok mindig bajban a könyvutalványokkal. Ha végtelen mennyiség lenne, jó, de úgy, hogy meg van szabva egy keret, úgy sosem tudok dönteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!