Találatok a következő kifejezésre: Ki tud egy 13 (10 db)

Ki tud egy jó magán gyermekorvost, aki rendszeresen kijár házhoz Bp-en? (13. ker)

Egészséges, 1 hónapos pici gyermekünkhöz keresek olyan gyermekorvost, aki rendszeresen (hetente-kéthetente) kijár házhoz megvizsgálni, hogy minden rendben van-e, jól fejlődik-e. Természetesen nem ingyen, hanem elfogadható kiszállási, vizit díjért szeretnénk igénybevenni. Van körzeti házi gyermekorvosunk, aki jó is, de hozzá akkor megyünk, ha kérdésünk, vagy problémánk van, vagy oltást beadatni, kijárni pedig most már csak havonta, vagy ritkábban jön, ugyanígy a védőnő is csak max. kéthetente. És persze az sem baj, ha több orvos is látja a picit.

Ki tud elégiteni egy 13 éves fiú egy lányt?

egy aggodo anyuka

Legjobb válasz: Akár ki tud, akár nem, nem ezzel kéne foglalkoznia. Inkább menjen focizni!

Akár ki tud, akár nem, nem ezzel kéne foglalkoznia. Inkább menjen focizni!
lehet, hogy te egy pedofil idõs nõ vagy, aki magára akar húzni egy 13 éve fiút? De vigyázz, mert ha eldicsekszik vele, akkor ez büntetendõ cselekmény a részedrõl!
te nem lehetsz az édesanyja, mert még te sem tudsz helyesen írni, szégyen maga a kérdés is
Phu, szerintem se kéne ilyeneken aggódnod, most nem azért, de 13 évesen.. hol van õ attól, hogy bármiféle tapasztalatot is szerezzen e-téren? Márpedig ez az , amihez kell tapasztalat, a nõkrõl! Amíg nem ismeri a lányok gyenge pontjait, kívánságait, vágyait, stbi.. addig nem. Szerintem nem tudja, mivel még fiatal és éretlen hozzá. Ennél fogva, eléggé bénán sülne el.Ha nagyon aggódsz, inkább beszéld meg vele. Csak segíthetsz vele!
Szerintem az hogy szexelnek, vagy ki tudják elégíteni egymást a 13 éves gyerekek(!) teljesen különbözik egymástól! Mert szexelni bárki tud, de kielégíteni (orgazmust okozva) a másiknak már csak egy felnõtt (testileg, lelkileg) ember képes! Szóval kielégíteni egy 13 éves gyerek nem hiszem, hogy tud, de szexelni már SAJNOS igen. Talán el kellene vele beszélgetni a védekezésrõl! Mert a szexrõl nem hiszem, hogy le tudod beszélni. Minnél jobban tiltanád, annál jobban akarja majd kipróbálni! :(((
Kedves Anyuka! A tömör válasz az, hogy IGEN. Sajnos vagy nem sajnos, 13 éves gyerekek már nem hogy ki tudják elégíteni egymást, hanem meg is teszik, sõt akár terhesség is lehet a vége. Én messze elítélem ezt az "õ tudja, érett-e rá" dumát. A probléma az, hogy nem tudja, egyáltalán nem véletlen, hogy egyes dolgoktól (pia, autóvezetés, szex) eltiltjuk a gyerekeinket egy adott korig. Pontosan azért, mert nem érett. Egyébként felhívom a figyelmét minden hozzászólónak, hogy a szülõ 100%-ban felel a gyereke tetteiért, illetve többnyire a szülõ viseli az anyagi/erkölcsi következményeket, és éppen ezért is joga van a gyereket megakadályozni egyes cselekedetekben. Még inkább joga van (sõt kötelessége) tudni róla. Hozzáteszem, hogy a szülõ Murphy szerint a gyerek elõbb veszti el, mint a szülõ a legvadabb rémálmában gondolná. Az is lehet, hogy a te gyereked már rég kielégített valakit az iskolai WC-ben. Én a helyedben mielõbb elbeszélgetnék vele, és nagyon odafigyelnék a gyerekre. Ugyanakor ha nem olyan a viszony köztetek, illetve ha a gyerek már a fejébe vette hogy szexelni fog, akkor már csak azt tudod megakadályozni, hogy komoly gond legyen belõle.
Nem akkor kéne vele veszélni ha ki tudja elégiteni, hanem egyébként is!!!!!! Nem gondolod?
Kedves aggódó anyuka!!! Nem hiszem hogy az a lényeg, hogy ki tudja e elégiteni? Ezt õk ketten tudják hogy mennyire érettek rá. Megeshet akár az is hogy képes kielégiteni ha van elég tapasztalatuk hozzá. De nem hiszem hogy ez a lényeg ebben a dologban. Amúgy is a magánügyük. Betegesnek tartom, ha az anyuka azon aggódik, hogy ki tudja e a fia elégiteni a kislányt, ahelyett hogy azon aggódna miként hat ez majd késõbb a fia szexuális életére.
Szerintem ha még nem beszélgettél vele a szexrõl meg a szerelemrõl, agyerekcsinálásról, akkor itt az ideje bõven, mert sokan ilyen idõsen már nemi életet élnek ami elszomorító, pláne hogy nincsenek tisztában a dolgokkal. Szóval ha szóba áll még ennyi idõsen ilyesmirõl beszélgetni veled akkor hajrá, mert nagyon itt az ideje. 13 évesen már lehet merevedése, magömlése és akár szexelhet is, ha erre voltál kíváncsi, persze mindenkinél más a fejlõdés üteme.
Nekem is ez az érzésem, hogy T. anyuka fogalomzavarban van. Egy bicajnyereg elég, h egy nõt kielégítsen... Nemh egy valószínû hasonló korú lányt, akik attól 3X elmennek, h rájuk néznek.
Biztos hogy kielégítésre, és nem teherbe ejtésre gondoltál? Visszaemlékezve 13 éves koromra, ha lett volna lehetõségem ment volna mindkettõ! :-)
Az a problémád, hogy örömet tud-e okozni, vagy az, hogy egyáltalán együtt van egy lánnyal? Mert 13 évesen már képes egy ember a szexualitásra. Pettingre meg onnantól, hogy van ujja, meg nyelve :) Ha elárulod, miért is tetted föl a kérdést, talán érdemben is lehetne segíteni. Amennyiben meg a lányt félted, h esetleg nem lesz jó neki, akkor meg tudakold meg a fiadtól, tudja-e, hogy kell örömet okozni egy lánynak, és pár tömör szóban, alényegre törve elmondod neki.
A kérdező hozzászólása: de kitudja elégiteni?
Sztem 13 évesen még nem kell ezen aggódni és nem kell semmit sem megbeszélni az rá ér még! még rajta van a tojáshéj a fenekén
A kérdező hozzászólása: a fiam véget csak tudni akarom hogy igen-e mert ha igen akkor megkénne vele beszélnem pár dolgot
Most a fiú, vagy a lány miatt aggódsz??!
Hát ez nem értem azon aggódsz hogy a fiad kitud e elégíteni vkit? aki ráadásul 13? hát ez fura inkább, a srác inkább nézzen meséket vagy inkább olvasson!!!
Hogy válaszoljak a válaszára, IGEN! Egy 13 éves fiúnak van merevedése, lehet, hogy már "maszturbál" -recskázik-, szóval beszélgessen el vele :)

