Találatok a következő kifejezésre: Ki szeretném a Windows XP (8 db)

Van egy IBM thinkpad t40 laptopom. Fel szeretné rá telepíteni a Windows xp-t és ezt irja ki mi lehet a baj?

Ezt irja: A telepít? nem talált a számítógépen telepített merevlemezes meghajtót. Már ki vettem és vissza is tettem a merevlemezt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: talán sata hdd van benne és csak XP SP2 és utána készültekben van driver hozzá.

talán sata hdd van benne és csak XP SP2 és utána készültekben van driver hozzá.
A kérdező hozzászólása: De régebben is ugyan ez az op.volt hozzá
Ha a BIOS sem látja a merevlemezt akkor vehetsz bele másikat, ha még kapsz valahol... Ha látja, csak a win telepítõ nem akkor keressél a biosban olyat hogy AHCI/IDE mod, ha ez nincs, akkor Win telepítõ inddulásakor nyomd meg az F2-õt és tedd be a nem létezõ floppy meghajtóba a IDE driver-t tartalmazó nem létezõ floppy-t. :)
A kérdező hozzászólása: hogy tudom meg nézni hogy látja e a bios
A kérdező hozzászólása: Nem tálátam a biosban achi/ide amiko az F2-t nyomom akkor ki ad egy olyat hogy nyomjak meg egy gom bot meg nyomom és ezt sokszor játszal el de semmi.A HDD kerrek meg megy is csak a telepítõ valószínûlek nem veszi észre. a biosban sem tudom hogy hogyan kell megnézni. Nagyon sûrgõs lenne! apukám megtudja agyon üt. légyszi segítseek!!
F12-vel is lehet választani hogy honnan boot-oljon. http://www.youtube.com/watch?v=FAOGxPBwb9c
A kérdező hozzászólása: Nekem a boot olásal nincs gond. ha lehet akkor töltsegle egy másik windows-t?
Próbálj!

Telepítettem a mac os x lion pack-et a windows xp-re de már eltávolítottam az lenne a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor a mac os x képet hozza ki de én nem szeretném ezt hogyan lehet megcsinálni hogy ne hozza ki? (még egy kérdés lent)

meg amikor kikapcsolom a gépet akkor azt hozza ki hogy a program nem válaszol befejez most ebben is tudnátok segiteni hogy ezt is miért hozza ki?

Legjobb válasz: Azért mert ez (vírus) olyan program ami az op rendszert tönkre teszi én is így jártam telepítdj ulyra mer tönkre vágja az alaplapod

Azért mert ez (vírus) olyan program ami az op rendszert tönkre teszi én is így jártam telepítdj ulyra mer tönkre vágja az alaplapod
A kérdező hozzászólása: köszi de azóta már újratettem a gépet és az alaplapot is kicseréltettem.:)


A windows xp-t szeretném feltelepíteni de ezt írja ki. mi lehet a hiba?

nem várt hiba történt.

Legjobb válasz: Rosszul lett kiírva a CD-re, vagy rosszul lett letöltve?

Rosszul lett kiírva a CD-re, vagy rosszul lett letöltve?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :D
Nem fogod észrevenni a különmbséget.De kicserélni sem érdemes szerintem.
Azért ezt így ne jelentsük ki, hogy nem fogja észrevenni a különséget. Mivel a Home hálózati kezelése igencsak más, így ha tartományi hálózaton van, lehet probléma a HOME verzióból... Hasonlóan a házirend-kezelése is egész más a home-nak mint a pro-nak. Egyszerû általános otthoni használatra viszont megfelel a home, erõforrásigénye is kisebb.
nem kérdés, win7.
Mielõtt nekiállsz, nézd meg elegendõ e a géped teljesítménye a W7-hez. (memória stb.)

Mi lehet a baj? Windows xp-t szeretném újra telepíteni azt írja ki a hardver vizsgálatánál, hogy hiányzik a a6mw4r8n. Sys fájl és nem telepit tovább.

A keres?vel a windows-ba sys32- nél találtam egy ilyen info

Legjobb válasz: Nekem akkor csinált ilyet, mikor a telepítõ dévédém már picit elhasznált volt és volt rajta pár karcolás.

Nekem akkor csinált ilyet, mikor a telepítõ dévédém már picit elhasznált volt és volt rajta pár karcolás.
próbáltad már másik windows telepítõvel?
Másik telepítõlemezt használj, mert ez úgyfest, hogy bekakált.
A kérdező hozzászólása: Három másik telepítõ lemezzel próbálkoztam mindnél ezt írja ki.Próbáltam a telepítõ lemezeken megkeresni ezt a fájlt de nem találtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!