Találatok a következő kifejezésre: Ki tudja önmagát (5 db)

Ki nem mutat álarcot 2013-ban? Ki az aki tudja önmagát adni bármiben és nem csak álarcot mutat a világ felé?

Írjatok minél többen!!!

Legjobb válasz: Szerintem az emberek többsége önmaga nem pedig egy általa elképzelt szerep.

Szerintem az emberek többsége önmaga nem pedig egy általa elképzelt szerep.
Mindenki mutat álarcot, de ez nem rossh dolog. Az ember máshogx viselkedik más szerepkörökben. Pl. az iskolában diák, a munkahelyen dolgozó, a szülei körében gyerek. Akkor van gond, ha ezek felcserélõdnek.
Én.
Mindenki álarcot mutat. Hiszen olyannak mutatod magad, amilyen lenni szeretnél. Ha nem tennéd, ösztönlényként viselkedve állatiasan viselkednél. A személyiséged kivetülése az álarcod, ami elrejti a világ elõl a legbelsõ, ösztönös éned. Ha álarc alatt inkább egy hamis, megtévesztõ képet értesz, akkor azt tudom mondani: Csak az nem hord álarcot, akit nem vágtak még pofon, köptek arcon elégszer.
Differenciálegyenletek megoldásánál pl használatos a határozatlan.
Jól látod. A gyakorlat szempontjából az esetek 95% -ban határozott integrálra van szükség. A határozatlant igazából azért tanítják elõbb, hogy minden alaptípussal tisztába légy. Aztán ezután jöhetnek a tartományok. Sõt vannak egyébként olyan függvények is, amelyeknek a határozatlan integrálját elemi úton lehetetlen kiszámítani, viszont a határozattat -megfelelõ átalakítások után- kiszámíthatjuk, bizonyos határok mellett. Ezenkívül sok esetben nem is érdekel senkit egy adott megoldás határozatlan alakja, hanem csak a konkrét végeredmény. Erre persze már programok vannak írva, ami automatikusan kiszámol olyanokat, ami manuálisan akár több tiz, száz oldal lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszookat, azt hittem én nem láttam csak ilyen értelemben az értelmét. diffegyenleteket pár hónap múlva lesznek nekem. Olyan nagyon bonyolultakkal még nem találkoztam, de hallottam hogy vann több mint 80 fajta integrál. eddigi legbonyolultabb az amikor egy vektormezõt kell leintegrálni egy felületre
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is a válaszod. Értem amit mondasz, mindösszesen arról volt szó hogy eddig csak deriváltunk és ott egyértelmû volt hogy mi a kapcsolat az eredeti függvény és a deriváltja/parciális deriváltja között, és ezt én nem láttam az integrálásnál az eredeti és a határozatlanja között. Én itt fizika szakon ezt "egyenlõre" nem használom semmi másra, minthogy kiszámolom azért, hogy megkapjam a határozott int eredményét.
Melyik egyetemen tanulsz? -én is fizikát hallgatok-
A kérdező hozzászólása: Elte. és te?
BME
Van kapcsolat, mégpedig elég szoros. A határozatlan integrál, mint függvény (más néven primitív függvény) az a függvény, amelynek a deriváltja az eredeti függvény. Itt persze differenciálhatósági kérdések is elõjönnek. Az egyetemen alapvetõen egyszerû függvények primitív függvényével, a megértéshez szükséges alkalmazásokban határozott integrálokkal, vagy integrálegyenletekkel találkozhatsz (fõleg fizikában), egyetemen kívül elsõsorban fizikusi területeken már gyakrabban integálfüggvényekkel.

Ki tudja nyalni önmagát valaki?

Legjobb válasz: elsõ bnõm táncolt, neki volt egy társa, aki meg tudta csinálni :)

elsõ bnõm táncolt, neki volt egy társa, aki meg tudta csinálni :)
Lattam egyszer a neten egy porno filmet a neggernek volt kb 35 cm es a himbilimbije HAHAHA na az akarhogy leszopja magat ! ( pl fejenall akkor egyenest a szajaba csung ) :D
szerintem ez lehetetlen:) De leszopni lehet hogy le tudja magát valaki:)
ha gumiból vagy akkor megtod csinálni. vagy ha kiveteted pár bordádat...
Kiderül a Shortbus címû filmbõl.
senki. ez fizikailag lehetetlen.
a-a-a Marily manson kiszedette a gerinccsigolyáját hogy elérje a fegyvert!
Manson is kivette a lengõbordáit, hogy letudja magát..:) Lányok is megtudják.
A kérdező hozzászólása: szerintem fizikailag nem lehetetlen egy balettesnek

Nem tudom hogy igazából ki is vagyok, úgy érzem "elvesztem" mit csináljak hogy "megtaláljam" önmagam?

