Találatok a következő kifejezésre: Ki vagyok Már 1 hete (28 db)

Rendõrség > feljelentés
Rendõrséggel nem tudsz mit tenni, nem foglalkoznak ilyenekkel. Nekem bnõmet hivogatja valaki így. Telenornál úgy mûködik, hogy fel kell írni a hívások idõpontját, (3-4 alkalom), majd írásos panaszt kell benyújtani. 30 napon belül választ kapsz az eredményrõl. Bele is szól, vagy csak tartja a vonalat?
A kérdező hozzászólása: nem szól bele! de olyan 1-2 mp-ig tartja csak
Ha kibírod pár napig telefon nélkül, akkor állítsd a telefont némára, és jópár telefonon van olyan mód hogy n darab csörgés után felveszi. Bepakolod töltõvel együtt a zoknisfiókba... Ha csak a zoknisfiók síri csendjét hallja, akkor elég hamar meg fogja unni. Nem beszélve arról hogy meglehetõsen fogyasztja a pénzét :) Ja, a közeli ismerõseidnek akikkel napi szinten telefonálsz, ne felejts el szólni hogy mostanában ne nagyon hívjanak fel.

Ki vagyok idegileg! Már 1 hete tiszta idegbeteg vagyok, mindenen háborgok, és semmi sem tetszik. A férjemet már párszór kiakasztottam, és mi volt én sírtam a végén. Normális ez? Vagy én vagyok csak ilyen érzékeny?

Most leszek szombaton 18 hetes terhes,és 1 hete tart ez a depresszió.

Legjobb válasz: SZia Nalam is igy volt,es most vasarnap toltom a 25.hetet,de meg elofordul egy egy ilyen nap,de mar kevesebbszer. Tuti,h a hormonok miatt van,es sajnos En nem tudtam mit tenni ellene,es meg most sem tudok. Nagyon remelem,h elmulik nalam,mert nekem ez nem volt jellemzo. Boldog babavarast kivanok

SZia Nalam is igy volt, es most vasarnap toltom a 25.hetet, de meg elofordul egy egy ilyen nap, de mar kevesebbszer. Tuti, h a hormonok miatt van, es sajnos En nem tudtam mit tenni ellene, es meg most sem tudok. Nagyon remelem, h elmulik nalam, mert nekem ez nem volt jellemzo. Boldog babavarast kivanok
Szia. sajna ez normális.Èn is sokszor kiakasztottam a fe´rjemet. majd elmúlik.Sétélj nagyokat, az nyugtat.
A kérdező hozzászólása: Szió!Köszi a gyorss választ!Hát ez az én sem voltam ilyen, néha elöfordult, hogy sírtam de talán 1 évben egyszer volt ilyen!Reméljük hamar túleszünk ezen a rossz, depressziós idõszakon.Most épp azzal terorrizálom férjem, hogy fel ne hívjon még dolgozik, nem akarok senkivel sem beszélni.Még egyszer köszi a választ!Boldog baba várást!! Üdv:Zsuzsa
Hova nyugtató!Ezt tényleg jó szívvel ajánlom!Próbáld ki, mert terhesen is szedhetõ!
Szia!Teljesen átérzem a helyzeted én is így voltam.Most 2 hetes a babám és ez a szülés utáni idõszak sem semmi.Talán lassan kezdek magamhoz térni.Csak az a rossz, hogy próbálok ellene tenni és mégis kiborulok.A védõnõvel beszéltem errõl és megnyugtatott hogy lassan visszaállnak a hormonok és elmúlik.Próbáld egy józan pillanatodban megnyugtatni a férjed, hogy ez nem végleges állapot.Boldog babavárást!
Jót mosolyogtam azon amit írtál. Én 14 hetes kismama vagyok, és a párom szerint egy hárpia...;)sírok+dühöngök sokszor...Le a kalappal a kispapák elõtt is, hiszen minden nyûgünket elviselik. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Szíjasztok!Köszönöm a válaszokat!El megyek, és veszek hova tabletát:) )Aludtam egyett, most jobb, de még mindig ideges vagyok.Igen a kispapiknak, nem egy leány álom a terhesség, de õk is ott voltak akcióztunk a baba miatt, hát viseljék következményét:) )Annyi mindent tanulok tõletek, és köszönöm, hogy írtatok! Gratulálok a 2 hetes bébyhez!Minden kismaminak, meg kispapinak meg kitartást kivánok.Nagyon szép, és boldog babó várást!! Üdv:Zsuzsa
Annak a bizonyos viszketésnek rengeteg oka lehet. Orvoshoz fordulni, de mielõbb.
Hát akár agy jó kis gomba:-) A szüzesség elvesztésétõl nem szokott viszketni semmi.
Ez tuti fertõzés. Irány a nõdoki, de ezt most komolyan mondom. Ha nem mész komolyabb bajod is lehet belõle.
Védekeztetek gumival?
Tízes skálán mekkora [email protected]ér a partnered?
IRÁNY a D-O-K-I !!!!!!
majd a doki válaszol a kérdésedre.

