Találatok a következő kifejezésre: Ki van a tűfalam és nem (1 db)

Ki van kapcsolva a tűfalam és nem tudom bekepcsolni hiába kattintok a bekapcsolásra. Hogy lehet bekapcsolni?

Legjobb válasz: Sztem uninstalláljad, majd telepítsed fel újra.Lehet hogy vmilyen fájl eltûnt.

Sztem uninstalláljad, majd telepítsed fel újra.Lehet hogy vmilyen fájl eltûnt.
tûfal :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek biztonságos E-bay-ről vásárolni?

Már régóta nézegetem a cuccokat az E-bay-en csak nem tudom h Kínából lehet-e biztonságosan vásárolni. Légszi aki rendelt már onnan segítsen köszönöm szépen!!

10

Hivom az ismerösöm mobilszámát de az automata állandóan azt mondja jelenleg nem kapcsolható hivja késöbb mi lehet a probléma?

telenor a szolgáltató

3

Melyik a jobb vírusirtó? AVG Internet Security vagy Avast Internet Security?

4

Mi a teendő ilyenkor?

Pár mappát jelszóval levédtem, de elfelejtettem a jelszót. Ilyenkor mit tehetek?

1

Mit tehetnék szerintetek?

Beléptek ma a facebookomba egy olyan helyről ahol mégcsak ismerősöm sincs. A rendszer kimutatta. Megszakítottam a bejelentkezést, de mivan ha az illető elmentette a jelszavam és az a mentés akkor is él, ha én megváltoztatom a jelszavam. Semmi olyan nincs a fészemen amit rejtegetnék vagy ilyesmi, de elég sok dolgot tárgyalok ott a barátaimmal, családommal. Ilyenkor mi a teendő? Azért írtam ide a kérdést, mert itt sok a fiatal aki lehet tud hasznos informásicókkal szolgálni. Köszönöm!

3

Nem enged hozzáférni a fájlhoz a rendszer, hogyan lehet megoldani?

Volt a gépemen egy rejtett mappa. Újratelepítettem a Windows XP-t, és azóta a benne lévő file-okat meg sem nyitja, "hozzáférés megtagadva". Rendszergazdaként bejelentkezve sem sikerül átállítani az attribútumokat, nem engedi másolni, kivágni, más programokkal megnyitni (jegyzettömb, word pad, open office, word). A fájlok kiterjesztése rtf. A kérdésem az, hogyan lehetne megnyitni, biztosan meg lehet hekkelni valahogyan. Talán fontos: a fájl>>tulajdonságok>>speciális attribútumok>>részletek -nél ugye kilistázza, hogy a fájlhoz ki férhet hozzá, és ott vagyok (mint a gépem egyetlen felhasználója). Mit lehet tenni?

2

Hogy lehet zárat tenni a gépre?

Nem arról beszélek,hogy amikor belépek és ott kéri a jelszót,hanem hogy egy mappát hogyan tudnék lezárolni? Üzenetben várom a segitőkész leveleket:D
Előre is köszi!:)

1

Tudtok egy jó virus irtót?

ha tudtok egy letöltö linket is küldjetek :)

8

Ha router van, akkor is ajánlot tűzfal használata?

Nem Windows tűzfalra gondolok,hanem külső tűzfal programra.
Én úgy tudom nem kötelező akkor.Ki mit tud erről?

2

Elfelejtettem a Gmailomhoz a jelszót! Mi a teendő?

Elfelejtettem a jelszavamat és amikor jelszóemlékeztetőt szeretnék kérni azt írja,hogy nem eggyeznek az adatok ! Ilyenkor mi a teendő ? Kinek lehet írni ? Fontos lenne !

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!