Találatok a következő kifejezésre: Ki szült kórházban, Milyen (13 db)

Ki szült mostanság Vácott? Elmesélné milyen a kórház? Nem tudok dokit sem választani, mert mindenki mást ajánl. Kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: Én még csak most fogok októberben, de pont tegnap volt a szülésfelkészítõ keretében ilyen körbevezetés. A szülészet, gyerekágyas rész szépen fel van újítva, van alternatív szoba, 3 szülõszoba, ha megszületett a baba, akkor 4 ágyas szobákban kapsz helyet, mindhez van külön zuhanyzó/wc...szóval a tárgyi feltételek jók. Látogatni viszont a babát majd csak üvegen keresztül lehet és a szobákba sem lehet látogatónak bemenni. Orvosokról annyi infóm van, hogy a Dubecz dr-t dicsérik nagyon, de én pl a Szaniszlónál fogok szülni, mert nincs keretem végig magánba járni. Gyurkovicsnál is most szülnek/szültek ismerõsök. De lehet neked totál más orvosok lesznek szimpik.

Én még csak most fogok októberben, de pont tegnap volt a szülésfelkészítõ keretében ilyen körbevezetés. A szülészet, gyerekágyas rész szépen fel van újítva, van alternatív szoba, 3 szülõszoba, ha megszületett a baba, akkor 4 ágyas szobákban kapsz helyet, mindhez van külön zuhanyzó/wc...szóval a tárgyi feltételek jók. Látogatni viszont a babát majd csak üvegen keresztül lehet és a szobákba sem lehet látogatónak bemenni. Orvosokról annyi infóm van, hogy a Dubecz dr-t dicsérik nagyon, de én pl a Szaniszlónál fogok szülni, mert nincs keretem végig magánba járni. Gyurkovicsnál is most szülnek/szültek ismerõsök. De lehet neked totál más orvosok lesznek szimpik.
7 éve szültem ott, akkor meg voltam mindennel elégedve.Akkor még nem volt felújítva, így a körülmények elég fapadosokat voltak..Az orvosom dr.Dubecz Dani volt, nagyon tudom ajánlani, mi már elköltöztünk Érdre, de innen is visszajárok az éves vizsgálatokra, jobb orvost úgysem találok. A szülésznõm Marika volt. ár 40 éves elmúltam, szóval nem valószínû, hogy lesz újabb baba:(
Nemrég voltam Dubecz Daninál....és szeptembertõl már Esztergomban vezet szülést és Vácon már nem!!!!Emiatt én nem tudom õt választani orvosomnak!

Ki fog vagy szült már Amászta Józsefnél Kisvárdai Kórház? Milyen volt? Mennyi most a tarifa?

Legjobb válasz: Nem tudom Amászta milyen ( mások dícsérik) és Darwish-hoz járok, azt modják különösebb tarifa nincs csak Nováknál meg Lõrinczinél.

Nem tudom Amászta milyen ( mások dícsérik) és Darwish-hoz járok, azt modják különösebb tarifa nincs csak Nováknál meg Lõrinczinél.
A kérdező hozzászólása: kösz te mikorra várod a babát?Drewist én is szeretem !Ha nem Amásztát választottam volna õ lett volna az orvosom!

Ki szült már Nyíregyházán a Jósa András Kórházban? Kinek milyen tapasztalata van az ottani ellátással kapcsolatban? Szobák, ellátás, stb...

Legjobb válasz: Szia! Én 2006-ban szültem. Hát, mit is mondjak! 10-es skálán 5-öst adnék az ellátásra, segítségnyújtásra, nõvérekre! A szobák viszont tiszták, a takarítás gyakori! A szobák 3 ágyasak és mindegyikhez tartozik egy zuhanyzó. Ez elég korrekt! Ha viszont nem fogadsz orvost és szülésznõt még a szülés elõõtt, nem figyelnek úgy oda rád, ahogy kellene! Ha nincs fogadott orvosod és szülésznõd, akkor

