Találatok a következő kifejezésre: Ki vagyok Már (2103 db)

Már 12 napja késik a menzeszem. Teljesen ki vagyok már. Semmi melléktünet, nem fáj a hasam. Menjek már most orvoshoz vagy várjak még?

Legjobb válasz: Tessék, ebben minden benne van mi minden okozhatja a késést: http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/11671/menstruacio.. A terhesség mellett késhet fizikális túlhajszoltság, stressz, fogyókúra, egyes gyógyszerek szedése illetve funkcionális eredetû probléma miatt, viszont ha még viszonylag fiatal vagy és nem rendezett a ciklusod, akkor komolyabb probléma nélkül is késhet vagy akár kimaradhat 1-2 ciklus.

Tessék, ebben minden benne van mi minden okozhatja a késést: http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/11671/menstruacio.. A terhesség mellett késhet fizikális túlhajszoltság, stressz, fogyókúra, egyes gyógyszerek szedése illetve funkcionális eredetû probléma miatt, viszont ha még viszonylag fiatal vagy és nem rendezett a ciklusod, akkor komolyabb probléma nélkül is késhet vagy akár kimaradhat 1-2 ciklus.
menj orvoshoz!
Azt azért megírhattad volna, hogy mióta menstruálsz, hány éves vagy és élsz-e már nemi életet.
Nem szedtél mostanában antibiotikumot vagy valamilyen erõs hatóanyagú gyógyszert? Esetleg nem stresszeltél sokat? Mindkettõ okozhatja a ciklus felborulását.
A kérdező hozzászólása: Alapjáraton stresszes vagyok.Féjt a lábam, voltarent szedtem rá, és vérvételen is voltam.Lehet köze hozzá?
Szerintem ezek nem okozhatják. Hány éves vagy? Élsz nemi életet? Elõször ezekre válaszolj!
Az égvilágon semmi bajod sincs, ha más tüneted nincs. Akár ki is maradhat nagy ritkán, nem gép vagy, hanem nõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek! :)

Milyen érzés mikor kijön az aranyér? Közvetlen szülés után jön ki, vagy már akkor? Szülés után csak vécézés közben (erölködéstől) vagy bármikor kijöhet?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy szülés után azonnal kijön-e,ezt tegnap én is megkérdeztem. Mikor kijön,elõször olyan kellemetlen,mikor még csak kicsit van kint.Olyan viszketõs érzés.Arra tudnám hasonlítani,mint amikor kölökkoromban elkaptam valami férdesedést a kiscicáktól,és pokolian viszketett.Aztán ha ezt elhanyagolod,mint én is tettem,mert nem tudtam mi is az,akkor egyre nagyobb lesz,mig a végén akár ülni sem tudsz vele,annyira fáj.nekem volt miatta egy álmatlan éjszakám is.Meg vérezni is szokott. Nemcsak szülés után jön ki,hanem bmikor.Szorulás,nagy súly emelése stb...nekem most 30 hetesen jött ki.Olyan 2-3 hét a gyógyulásiidõ.Kamillás ülõfürdõ és körömvirágkrémmel reggel este bekenni.A gyógyszertárosnéni sem tudott jobbat mondani.

