Találatok a következő kifejezésre: Ki vagyok mert a (793 db)

Az xbox 360-om kiirja, amikor bele rakom a Virtua Tennis 4-et hogy: The disc is unreadible. Ez azért lehet mert rosszul írtam ki vagy mert csak kinecttel megy a játék?

Sürg?s lenne minnél elöbb a válasz!! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Azért írta ki, mert megvenni kell, nem kiírni.

Azért írta ki, mert megvenni kell, nem kiírni.
A kérdező hozzászólása: De ha esetleg én nem szeretném megvenni? (mert nemcsak ez az a játék amit nem vettem meg, és azokkal nincs semmi baj)

Miért KELL odaadnom, amit mi megvettünk pénzért csak mert kinõttük õket vagy mert a gyereknek már nincs rá szükség?

Sógoroméknál most született a 3-dik baba. Elég szegényen élnek. Anyósom szó szerint osztja, hogy miket adjunk oda, mert nekünk már nem kell, nekik meg nagy szükségük van rá, mert szegények. Ez õrület! Mi minden fillérért keményen megdolgoztunk, minden ami van agyereknek, ebbõl a pénzbõl vettük meg. Egyszerûen nem értem, miért KELL odaadni, csak mert neki nem sikk elmenni dolgozni, inkább csak szül és szül. Már itt is (kis község) mondogatják nekem, milyen jó, hogy mi majd tudunk adni sokmindent!!!Agyam eldobom. Nem áll szándékomban odaadni a dolgokat. Van egy ismerõsöm, nagyon beteg a kislánya, már a házukat is eladták. 2 évvel fiatalabb a mienknél (1 éves). Önhibájukon kívül kerültek ilyen kilátástalan helyzetbe. Õszintén megmondom eddig is sokmindent adtunk neki, ezek után is õket részesítem elõnyben, nem a sógoromékat. Anyósom amikor mondta, hogy a babakocsit már odaadtam akkora grimaszt vágott és mondta , hogy szép dolog nem a családot segítem! Hát komolyan mondom nem hiszem el. Vagy tényleg velem van a baj?

Legjobb válasz: Meg kell mondani, hogy nem. Anyósodat pedig helyre kell tenni, vagy fizesse meg. Lehet ajándékozni, de elvárni pofátlanság.