Tud valami valamit a korai menopauzárôl? 1 hete késik a nemvárt (még sose volt ilyen) de a teszt nem mutat ki semmit. Orvoshoz jövõ héten megyek. Kaptam már mindenféle kezelést és most a rettegés és a remény között vagyok.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Azért mert 1 hete késik még nem ok, hogy azt hidd korai menopauzád van. 1 hét késést még egy kis stressz is okozhat. Ha meg valami kezelés alatt állsz akkor pedig az is okozhatja. Ha eddig mindig pontos volt a mensid és most késik akkor lehet baba is a dologban, csinálj egy másik fajta tesztet is, illetve az elõzõt mikor csináltad, lehet még nem mutatta ki, de attól még lehetsz terhes.

Hány éves vagy? Azért mert 1 hete késik még nem ok, hogy azt hidd korai menopauzád van. 1 hét késést még egy kis stressz is okozhat. Ha meg valami kezelés alatt állsz akkor pedig az is okozhatja. Ha eddig mindig pontos volt a mensid és most késik akkor lehet baba is a dologban, csinálj egy másik fajta tesztet is, illetve az elõzõt mikor csináltad, lehet még nem mutatta ki, de attól még lehetsz terhes.
Miért gondolod h korai menopauza? Lehet vmelyik hormonod rakoncátlankodik, vagy esetleg stressztõl is késhet.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ :-) 36 éves vagyok, és most éppen "tiszta2 vagyok 2 hónapja elõtte kaptam kezelést. Eddig nem is aggódtam, de a múlt héten a Kaaliban a doki betette a fülembe a bogaragt, hogy nem tetszik neki, hogy rövidültek a ciklusaim (hozzáteszem, mióta gyógyszereznek) és elképzelhetõ, hogy elöregedtem :-( és még soha nem késett, egyetlen napot sem, inkább elõbb jön meg..De nagyon reménykedek, nem alkoholizálok, nem dohányzom, csak nem történhet ez meg..
A kérdező hozzászólása: és hát még az is a történethez tartozik, hogy 2 éve próbálkozunk babával, de nem jön össze :-( azóta szedtem Clostít, kaptam szurikat a lombik elõkészítéséhez (de nem tudtak mit leszívni :-( ) szóval a szervezetem gondolom dugig van hormonokkal...és hát persze mindig ott a halvány remény is :-(
Úgy tudom van vmilyen vizsgálat vagy vérvétel, amivel meg tudják nézni, h mennyi még a petesejt állomány. Sajnos nem tudom a vizsgálat nevét. A hormonoknál az FSH érték is jelzi azt hiszem ha baj van.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-) a legrosszabb az, hogy eddig semmilyen eredményem nem jelezte, és hát persze, hogy a hormonvizsgálatot a ciklus elsõ 4 napjában kéne elvégezni...ezért figyelgetem magam, hátha a korai elöregedés jeleit venném észre - jó, tudom, várni kell, de a paranoia kezd elhatalmasodni rajtam :-)
AMH, azaz anti muller hormont kellene nezni. Abbol kimutathato a petefeszek aktivitasta.
A kérdező hozzászólása: Arra írt ki a doki, de csak a ciklus 2-4 napjára :( bocs, aki az AMH-t írta, valamit elnyomhattam, mert a "hasznos"-t akartam bejelölni..
1 hét nem tragédia, az megesik. Annak még nincs nagyon oka.. Semmi komoly! Aggodalomra semmi ok!
Szerintem még ne zárd ki a terhességet.Nekem pl volt, hogy 1 hétig negatív , majd rá pár napra kimutatkozott a második csík is.Ez függ a ciklusod hosszától is.Persze lehet , hogy nem vagy terhes.Sok ok miatt kimaradhat.Ne aggódj!Ha nem jön meg 1hét múlva sem, feltétlen menj el nõgyógyászhoz, vagy csinálj még egy tesztet.Üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:)
A kérdező hozzászólása: ma megjött szóval megnyugodtam :) (bár szerintem most az átlagosnál is jobban görcsölt a hasam, o.fõm mentõt akart hívni mikor meglátott, szóval lehet, hogy valami betegség van a dolog hátterében.:/)