Azt nem tudom, hogy szülés után azonnal kijön-e, ezt tegnap én is megkérdeztem. Mikor kijön, elõször olyan kellemetlen, mikor még csak kicsit van kint.Olyan viszketõs érzés.Arra tudnám hasonlítani, mint amikor kölökkoromban elkaptam valami férdesedést a kiscicáktól, és pokolian viszketett.Aztán ha ezt elhanyagolod, mint én is tettem, mert nem tudtam mi is az, akkor egyre nagyobb lesz, mig a végén akár ülni sem tudsz vele, annyira fáj.nekem volt miatta egy álmatlan éjszakám is.Meg vérezni is szokott. Nemcsak szülés után jön ki, hanem bmikor.Szorulás, nagy súly emelése stb...nekem most 30 hetesen jött ki.Olyan 2-3 hét a gyógyulásiidõ.Kamillás ülõfürdõ és körömvirágkrémmel reggel este bekenni.A gyógyszertárosnéni sem tudott jobbat mondani.
Szia.Èn szülés után az elsö székletüríte´skor vettem elözször észre.akkor utánna visszahu´zo´dott.Sajna ithon (megemeltem egy nehéz dobozt), gondolom, hogy azért, u´jra kijött.Nagyon kellemetlen volt, vérzett is.kaptam rá kúpot, 2-3 hét mire rendbe jött.Néha most is kijön wc-kor, de visszahúzo´dik.Sajnos bármikor kijöhet, emeléstöl, felfázástól, esetleg székrekedéskor.Vigyaß´zni kell.
Nekem a második szülésem után 9 nappal jött ki. Sorban álltam, és éreztem, hogy vmi történt. Védõnéni Sperti krémet ajánlott, ezt lehet terhesen-szoptatás alatt használni. Viszketett, és egy kis dudort éreztem. Hamar elmúlt (kb 1 hét), és akkor jön ki, ha kicsit több székletem van egy nap.
A kérdező hozzászólása: Húha. Az is lehet már nekem is kijött akkor? Párszor már viszketett , de egyebet nem éreztem, hogy ott kint lenne valami, csak a viszketést. Most 38 hetes vagyok.
Utolsónál a pont!Eltudom képzelni, mit élne át a srác, ha megtudná hogy másra gondolsz a háta mögött.Fúj!
Hagyd el a barátodat elsõ sorban mert nem érdemled meg!! Miközben vele vagy másért csorgatod a nyálad az a szerencsétlen barátod meg abban a tudatban él hogy õt szereted... Hányinger
A kérdező hozzászólása: csak normális válaszokat várok
Nem mindenki csalja meg a párját, akinek egy idõre megtetszik más is. Engem is megkísértett ilyesmi, aztán elmúlt. De szerencsére az illetõ nem a szomszédom volt. A helyedben nem tartanám velük a kapcsolatot, manapság nem is olyan nehéz elhatárolódni egy szomszédtól. Persze lehet, hogy igazából hiányzik valami a kapcsolatodból, azért tetszik más. Én is el voltam hanyagolva nagyon. De aztán mi a párommal tisztáztuk a problémákat és utána az én kis titkos problémám magától megszûnt. Teljesen elmúlt a lángolás más felé. Viszont van olyan, amikor nagyon boldogtalan egy kapcsolat, abból jobb kiszállni. De mástól ne vegyél el senkit. Barátnõje van, innen kezdve neked tabu.
Nekem ne mesélj kis anyám, pár ilyen sztorit láttam már sajnos...Az elsõ lehetõségnél már a szádba lenne a farka az tuti.
Miért az enyémmel mi volt a bajod ha?Azért mert leírtam az igazat és nem kenter falaztam... Akkor is gáz ha rózsaszín felhõ ha nem, mert ha lenne rá lehetõség az elsõ alakalommal megdugatnád magad az tuti és sírva mennél vissza a palidhoz hogy fogadjon vissza..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat :-) végre egy normális válasz
làtsz*
Szerintem ez csak vonzalom lehet semmi màs :) gondolj bele.. ha vele lennél nap mint nap màr nem is lenne olyan érdekes nem?.. neki is vannak hibài pont mint a mostani pàrodnak.. szerintem neked ennyi idö utàn hiànyzik az a kis titogzatossàg, az elsö randik, meg mikor még olyan tökéletesnek làtod a partneredet. Elmúlt a rózsaszín felhö, és most tisztàbban làss. Bàrhogy is döntesz, ne tegyél semmi hülyeséget. Ha úgy döntesz, hogy a paràtoddal maradsz akkor nosztalgiàzz.Gondolj arra miért is szerettél még belé, és hogy ö ugyanaz az ember még csak valõszínüleg ellaposodtatok. Ha pedig nem akarsz vele maradni akkor mindenképpen az elött szakíts vele mielött a szomszédoddal beszélnél..mert különben csak kavarodàs lenne ha esetleg elutasít.és egy boltogtalan kapcslatban felesleges bentmaradni
A kérdező hozzászólása: különben meg 6 éve élünk együtt.és most az elsõ ilyen eset
A kérdező hozzászólása: de szerintem inkább ne.mert látom csak ilyenek írnak
A kérdező hozzászólása: jó nem érdekelnek az ilyesmik!normális válaszokat kérek.hogy mit csináljak ?
A kérdező hozzászólása: el fogom felejteni.nem gondolok rá többet
1:vald be neki hogy szereted. de ne legyél vele csahogy megkönnyebüj. 2:miután megmondtadneki és õ veled akar elnni akkor dobd el a barátod érte ha annyira szeretd
A kérdező hozzászólása: 23:24 nek tied is jó volt.köszönöm.mindenkinek köszönöm a választ.túl lépek rajta nem fog érdekelni ez lesz a legjobb.igazából én nem vagyok ilyen

Más babója sem eszik? Hogy viselitek? Én nagyon ki vagyok már. Mit tegyek/tesztek ez ellen?

