Találatok a következő kifejezésre: Ki találta a (640 db)

Ki/Kik találta/találták ki a trollface-t?

Legjobb válasz: Chuck Norris

Chuck Norris
Egy troll és az arc barátja XD
A pancser kis nokedlik.
Kössz igazi tesó vagy xD
Az egyesnek és a kettesnek megy a zöld kéz, a hármasnak pedig a kék. :DD

Ki találta ki a párkapcsi szót?

úgyértem csomó kérdésben használják, én megértem hogy van aki nem tud írni meg így kényelmesebb hogy egybeír olyat hogy "úgyértem" de a párkapcsi az nem egy szó, és a többi? talcsi hajcsi moncsicsi ki kezdte ezt el és miért hagyta a csorda életben?

Legjobb válasz: Egy ribcsi találta ki.

Egy ribcsi találta ki.
Ne kamaszok közt lógjál, és akkor nem lesz ez probléma.Ha még nem vetted volna észre, a szerelem szex topic tele van serdülõvel.Ha itt akarsz idõzni, akkor viseld el a szócsijaikat.
asd
a moncsicsit kikérem magamnak
Nem tudom, de nagyon rühellem.
Én találtam ki, mert szerintem cukcsi szó.

Elhagytam az irataimat, de tudom, ki találta meg. Nem akarja visszaadni. Mi a teendő?

Legjobb válasz: Jelentsd fel a rendõrségen. De most komolyan! Velem is így volt: egy nõ azt állította, hogy elvettem az iratait, feljelentett. Magyarázkodhattam a rendõrségen, hogy nem igaz, csak haragszik rám és ezért találta ki. Ha Te tutira tudod, hogy ki találta meg, könnyebb a helyzet. Elõveszik õt azért, hogy miért nem adta le, vagy vissza Neked. Ha letagadja akkor is jól jártál: legalább megfingattad egy kicsit azt a kö..t.

Jelentsd fel a rendõrségen. De most komolyan! Velem is így volt: egy nõ azt állította, hogy elvettem az iratait, feljelentett. Magyarázkodhattam a rendõrségen, hogy nem igaz, csak haragszik rám és ezért találta ki. Ha Te tutira tudod, hogy ki találta meg, könnyebb a helyzet. Elõveszik õt azért, hogy miért nem adta le, vagy vissza Neked. Ha letagadja akkor is jól jártál: legalább megfingattad egy kicsit azt a kö..t.
A kérdező hozzászólása: Biztosra tudom, hogy ki volt az. 2 hétig vártam a postát, mire benyögte, hogy el sem küldte. Aztán a találkozót lemondta, másnap pedig nem jelent meg.

Ki találta ki ezt a nyomi "barátzónát"?

Nincs ilyen, értsétek meg, vagy bejössz a másiknak, vagy nem. Gyúrj egy kicsit, ne viselkedj divatos-ratyisan, ne legyél "tükörbenpózolóegyéniség", és kész.

Legjobb válasz: Nemtom', ki találta ki, de egyszer szívesen elverném... Egy 10 éve a barátzónában rohadó srác.