Lehet már rögtön az első éveben halasztani? Vagy. Ha beiratkozok, de 1 hét múlva ott hagyom az egyetemet/főiskolát, ki kell fizetnem azt a félévet?

ha halasztok megmarad a diákom? hány félévet lehet halasztani?

Legjobb válasz: Elsõ évet nem lehet halasztani. Ha az elsõ hét után abbahagyod akkor a félév költségének a felét kell kifizetni ha államis vagy (önköltségesen az egész félévet ki kell fizetni). Halasztáskor nem kapsz diákot, mivel nem vagy aktív hallgató. Nem lenne egyszerûbb ha be sem iratkozol?

Elsõ évet nem lehet halasztani. Ha az elsõ hét után abbahagyod akkor a félév költségének a felét kell kifizetni ha államis vagy (önköltségesen az egész félévet ki kell fizetni). Halasztáskor nem kapsz diákot, mivel nem vagy aktív hallgató. Nem lenne egyszerûbb ha be sem iratkozol?
Mit érdekel ez téged? ha felvesznek felvesznek, ha nem nem
Ötezerrel több hallgató kezdheti meg tanulmányait teljes állami ösztöndíjjal a szeptemberben induló tanévben - jelentette be Hoffmann Rózsa a keddi kormányszóvivõi tájékoztatón. Az oktatási államtitkár elmondta: az idei jelentkezési adatok feldolgozása után úgy döntöttek, ennyi férõhelyet átcsoportosítanak az eredetileg részösztöndíjas helyektõl. A módosítás értelmében 2400-al több hallgatót vesznek fel teljes állami támogatással mûszaki képzésekre, kilencszázzal nõ az informatikus, hétszázzal az agrárhelyek száma. Az egészségtudományok területén négyszázzal, a sporttudományok területén százötvennel emelkedik a keretszám. A változtatás érinti a külhoni kihelyezett képzéseket is, a magyar nyelvû szakokon négyszáz teljes állami ösztöndíjas helyet biztosítanak - közölte Hoffmann Rózsa. Jóváírják a diákhitel II.-t Giró-Szász András kormányszóvivõ arról beszélt, hogy azoknak a jogászoknak és közgazdászoknak, akik a diákhitel II. konstrukciót igénybe vették, és késõbb az állami szférában helyezkednek el, az állam jóváírja a hitelt. Arra a kérdésre, hogy a jogász- és közgazdászképzésre miért nem szabadítottak fel keretet, azt mondta: ezeket a kormány piacképes szakmaként megtérülõ területnek látja. Az az alapvetõ koncepció, hogy a köz javát szolgálókat hozzák helyzetbe állami ösztöndíjakkal - hangsúlyozta a kormányszóvivõ.
A kérdező hozzászólása: Na ezeknek a válaszoknak még eddig semmi értelme nem volt. Már kezdem úgy gondolni, hogy Hoffmann a megszokott módon a hasára üt és egy nappal a pontok elõtt így ossza szét a helyeket.