11 hós babóm már 3 hete alig eszik. Két napja elkezdte, hogy nem eszik vacsorát se uzsit. Az utolsó kajája az ebéd. Már ki vagyok idegileg emiatt. Szerintem már fogyott is.

Legjobb válasz: az én kisfiam 12 hós korától, 15 hós koráíg volt így. azt hittem, hogy soha nem fog már enni. voltunk vérvételen is, ott kiderült, hogy vas hiánya van, azt kezelték neki, és onnantól rendben volt. de az is nagyon nagyban közrejátszott, hogy 1 évesen 8 foga volt, 15 hósan pedig 16 tehát sorban jöttek a fogai, és ez is megviselte nagyon. kitartás, nem lesz ez mindíg így! de ha tényleg fogyott is, akkor azért említsd meg a védõnönek, vagy a dokinak

az én kisfiam 12 hós korától, 15 hós koráíg volt így. azt hittem, hogy soha nem fog már enni. voltunk vérvételen is, ott kiderült, hogy vas hiánya van, azt kezelték neki, és onnantól rendben volt. de az is nagyon nagyban közrejátszott, hogy 1 évesen 8 foga volt, 15 hósan pedig 16 tehát sorban jöttek a fogai, és ez is megviselte nagyon. kitartás, nem lesz ez mindíg így! de ha tényleg fogyott is, akkor azért említsd meg a védõnönek, vagy a dokinak
vidd orvoshoz az enyém 7 hónapig nem evett borzalmas
Étvágyjavító:Avena sativa 5 ch 3*5 golyó fõétkezések elõtt 15 perccel.Két kanál közt széttörni, pici vízben feloldani. Egy vérvétel tényleg nem árt, hátha csak vashiány.
Az en babam se aszik 10honapos es enis kivagok hidd el, szornyu ez:( kitartas remeljuk minnel elobb alakulnak.En meg varok egy hetet ha nem javul viszem dokihoz
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok. Én is viszem jövõ héten, ha nem javul.

3 hete kívánom a páromat, de nem fekszik le velem. Nagyon ki vagyok már éhezve, mit csináljak?

Másfél hete olyan feszült voltam, hogy neki is estem. Hiába mondtam neki többször is, semmi. Már rá sem merek gondolni, próbálom elterelni a figyelmem, de csak rövid idôre sikerül. Kifejezetten levert, roíszkedvû, hisztis lettem.

Legjobb válasz: Nos mivel a párod szerintem ezt meg lehet beszélni. Meg lehet neki mondani, hogy már nagyon kivánod, nagyon szeretnél vele szeretkezni. Szerintem ez igy van rendjén. Lemaradt a történetbõl, hogy hány évesek vagytok, te melyik nemet képviseled, és mit mondott amikor közeledtél/mivel háritott el.

