Találatok a következő kifejezésre: Ki vagyok mert (1012 db)

Egy csaj aki 30-40-50 lájkot kap a képeire az azért lehet mert nagyon jól néz ki, vagy mert jófejnek tartják az ismerősei?

vmi eszméletlen kisugárzása van, meg kell hagyni viszont érdekes mód, néztem róla régebbi képeket.. szal, ő lett vna az utolsó akit szépnek neveznék(olyan kis szerencsétlenül nézett ki akkor)..most meg valami hatalmas pozitív engergiát sugároz magából, nem tudom hogy csinálja, egész nap mosolyog és nagyon sok ismerőse van érdekes ,arca van, néha elgondolkozom rajta, hogy ő most azért szép mert nagyon mosolygós, vagy csak bejön az ízlésemnek, de tényleg néha úgy ránézek, és olyan tök fura arca van, de mégis rohatt szexi szóval hogy is van ez?

Legjobb válasz: Úgy hogy beteg vagy ember!Ide vezet az állandó facebook,meg hasonló f.szságok!Ne a monitor elõtt recskázz és nézegezsd az arcát képen,hanem húzzál ki a való életbe és ismerkedj meg egy nõvel!

Úgy hogy beteg vagy ember!Ide vezet az állandó facebook, meg hasonló f.szságok!Ne a monitor elõtt recskázz és nézegezsd az arcát képen, hanem húzzál ki a való életbe és ismerkedj meg egy nõvel!
A kérdező hozzászólása: tudom mi a hibám, és azt is tudom, hogy ezen változtatni fogok, és megértem az embereket, hogy így kezelnek, de ez teljesen más téma egyszerûen figyelem az emberek viselkedését és te bizony nem a kérdésre válaszoltál
Nem a kérdésre válaszoltam, ebben igazad van!De te sem vetted le a lényeget, hogy ilyen dolognak nem is szabadna hogy érdekeljen egy egésséges embert!Ez egy olyan jelentéktelen dolog hogy szinte nevetséges! De hogy válaszoljak és megnyogodj! Igen azért mert rohadt sok ismerõse van, mert közvetlen és aranyos! Másik lehetõség akkora k.rva hogy mindenki átment már rajta és belájkolták! Harmadik lehetõség, a sok kocka belájkolja mert tetszik neki az arca, és annyira örül magának hogy belájkolta hogy nagyon! Ennyi
A kérdező hozzászólása: 18 évet leéltem úgy hogy gátlásos voltam , most elindultam egy olyan úton, hogy levetkõzzem, de néha van mikor letérek az útról , olyankor jönnek ezek a kérdések egyszerûen csak olyan akarok lenni aki szereti önmagát, és ezáltal eléri azt hogy az emberek is szeressék
Figyelj én nem akarlak bántani, de komolyan, de ez a facebook, meg minden csak ez körül forog avilág!Ne nézd meg hog yírte neked valaki és lépj ki ennyi!érdekes amit írtál , de egyben nyálas...de abban egyetértek hogy önmagadban tegyél rendet!De hidd el ember ne érdekeljenek ezek a kérdések, mert annyi válasz lehet rá amivel ugye nem lépsz elõrébb!
Figyelj csak...én is gátlásos vagyok, voltam...nemrég indultam el azon az úton, hogy a régi énemet otthagyjam a p.csában.Viszont a Facebook...hát arról jobb ha nem írom le a véleményemet mert azonnal tiltanának az oldalról...(már így is kaptam 1-2 figyelmeztetést a szókincsem miatt)pedig tudok szépen is beszélni xD..., mint pl. most :D Na szóval töröld magadat a facebookról és felejtsd el azt a mocskot! örvendek, hogy segíthettem :)
A kérdező hozzászólása: azért van pár jó dolog is a fészbukon, amit nélküle nem tudnék csinálni, nem akarom letörölni magam õt sem tartom ribancnak, hülyének mert fent van a fészbukon, akkor én miért találhatnék rá úgy az egyensúlyra, hogy fent hagyom magam

Az xbox 360-om kiirja, amikor bele rakom a Virtua Tennis 4-et hogy: The disc is unreadible. Ez azért lehet mert rosszul írtam ki vagy mert csak kinecttel megy a játék?

Sürg?s lenne minnél elöbb a válasz!! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Azért írta ki, mert megvenni kell, nem kiírni.