Nemtom', ki találta ki, de egyszer szívesen elverném... Egy 10 éve a barátzónában rohadó srác.
1883-ban eppen ezen a napon Sir Jonathan Albert Friendzone angol kemikus, filozofus es feltalalo talalta ki a rola elnevezett "baratzona" fogalmat veletlenul, mikozben londoni laboratoriumaban a brit uralkodo keresere probalta megalkotni a hagyomanyos angol spleen ellenszeret. Fiatal fiukon es lanyokon vegzett kiserleteinek vege azonban az lett, hogy mindenki joban lett mindenkivel anelkul, hogy szexualisan erintkezni akartak volna egymassal.
azok a lanyok/fiuk akik nem akarnak valakit megdugni :D nem nehez valaszolni erre.
A szeretethiányos lányok, akiknek jól esik a napi sokmillió fiú törõdése
Barátzóna hidd el van, hiába nézel ki jól, gyursz és nem vagy divatos-ratyi, ha nem lépsz idõben egy lánynál és elkezd beszélgetni veled a problémáirol meg a családjárol meg sok ilyen [email protected]ágról akkor utána már nem ugy fog nézni rád.ennyi.
A Jóbarátokban szerepel (1. évad).
Barátzona azoknak létezik, aki hisz a férfi és nõ közötti barátsában. Ha velem egy olyan nõ akire pályázok, barátként viselkedik, azt hagyom a francba és keresek másat. 22/F
#4: Ezen megfeküdtem kicsit, ment a zöld kéz. ;)
Létezik barátzóna, de csak azért, mert nagyon ritka az olyan barátság (nem haverság, itt a valódi barátságról van szó) férfi és nõ között, amikor egyik sem kezd el a másik iránt érdeklõdni. A barátság sok szempontból erõsebb kötõdés a szerelemnél, így érthetõ, ha néhány valódi barátságban ez a vonzalom kialakul. Ilyenkor tényleg "barátzóna" van, hiszen ilyenkor azért nem lesz belõle párkapcsolat, mert az nagy valószínûséggel tönkrevágná a sokkal értékesebb barátságot (lehet, hogy szakítanak, így odavész a barátság és a szerelem is, de a kapcsolat akkor is erõsen megváltozik, ha járni kezdenek barátság helyett. Ezt nem akarja megkockáztatni az illetõ, aki visszautasítja a barát közeledését) Sajnos manapság mindenki használja ezt a "friendzone" kifejezést, mentségül arra, ha valami nem jön össze. Minden pasi, aki nem kap meg egy lányt, akivel amúgy jóban van, már, ha csak beszélõviszonyba vannak, és a csaj nem d.gna vele, máris a bartátzónára fogja. Egyszerûbb ez a kifogás, mint beismerni, hogy simán nem kell az illetõnek. (pl. itt ez a csaj, egy osztályba járunk, néha együtt bulizunk. elhívtam randizni, de nemet mondott. biztos, mert "barátzónában" vagyok. - hát nem. a barátzóna egy nagyon értékes hely, hiszen valódi barátság az alapja. a fent leírt esetben csak simán nem jött be a csajnak az illetõ, de ezt persze beismerni ciki)

A szüzesség mítosza melyik században alakult ki, és ki találta ki?

Legjobb válasz: A reptoidok találták ki hogy káoszt és viszályt keltsenek az embereket között, és így eltereljék a figyelmet magukról. Amitõl nyugodtan békében ténykedhetnek a gonosz dolgaikkal.

A reptoidok találták ki hogy káoszt és viszályt keltsenek az embereket között, és így eltereljék a figyelmet magukról. Amitõl nyugodtan békében ténykedhetnek a gonosz dolgaikkal.
A reptoidok találták ki, de azt nem tudom már, hogy mikor.:D
Ie.36 sz. Delokottvagy dervis a sivatagban elmélázva, amikor már 83 napja hiányolta a puncit.
A kérdező hozzászólása: kik? repülidok?
Nagyon régen, a patriarchális társadalom kialakulásával egyidõben.
#6.Végre valaki, aki olyan jól informált, mint én és nem csak hülyeségeket beszél.:D
öhm... mítosz? tudod a szüzesség egy valódi dolog, és nem egy mítosz.. de mindegy :) egyáltalán hogy jött a kérdés???? :O
A kérdező hozzászólása: Mítosz, mert biológiailag nincs jelentõsége, erkölcsileg meg már elavult.
jó én reptoidos választ írtam, de amúgy ez hogy erkölcsileg elavult, meg hát most biológiailag nincs jelentõsége? A szüzesség egy állapot, vagy fogalom ahogy tetszik. Biológiailag annyi, hogy az elsõ szexig az vagy, ahol már persze nem is tudom hogy mondják szakszóval, behatolás is történt. De amúgy az igaz, hogy mégis mitõl lenne ez mítosz? Tudod te mi a mítosz? Mert szerintem ennek a dolognak annyi köze van hozzá, hogy semmi. Vagy a szüzesség a fejedben mint valami hõs jelenik meg? Visszatérve meg erkölcsileg elavult, hát szerintem ez tök lényegtelen, szüzesség mindig lesz, nem tud elavulni. Jelentõsége lehet hogy nincs, de öö igazából nem is értem az összefüggést??

Igazából a nyan catet ki találta ki és miért? Miért? Miért?

Legjobb válasz: George Vashington kislánya találta ki és azért mert unta a perzsákat és a Paint segítségével készítette el:D

George Vashington kislánya találta ki és azért mert unta a perzsákat és a Paint segítségével készítette el:D
bendõgõz
Hogy legyen mit kérdezned.
A ferihegyi reptéren a fõkanász , és azért mert lemaradt a repülõrõl és unalmából találgatózott.
http://knowyourmeme.com/memes/nyan-cat-pop-tart-cat#.Tg2iT2F.. Tessék, itt szépen le van hogy mi is pontosan, és hogy is jött létre
Én is csinálok egy meme-t Mondjuk az Agyhúgyszörnyet!

