Találatok a következő kifejezésre: Ki szeretném a Windows (26 db)

Mi a kiterjesztése (a . (pont) után álló karakterek)
A kérdező hozzászólása: Legyél szíves kicsit érthetõbben írd le amit elõbb írtál mert nem igazán értek a gépekhez :S De mikor arra kattintok hogy a számítógépen lévõ programok közül arra kattintson amelyikkel meg szeretné nyitni a fájlt. De olyan programokat add amivel szinte biztos h nem lehet megnyitni.
A fájlnév (az ikon alatti név)-ben kell lennie egy . (pont)-nak, az azutáni karaktereket írd ide le.

Ki szeretném próbálni az Ubuntu-t, de nem akarok megválni a windows-tól. Olvastam, hogy lehetne talán úgy telepíteni, hogy a windows vezérlőpultjában lehetne törölni stb. mit kell erről tudnom?

f?leg az érdekel, hogy hogy futna ilyen módba, meg lassítaná-e a rendsezrt...

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_%28Linux-disztrib%C3%BAc.. Ha csak kiakarod próbálni ajánlom a live CD-t.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_%28Linux-disztrib%C3%BAc.. Ha csak kiakarod próbálni ajánlom a live CD-t.
Nekem erre lett elõkészítve a gépem, amikor új volt, hogy lesz rajta Windows és Linux is. Végül nem került fel teljesen, mert nagyon lefogták volna együtt a memóriát. De lehet egymás mellé is telepíteni, belépésnél választhatsz a két operációs rendszer közül.
A kérdező hozzászólása: és magában milyen rendszerigánye van az ubuntu-nak?
nagyon kicsi, alíg kell neki vmit, de nézz utána az ubuntu.hu -n
Amit a Windows-ba lehet telepíteni Wubi-nak hívják, úgy kell telepíteni, mint egy programot. Azonban én inkább azt javaslom, tedd fel egy külön partícióra, és akkor rendszerindításkor lehet választani, hogy melyik operációs rendszert indítsa el. És a rendszerkövetelmény: https://help.ubuntu.com/community/Installation/SystemRequire..
Virtualbox, Virtual PC és Vmware programokat arra telálták ki, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon (vmware fizetõs, de virtuslboxot nagyságrendekkel múlja felül). Virtuális gépekrõl csak hallottál már... Ha elég erõs géped van, feltelepíted vmelyikre ugyanúgy, mintha rendes gépen telepítenéd, és windows alól ubuntuzhatsz. A gépen levõ fájljaid ugyanúgy kezelheted (mappák megosztása), satöbbi, és ha valamit elrontasz, csak törlöd a virtuális gépet, és kész. Értelemszerûen van egy memóriaigénye (vmwareben kb 250 MB-t eszik nálam, de 4 GB-ból ez elenyészõ). Megpróbáltam wubival felteni anno a windows mellé, de valamit elállítottam, vagy nem állítottam be, és [email protected] a bootolásom, tehettem újra mindent. ÚGyhogy, ha nem nagyon értesz hozzá, inkább maradj a virtuális gépeknél.
A kérdező hozzászólása: mûködik:D egy külön particiora csak simán feltelepítettem, most simán megy. Köszííí mindenkinek:D


Nem jön be a Windows Update oldal pedig frissíteni szeretném a gépet, net framework 2. 0 szeretném felrakni meg a többi frissítést is. A leírásban van mit ír ki?

[Hiba száma: 0x80244019] A webhely problémába ütközött, ezért nem tudja megjeleníteni a kért oldalt. Az alábbi lehetőségek segítséget nyújthatnak a probléma megoldásához.

Legjobb válasz: Már megoldottam kösz a sok választ

A kérdező hozzászólása: Már megoldottam kösz a sok választ
Sima cd képként kiírod úgy jó lesz.néroval vagy decrypterrel szoktam az ilyet kiírni.
Gondolom egy cd képfájlt tölöttél le. Kattints rá kétszer és írd ki egy cdre. A beállításokon ne változtass. ( Cd/dvd íráshoz ajánlom a Nero programot, amit szintén le tudsz tölteni a netrõl, ha nincs.) Ha kiírtad, rakd be, és el fog indulni a telepítõ. Sok sikert!
Én meg nem ajánlom a Nero-t, mert sokat zabál, háttérben fut ha nincs elindulva akkor is, és nekem (meg még pár ismerõsömnek) is folyamatosan elszarta a cd-ket. Helyette ajánlom az Ashampoo Burning Studio 6-ot, ez biztos jó, gyors, keveset zabál. És az összes kiírt dvd mûködik eddig. Amúgy az iso fájlt kell kiírnod képfájlként, és kész is van.
Nézd:http://videosmart.hu/video/hogyan-keszitsunk-windows-xp-sp3-..