Azért írta ki, mert megvenni kell, nem kiírni.
A kérdező hozzászólása: De ha esetleg én nem szeretném megvenni? (mert nemcsak ez az a játék amit nem vettem meg, és azokkal nincs semmi baj)

Hogy lehet megkülönböztetni, hogy valaki azért néz meg, mert jól nézek ki, vagy mert nem jövök be neki?

Csak normális válaszokat kérek!

Legjobb válasz: He ? Ha jól nézel ki nézlek , ha nem jössz be akkor biztos hogy nem foglak bámulni...

He ? Ha jól nézel ki nézlek , ha nem jössz be akkor biztos hogy nem foglak bámulni...
10:47 - igen ilyen is van, de a többség nem csinál ilyet. Én például kellemetlenül érezném magamat ha valakit azért bámulnék mert hogy milyen érdekes/milyen ronda.
dehogynem! :) soxor azt is megnézzük aki számunkra ronda..hogy jééé milyen érdekes...te jó isten ez meg hogy néz ki:)
Úgy van. Ha nem tetszel neki, nem fog nézni.
Ha valakinek nem jössz be, az nem fog bámulni. Nem kell ezt túlbonyolítani.
sajnos a szerelem egy elég kockázatos dolog. csak úgy tanulhatod meg ha sokat bakizol, meg merni kell azt csõ:D 18f
ha valaki tapasztalt akkor sehogy...
Ha bejössz neki rád néz. Ha nem jössz be neki nem néz rád. Ha bejössz neki nem néz rád. Ha nem jössz be neki rád néz. na ebbõl igazodjon ki az ember.....
Ha nem jössz be neki, akkor nem fog bámulni. (Egyébként ismerek embereket, akik mindenkit megnéznek. Nem azért, mert szépek, és jók, hanem mert õk ilyen bambulós emberek. Érdekes.) De ha érdekled, akkor a nézésébõl mindent ki lehet olvasni! Idõvel megtanulod ezeket megkülönböztetni. :)
sztem beszélj vele kettesben és ne azt mond h leszel e a pasim/barátnõm hanem csak hozd fel én is így csináltam és jól indult. mondjuk mostmá kicsit bonyodalmas a kapcsolatom de az má nem ide tartozik
sztem h bejössz neki akk rád néz a szeret akk pedig nem. az ok titok c(:

Ki kéne derítenem, hogy egyedül vagy ketten vagyunk, mert MRI vizsgálatom lesz hétfőn. Mivel teszteljek? És mikor?

A nagyobb baj, hogy nem maradt még el a mensi. Ma vagyok a 15. napomon a 12-en voltunk együtt és a 13. napomon volt peteérésem, azaz két napja... (spontán volt...) Szerintetek kimutatja bármelyik teszt is? és mikor csináljam? Az MRI-n ez lesz az els? kérdés, hogy terhes vagyok e, erre így esélytelen válaszolni...

Legjobb válasz: Ezt nem mutatja ki semmilyen teszt sem, ha kétnapos kb a terhességed,akkor még kb 6-8 nap a beágyazódásig, addig csak sejtosztódás történik, és a petesejt csak lebeg a vezetékben. Ilyenkor a MRi még nem okozhat gondot, de a biztonság kedvéért a kezelõben szólj, hogy elõfordulhat, de még nem megállapítható. A 6-8. hét után már nem engednének be,csak különösen indokolt esetben, de te attól még messze vagy. Mindenesetre ha mész a merevítõs melltartódat vedd le, mert az nagyon kellemetlen , nekem le is kellett miatta állíttattnom, mert azthittem a szívem megáll miatta.

