Találatok a következő kifejezésre: Ki van az Agip kutaknál, (1 db)

Ki van írva az Agip kutaknál, hogy -10 Ft. Ez mit jelent? Már az akciós ár van kiírva, vagy a kiírt árból még lejön 10 Ft?

Legjobb válasz: Vagyis nem!Bocsi nem olvastam végig a mondatot! Ez már az "akciós" ára! A.

Vagyis nem!Bocsi nem olvastam végig a mondatot! Ez már az "akciós" ára! A.
Szerintem igen!!! A.
Ezzel azt akarják sugallni, hogy 10 ft-al olcsóbbak a konkurrenciától! Pedig nem is!
A kérdező hozzászólása: hát, azért is bizonytalanodtam el, mert még így is drágább volt, mint a mellette levõ kút - de ezek szerint az már az akciós ár (minek égetik magukat ezzel??:)
dehogyis!!! ez csak rtl klub kártyával van!!!! hétvégenként van -5 forint :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vonatnak jó a 15 perc késés?

pálya épités miatt

3

Milyen új korlátozás jön létre akik október után szeretnék megszerezni a jogosítvány? Asszem 560 km kell vezetni? Az a lényeg hogy addig meg sem kapom a jogsit ameddig le nem vezettem? És az oktatónak kell fizessem a pénzeket ameddig meg nem lesz?

1

Melyik a jobb? KTM ULTRA FUN 29" VAGY GIANT REVEL 29"?

0

Erre ki tud válaszolni?

Egy évnél fiatalabb romániai jogositványom van és az autón használom az itteni megkülönböztető felkiáltó jeleket. Ha Mo-n vezetek, köteles vagyok-e bármilyen más jelet használni??????

2

AN-2-es pilóta?

Mit kell tennem, meddig kell eljutnom, és milyen vizsgát kell letennem ahhoz, hogy egy Andropov AN-2-es repülőgépen szállíthassak utasokat, vagy használjak fel egy ilyet magán célokra? Esetleg van köztetek pilóta, nem csak az Ancsára, hanem bármilyen más gépre?

8

Külföldről behozott autóra miket kell befizetni?

Mire teljesen az én nevemen lesz és forgalomba használhatom

1

A bérletet hová szoktátok bele rakni?

Bérletem lesz szeptembertől és hova szoktátok belerakni pl: személyibe vagy pénztárcába? hogy szoktátok felmutatni? mindig fel kell mutatni? a bérletnek a diák igazolvány mellett kell lennie?

4

Mikor hívhatnak be PÁV vizsgára? (Ma adtam le a jelentkezést e-mailben)

2

Tisztelt kamionosok! Most kezdenék kamionozni. Kérlek írja meg valaki, mit és hogyan pakol el ha 3-4 hetet van távol. Egy pályakezdőnek, aki csak nemzetközibe az, mit tanácsoltok? Egyébként gyakorlatom van, de belföldön 7, 5tonnással. Szerintetek?

1

250ccm jogsit hány évesen lehet lerakni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!