Legjobb válasz: Kisérletezni kell, probálj ki minden féle dolgot. Bulik, extrém sportok, múzeumba járás. Rájösz mi érdekel, és mindenféle emberrel találkozhatsz. Menet közben rájösz ki vagy.

Kisérletezni kell, probálj ki minden féle dolgot. Bulik, extrém sportok, múzeumba járás. Rájösz mi érdekel, és mindenféle emberrel találkozhatsz. Menet közben rájösz ki vagy.
Õk is csak mások véleménye alapján vagy másokhoz képest tudják, gondolom.
Lesz rá jó néhány éved, hogy megtudd, ki vagy. :) Most az a dolgod, hogy ne tudd :) )))
Le tudnád írni egy kicsit részletesebben?
nyugi, egyszerûen csak kamasz vagy. Én is átestem ezen, más is, te is. Majd kinövöd.
szerintem pont most találtad meg önmagad
Én csak az alapján tudom leírni magamat, amit mások mondanak rólam :S Mert van pár olyan tulajdonság, ami -úgy gondolom- , h illik rám, de mások szerint nem :S
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Na most ez is nagyon értelmes lett. :S De nem tudom megfogalmazni, olyan semminek érzem magam.
A kérdező hozzászólása: Hát szóval úgy értem hogy ha pl. valakit megkérdeznek ki õ vagy milyen akkor elmondja hogy milyennek gondolja magát hogy vicces, társasági lény meg ilyesmi. De engem megkérdeznek semmit nem tudok mondani.
Én is voltam így. Gondolom Te kamasz lehetsz. Nyugi, van még idõd. Azt pedig ne csodáld, ha az egyik társaságban lévõ ember - teszem azt - visszahúzódónak és csendesnek nevez, egy másik társaságban lévõ ember pedig felszabadultnak, vidámnak. Van ez így, fõleg ennyi idõs korban. 20/F

Egyik napról a másikra eltűntek az érzéseim. Lehet hogy furcsán hangzik, de nem érzek semmit senki és semmi iránt, nem tudom ki válthatta ezt ki. Mit tegyek hogy újra visszanyerjem a régi önmagam?

Legjobb válasz: Khmm... orvos? Mert mi innen távolról mit kovácsoljunk rajtad? Amúgy lehet pl. agydaganat vagy fertõzés. Én nem várnék tovább.

Khmm... orvos? Mert mi innen távolról mit kovácsoljunk rajtad? Amúgy lehet pl. agydaganat vagy fertõzés. Én nem várnék tovább.
A kérdező hozzászólása: nem kulsoleg ne erzek hanem lelkileg es nincs agyi betegsegem
"es nincs agyi betegsegem" Honnan tudod? Megvizsgáltak?
Nem viccbõl írtam. Agydaganat is okozhat ilyet, hogy agyi funciók eltûnnek. Félsz az orvostól, vagy mi baj van?
megcsömörlöttél a világtól ... legalább nem fáj az élet, boldog ember
ez velem is így volt! sajnos csak szeretetem tûnt el mások iránt, a gyûlölet megmaradt :c
Azért nem biztos, hogy olyan jó ez. Boldog sem tud lenni, ha nem érez semmit. Kérdezõ, menj el pszichológushoz.
Szerintem ezt mondják depresszionak , ettöl fogva irány az orvos.
1x én is igyjártam.....csak én barátnõm iránt vesztettem el ezt..nagyon megijedtem de egyben mintha tettem volna rá magasból...2napomba telt amig ezt nagyon erõs akarattal visszatéritettem normálisba..pont 1sorozatomnak amit szerettem megnéztem az utolsó részét és pakk, valahogy a kettõ kisütötte egymást:o

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!