Nos mivel a párod szerintem ezt meg lehet beszélni. Meg lehet neki mondani, hogy már nagyon kivánod, nagyon szeretnél vele szeretkezni. Szerintem ez igy van rendjén. Lemaradt a történetbõl, hogy hány évesek vagytok, te melyik nemet képviseled, és mit mondott amikor közeledtél/mivel háritott el.
Ilyen velem is volt, én otthagytam a büdös francba. Nem szexelni nélküle is tudok.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok. És nem tudom hajlandó lenne-e egy szakemberrel beszélni. Talán tényleg kéne, biztos van valami baja, de annyira ki vagyok készülve, hogy képtelen vagyok vele foglalkozni. És ezt úgy értsétek, hogy mondtam, hogy mondja el, ha van valami baja, néha ha látom, hogy valami nem stimmel, direkt rákérdezek, de nem mondja. Elegem van ebbõl, képes elérni, hogy én érezzem magam hülyének, amikor "zaklatom". Úgy érzem nem tud már érdekelni. De persze ha õ is úgy állna hozzá, ez változhatna, de nem úgy áll hozzá. Azt mondja szeret, és hogy én nem kívánom, meg terel... Annyira kib*szottul unom már! Már megcsaltam volna rég, ha volna kivel, és fõleg, ha képes lennék rá. De nem vagyok. Még. De még pár nap, és le fogom küzdeni az ellenérzésemet úgy érzem.
Valahogy ki kéne sajtolnod. Nem megoldás ha egybõl másfelé kacsintgatsz. Nem tudom hogyan tudnád mégis rávenni, ezért javasoltam neked a szakembert, hátha õ okosabb ezügyben (biztosan) Elsõre akár egyedül is konzultálhatsz vele, ezer olyan dolgot fog mondani, ami nekünk eszünkbe sem jutna. (mert ezért õ a szaki)
Nem lehet hogy fáradt?Távkapcsolatban vagytok.....gondolon a munka miatt...aztán hazamegy és ott a baba... mikor szûltél?A lasiknak ehhez több idõ kell ám hogy átáljanak arra hogy 3-an vagytok.Nálunk a baba után majdnem 6 hònap kimaradt pedig az én párom velünk van minden nap..aztán amikor helyrejött akkor mondta el hogy fáradt volt meg ugye a nyomás hogy már apa lett!Neki nem segítenek a hormonok hogy jajj én apa lettem!Lehetnél megértõbb is!!!
A kérdező hozzászólása: Lehetnék, de nem leszek, mert õ sem az. Pont. Eldöntöttem.
A kérdező hozzászólása: Én is fáradt vagyok.
A kérdező hozzászólása: 4 hónapja szültem, de akkor 7 hét után miért feküdt le velem, most meg miért nem? Eddig is apa volt.
Kijöhetett ám ez rajta most is!Én csak azt mondom hogy nem kell a legrosszabbra gondolni meg ha már babátok van akkor megcsalAs helyett lehetnél türelmesebb is!Pròbáld ki hogy 1-2 hétig nem emlegeted a dolgot meg nem célozgatsz rá!Talán magátol megoldòdik!
Szexelj velem.:)
A kérdező hozzászólása: Ahhoz kerülnöm kell 1-2 hétig a találkozást, és a kommunikáció minden formáját vele.
A kérdező hozzászólása: Itt volt megint, és ismét semmi. Orálisan kielégítettem, aztán aludtunk. Ez volt az utolsó alkalom, az biztos.
Nos sajnálom :///
A kérdező hozzászólása: Én mégjobban.
De miért (már ne haragudj) szoptad le? Miért nem csaptál az asztalra, hogy elég volt?! Miért nem vetted le a bugyid és toltad az arcába, hogy igenis ketten vagytok, nem szívélyességbõl oboázol?! Miért nem hisztiztél?
Igen, igazuk van itt akik írják, hogy egy 25 alatti srác hülyére b....a, 24 vagyok és bármikor kapható vagyok egy oltári menetre, ha fáradt vagyok, ha nem, mindig bármikor :) ) A szex a lételemem, az tuti! Ha szeretnéd én megmutatom neked milyen az amikor úgy megd...ak hogy 2 napig zúg a füled az élménytõl ;)
A kérdező hozzászólása: Mert már kivertem a balhét, hisztiztem, és nem hatott. Nem akartam kezdeményezni, mert ha nagyon akarnám, hogy megdugjon, megdugna, de ne azért csinálja, mert nagy küzdelem árán ráveszem. Én döntöttem úgy, hogy elõjátéknak orálozok, de aztán úgy alakult, hogy úgy ment el, és esze ágában sem volt viszonozni. Morgott valamit az orra alatt, hogy tudja, hogy mit kellene csinálnia, mit várok tõle, de nem csinált semmit.
Mert neked nem árulja e la gondját, neked egyre inkább hiányzik a szex, a kapcsolatotok rámehet, a gyerek meg ott. Szóval idõ kérdése, hogy megjelenjen egy harmadik, aki (ha belegondolsz) jobb ha egy szakember, mint egy szeretõ, vagy ügyvéd... (ha házasok vagytok)