Meg kell mondani, hogy nem. Anyósodat pedig helyre kell tenni, vagy fizesse meg. Lehet ajándékozni, de elvárni pofátlanság.
A te pénzedért te dolgoztál, arra költöd és annak adod, akinek akarod. A "nekem jár" emberektõl nekem is herótom van, én is a beteg gyerekes családnak segítenék. Egyébként hol van leírva, h neked segíteni KELL bárkinek is? Ha anyósod úgy gondolja, h támogatásra szorul a másik gyereke, akkor segítsen neki õ. Más farkával könnyû verni a csalánt. Én valszeg azzal zárnám a vitát legközelebb, h sajnálom, nem tudok segíteni. Ha visszakérdez, akkor az lenne a válaszom, h mert úgy döntöttünk és kész. Ha nem tetszik, azt sem fogom adni, amit egyébként adnék.
"Én sem értem, hogy miért veszik természetesnek egyesek, hogy mindent ingyen kapnak majd.(köztük az én sógoromék is)" Itt is sok ember természetesnek veszi. Én egyszer voltam olyan hülye, hogy belemenjek itt egy vitába, ahol a kérdezõt biztatták vállaljon semmire gyereket, úgy lehet vaterán pár 100Ftért ruhát venni meg úgyis kap. Sajnos igen vannak ilyen emberek.
Én is ezért nem beszélek a sógornõmmel 1 éve. Mi mindent újonnan vettünk az elsõ gyereknek, senkitõl nem kaptunk semmit kölcsönbe sem. Anyóséknál hagytuk az etetõszékét a kicsinek, mert még 5 évesen sem éri fel a magas asztalukat, ha évi 1-2 alkalommal ott vagyunk, tudjon min ülni, õk pedig szépen elvitték, már akkor szóltak, amikor náluk volt a szék. Kiságyat, ágynemût, plédeket odaadtam én is szívesen, mert nem szeretnénk több gyereket, de azért más, ha valamit kapok vagy csak úgy elveszek. Én sem értem, hogy miért veszik természetesnek egyesek, hogy mindent ingyen kapnak majd.(köztük az én sógoromék is)
Mivel már többedik gyerek érkezett náluk így õ is gondolhatott volna a jövõre.Neked nem kell semmit odaadod. Mi tesómmal megosztjuk a babás dolgainkat elõször nála voltak a ruhák, babakocsi, kiságy stb. majd nálunk most újra náluk van.
Nézd, egy gyereket mindenki magának szül. Mindenki maga dönti el, hogy mire szül gyereket. Van olyan, hogy amikor vállalták, akkor még minden körülmény adott volt. Aztán meg már nem. Ilyen esetben valóban jól jöhet a segítség. De ahogy olvasom a szavaidból, a sógorodéknál nem errõl van szó. Vannak olyanok, akik inkább szülnek pár gyereket, minthogy elmenjenek dolgozni. Náluk inkább errõl van szó. Nincs nagyon mire, de jönnek a gyerekek. És te velük ellentétben inkább egy beteg gyereken segítesz. Én is a helyedben a beteg gyereken segítenék. És anyósod meg ha annyira sajnálja a sógorodékat, akkor segítse õ õket. Szóval szerintem nem veled van a baj.
Van ilyen. Én anyukám is csinált egyszer hasonlót, de már akkor leesett neki, hogy megkérdezhetett volna, mikor megkeresett az ismerõs, hogy akkor neki adom-e azt a tárgyat amirõl az anyummal beszélt. Bocsánatot is kért utána, mert elfelejtett szólni, na meg hogy csak így intézkedett (el akartam adni egy értékes tárgyat és helyette neki adtam rokonnak, mert nem tudok nemet mondani :D csodás :D). Megértelek! Mondj nemet, ne legyél olyan mulya mint én :)
Hát szerintem ha ti már nem akarjátok használni (bár nem írtad terveztek-e még babát), akkor szép dolog odaadni olyannak, aki hasznát veszi és segítség neki. Hogy ez most barát, ismerõs vagy rokon, az nyilván teljesen mindegy. Sokszor jobb a viszony a barátokkal, mint a rokonokkal. Továbbá ha nekik már a 3. babájuk, akkor gondolom a cuccok nagy része megvan a tesókról. Én pont a másik oldalon vagyok, elsõ babánkat várjuk és a testvéreméktõl nem kaptunk semmit, de barátoktól csomó mindent. Megvan minden a babának, telik a kelengyére, de mégis jól esett kapni cuccokat, és úgyis hamar kinövi, késõbb fog majd több kelleni. És nagyon rosszul esett, hogy a testvéreméktõl nem kaptunk semmit kölcsön. (Hozzáteszem nem is kértünk, a barátok is maguktól ajánlották a dolgokat, szóval semmi kényelmetlen helyzet nincs.) Szerintem mondd meg, hogy te egy rászorulóbb családnak adtad/adod a nem kellõ cuccaidat.
Õszintén? Én se adnám. Pláne, hogy "kell". Nem más pénztárcájára kell gyereket vállalni. Ha már a harmadik baba lesz náluk, hol vannak a babaholmijaik? Ha nagyon jó fej akarnék lenni, inkább kimennék börzére, vagy vateráznék fillérekért, de az alig használt, hibátlan dolgokat biztos nem adnám, fõleg úgy, hogy esetleg még nálatok is várható még egy baba.
A kérdező hozzászólása: Itt nálunk úgy van, hogy a rászoruló családoknak adnak dolgokat, babakocsitól kezdve mindent beszereznek, nem tudom milyen szervezet, adnak zsák ruhákat is de elvárják, hogy ha már kinõtte vagy nem jó vagy már nem használja, akkor visszaadja, másoknak is jól jöhet még. Õk is visszaadogattak sokmindent. Persze fogok adni ezt-azt, nem határolódok el teljesen, de ne legyen már kötelességem. Inkább a kislány szüleinek adom, van elég bajuk szegényeknek a betegség miatt, ne legyen gondjuk egy két apróságra. Csak már kezdtem magam rosszul érezni, hogy ilyen sz.mét vagyok, hogy nem adok oda mindent , mert nekik 3-dik babájuk lesz.
Én sem adtam oda!Mondjuk mi terveztünk tesót...de ha nem terveztük volna akkor sem adnám. Hozzám is jött a rokonságból agy kismama(megjegyzem nem igazán kedveljük egymást, és mindig akkor jön ha kell valami)és azt mondta, hogy náluk az a szokás, hogy odaadják a kinõtt ruhákat a várandós kismamáknak.Célozva ezzel arra hogy adjam oda, hát én meg mondtam, hogy nekünk ha egyszer lesz kistestvér, akkor még mindenre szükség lesz.