Mért jó ez a 7-5-3-1es módszer és ki találta ki?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ki találta ki, de nekem a védõnõ mondta, és sok szakirodalomban is olvastam. De ha nincs tejed, szerintem teljesen szétszadizza a mellet. Jobb, ha a babát teszed minél gyakrabban mellre.

Nem tudom, hogy ki találta ki, de nekem a védõnõ mondta, és sok szakirodalomban is olvastam. De ha nincs tejed, szerintem teljesen szétszadizza a mellet. Jobb, ha a babát teszed minél gyakrabban mellre.
a cikk végén van leírva http://www.lll.hu/node/9
A módszer a tejadóreflexet alakítja szerintem!Nekem kevés volt a tejem az elsõ egy hónapban ez a módszer szerint fejtem etetések után, és a 3-rom hónapos pici fiam csak anyatejes bébi két hónapja:) !
Hosszú távú szoptatásra semmiképpen nem jó és valami hülye találta ki..

Ki találta ki ezt a butaságot, és miért?

Szóval nálunk úgy van, hogy a távolsági buszra (20km) csak akkor vehetem meg a diákbérletet, illetve csak akkor lesz érvényes, ha veszek mellé 40 ft-ért egy igazoló papírt. De azt csak akkor adják, ha ép iskolalátogatásival bizonyítom, hogy az adott városban fogok tanulni.

Legjobb válasz: Ezt azért találták ki, mert diákbérletet (ami 90% kedvezményt tartalmaz) csak a lakóhelyed és a tanintézmény között vásárolhatsz. Neked meg valahogy bizonyíanod kell, hogy te tényleg ott tanulsz tehát tényleg jogosult vagy a kedvezmény igénybevételére. Ezzel nincs is baj nagyon helyes hogy így csinálják. Inkább az iskolában kellene valakinek megszorongatni a heréit, hogy nem adnak elsõ nap iskolalátogatásit a bejáróknak! Ez kötelességük pedig!! Mi az hogy csak hetekkel késõbb ad iskolalátogatásit?! Amúgy a MÁV ebbõl a szempontból jobb, õk nem kérnek iskolalátogatásit, csak egy nyilatkozatot kell kitöltened, hogy itt is itt tanulsz kiadnak egy igazolást és már vásárolhatod is a bérletedet :( Szerintem csapj az asztalra a suliban, hogyneked márpedig KELL az iskolalátogatási, vagy ha nem adják ki akkor fizessék minden nap a vonaljegyed árát. Ne fogd vissza magad, sok ilyen idióta iskola van, úgy gondolják õk xarták a spanyolviaszt, szórakoznak olyannal, ami másnak komoly anyagi kiadást jelent :(