Szia! Én 2006-ban szültem. Hát, mit is mondjak! 10-es skálán 5-öst adnék az ellátásra, segítségnyújtásra, nõvérekre! A szobák viszont tiszták, a takarítás gyakori! A szobák 3 ágyasak és mindegyikhez tartozik egy zuhanyzó. Ez elég korrekt! Ha viszont nem fogadsz orvost és szülésznõt még a szülés elõõtt, nem figyelnek úgy oda rád, ahogy kellene! Ha nincs fogadott orvosod és szülésznõd, akkor
Szia! Én igaz régen szültem ott, 2002-ben, de nem voltm megelégedve. Bár a szülés jól ment, volt fogadott orvosom, de szülésznõm nem, kaptam babás szobát, 4-en voltunk bent. A csecsemõs nõvérek le sem tojták az embert, kihozták a babát, és a másik nõvérre hárították azt, amit nekik kellett volna megmutatniuk. (szoptatás, köldök lekezelés). Rám csak az orvosom nézett kétszer, de nõvér, az nem. Még jó, hogy hamar elment az az 5 nap. Nekem ennyi a véleményem, most Debrecenben fogok szülni. Boldog babavárást!
Van 6 ágyas és két ágyas szoba. Választhatod, hogy mindig veled legyen a pici vagy 3 óránként hozzák. Természetesen van 1 ágyas is amiért fizetni kell (napi 10.000 Ft-ot). Ezeket a szüléselõkészítõn meg is mutatták. A szobák tiszták és tartozik hozzá kis fürdõszoba (zuhany + wc) is. Az ellátást nehéz õszintén leírni (mivel nem vagyunk egyformák és mindenkinek más az igénye), de elfogadhatónak mondható.

Ki szült mostanában a Szent Imre kórházban? Milyen?

A magán nõgyógyászom ott dolgozott ( Dr. Faludi Pál ) ,de õ már nem vállal szülést, még nem derült ki, kinél fogok szülni, azt mondta a dokim,hogy majd kiválasztunk valakit...kérdésem,hogy mennyire normálisak ott, a szülésznõk milyenek, mindenkinél automatikus-e a gátmetszés, vagy gátvédelem,stbstb, mindent, amit ott tapasztaltatok!:)

Legjobb válasz: Én nem túl rég szültem ott, meg voltam elégedve, orvosok, szülésznõk jók, körülmények is, csak a csecsemõsök nagy része volt pokróc, de találkoztam tündérrel is, a helyi védõnõ is nagyon aranyos, érdemes meghallgatni a tanácsait. Gátvédelemmel szerintem mindenkinél megpróbálkoznak, fogadott orvosom és szülésznõm volt, akik szuperek voltak, de az ügyeletesek is nagyon kedvesek voltak. Ha van valami kérdésed még írj nyugodtan!

Én nem túl rég szültem ott, meg voltam elégedve, orvosok, szülésznõk jók, körülmények is, csak a csecsemõsök nagy része volt pokróc, de találkoztam tündérrel is, a helyi védõnõ is nagyon aranyos, érdemes meghallgatni a tanácsait. Gátvédelemmel szerintem mindenkinél megpróbálkoznak, fogadott orvosom és szülésznõm volt, akik szuperek voltak, de az ügyeletesek is nagyon kedvesek voltak. Ha van valami kérdésed még írj nyugodtan!
Szia! Én is nála születtem és szültem 2szer is:) Vállal szülést, de már nem az Imrében.Már a Sote 2n vezeti a szüléseket.Ha ott szülsz nála az nem jó? (hála ennek az új vezetõnek.) Szerintem nagyon jó doki ott a Raft doktor úr. Nálam õ volt bent amikor mentünk szülni. Szerintem inkább a szülésznõ a fontos, doki alig van bent.Mondjuk a Faludi éppolyan hogy elég sokat van melletted. Vagy mr abszolut nemvezet szüléseket? Az nagyon nem jó:( Na de majd rákérdezek ha megyek hozzá.Nyáron kell mennem hozzá kontrollra.
Istenem még én is a Faludinál születtem!! De már régen nem vállal szülést nyilván a kora miatt , még szép !! Októberre vagyok kiírva remélem nem A kOVÁCSNÁL FOGOK szülni!!Már 2x szültem a Szent Imrében! Tök meg voltam elégedve csak a kislányom születésénél volt ez a Kovács Zoltán nevû doki aki majdnem beleesett a fenekembe olyan fáradt volt , ja és elcseszte a fenekemet mert szarul varrt össze! Azóta is váladékozik kicsit a gátam végénél!! Szép napot
A kérdező hozzászólása: Hát én Faludihoz magánrendelésre járok, és õ azt mondta, hogy õ már túl öreg, nem szeret éjjel felkelni, de nézünk együtt valakit... Most úgy olvastam, hogy Demeter elég jó meg normális. Nem szeretnék olyat, aki elõre látatlanban tarifázik, szerintem legyek túl rajta, és meglátom mennyit érdemel.. Amúgy meg lehet többet adok, mint kér, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Én szeptember 27.-re vagyok kiírva, és életemben nem is jártam még a szent imrében sem :( egyik kórházban sem! Nyíregyházi vagyok, még nem lakok Budapesten annyi ideje, hogy kórházaznom kellett volna
2013-ban szültem nála másodszor, nyáron voltam nála.akkor még szomorú volt h nem lesz harmadik mert spirált tett fel... Mondjuk szeptemberben már új asszisztense lesz mert õ végleg nyugdíjba vonul:( 75 éves a Faludi. Én sajnálom, mert nagyon jó doki. Anyum is ezer éve hozzá jár.
A kérdező hozzászólása: Ah, pont most :( én is örülök, hogy megtaláltam, annyira aranyos meg jó szakember is...
Dr. Barna Istvánnál szültem mindhárom lányomat, tökéletesen elégedett vagyok vele. 2007. dec. 24-én este is bent volt, és kihúzta a kislányomat vákummal, mert feltekerte magát a köldökzsinórra, és megfulladt volna Karácsony este. Õ volt a választott orvosom, akihez magánrendelésre is jártam. Nem egy túl barátkozó típusú ember, de jól ki lehet vele jönni.