Egy csaj aki 30-40-50 lájkot kap a képeire az azért lehet mert nagyon jól néz ki, vagy mert jófejnek tartják az ismerősei?

vmi eszméletlen kisugárzása van, meg kell hagyni viszont érdekes mód, néztem róla régebbi képeket.. szal, ő lett vna az utolsó akit szépnek neveznék(olyan kis szerencsétlenül nézett ki akkor)..most meg valami hatalmas pozitív engergiát sugároz magából, nem tudom hogy csinálja, egész nap mosolyog és nagyon sok ismerőse van érdekes ,arca van, néha elgondolkozom rajta, hogy ő most azért szép mert nagyon mosolygós, vagy csak bejön az ízlésemnek, de tényleg néha úgy ránézek, és olyan tök fura arca van, de mégis rohatt szexi szóval hogy is van ez?

Legjobb válasz: Úgy hogy beteg vagy ember!Ide vezet az állandó facebook,meg hasonló f.szságok!Ne a monitor elõtt recskázz és nézegezsd az arcát képen,hanem húzzál ki a való életbe és ismerkedj meg egy nõvel!

Úgy hogy beteg vagy ember!Ide vezet az állandó facebook, meg hasonló f.szságok!Ne a monitor elõtt recskázz és nézegezsd az arcát képen, hanem húzzál ki a való életbe és ismerkedj meg egy nõvel!
A kérdező hozzászólása: tudom mi a hibám, és azt is tudom, hogy ezen változtatni fogok, és megértem az embereket, hogy így kezelnek, de ez teljesen más téma egyszerûen figyelem az emberek viselkedését és te bizony nem a kérdésre válaszoltál
Nem a kérdésre válaszoltam, ebben igazad van!De te sem vetted le a lényeget, hogy ilyen dolognak nem is szabadna hogy érdekeljen egy egésséges embert!Ez egy olyan jelentéktelen dolog hogy szinte nevetséges! De hogy válaszoljak és megnyogodj! Igen azért mert rohadt sok ismerõse van, mert közvetlen és aranyos! Másik lehetõség akkora k.rva hogy mindenki átment már rajta és belájkolták! Harmadik lehetõség, a sok kocka belájkolja mert tetszik neki az arca, és annyira örül magának hogy belájkolta hogy nagyon! Ennyi
A kérdező hozzászólása: 18 évet leéltem úgy hogy gátlásos voltam , most elindultam egy olyan úton, hogy levetkõzzem, de néha van mikor letérek az útról , olyankor jönnek ezek a kérdések egyszerûen csak olyan akarok lenni aki szereti önmagát, és ezáltal eléri azt hogy az emberek is szeressék
Figyelj én nem akarlak bántani, de komolyan, de ez a facebook, meg minden csak ez körül forog avilág!Ne nézd meg hog yírte neked valaki és lépj ki ennyi!érdekes amit írtál , de egyben nyálas...de abban egyetértek hogy önmagadban tegyél rendet!De hidd el ember ne érdekeljenek ezek a kérdések, mert annyi válasz lehet rá amivel ugye nem lépsz elõrébb!
Figyelj csak...én is gátlásos vagyok, voltam...nemrég indultam el azon az úton, hogy a régi énemet otthagyjam a p.csában.Viszont a Facebook...hát arról jobb ha nem írom le a véleményemet mert azonnal tiltanának az oldalról...(már így is kaptam 1-2 figyelmeztetést a szókincsem miatt)pedig tudok szépen is beszélni xD..., mint pl. most :D Na szóval töröld magadat a facebookról és felejtsd el azt a mocskot! örvendek, hogy segíthettem :)
A kérdező hozzászólása: azért van pár jó dolog is a fészbukon, amit nélküle nem tudnék csinálni, nem akarom letörölni magam õt sem tartom ribancnak, hülyének mert fent van a fészbukon, akkor én miért találhatnék rá úgy az egyensúlyra, hogy fent hagyom magam