Telepítettem a mac os x lion pack-et a windows xp-re de már eltávolítottam az lenne a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor a mac os x képet hozza ki de én nem szeretném ezt hogyan lehet megcsinálni hogy ne hozza ki? (még egy kérdés lent)

meg amikor kikapcsolom a gépet akkor azt hozza ki hogy a program nem válaszol befejez most ebben is tudnátok segiteni hogy ezt is miért hozza ki?

Legjobb válasz: Azért mert ez (vírus) olyan program ami az op rendszert tönkre teszi én is így jártam telepítdj ulyra mer tönkre vágja az alaplapod

Azért mert ez (vírus) olyan program ami az op rendszert tönkre teszi én is így jártam telepítdj ulyra mer tönkre vágja az alaplapod
A kérdező hozzászólása: köszi de azóta már újratettem a gépet és az alaplapot is kicseréltettem.:)
megvenni az eredeti játékot
ezt bóknak veszem :P
A kérdező hozzászólása: jó neked hogy tele vagy lével
nem linux...eredeti win 7
Ja, linuxos a csávó, azért ilyen kicsi a százaléka. A sok rasszista miatt.
nincs illegális progi a gépemen :)
A kérdező hozzászólása: jó majd megveszem eredeibe:D...csak azt mondja meg valaki hogy honnan lehet letölteni a szinkront hozzá
Külön kiemeltem, hogy ezen bizonyos játék esetére értettem. Egyébként ahány percet játszol vele illegálisan, annyi perccel tovább fog élni Justin Bieber. Ezt meg te se akarhatod.
A kérdező hozzászólása: megoldottam.azért köszönöm a segítséget. amúgy szeretném látni a gépeteket hogy mennyi (illegálisan) letöltött cucc van rajta...ti becsület bajnokai!
1. vagyok : vedd meg az orange box-ot amiben benne van a komplett half life 2 , portal és team forstres 2 ....utánna steam-on aktiválod a játékot.
Bár általában nem csípem a hozzáállást, jelen esetben igazat kell adnom az elõttem szólónak. Ezt a játékot vétek illegálisan letölteni.
A kérdező hozzászólása: az is volt:D

Van egy IBM thinkpad t40 laptopom. Fel szeretné rá telepíteni a Windows xp-t és ezt irja ki mi lehet a baj?

Ezt irja: A telepít? nem talált a számítógépen telepített merevlemezes meghajtót. Már ki vettem és vissza is tettem a merevlemezt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: talán sata hdd van benne és csak XP SP2 és utána készültekben van driver hozzá.

talán sata hdd van benne és csak XP SP2 és utána készültekben van driver hozzá.
A kérdező hozzászólása: De régebben is ugyan ez az op.volt hozzá
Ha a BIOS sem látja a merevlemezt akkor vehetsz bele másikat, ha még kapsz valahol... Ha látja, csak a win telepítõ nem akkor keressél a biosban olyat hogy AHCI/IDE mod, ha ez nincs, akkor Win telepítõ inddulásakor nyomd meg az F2-õt és tedd be a nem létezõ floppy meghajtóba a IDE driver-t tartalmazó nem létezõ floppy-t. :)
A kérdező hozzászólása: hogy tudom meg nézni hogy látja e a bios
A kérdező hozzászólása: Nem tálátam a biosban achi/ide amiko az F2-t nyomom akkor ki ad egy olyat hogy nyomjak meg egy gom bot meg nyomom és ezt sokszor játszal el de semmi.A HDD kerrek meg megy is csak a telepítõ valószínûlek nem veszi észre. a biosban sem tudom hogy hogyan kell megnézni. Nagyon sûrgõs lenne! apukám megtudja agyon üt. légyszi segítseek!!
F12-vel is lehet választani hogy honnan boot-oljon. http://www.youtube.com/watch?v=FAOGxPBwb9c
A kérdező hozzászólása: Nekem a boot olásal nincs gond. ha lehet akkor töltsegle egy másik windows-t?
Próbálj!

A windows xp-t szeretném feltelepíteni de ezt írja ki. mi lehet a hiba?

nem várt hiba történt.

Legjobb válasz: Rosszul lett kiírva a CD-re, vagy rosszul lett letöltve?

Rosszul lett kiírva a CD-re, vagy rosszul lett letöltve?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!