Találatok a következő kifejezésre: Ki szeretném a popó (3 db)

Szeretném rávenni a barátnőmet, hogy nyalja ki a popómat. Hogy fogjak hozzá?

Legjobb válasz: mond hogy nézzetek pornó közösen, keress ilyen vidit, és nézd meg a reakcióját pl, ebbõl tudsz talán következtetni, benne lenne-e

mond hogy nézzetek pornó közösen, keress ilyen vidit, és nézd meg a reakcióját pl, ebbõl tudsz talán következtetni, benne lenne-e
Miért kell rögtön lefikázni valakit, mert kérdez valamit?! Az se normális, ha valaki csak azért járkál ide, hogy leoltsa a kérdezõt szerintem! A kérdés egyébként nem túl jó, mivel érdemleges választ nemigen tud adni senki úgy, hogy nem ismerjük az egymáshoz, a szexhez való hozzáállásotokat, stb. Mint nõ kérdezem: mi jogunk van azt mondani, hogy "egy pasi s.ggét se nyalnám ki"? Persze mindenki azt csinálja, amit akar, semmi nem erõszak, de könyörgöm: nekünk kicsit közelebb van a nyalnivaló a fenekünkhöz, mint nekik. Akkor mi jogon várjuk el, hogy oda dugja a nyelvét/orrát?! Más: attól, hogy szeretné és élvezi, nem b.zi! Mivel az én párom is, ha belelendül nem válogat, nyalogat amit ér (és igenis izgató, ha az ember fenekét nyalogatják, mert baromi érzékeny), nekem pedig igencsak jól esik, gondoltam neki sem lehet rossz. Az orális szex nem abban merül ki nálunk, hogy bekapom és slussz, szívesen játszom a zacsijával is, nem csak kézzel, hanem nyelvvel is persze. Onnan már csak egy lépés a popsi. Én elõször csak ujjal, finoman simogattam, ami jól esett neki, késõbb zacsinyalogatáskor lejjebb sétáltam a nyelvemmel. Elõször baromi kényelmetlenül érezte magát, pont azért, mert jól esett neki a kényeztetés és azt hitte, hogy valami rejtett homo-hajlam van benne, pedig sose vonzódott a férfiakhoz:D Mára már természetes a dolog. A végbélnyílás ugyanolyan erogén zóna férfiaknál és nõknél is. Ha a barátnõd is szívesen játszik a zacsiddal, szívesen nyalogatja, onnan már csak egy lépés kicsit lejjebb irányítani szerintem! Ha csak a "hegyét birizgálja" magától, akkor húzósabb lesz a dolog.
popo?? pasi vagy? pfff...mondjuk kérd meg rá te észlény!
ma 15:17 (18:24 voltam tegnap) Dehogy vagy beteges! Amíg egy párkapcsolatban minden mindkét fél megelégedésére és örömére történik, vagy nem történik, addig minden oké és tökéletes. Csak gratulálni tudok ehhez! Aki elvárja, õ maga pedig idegenkedik tõle, az sem beteg, csak önzõ maximum. A beteg az, akiket úgy látom a moderátor már kitakarított. Vannak, akik - úgy látszik - csak azért jönnek egy-egy fórumra, mert lételemük, hogy beszóljanak, lealázzanak, bunkózzanak. Szerencsétlen kérdezõ úgy le lett oltva, hogy ajaj! Feltett egy egyszerû kérdést, aztán kapott hideget-meleget és nem a legkultúráltabb formában! Csak sikerült kitrükköznie pár válaszolónak a trágárság-szûrõt. Néhány, a kamaszkorból alig kinõtt emberke veszi a bátorságot, kérdez valamit, aztán a "felnõttek" segítségképpen leqrvaanyázzák, szó szerint:( Na, azok a betegek, nem kicsit. De azt hiszem már nagyon eltértünk a kérdéstõl, úgyhogy hagyjuk, mielõtt tiltanak szabályszegésért:) Egy kicsit elhajlottunk errefelé: "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
tegnap 18:24 kedvesem, én nem várom el, h a párom odadugja az orrát/száját! és miért ne mondhatnám, h ez számomra abszurd és gusztustalan!?és csakhogy tudd:a párom is irtózik ettõl, szerencsére. és mindkettõnk normálisnak érzi magát enélkül is! ha nektek jólesik, hajrá. de nehogy már még én legyek a beteges, mert nem akarom a párom ánuszát nyalogatni??!
Elõször is kimész a fürdõbe, és megmosod...
18:24 Hû, hogy miért nem az én feleségem vagy...!
Max. annyira undorító, mint csókolózni valakivel:P Az ember száján se mindig a szép jön ki ugyebár... Igazán kíváncsi lennék melyik kerülne ki gyõztesként? A szánkban a kajamaradék rögtön rothadni kezd. Sokszor egész nap, mivel a legtöbb ember csak este mos fogat...Mennyi bacit termel? Mégis lazán szájonnyaljuk a partnerünket anélkül, hogy megkérdeznénk: mostál fogat az elmúlt fél órában édes??? Feltételezem több baci van az ilyen szájon/szájban, mint a szeretkezés elõtt frissen fürdött ember végbélnyílásán...
Fúúúújj undorító dolog :S:S Soha nem fogod rávenni a barátnõdet :S:S Fõleg ha megkérdezed tõle tuti ott fog hagyni hogy ilyen idiótával összejött ....
? én egy pasi seggét se nyalnám ki... pfúj!
szerintem ennyi erõvel b*zinak is elmehetsz ha ilyenekre gerjedsz, vagy csak fura stílusú :) Nos Kezd azzal hogy teszel neki szívességet és aztán hozod fel a témát, de sztem az esélyed 0.
Teljesen egyetértek 18.24-el, bár mi idáig nem mentünk el.Minden kapcsolat alapja a bizalom, és õszinteség.Ha rákérdezel, maximum két választ kapsz. Igen, vagy nem.Ha igenlõ a válasz, hajrá, ha nemleges, akkor sem dõl össze a világ.Az együttléteknek nagyon sok formája van.De az is lehet, hogy ha felteszed neki a kérdést, még neki is lesz egy-két pajzán ötlete, ki tudja?!