Az OTP-nél azt hiszem 24 óra. Nem tudom az Erste-nél mennyi.
Ügyfélszolgálat, telefon, azonnal feloldották (erste)
Most meg tõlünk várod, hogy döntsünk helyetted?
Mit kell leszólni? Nem ezért írta ki a kérdést! Ha nem tudsz jót írni ne írj semmit! A kérdésre pedig... A szüleid csak azt akarják , hogy gyerek maradj próbálj beszélni velük és ha nem megy fokozatosan ismertesd velük a tényt , hogy már nem vagy gyerek. Ha akarják , ha nem.
Nekem aztán nulla önbizalmam van, de ha valamit nem akarok, azt nem erõltetik rám, akárhogy pusmognak a fülembe Anyámék. Ha nem akarsz valamit, mondj nemet és kész. Jó olyat csinálni amit mondjuk nagyon nem akarsz, de hát Anyádék addig mondják még megunod és inkább belemész? Vagy van amit nagyon akarsz, de Anyádék ismét közbeszólnak ezért nem csinálod meg? Aztán pedig megbánod... Miért olyan nehéz ellenállnod? Arra jöjj rá! Szerintem még nem voltál velük erélyes. Szerintem nagyon gyerekként tekintenek rád, akinek megmondják mit kell csinálni, mert az úgy jó ahogy a felnõtt mondja. Legalább is szerintem ilyesmi is lehet a dologban.
Hány éves vagy? És miért gondolod, hogy életképtelen vagy? Biztos vagyok benne, hogy ha rá leszel szorulva, képes leszel önállóan is dönteni. A szülei mellett elkényelmesedik az ember, de ez korántsem jelenti azt, hogy képtelen lenne egyedül megélni. Hihetetlen energia és kreativitás képes felszabadulni az emberben szükség esetén. Ha jól érzed magad otthon, emiatt ne aggódj! Ha meg úgy érzed, hogy elnyomják az igazi személyiségedet, akkor pedig próbáld meg nap mint nap meglepni õket valami újjal, amit addig nem is feltételeztek rólad. Idõvel leesik nekik, hogy felnõttél. :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj a mi családunkkal, hogy õk túl konokok, én pedig túl gyenge jellem vagyok.
Ha egyetemista vagy, akkor huszonéves lehetsz, ergo felnõttél. Azért tartanak gyereknek, mert az engedélyüket kéred mindenhez. Én ennyi idõsen nem kérdeztem volna meg, hogy mehetek-e szezonális munkára, egyszerûen eltûntem volna reggel, este meg elmeséltem volna, ha kérdezik, hogy kapálni voltam.
Egyke vagy?Leírom az én helyzetemet.Én próbálok kiállni magamért, ezért folyton konfliktus van itthon, de még így is leszólt egy csomó ember, aki ismer, hogy befolyásolható vagyok.És tényleg nem tudok kiállni a véleményem mellett, néha úgy érzem, hogy nincs is saját véleményem, talán még igazi, kifejlett személyiségem sincs.Ez azóta is fáj.Azt mondják sokan, hogy ez önbizalomhiány.Lehet, nálad is ez van.Nem tudom, hogy törj ki, még nekem sem sikerült.Nem tudok felnõni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, hány éves vagy? Na, pontosan errõl "beszélek"! Hogy rátelepszenek az emberre, nem hagyják levegõhöz jutni!
A kérdező hozzászólása: De õk olyan választ nem fogadnak el, hogy semmi érdekes nem történt!!! Õk mindenrõl tudni akarnak A-tól Z-ig!!!