Ki tud mondani egy jo filmet? 13/l

Ki tud mondani egy jo filmet? 13/l nem tudom melyiket nezzem . vm romantikus v vigjatek v kaland

Legjobb válasz: Tegnap néztem az Igenembert, szerintem egy elég jó kis film volt. :)

Tegnap néztem az Igenembert, szerintem egy elég jó kis film volt. :)
Örülök, hogy tetszett, remélem megnézed az Apocalyptot és arról is így vélekedsz majd, szerintem zseniális film, Mel Gibson egyik legjobbja. Jó szórakozást hozzá! ;)
A kérdező hozzászólása: a kutyahideg jo film a cimkent nem ismertemd de amikor nezzem a videot mar fell imertem. nagyonmeghato volt:)
A kérdező hozzászólása: mit akartok h hanyak ? :DD de mgnezem!:)
hát kislányom nézd meg a Metropolist vagy a Patyomkin Páncélost
Kaland: Kutyahideg Apocalyptot én is támogatom, hatalmas film! ;)
A kérdező hozzászólása: :DDD ok
Persze, bûn lenne leszinkronizálni. :) Maja nyelvû. Amúgy nem beszélnek benne sokat... :)
A kérdező hozzászólása: kerestem de csak magyar feliratos va :///
Fogalmam sincs, nem nézek interneten filmet. De gondolom, ha beírod a Google-be, hogy 'Apocalypto online', akkor megtalálod.
A kérdező hozzászólása: melyik oldalon nezzhetem?
Kaland: Apocalypto
A kérdező hozzászólása: :/ mar latam, de mar reg szoval lehet h jolennemegint megnezzni koszi
A kérdező hozzászólása: KIBIRTAM.. este nezzem erre bejonek a tesoim egyesevel , kerdezik mi ez a film, ertek egyeltaan vm.. mondom nem beszelnek tulsokat es erdekes :D de szooru is h a legtobb gyerek elveszitte a szuleit..:/ de amugy joooo:)