A kérdező hozzászólása: Miért kellene?
csatlakozom az elõttem lévõhöz... ezt meg kell beszélni vele... de am én 19/L. én is vagyok hogy kívánom a szexet, és próbálom a páromat jelekkel figyelmeztetni, hogy mit is akarok :D de van hogy elutasít, mert nem akarja, egyszer egy kicsit még próbálkozok, és ha nem, hát nem. Nem is szoktam erõltetni, mert tudni kell, hogy a párunkat is meg kell érteni. Lehet h a párunk fáradt, rossz kedvû, valami negatív érzéssel van teli, és bizony, hogy olyankor az ember nem kívánja igazán a szexet. Tudom, mert én is voltam már így, én is ellenkeztem már, mert vagy fáradt voltam, vagy rosszkedvû... és valahogy nem esett volna jól, vagy pedig nem élveztem volna annyira.. de volt hogy rávett a párom, nehéz volt rávennie, de sikerült... de ezt úgy is kell csinálni, hogy a párunk meggondolja magát, szép lassacskán kell mindent csinálni, nem szabad egybõl neki ugrani a dolgoknak, az annál rosszabb ilyenkor. Bár ez az én véleményem és tapasztalatom, biztos vannak más megoldások is :)
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolatban élünk, és már hetek óta nem volt köztünk semmi. Már említettem neki, de mikor itt van, eljutunk a csókig, simogatásig, aztán semmi. Nõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: 19/L 29/F És még ha õt meg is értem, az nem változtat semmin. Addig fogja húzni a dolgot, hogy kénytelen leszek elhagyni.
Namost van egy 29 éves férfi, aki ritkán látja a barátnõjét, és hûséges... Nem éppen arra gondolnék, hoy majd hárit, inkább arra, hogy letépi a ruhádat, feltesz a konyha asztalra, és ájultra... :) )) Ott valami nagyon nem egészséges mederben folyik nálatok. Vagy van valakije, vagy nem vagy neki fontos, vagy impotens/meleg, vagy félre-félrelép. De az biztos, hogy ott valami nem gömbölyû
A kérdező hozzászólása: Én is úgy érzem, hogy félrelép, nem kíván már, de tagadja. Én hónapokig kevésbé kívántam, (szültem) mégis lefeküdtem vele. Múlt hónapban megjött, helyreálltak a hormonjaim, újra kívánni kezdtem, de addigra már nem szeretkeztünk min. 2 hete. Vagyis már több, mint egy hónapja. Mondom neki, de mikor itt van, semmi. És miután balhéztam vele, azóta fõleg nem. Mert neki idõ kell átgondolni a dolgokat. Na persze. Kidobnám a francba, de akkor nem lenne kivel...
10:20 nem arra gondoltam, hogy ha én vagy a párom nem akarja, hogy húznánk halogatnánk az idõt, mert nem, ez csak alkalmanként van, ha a barátom egy hosszú idõ elteltével sem akarja, akkor nyílván kérdezõskönék, meg utána járnék, vajon mi van a dolog mögött?! de nálunk sincs idõhalogatás, mert szeretjük egymást, csak azt mondom ha alkalmakként nem akarja, akkor nem arra kel fogni hogy van valakije stb. hanem olyankor mi is megérthetõbbek lehetnénk...
úgy fejezem ki akkor hogy sûrû szex után, mondjuk eltelt 2 hét, lefeküdt veled amikor akartál, de 1 alkalmat kihagy, mert nem akarja. ilyenre gondoltam
A kérdező hozzászólása: Alkalmanként.. másfél hónapja nem szexeltünk, ez 6 alkalom egymás után!!
De azert kell nektek az idosebb pasi. meglatod egy 25 eves korig levo srac rojtosra szeretezne Teged. Xd
Terhességed alatt volt szex? Nem lehet, hogy a terhesség és a gyerek kavar be a fejében?
A kérdező hozzászólása: Volt alatta szex, 2 nappal szülés elõtt is volt, meg már 7 héttel utána is.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, lehet... de nem bírom már.
Próbáld kihúzni belõle (lehetõleg személyesen), hogy mi a probléma, enélkül ne hozz(atok) elhamarkodott döntést! Egy pár vagytok, meg kell beszélni, ha valami nem oké!
A kérdező hozzászólása: Nem megy.
Nem kéne megkérdezni egy szakembert is? mert elég kényes a helyzet. (a gyerek(ek) miatt fõleg)
Kérdezõ, azt írtad: " Kidobnám a francba, de akkor nem lenne kivel..." - de hát így sincs... és az csak a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy egy kommunikációképtelen sültparaszt, vagy egy sunnyogó pacák. Ha bármi okból baja van a szexszel, azért el kellene mondania, fõleg, ha már közös gyereketek is van...