Az teljesen természetes, hogy a szüleid érdeklõdnek afelõl, hogy mi történik veled, de a valóságból annyit mondasz el nekik, amennyit te akarsz. Titkolózni csak kisgyerekkorban szokás úgy, hogy "nem mondom meg, bebebeeee", felnõttként csak lazán átsiklik az ember a dolgok felett. Ha például megkérdezik, mirõl beszélgettél a barátnõddel, akkor annyit mondasz, hogy semmi jelentõs nem maradt meg benned, csak csevegtetek.
A kérdező hozzászólása: Meg aztán ott van az is, hogy mindig mindenrõl tudni akarnak. Nem mehetek el úgy egy barátnõhöz, egy ismerõshöz sem, hogy ne kérdeznének ki, miután visszatértem, hogy mi történt, de mirõl beszélgettünk, de mivel kínált, de biztos, hogy rendes volt hozzám, s hiába próbálok szabadulni, addig csüngnek a nyakamon, míg részletesen mindenrõl be nem számolok. Én ezt nem szeretem, szeretnék saját életet, titkokat, nem szeretnék mindent az orrukra kötni, de addig gyötörnek... Ám 19 lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: Mindenrõl, de szó szerint mindenrõl õk döntenek, ami az életemmel kapcsolatos. El szerettem volna menni szezonmunkát vállalni, kapálni, hát nem, nem lehet, mit képzelek, nem nekem való az, majd meglátom, hogy leégek, majd kifulladok 10 perc után, és elõbb-utóbb engem is meggyõznek, és elhiszem, hogy tényleg így lesz. És ez mindennel így van. Minden önbizalmam elvész így, már egy nagy, tehetetlen semmirekellõnek érzem magam. Egyetemet is õk választottak nekem, hiába próbáltam a sarkamra állni, egyszerûen nem tudtam, addig gyõzködtek, addig manipuláltak, míg be nem adtam a derekam. Most amiatt is szenvedek.
Van, aki így éli le az életét. Barátnõm anyja elmúlt 60, és még a nagyi terrorizálja (hol járt, miért jött félórával késõbb, stb.). Ezen csak te tudsz segíteni. Nehéz lesz, küzdelmes, de tarts ki! Ülj le, döntsd el, mit akarsz. És tedd meg. Jó lenne egy barát, vagy valaki, aki mondogatja, hogy képes vagy rá, meg tudod tenni, és nem csak hantából, hanem mert tényleg hiszi. A pszichén rengeteg múlik. Amúgy szerintem is menni fog. :-) Hajrá! 37/N
A kérdező hozzászólása: 15 hetes vagyok.
Szia! Én kb. 16 hetes koromig hánytam, igaz, a vége felé már nem sokat. No de az elején! Napi 4-5x, rettenetes volt és ami a legszörnyûbb, hogy nagyon aggódtam a babámért. Mindenki (nõorvosom, védõnõ, háziorvos, szonográfus) megnyugtatott, hogy a kisbaba mindent elvesz, ami neki kell és jól van. Egyre viszont tényleg figyelj oda: FOLYADÉKPÓTLÁS!!! Belõlem az elején a víz kijött, de hideg kakaót ajánlott az orvosom, ezt sosem hánytam ki. Ez még kalóriapótlásra is nagyon jó. Kitartást, hamarosan elmúlik ez az idõszak is, és a babád biztos jól van! 19 hetes kismama
Fontos, hogy sok folyadékot vigyél be!!!! Legrosszabb esetben infúziót kapsz, de na aggódj, az orvos majd szól, ha gond van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Boldog Babavárást!
Gratulalok a babahoz! ....igazuk van az elottem szoloknak!Nagyon vigyazz a folyadek potlasra!En tavaly annyit hanytam(egesz nap), h este a intravenasan kaptam glukozt, h a folyadekot es a vitaminokat valamelyest potoljuk amit egesz nap elveszitettem+hanyas ellen szurit! De nem kell halalra aggodnod magad...erzed azt te h mikor van baj...nekem pl annyi erom sem volt mar h felalljak. Probalj meg inni vagy gyumolcs formalyaban potolni a vitaminokat es a folyadekot.