Digi tv-m van. Pár csatornánál ezt írja ki kb 1 hete: A csatorna kódolt vagy nem elérhető. Először azt hittem majd helyrejön magától de már egy hete nem. Hogyan állítsam vissza a csatornákat?

Legjobb válasz: Szerencsédre rátaláltál egy digis szerelõre:) Ezt akkor írja ki ha kisebb csomagra módosult a régi abba ugyebár kevesebb csatorna van, így egyes csatornák nem lesznek elérhetõek. Továbbá díjtartozás miatti korlátozás esetén is ez a szöveg látható mert alapcsatornákra van korlátozva a csomagod.Ha rendezed tartozásod újra láthatók lesznek a csatornák.

Szerencsédre rátaláltál egy digis szerelõre:) Ezt akkor írja ki ha kisebb csomagra módosult a régi abba ugyebár kevesebb csatorna van, így egyes csatornák nem lesznek elérhetõek. Továbbá díjtartozás miatti korlátozás esetén is ez a szöveg látható mert alapcsatornákra van korlátozva a csomagod.Ha rendezed tartozásod újra láthatók lesznek a csatornák.
Hát ilyet még nem tapasztaltam de hasonlót igen. Ha a beltéri újratelepítése nem oldja meg a problémát akkor jelentsd be a hibát a 1272-n.Központról rá tudnak nézni mi a hiba és küldenek frissítést is rá.Ha továbbra sem jó akkor felveszik a hibát és kimegy egy szerelõ, valószínüleg cserés lesz a beltéri!
ööö...próbálta kikapcsolni és bekapcsolni? ööö...próbálta hívni a Digi TV hibabejelentõ ügyfélszolgálatát?
lehet valaki áttett egy kisebb csomagra téged??
Nekem nem a Digi a szolgáltatóm, de járj utána, hátha módosították a csomagod. Én UPC-és vagyok, és a számlámon szoktat tájékoztatni a változásokról. Próbálj a honlapjukon keresgélni. Az UPC-nél nem lehet beállítani a csatornákat, mert központi a kiosztás. Nálam is vannak olyan csatornák, melyekre ugyanezt írják.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! DE! 3 szobában van tv a lakásban, és csak az egyikbe van ez a probléma, amelyikben a box van, a többiben mind vannak azok a csatornák amik nálam nem.Kb 1 hónapig tökéletesen mûködött, most meg ez van. Díjtartozásom nincsen az tuti.Nem tudom mi lehet a baj:S
A kérdező hozzászólása: Megoldódott!A szerelõk 30percen belül kiértek:)

Mennyi az esélye h terhes vagyok? Kihagytam 1 szemet a harmadik héten! A pénteki maradt ki, amit másnap este pótoltam az aznapival együtt. Mindig este 6-7 körül veszem be.

Tudom h óriási felel?tlenség volt, de péntek éjszaka 3 óra környékén megtörtént a dolog.Ja és még 3 tabi volt a levélb?l, szal most hétf?n kéne elkezdeni a 7 napos szünetet, de ugye ilyenkor ezt nem lehet, hanem rögtön el kell kezdeni egy másik csomagot? Ja és maltofert szedek vérszegénységre, nekem a háziorvos azt mondta h nem befolyásolja a hatást, de a neten vhol olvastam h mégis...Kikészülök,segítsetek!:'(

Legjobb válasz: Nyugodj meg, valószínûleg nem okoz gondot h kimaradt egy szem, fõleg h a 3. sorból, hisz a gyógyszer a hónapba már megakadályozta a peteérést. Persze van esély rá h baj lesz, de nagyon nagyon kicsi. Szerintem ugyanúgy hagyd meg a 7 nap szünetet. Én milligestet szedek, én is hagytam már ki a levél végérõl szemet, szemeket, de mindig meghagytam a szünetet.