Egy 13-14 méter mély, és kb 50 cm átmérőjű kút, amiben kb 10 méter víz van, ki tud fogyni?

gy értem, hogy pl egész nap folyamatosan szivattyuzzom, akkor lehet hogy egyszercsak pár óra mulva elfogy belőle a víz? És ha igen, akkor kb mennyi idő mulva szivárog bele vissza a viz? Mondjuk ha egy 45 000 literes medencét akarok tele engedni? 3600 liter / óra a szivattyú teljesítménye ( 800W )

Melyik a legjobb videokártya, amit egy 13-2100 ki tud hajtani?

Ati-ból és Nvidiából is érdekelne.Pl. egy gtx560ti még jöhet mellé?

Legjobb válasz: Igen az GTX560 jó választás. AMD-bõl: HD6850/6870.

Igen az GTX560 jó választás. AMD-bõl: HD6850/6870.
Egy GTX480-at is kihajt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)

Ki tud olcsó és közel a 13. ker vagy 4ker körül olyan hotelt/motelt ilyen egy két óráraa?

a barátommal elakarunk menni mert máshol nem tudunk együtt lenni nagyon...

Legjobb válasz: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&biw=1020&bih=621&q=szo.. http://www.google.hu/#hl=hu&biw=1003&bih=621&q=szoba+p%C3%A1.. http://www.google.hu/#hl=hu&biw=1003&bih=621&q=b%C3%BAv%C3%B..

Egy anorexiás nőből aki most kb 12-13 éves kislánynak néz ki lehet még egy átlagos, jó kinézetű nő? Mennyi idő alatt? Úgy hogy mostmár próbál többet enni, de mozogni még nem annyira tud mert nincs ereje?

egyel?re fél óra bicikli amit bírok

Legjobb válasz: Hogyne lehetne, tömegnövelõ étrend kell, napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és nõknél 3-4g*ttkg ch. http://body.builder.hu/kaloria.htm4

Hogyne lehetne, tömegnövelõ étrend kell, napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és nõknél 3-4g*ttkg ch. http://body.builder.hu/kaloria.htm4
Ha megvan benned az elhatározás, hogy meg akarsz gyógyulni, akkor menni fog. De elõször egyél rendesen, nem kell kondizással kezdeni, sétálj sokat, lépcsõzz :)
persze. a kalóriabevitelt meg fokozatosan emeld, hogy szokd, hogy többet eszel. 2-3 hetente. és vegyél egy multivitamint is.
Persze, én 45-46 voltam legalcosnyabb súllyal uilyen magassághoz, és eszek-eszek-eszek és már olyan 52-53 vagyok, barátnõm-mindenki dicsér, milyen jól nézek ki és az utcán is megfordulnak utánam a pasik, szóval kitartás. Ja, és könnyû kajákat egyél. Én mikor kezdtem kimászni, akkor tejberizs, joghurt, müzli, mézes cucc, áztatott kifli (pl. kakaóba), fõzelék, krumplipüré kevés majonézzel, meg ilyesmiket ettem, ami kis térfogatú, tápláló, és gyorsan megéhezek utána, mert nem telít el.
A kérdező hozzászólása: jah és már a hõsök terén is voltak.
Csodák palotája
A kérdező hozzászólása: nyáron mindenképp elviszem õket oda :)
Azért majd egyszer vidd el oda is, jó kis aquapark, egésznapos programnak jó.
A kérdező hozzászólása: az lehet :) de nem hiszem h oda elviszem õket
Aqua world az zárt, télen is jó.
A kérdező hozzászólása: pláza jó ötlet szerintem nem marad majd ki:) a starnd nem hinném már ilyen idõben :)
Menjetek plázázni :)
A kérdező hozzászólása: igen azon gondolkoztunk. más ötlet is van? :)
http://www.tropicarium.hu/ Ez szokott tetszeni a gyerekeknek.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:) oda mentünnk!