Mással is megtörtént már ez? Nagyon ki vagyok már tőle.

1-2 éve mindig volt barátnőm,mindig kavartam valakivel,mindig volt kiszemeltem.Az utolsó hosszú kapcsolatom után ami 1 év volt egyszerűen nincsen barátnőm hosszabb ideig,sőt már mostanában egyáltalán nincs.Még csak újabb kiszemeltem sincs,mindig a régebbi ismerőseimre "vadászok".Mintha azzal a kapcsolattal elszállt volna minden csajozási tudásom és szinte szóba se állnak velem a lányok,nem jövök be nekik vagy nem tudom.Minél hosszabb ideig nincs barátnőm egyre jobban frusztrál ez a dolog és nagyon zavar.Veletek is megtörtént már ez?Mit csináljak?18/f

Legjobb válasz: Még csak most lettél felnõtt. Ne pánikolj, lesz ez még így se. :)

Még csak most lettél felnõtt. Ne pánikolj, lesz ez még így se. :)
Kezdj új életet, aztán még mondok pár véleményt
Nem lehet, hogy azért nincs mert nem adsz elég idõt arra, hogy kialakuljon? Nekem is volt egy hosszabb kapcsolatom, és észrevettem, hogy azóta bárki udvarolna nem tudok vele mit kezdeni, mert megszoktam a kapcsolatban, hogy már ismerjük egymást meg minden, és most megint átkell esni az ismerkedõs részen. Remélem érted mit akartam ezzel mondani, jobban nem tudom megfogalmazni.
Lehetséges szerintem, hogy "beletörõdtél" ezzel az utolsó kapcsolatoddal. Én egy 20 éves fiú vagyok, és még nem volt barátnõm.

Ki vagyok már ma?

Legjobb válasz: Ha írtok öt oldalnyi választ akkor megmondom hogy ki lennék.

Válasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válasz Válasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válasz Válasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válasz Válasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válasz Válasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válasz Válasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válaszVálasz válasz válasz válasz válasz
gosh
GUGUGÁGÁGÁÁÁÁÁÁ
EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?
MAJOM
EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?
(-: bocsi, de szeretném megtudni a választ, úgyhogy...
Chuck Norris?
Gondolom te vagy a förszt lédi of dö júnájtid sztéc of ömeriká? áj nó it.
:P :P :P :P :P :P :P :P :P ERROR :P :P :P :P :P :P :P
Ki vagyok már ma?
EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod? ------
Egészségedre.
A kérdező hozzászólása: egy nagy fasz'fejü tehén aki egy seg'talicskájú beképzelt szo'pós kula'szájú bun'kó par'aszt aki egy Hottentotterstotterrottelmutterlattengitterkotterbeutelrattenhottentottenattentaterfünderhottentottenkriminalbeamte (116 karakter), melynek jelentése: ponyvával lefedett kenguru-ketrecbe zárt, buta és dadogós fiúgyermekû hottentotta anyukát megölt hottentotta gyilkost megtaláló hottentotta rendõrtisztviselõ (azaz érthetõbben (mondatba foglalva) egy olyan hottentotta rendõrtisztviselõ, aki megtalált egy olyan hottentotta gyilkost, akit bezártak egy kenguruketrecbe és megölt egy olyan hottentotta anyukát, akinek a fia buta és dadogós).
VAGYIS DE, SZÓVAL KI VAGY? :P
... vagyis nem ....
iggggggeeeeeen
... készülj! ...
Na majd mindjárt...
Mindjárt elérem/jük az ötödik oldalt!
sziaaaaaa
A rádióban Katy Perry megy.
a
VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszV
"Máj"kül Dzsekszon? Pufi Lufi? Egy nagy darab [email protected]?
terry black
A kérdező hozzászólása: Közbe lehet találgatni hogy ki lehetek.
VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVáaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVlaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszlaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálas zVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszV álaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVá laszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVál aszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVála szVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz
VálaszVálasz VálaszVálasz VálaszVálasz
VálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálaszVálasz
b
c
asd
EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?EzEgyVálaszNemLátod?
Gondoltam, hogy Kiszel Tünde vagy...
:D azért válasz...
Nézzétek meg az Ismeretlen Férfi címû filmet. Nagyon jó.
Ma vettem egy Gillette Blue 3 cserélhetõ pengéjû borotvát.
333
333333
111111
A kérdező hozzászólása: Ha írtok öt oldalnyi választ akkor megmondom hogy ki lennék.