Nyugodj meg, valószínûleg nem okoz gondot h kimaradt egy szem, fõleg h a 3. sorból, hisz a gyógyszer a hónapba már megakadályozta a peteérést. Persze van esély rá h baj lesz, de nagyon nagyon kicsi. Szerintem ugyanúgy hagyd meg a 7 nap szünetet. Én milligestet szedek, én is hagytam már ki a levél végérõl szemet, szemeket, de mindig meghagytam a szünetet.
figyelj szerintem nem lehet nagy baj, haott nem vetted be ráadásul pótoltad késöbb, ne hallgass arra aki aztmondta hogy növeli a teherbeesés esélyét ha iylen szorosan veszed be. pont jól csináltad, szerintem nem lehet baj... am hasonló cipõben járok, itt van valahol az én kérdésem is, csak én az utolsó 2.t nem vettem be és nem is pótoltam, remélem ittse lehet baj :S:S:S
A kérdező hozzászólása: kb. 1-másfél óra különbséggel vettem be
Egyszerre két tablettát soha nem szabad bevenni mert azzal növeled a terhesség esélyét! Pár óra különbséggel vedd be ha legközelebb kihagyod...
A kérdező hozzászólása: A tájékoztatóban az van, hogy ha beszedtem a maradék tabikat ne tartsak szünetet, úgyhogy inkább elkezdtem a köv. csomagot rögtön, gondolom nem véletlenül írják bele ezt a tájékoztatóba!Viszont azt is beleírták, hogy csak ennek a csomagnak a kiürülése után fog megvonásos vérzés jelentkezni, de addig halálra idegeskedem magam!:'(
Bizonyos antibiotikumok csökkenthetik a fogamzásgátló hatását. Így a szedése alatt, illetve a befejeztétõl számított 1 hétig kiegészítõ védekezést kell alkalmazni. Azt h tarts e szünetet nem tudom, errõl orvost kellene megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Még 1 kérdés:kb. 3-4 héttel ezelõtt antibiotikumot kellett szednem, mert lázas voltam, ez számít vmit?És a vastabletta(amit én már jó 2 hete szedek) mennyire befolyásolja a gyógyszer hatását, mert hallottam ellentétes véleményeket is, szal most össze vagyok zavarodva!:(:(
A kérdező hozzászólása: 4 hónapja szedem a gyógyszert....de biztos h megtartsam a 7 napos szünetet?mercilont szedek és annak a tájékoztatójában az van h ha kimarad 1 szem a 3madik héten akkor vagy pótoljam és vegyem be azt a pár maradék szemet, viszont akkor rögtön kezdjem el a másik csomagot, vagy ha kimaradt 1 szem, akkor hagyjam abba a szedést és tartsak 7 napos szünetet, aztán kezdjem el a köv. levelet...És én bevettem a tablettákat, szal most elvileg nem kéne szünetet tartani...vagy nem gond ha így is tartok?Ja a másik:a pénteki tabit ami kimaradt úgy pótoltam szombaton h elõbb vettem be az aznapit aztán kb. 1 órával utána a péntekit, ez gond lehet(egyfázisút szedek)?
Ha már régóta szeded, akkor tutira nincs baj.:)
nõgyogyász vagyok, 99% hogy nem vagy terhes, az 1%csak azért van , mert akár tabletta közben is lehetsz terhes, sajnos.

Ha a menstruációm előtti 1 hétben esek teherbe, akkor még megjön, vagy már nem is fog? A teszt mikor mutatja ki a leghamarabb a biztos eredményt?

Legjobb válasz: Nem,nem fog megjönni.A mai korszerûbb tesztek a fogantatás után már 5-7 nappal kimutatják a terhességet,de azt mindig reggel kell csinálni,mivel akkor mutatható ki belõle a terhesség alatt jelentkezõ hormon.

Nem, nem fog megjönni.A mai korszerûbb tesztek a fogantatás után már 5-7 nappal kimutatják a terhességet, de azt mindig reggel kell csinálni, mivel akkor mutatható ki belõle a terhesség alatt jelentkezõ hormon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!De gondolom azok a gyógyszertári 10-es érzékenységû tesztek ugye?
Már a Rossmann-ba és Dm-be is lehet kapni, sõt a Tesco-ba is, és szerintem megbízhatóak, a nagynénémnek is kimutatta, hogy terhes.
Nekem meg megjött, de mar a következö nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!