A kérdező hozzászólása: Jajj nagyon köszönöm!!! Megnyugodtam!
Ezt nem mutatja ki semmilyen teszt sem, ha kétnapos kb a terhességed, akkor még kb 6-8 nap a beágyazódásig, addig csak sejtosztódás történik, és a petesejt csak lebeg a vezetékben. Ilyenkor a MRi még nem okozhat gondot, de a biztonság kedvéért a kezelõben szólj, hogy elõfordulhat, de még nem megállapítható. A 6-8. hét után már nem engednének be, csak különösen indokolt esetben, de te attól még messze vagy. Mindenesetre ha mész a merevítõs melltartódat vedd le, mert az nagyon kellemetlen , nekem le is kellett miatta állíttattnom, mert azthittem a szívem megáll miatta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a második választ is :o) Akkor jó, kicsit megnyugodtam :o) Merevítõs melltartóm nincs :o) 60/B :o) (tudom kevesen hallottak róla :o) )
szia. Az MRI nem használ sugarat, mert mágneses radiohullámokat használ. Ide küldik a kismamikat, ha nagyon fontos megcsinálni a vizsgálatot. Terhesség igazábol nem zárja ki a vizsgálatot, de ha valaki szoptat, a vizsgálat után 36-45 oráig hanyagolnia kell a picinek a cicit. A párom a ct, mr-ben dolgozik onnan tudom. De tájékoztasd nyugodtan az operátorokat, és megnyugszol.
Kontrasztanyagot akartak beadni?? Mert azt itthon sem lehet.
A CT az, ami káros a babára, az MR nem
A kérdező hozzászólása: Az nem úgy mûködik, mint otthon... A vizsgálat közben derül ki, hogy kell e avagy sem. Ezért a vizsgálat elõtt, beléd kötnek egy kanült, amihez hozzákötik a kontraszt anyagos tartályt... s ha kell, a legmegfelelõbb pillanatban megnyomják a gombot. Szóval nem a kontraszt anyag miatt, hanem, mondta a nõci, hogy ha maguk a dolgozók terhesek, õk sem közelíthetik meg ezt az erõsen mágneses teret. Szóval nem és kész. Ha terhes vagy, nem csinálják meg.
A kérdező hozzászólása: Szóval... Nem csinálták meg az MR-t, mert azt mondták, hogy amíg nem tudom megmondani biztosan, hogy terhes vagyok e nem csinálják meg. Ha terhes vagyok, akkor sem csinálják meg, mert az árt a babának és adott esetben így nekem is. Szóval MR babásan (Németországban) nem lehetséges.
én szerintem 2 nap után nincs az a teszt ami kimutatja...
A kérdező hozzászólása: Ez a bajom nekem is... Ha hétfõ reggel vizsgálat elõtt csinálnék egyet? de az is még csak 6 nap... mit mondjak? jaaaa lehet.... ?!? basztikuri
A kérdező hozzászólása: sval most várnom kell még legalább 8 napot, hogy legalább vmi érzékeny teszt kimutassa... CSak attól félek, hogy nagyon sok helyen olvasom, hogy persze a mensi kimaradásától is a legtöbb embernek vagy 2 hét míg legalább egy halványka valamit mutat a teszt...

én egy fiú vagyok és ha meglátok egy jó csajt akkor le blokkolok teljesen egy jó épkézláb mondatot nem tudok ki mondani mért? Többi lent!

és ha tetszik egy lány akkor oda megyek hozzá és mit mondjak szerintetek mert mindig le blokkol az agyam sajnos!? értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: szeerintem kevés lány barátod van, nem kell ezt olyan komolyan venni.Nem fognak megenni a lányok, max leráznak.De szerintem nem fognak bunkók lenni, aki az az amúgy az, szóval vele meg nem éri meg próbálkozni.Ne legyél félénk mert az a lányok nem szeretik, de persze beképzeltnek sem kell lenni.Ugyan úgy kell viselkedni mint ha cska haverok lennétek, vagy ha egy fiú haveroddal beszélnél, vagy a testvéreddel stb.Ha ismeretlenül mész oda valakihez, esetleg hívd meg egy italra, vagy, ha könnyebb akkro szemelj ki valakit és próbálj szemezni vele, így könnyebben észreveheted h. bejössz neki vagy nem.Utána megadhatod a neved+a tel. számod, esetleg egy kis szöveg, h. ha van kedve randizni hívjon fel.Ha szingli és külsõre bejössz neki, akkor biztos tesz egy próbát.26/l