Tegnap este (13. 04.16. ) körülbelül tíz körül néztem ki ablakon és a házak fölött elsuhant valami zöld fény csóva csak egy pillanatra láttam. Nincs aki véletlenül felvette vagy tovább látta és tud valamit róla?

Legjobb válasz: én is láttam picit ien kékes zöld volt de fel 11kor tegnap este. aztán eltûnt. azt hittem hullo csillag de ugy tudom h az fehér engem is érdekelne h mi lehetett az .

én is láttam picit ien kékes zöld volt de fel 11kor tegnap este. aztán eltûnt. azt hittem hullo csillag de ugy tudom h az fehér engem is érdekelne h mi lehetett az .
utolsónál a pont!
reptoid invázió
Én is láttam! Ijesztõ volt, mert magát a meteort is lehetett látni, aztán hirtelen eltûnt.
Foltokban fátyolfehõk voltak az égen, ezek csináhattak ködös fényfoltot a látvány körül.
A kérdező hozzászólása: jól van már híradó is beszámolt róla. meteorit volt lényeg a lényeg én akkor kívántam azzal gondolattal h bármi is lehet :D
A kérdező hozzászólása: csak annyit még hozzá fûznék h amit én láttam annak a fénycsóvája elenyészõ volt igazán elenyészõ...
Tanulj meg helyesen írni, például.
mekkora egy mitugrász kis szaralak lehetsz te... elvagy szállva egy kicsit magadtol. akartam irni egy rendes kommentet, de hát te azt nem érdemled meg... hülyegyerek... 13 éves aztán azthiszi legény a gáton... a földbõl nem látszol ki... (nehogy leird hogy 187centi vagy vagy tökömtudjamennyi, ha akarod érted mire célzok, ha nem, az a tény meg önmagáért beszél!)
A kérdező hozzászólása: remélem érted a kommentem, lehet hopgy veled még nemvolt ilyen, de téll szar érzés, majd egysze megtudod, am ha zavar amit irok akk te is elmehetsz, rendes komment kell
Nagyon keménykedsz itt kedves kérdezõ, ha olyan nagy legény vagy miért nem szeded össze magad az igazi életben is?
A kérdező hozzászólása: vagy irj hasznos dolgot vagy huzz a francba, nem akarom halgatni egy visszamaradott pattogását
Nem kell tartanom, nekem a helyén van a szám :) Na menj már aludni.
A kérdező hozzászólása: thx a válaszokat, de am nem nagyon merem megmondani neki
13 évesen sajnos nem ihatsz szóval nem mondhatom azt hogy fojtsad ivásba a bánatodat.... Amúgy szép a hozzáállásod a dolgokhoz... Belõled is pesszimista lesz...
jah utolsó vagyok, ezt nem felejtésnek szántam, hanem hogy összejöjjetek...ha nem válik be, vagy nem sikerül, akkor mondom hogy hogy felejtsd el! Nah hajrá próbáld meg, így hogy itt ülsz a gép elõtt, és semmit sem csinálsz, nemis szerzed meg a csajt! :) puszka megint
A kérdező hozzászólása: Thx, végre egy normális komment
hja mit akasz te idióta, ha nem tudnán szünet van! Nos kérdezõ, szerintem megkellett volna mondani neki, vagy jeleket adni, hogy tetszik neked! :) Ha van facebookja vagy myvipje, iwiwje, írj rá! puszi egy Lány!
A kérdező hozzászólása: jaj, hogy odane rohannyak, jobb nemjutott eszedbe?
Hülye kifogás. Menj és lapozgass egy nyelvtankönyvet -.-"
A kérdező hozzászólása: kac kac, gyorsan irtam
Kár, hogy ilyen kis buta vagy. Én 13 évesen is odafigyeltem, hogy igényes legyek. Ebbe beletartozik, hogy tudj írni. Ebbe beletartozik, hogy meghallgasd más véleményét, és odafigyelj rá. Tetszik neked vagy sem, igénytelen ahogy írsz. Az süt róla, hogy egy ostoba, éretlen kölyök vagy. Ha normális, értelmes ember figyelmét akarod felkelteni, ilyen hozzáállással nem fog menni. Ha egy magadhoz hasonló szintû lányra pályázol, akkor pedig nem tudom mi a probléma. Odamész hozzá és megkérded: "Kõ kóla?" v. "Gyüssz baszni vagy baszó jönni?".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!