Egy skótkockás kalap és egy szintén skótkockás öv együtt jól néz ki, vagy már "túl sok"?

Legjobb válasz: Ha a többi ruhád egyszínû (nem mintás, és ugyanolyan színûek), akkor szerintem nagyon is jól néz ki, feldobja az összeállítást.

Ha a többi ruhád egyszínû (nem mintás, és ugyanolyan színûek), akkor szerintem nagyon is jól néz ki, feldobja az összeállítást.
szerintem jó együtt. :) fõleg ha mondjuk egy fekete nadrág és felsõ van rajtad.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ:)
Csak akkor ha skót-kockás ing skót-kockás nadrág, cipõ, zokni, kendõ, kesztyû és esernyõ is van rajtad és egy plázában vagy skót-kockás ruhákat reklámozó kirakati bábu.

Olvastam itt hogy a levendula szára, levele ha kis szatyorba rakjuk es a baba ágya folé rakjuk nyugtato hatása van. De hogyan kell késziteni? Mikor kell szedni? Frissen? Vagy a szatyorban száradjon ki? vagy már száradtan tenni bele?

Aki ért hozzá segitsen léci,szeretnek késziteni.Csak nemtudom hogyan kell.Ebben az idoszakban is csinalhatom?

Legjobb válasz: A frissen leszedett levendula virágát kell kiszárítva vagy frissen kis anyag asakba tenni,és azt az ágy felé akasztani.

A frissen leszedett levendula virágát kell kiszárítva vagy frissen kis anyag asakba tenni, és azt az ágy felé akasztani.
A kérdező hozzászólása: Ém meg pont azt olvastan hogy nem a viragjat hanem a szárát es a levelét.Akkor most?

Terhes lehetek vagy csak a betegség váltja ki. Vagy már bebeszélem magamnak? SOS

Vasárnap volt egy hete,hogy lefeküdtem a barátommal. Egy fél másodpercre tehette be gumi nélkül amíg én kibontottam és közben nem is mozgott.Aztán használtunk óvszert és nem lett semmi baja.(elvileg) Bennem ment el de a gumi rajta volt. De tegnap óta elkezdett fájni a hasam mintha meg akarna jönni..a menszeszemnek lassan meg kéne jönnie...viszont a betegségem miatt(tüszös mandulagyulladás) antibiotikumokat kell szednem..és úgy halottam,hogy ettől is csúszhat. Viszont már kezdem magamnak beképzelni a tüneteket. Néha begörcsöl a petefészkem és fáj a hasam alja...és szédelgek is...Terhes lehetek? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nemigen lehetsz terhes, nomeg ezt nem is éreznéd 1 hét után így. Ugyanakkor most tanultál valamit és legközelebb NEM engeded meg neki, hogy akár egy fél másordpercre is betegye védekezés nélkül, ugye?

Nemigen lehetsz terhes, nomeg ezt nem is éreznéd 1 hét után így. Ugyanakkor most tanultál valamit és legközelebb NEM engeded meg neki, hogy akár egy fél másordpercre is betegye védekezés nélkül, ugye?
ennyitõl nem leszel terhes :D
amúgy mielõtt kivették volna a mandulámat, nekem is sokszor begyulladt, és ezektõl a nagyon erõs gyógyszerektõl simán késhet.. én akkor nem figyeltem h késik-e, vagy se, mert nem szexeltem még..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen..kicsit megnyugodtam..:) Remélem minden rendben lesz...és kedves elsõ válaszoló az biztos, hogy nem fog még egyszer elõfordulni...:) ) Köszönöm ..:)
énis éppígy rettegtem pont 1hetes "kaland" után. Végül megjött, neked is megfog ... nyugi :)
Egy nap alatt még senki sem érzett terhességi tüneteket !!! Már a kérdés is baromság! Nagyon tájékozatlan vagy ! Javaslom, inkább olvass több a nõi szervezetrõl szóló szakkönyveket, amibõl megtudod a ciklus hogy mûködik!A ciklus közepén vagy a leginkább fogamzás képes !!! Az elején és a végén szinte nem !!! Még annyi, hogy a fiúd ne használja parkolónak a punqidat, amíg te a gumit bontogatod !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!