Halálos iramban Han hogy kerül Dom csapatába, ők honnan ismerik egymást? Mert ez számomra nem derült ki, vagy ezt a rendezők is tervezték?

Mert az összes többi szereplőről tudjuk, hogy került a csapatba. Viszont a 6. rész elején lévő összevágásban Hanról mutatnak egy részletet, amit én nem láttam egyik részében sem. 0:52 másodpercnél van.

Legjobb válasz: Valóban nem látni ezt a részt a filmben (én sem láttam) Amúgy Han a Tokiói hajsza legvégén ismerkedik meg Donnal.. Az utolsó 20 percet nézd újra és akkor már minden érteni fogsz. :)

Valóban nem látni ezt a részt a filmben (én sem láttam) Amúgy Han a Tokiói hajsza legvégén ismerkedik meg Donnal.. Az utolsó 20 percet nézd újra és akkor már minden érteni fogsz. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor nem én vagyok vele egyedül, hogy nem láttam :) Köszönöm a választ, megnéztem az utolsó húsz percet, megint, ugyanúgy nem értem (bár lehet lány létemre csak nekem nem tûnt fel ^^"). Meg nem is igazán értem, hogy Han hogyan ismerkedhet meg Dommal, ha akkor már halott, és a Tokioi hajsza tulajdonképpen a 6. rész után játszódik. :)
az a rész amit nem láttatok egy kb 20 perces rövidfilmbõl a los bandoleros-ból van amit vin diesel rendezett az elsõ és a negyedik rész között játszódik hogy addíg mi van Dommal és a 4- rész elején már Hannal együtt nyomulnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

13 éves csaj vagyok, de a koromnál jóval érettebb vagyok ( 16-nak nézek ki ) Van egy fiatal tanárunk Õ 24 és nekem nagyon bejön és szerintem én is neki! (99%) Mit tegyek? Kérlek azt ne mondjátok, hogy felejtsem el, mert túl fiatal vagyok .

Legjobb válasz: Attól mert 16 nak nézel ki attól még csak 13 vagy és nem vagy érett ! Várj 3 évet "mert túl fiatal vagy" ! Ha érett lennél akkor tudnád a kérdésre a választ .

Attól mert 16 nak nézel ki attól még csak 13 vagy és nem vagy érett ! Várj 3 évet "mert túl fiatal vagy" ! Ha érett lennél akkor tudnád a kérdésre a választ .
Uristen! A 13 évesek itt tartanak? Kezdegetnek a fiatal tanárral? Én csak pislogok nagyokat, pedig nem vagyok öreg az én 25 évemmel. Szerintem inkább a tanulásra koncentrálj! Hát ez kész...
Akkor menj oda hozzá, villants cicit, hátha megdug a szertárban.
1. ott a pont. Mégis milyen választ vársz, ha megdug akkor meheta dutyiba és ezt õ is tudja, az nem számit, hogy 16 nak tûnsz.Nem kell elfelejteni, várni kell 2 évet utána már azt csináltok egy mással amit akartok.
Ha börtönbe akarod juttatni dugasd meg magad, de ha egy kis esze van le se [email protected]!
Még csak 12 vagy, látom. Szerintem tanulj inkább. Senkit se érdekel h milyen hû de érett vagy testileg, agyilag gyerek vagy. Felejtsd el a pasikat még jó pár évre.
Hát igen . A másik meg hogy én a 24 évemmel (mint a tanár) fix hogy kerülném messzirõl az összes diákot-lányt . Basszus ti még rohadtul csak kisgyerekek vagytok , még nem is gyerekek . Majd gyerek leszel 2-3 év mulva , és még 3-4 év és akkor leszel felnõtt (talán) . Az meg hogy testileg már kezdesz érni az teljesen más téma . Azt majd a discóban ki tudod használni , ha hazudsz a pasinak és megdugatod magad 13 évesen ...
honnan tudod h a fazonnak nincs csaja vagy barátnõje?: D meg te most komolyan gondolod h egy ilyen fiatal faszi, aki elõtt egy csomó láb terpeszre nyílik, majd egy 13 éves kis csaj iránt fog érdeklõdni ?
Igazán sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de én csakis a te érdekedben mondom. A férfi már felnõtt, a tanárod, és mekkora fájdalmat okozna neked azzal, ha csak kihasználna? Gondolj bele, hány nõ kerül majd még az életébe, te pedig még kamasz vagy. Szerintem, jóakaratú véleményemmel, nézz szét az osztályban, hátha találsz valakit, egy korodbeli srácot, akivel elfeledhetnéd a tanárodat. De ez a te életed, a te döntéseid, és nem ítélem el a választásod. Ki vagyok én ahhoz?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!