Ezt azért találták ki, mert diákbérletet (ami 90% kedvezményt tartalmaz) csak a lakóhelyed és a tanintézmény között vásárolhatsz. Neked meg valahogy bizonyíanod kell, hogy te tényleg ott tanulsz tehát tényleg jogosult vagy a kedvezmény igénybevételére. Ezzel nincs is baj nagyon helyes hogy így csinálják. Inkább az iskolában kellene valakinek megszorongatni a heréit, hogy nem adnak elsõ nap iskolalátogatásit a bejáróknak! Ez kötelességük pedig!! Mi az hogy csak hetekkel késõbb ad iskolalátogatásit?! Amúgy a MÁV ebbõl a szempontból jobb, õk nem kérnek iskolalátogatásit, csak egy nyilatkozatot kell kitöltened, hogy itt is itt tanulsz kiadnak egy igazolást és már vásárolhatod is a bérletedet :( Szerintem csapj az asztalra a suliban, hogyneked márpedig KELL az iskolalátogatási, vagy ha nem adják ki akkor fizessék minden nap a vonaljegyed árát. Ne fogd vissza magad, sok ilyen idióta iskola van, úgy gondolják õk xarták a spanyolviaszt, szórakoznak olyannal, ami másnak komoly anyagi kiadást jelent :(
Üdvözöllek az egyetemen és egyúttal a felnõtt világban. Az elkövetkezendõ pár évben jóval több pénzt fogsz kidobni az ablakon ennél a 2000Ft-nál. Jobb, ha kezded is megszokni... Egyébként a rendszer oka, hogy nem jogosult személy ne vehessen igénybe ilyen szolgáltatást.
Mert az, hogy felvettek, még nem garancia arra, hogy be is iratkozol...
Ez van... én meg rendszeresen 1000-ftos jeggyel járok, +városi bérlet 3600, plusz otthoni bérlet 3000valamennyi.
A kérdező hozzászólása: *én
Ezt is lehet tanulópénznek nevezni.
A kérdező hozzászólása: Ha futna rá, akkor nem lennék felháborodva...
Akkor mész gyalog, vagy kivered belõlük az iskolalátogatási igazolást... Bürokrácia sajnos ez van egész Magyaországon. Én is úgy mentem elõször egyetemre, hogy milyen jó meg milyen szép, aztán hidd el Te is hamar megtanulod, hogy az egyetemen csak magadra számíthatsz. Az egyetem számára két dolog vagy: - Fejkvóta, mert kapnak utánad pénzt - Egy neptun kód. (Vagy ETR kód.) De semmi több. Ez a bevezetés a bürokrációba :(
ELTE beiratkozáson rögtön azzal kezdték, hogy adtak egy ideiglenes iskolalátogatási igazolást. PTE-n szintén beiratkozáskor már mondták, hol kérhetjük az iskolalátogatásit, ideiglenes diákigazolványt. Kérj ki olyat! Ha igényeltél már rendes diákigazolványt, egy fénykép és 1, 5 napi utazásod ára.
A kérdező hozzászólása: Igényeltem diákot, azt mondták múlthéten, hogy jövõhéten vagy utána való héten kérhetek iskolalátogatásit. A modulo-s oldalon van lehetõség ilyet kérni, de én nem vagyok jogosult a kitöltésére.
miaz hogy az a bunkó nõ közli hogy "nem foglalkoznak ilyennel"? én ott bemostam volna neki egyet hát mennyen már a jo kur.a anyjába. nem hogy örülne neki hogy valaki szeretné igénybe venni a szolgáltatásukat vagyis buszozni és akkor még kukacoskodnak az emberrel? vissza kéne venni a volán társaságoknak egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Már pedig nem fogom... mert nincs mibõl...
Utólag hónapokkal elõtti utazást hogy büntethetne. Az, hogy felvettek, nem garancia arra, hogy be is iratkozol. A beiratkozást bizonyítja az iskolalátogatási. Ennyi. Hõböröghetsz, de ki kell fizetned az összeget, amíg nincs gazolásod.
A kérdező hozzászólása: Persze, de ha beiratkoztam, okt.ben meglesz a diákom, és akkor az ellenõr úgyis megnézi. Októberre kiderül, hogy beiratkoztam-e, és ha nem (azaz nincs diákom) akkor megtud büntetni.
MErt ez a Magyar Demokraitus Bürokrácia!
A kérdező hozzászólása: Legalább szeptemberben...
A kérdező hozzászólása: De akkor a Volán mért nem fogadja el a hivatalos értesítõt, hogy felvettek?
A kérdező hozzászólása: Mondtam a Volánnál a nõnek, hogy ez és ez az iskola tel.száma, hívják fel, hogy ott tanulok-e. Azt mondta õk ezzel nem foglalkoznak. De ha én most Baranyában lakok, de Bp-n leszek mondjuk nyáron, ott sem kaphatok diákbérletet, mert nem ott tanulok? Tehát diák vagyok, de felnõtt bérlettel kell utaznom más városban?? (pl. munka miatt kell másik városba utaznom)
A kérdező hozzászólása: Voltam bent múlthéten, megkérdeztem ezt a dolgot. Azt mondták, hogy majd szeptember közepén kapok....
A kérdező hozzászólása: Nagy nehezen tegnap megkaptam ezt a kis papírt, de olyan lekezelõen beszélt a nõ... Ha nem lett volna ott az az 5 cm vastag üveg közöttünk (biztos nem véletlenül van ott) biztos megtépem én is.

Ki találta fel a szódát?

Legjobb válasz: Milyen szódát? Mert van mosószóda, és szódavíz is!A mosószódát nem kellett feltalálni mert az létezõ anyag volt. A szódavízet pedig egy angol Priestley találta fel Jedlik Ányos csak a gyártását tökéletesítette, ugyanúgy ahogy nem Irinyi találta fel a gyufát csak tökéletesítette.

Milyen szódát? Mert van mosószóda, és szódavíz is!A mosószódát nem kellett feltalálni mert az létezõ anyag volt. A szódavízet pedig egy angol Priestley találta fel Jedlik Ányos csak a gyártását tökéletesítette, ugyanúgy ahogy nem Irinyi találta fel a gyufát csak tökéletesítette.
Jedlik Ányos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!A sima szódára gondoltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!