szeerintem kevés lány barátod van, nem kell ezt olyan komolyan venni.Nem fognak megenni a lányok, max leráznak.De szerintem nem fognak bunkók lenni, aki az az amúgy az, szóval vele meg nem éri meg próbálkozni.Ne legyél félénk mert az a lányok nem szeretik, de persze beképzeltnek sem kell lenni.Ugyan úgy kell viselkedni mint ha cska haverok lennétek, vagy ha egy fiú haveroddal beszélnél, vagy a testvéreddel stb.Ha ismeretlenül mész oda valakihez, esetleg hívd meg egy italra, vagy, ha könnyebb akkro szemelj ki valakit és próbálj szemezni vele, így könnyebben észreveheted h. bejössz neki vagy nem.Utána megadhatod a neved+a tel. számod, esetleg egy kis szöveg, h. ha van kedve randizni hívjon fel.Ha szingli és külsõre bejössz neki, akkor biztos tesz egy próbát.26/l
Akkor elõször kevésbé szép lányokkal gyakorold az ismerkedést!!
Tökéletesen elmondtad, amit én is szerettem volna, így most nem teszem. Csupán annyit, hogy: "Ne legyél félénk mert az a lányok nem szeretik, ..." Én például szeretem, ha kicsit félénk, bár ha túlságosan az, akkor már gáz!

Mi bajom lehet? Mért nem menstruálok? Ha terhes vagyok mért nem mutatja ki a teszt? Az orvos téved vagy a teszt?

26.-én kellett volna megjönnie, csináltam tesztet, negatív, rá 3 napra még egyet az is negatív, ma voltam dokinál és azt mondta terhesnek érez, adott beutalót vizelet vizsgálatra holnapra, hazafelé vettem egy tesztet ami most szintén negatív lett. Mi bajom van? Mért nem menstruálok?

Legjobb válasz: Szia! ne idegeskedj, mert ha babád lesz, akkor neki nem tesz jót! mikor kell menned a vizeletvizsgálatra? ott minden kiderül! milyen tesztet használtál?van egy csomó, ami megbízhatatlan!!! nyugi, nem kell egyszerre a legrosszabb betegségekre gondolni! Szívbõl kívánom, hogy baba legyen! és tényleg van akinek csak sokkal késõbb mutatta ki a teszt..attól is függ, hogy milyen ütemben termelõdik nálad a hcg!nyugi!! írj majd, hogy mi lett!! Nagyon drukkolok!

Szia! ne idegeskedj, mert ha babád lesz, akkor neki nem tesz jót! mikor kell menned a vizeletvizsgálatra? ott minden kiderül! milyen tesztet használtál?van egy csomó, ami megbízhatatlan!!! nyugi, nem kell egyszerre a legrosszabb betegségekre gondolni! Szívbõl kívánom, hogy baba legyen! és tényleg van akinek csak sokkal késõbb mutatta ki a teszt..attól is függ, hogy milyen ütemben termelõdik nálad a hcg!nyugi!! írj majd, hogy mi lett!! Nagyon drukkolok!
Szia! Nekem a nemvárt napjától számítva kb. 2-3 hétre mutatta ki a teszt. Amikor dokihoz mentem, hivatalosan 7 hetes voltam, de még semmi sem látott a doki. 4 napra rá, már látszódott uh-on a petezsák, ma pedig a szívhang. :) Nálam a számolás kb. 3 hetet tévedett. :) A vizelet és vérvizsgálat sok mindent elárul.
Elõször is nyugodj meg! Van olyan eset, amikor a teszt csak a 6-7. hét környékén mutatja ki a terhességet, lehet, hogy pont Te is ezek közé a nõk közé tartozol. Ha mégsem, akkor a dokid tudni fogja, hogy milyen további vizsgálatok szükségesek. Viszont ha az orvosod a terhességet vélelmezi, akkor az már jó hír. :) Csak azt nem értem, miért vizeletvizsgálatra küldött, amikor a terhességet vérbõl szokták megállapítani... Na mindegy, biztosan tudja mit miért csinál! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, hogy írtál. Már van egy gyermekem, vele nem voltak különösebb tüneteim csak a vérzés elmaradása, de a teszt elsõre pozitív lett. Aggódok, hogy valami komoly probléma állhat a dolog mögött nem terhesség.
Szívesen, bár segíteni nem nagypon tudtam. :( kívánom, hogy mihamarabb választ kapj a kérdéseidre és persze jó hírekkel szolgálhass! Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
ja, bocs..most látom, hogy holnap mész..na, akkor egy kalappal! minden oké lesz! várom a jelentkezésed!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok, tényleg jól esik. Nagyon kíváncsi vagyok hogy holnap mi lesz mert most vettem észre hogy a mai tesztem szellemcsíkos lett. Egyre bonyolultabb a dolog... Jó éjt mindenkinek!

én egy fiú vagyok és ha meglátok egy jó csajt akkor le blokkolok teljesen egy jó épkézláb mondatot nem tudok ki mondani mért? Többi lent!