A barátom ki szeretné próbálni a popó-szexet. Engem is nagyon izgat a dolog, de sokan mondják h fáj. Erre lehet valahogy készülni h könnyebben menjen? Vannak különleges pózok amivel jobb lehet?

Legjobb válasz: Sok-sok síkosítót kell használni és elõször ujjal elõ kell készíteni a terepet. A lényeg, hogy engedd el magad, mert ha azt nem teszed meg, tuti hogy fájni fog.

Sok-sok síkosítót kell használni és elõször ujjal elõ kell készíteni a terepet. A lényeg, hogy engedd el magad, mert ha azt nem teszed meg, tuti hogy fájni fog.
csak az eleje fáj.
síkosító, elöujjazás, és enged el magad mert ha nem annál jobban fog fájni!
mi próbáltuk nekem "hátulról" nagyon fájt, mármint amikor kutyapózban próbáltuk, viszont, amikor oldalról (mintha kiskifliznénk, kanalaznánk), az csodálatos volt. felhúztam a lábamat és õ szépen lassan hatolt be, nem volt ujjazás elõtte, csak síkosító
közben elõl simizett...hmmm
Legelsõ dolog a nyelvvel való izgatás, ha a farkát be akarja dugni, akkor a nyelvét is muszáj lesz.:)

Ki szeretném próbálni a popó sexet. Előtte beöntést szeretnék csinálni magamnak. A beöntéstől mennyi ideig, körülbelül hány órán keresztül mard tiszta a bélrendszer alsó szakasza?

Legjobb válasz: Felesleges beöntést csinálni, mert a végbél alsó szakasza egészséges embernél általában tiszta! Csak ne közvetlenül nagy WC után állj neki, hanem legyen legalább egy-két óra szünet! A tíz aranyszabály: http://habeascorpus.hu/irasok/forditas/analis.szex.tiz.arany..

Felesleges beöntést csinálni, mert a végbél alsó szakasza egészséges embernél általában tiszta! Csak ne közvetlenül nagy WC után állj neki, hanem legyen legalább egy-két óra szünet! A tíz aranyszabály: http://habeascorpus.hu/irasok/forditas/analis.szex.tiz.arany..
szerintem fölösleges ezt tenned...mi is csináljuk barátommal de eddig nem volt semmi különös attól h nem csinálok beöntést:)
teljesen felesleges a beöntés, de mindenképpen használjatok óvszert, és ha mód van rá , sikosítót is.
szia, attõl függ milyne beöntést alkalmazol, és hogy mennyit és mit eszel. ha zöldségeket, nme nehéz dolgokat, akkor könnyû tisztítani és sokáig tiszta is mrad. általában pár óra biztosan. 3-4 legalább
A behatolás elõtt kettõ-másfél órával javaslom, mert ennyi inkubációs idõ kell a beöntéssel föloldott széklet visszasûrítéséhez. Anális szex elõtt a gastrocolituis reflex miatt nem javaslom a közvetlen étkezést. (Rata B. Daniel)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!