és ha tetszik egy lány akkor oda megyek hozzá és mit mondjak szerintetek mert mindig le blokkol az agyab sajnos!? értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Probálj ki önkontroll gyakorlatokat. Régebben nekem is ugyanez volt a problémám. Ha megtetszett valaki, akkor egy teljesen összezavarodottan viselkedtem a közelében. Az is segít ha minél több idõt vagy az illetõ közelében mert akkor megszokod a jelenlétét és nem blokkolsz le annyira. Leszólítási tippeket nem tudok. Mindenki mást szeret hallani. Valakinek az tetszik ha rámenõs vagy, másoknak az, hogyha finoman érzékelteted vonzalmadat. Szerintem a teljesen ismeretlennel legjobb az õszínteség ha jobb nem jut eszedbe.

Probálj ki önkontroll gyakorlatokat. Régebben nekem is ugyanez volt a problémám. Ha megtetszett valaki, akkor egy teljesen összezavarodottan viselkedtem a közelében. Az is segít ha minél több idõt vagy az illetõ közelében mert akkor megszokod a jelenlétét és nem blokkolsz le annyira. Leszólítási tippeket nem tudok. Mindenki mást szeret hallani. Valakinek az tetszik ha rámenõs vagy, másoknak az, hogyha finoman érzékelteted vonzalmadat. Szerintem a teljesen ismeretlennel legjobb az õszínteség ha jobb nem jut eszedbe.
a helyzet adja, de általában én nem szeretem ha vadidegenek odajönnek hozzám egyedül pár haveroddal menj a lányokhoz egy kis önbizalom tuning nem ártana neked (jó indulatból mondom), egyébként nem harapjuk le senki fejét ha odamégy a lányokhoz akkor alap szöveg nincs haverokkal megoldjátok spontán, olyan ez mint az elsõ csók de én pl. rühellem ha megkérdezik: milyen a buli, vagy szép vagy...:S olyan nem jó szövegek, bénák egyébként helyzet adja a milyen a buli - sülhet el jól is pl.: bnõm már el van szédülve és alig tudom támogatni a mósdóhoz oda jössz megkérdezed, hogy milyen a buli, és segíthetsz e? erre én: aha, hát nagyon jó, köszi :) a mósdóig mennénk (kac-kac) elkísérsz minket és a mosdó közelében vagy de nem szobrozol! és amikor kijövünk megkérdezed hogy van a csaj? mire én: hát tûrhetõbben, és köszi hogy segítettél engem Laurának hívnak, bnõm Kittinek erre te: Géza vagyok és el is kezdõdött aa beszélgetés remélem érted hajrá

Némely lány azért néz, figyel engem mer tetszem neki vagy mer furcsán nézek ki?

Eléggé önfizalomhiányos fiú vagyok. 19 évesen emiatt még nem volt barátnõm. Nem cigizek, csak alkalmanként iszok, barátságos vagyok. Többszõr észrevettem már hogy egy lány vagy lányok csoportja elkezd szemembe nézni összebeszélnek mosolyognak stb...

Legjobb válasz: Szerintem marha könnyû észrevenni miért néznek. Pl ha tetszel nekik akkor halkan nevetgélnek, "normálisan" néznek rád vagy esetlen félénken pislognak feléd. Ha nem tetszel akkor húzzák a szájukat, fujjognak, ráncolják a homlokukat, stb. A tipikus nemtetszés jeleit mutatják.... még ha nem is hallod mirõl beszélnek ebbõl lehet látni. Ha meg jól nézel ki legyen önbizalmad.

Szerintem marha könnyû észrevenni miért néznek. Pl ha tetszel nekik akkor halkan nevetgélnek, "normálisan" néznek rád vagy esetlen félénken pislognak feléd. Ha nem tetszel akkor húzzák a szájukat, fujjognak, ráncolják a homlokukat, stb. A tipikus nemtetszés jeleit mutatják.... még ha nem is hallod mirõl beszélnek ebbõl lehet látni. Ha meg jól nézel ki legyen önbizalmad.
Bocsi rosszúl írtam:[email protected] e-mail címre küld a képet!:D
Küldj a [email protected] e-mail címre egy képet!:D
Küldj iide képet aztán majd meglátjuk.:D
Igen, képpel könnyebb lenne, szóval beállok a sorba. :) 20/L Debrecen
már túl késõ válaszolni? ha nem, akkor: Képet:) 16/L budapest
képet!:) 20, Szeged
küldd! :) 17/l Hmvhely
küldj képet és elmondom :) )
Ide is küldhetsz

Van egy tök jó bordó körömlakkom pénteken 14 leszek de nem nagyon merem kifesteni mert félek hogy szólnak érte a suliba. Azért kérdezlek meg titeket hogy fessem-e ki vagy inkább nem. De annyira tetszik az a szín. Mit javasoltok?

Az egyikbarátn?m azt mondta hogy hozzám inkább a világosak illenek, de mióta kamaszodok nagyon tetszenek ez élénkebb szin? lakkok.

Legjobb válasz: Szerintem iskolába ne fesd ki bordóra. Csak kihúznád a tanároknál a gyufát. Iskolába teljesen elég egy átlátszó, vagy egy halvány rózsaszín, ha már mindenáron kell a körömlakk. Ha annyira tetszik és a szüleid megengedik, akkor hétvégén használd. De ha érdekel a vélemény alakkal kapcsolatban, akkor elmondanám, hogy egy ennyi idõs kislányon egy iylen szín elég közönségesen, már-már k*rvásan hat.

Szerintem iskolába ne fesd ki bordóra. Csak kihúznád a tanároknál a gyufát. Iskolába teljesen elég egy átlátszó, vagy egy halvány rózsaszín, ha már mindenáron kell a körömlakk. Ha annyira tetszik és a szüleid megengedik, akkor hétvégén használd. De ha érdekel a vélemény alakkal kapcsolatban, akkor elmondanám, hogy egy ennyi idõs kislányon egy iylen szín elég közönségesen, már-már k*rvásan hat.
énis 14 vok és nekem is bordó a körmöm szerintem nyugodtan kifestheted.:D amúgy eleinte énis ezért aggódtam. de elhatároztaam h ugylesz*rom mindeni véleményét ahogy vaan' :DD de ha bordó akkor inkább a fekete felsõt ajánlom hozzá mert akk nemfog ugy tünni h cicababáás vagy, inkább rockeress beütése lessz(: nefélj hogy mások mit gondolnak, tedd amit szeretsz (:

Ha egy férmi melle eléggé megnőtt, mert túlsúlyos, hogyan tudja azt eltüntetni? Az illető nem mer utcára menni mert azt hiszi annyira ciki, hogy mindenki őt röhögi ki. Vagy ez tényleg ennyire gáz?

Szerintem nem, próbálom nyugtatni de egyszerüen nem mozdul ki. Ja és fiatal is. Hogyan tudnék neki segíteni?

Legjobb válasz: velemis ezvan:( 16vagyok de már vagy 5éve nem mentes se strandra meg semmi! vagy 5éve nemláttak engem félmesztelen mert szégyellem! egyszerûen akkora mint egy átlagos 13éves lányoknak:((

velemis ezvan:( 16vagyok de már vagy 5éve nem mentes se strandra meg semmi! vagy 5éve nemláttak engem félmesztelen mert szégyellem! egyszerûen akkora mint egy átlagos 13éves lányoknak:((
akkor az a férfi menjen el sportolni és kezdjen el diétázni mert igen, elég gáz. :)
A kérdés az, hogy mennyire szeretne lefogyni.. Csak úgy lehet ezen segíteni és ha ilyen problémája van az azt jelenti, hogy sokkal több van rajta mint tíz kiló plussz.. Tehát a futást nem ajánlom, csak cardiot: bicikli, gyaloglás (enyhe emelkedõvel is), 50 percet, min.heti 4-szer. És az étkezés ami nagyon fontos; semmi mû kaja, nasi, üdítõ, vacsora, cukor stb... Sokan mivel szégyenkeznek, a fogyókúrát is annak tartják, próbáld meggyõzni, hidd el érdemes! Amúgy sem egészséges ha egy férfinak is melle van, mert annyira küszködik a túlsúllyal! Ha egyszer leadja, onnantól kezdve, ha oda figyel soha többet nem lesz ilyen gondja! És nem olyan borzasztó mit amilyennek elsõre hangzik, mármint a fogyókúra! Csak meg kell szokni és nem megingani!!! Ha van további kérdésed írj!!
Le kell fogynia, más megoldás nincs.
Nekem van egy barátom, aki ugyanilyen. Szülinapjára melltartót kap :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!