Tapasztalatok a váci korházban? Ki szült itt mostanában? Milyenek a dokik? Hogy müködnek bent a dolgok? Irjatok

Én is vácon fogok szülni és nagyon kiváncsi vagyok :)Nekem ez az elsö babám :)30hetes kismami:)

Ki szült miskolci kórházban, Milyen élménye van?

Legjobb válasz: Szia!Az elsõ válaszoló vagyok. Hát errõl a kórházról igazából nem sok jót tudok mondani.Elsõ terhességem alatt oda jártam a terhességem 30.hetéig.Akkor bekerültem vérzéssel,az orvosom felém sem nézett pedig magánrendelõbe jártam hozzá, a nõvérek nagyon nagyon bunkóak voltak (már bocsánat), és a higiéniás körülményekrõl is lehetne beszélni! Sajna ennyit tudok mondani,én el is jöttem onnan. Nem bántam meg! Remélem neked sokkal jobb tapasztalataid lesznek! Kellemes babavárást és könnyû szülést kívánok!

Szia!Az elsõ válaszoló vagyok. Hát errõl a kórházról igazából nem sok jót tudok mondani.Elsõ terhességem alatt oda jártam a terhességem 30.hetéig.Akkor bekerültem vérzéssel, az orvosom felém sem nézett pedig magánrendelõbe jártam hozzá, a nõvérek nagyon nagyon bunkóak voltak (már bocsánat), és a higiéniás körülményekrõl is lehetne beszélni! Sajna ennyit tudok mondani, én el is jöttem onnan. Nem bántam meg! Remélem neked sokkal jobb tapasztalataid lesznek! Kellemes babavárást és könnyû szülést kívánok!
Szia én 3 hete szültem a megyeibe. Nagyon bunkók voltak a csecsmõs nõvérek és a sima nõvérek is. Hogyha adhatok tanácsot akkor inkább ismerõseidtõl kérj tanácsot ne a nõvérektõl, mert nekem mindegyik mást mondott. Egyébként az orvosod nagyon jó doki , onnan tudom, hogy nekem is õ volt az orvosom. Minden nap bejött hozzám megnézni, hogy mi van .Én császáros voltam és a kötésemet csak õ cserélte le nem engedte másnak. Szerintem a dokidban nem fogsz csalódni. Azt a pár napot meg ki fogod bírni mindegy milyenek legyenek veled a nõvérek. Kitartást és könnyû szülést kívánok!
szia! Én még 2 éve szültem a vasgyáriban, de ugye az már nincs meg! :( Most pedig 11 nap múlva fogok a semmelweisben. Voltam már a szülõszobán, és nagyon nagyon kedvesek voltak. Az elsõ terhességem a szentpéteri ben kezdtem, de végül eljöttem onnan, nem sok jót tudok róla mondani! Melyik kórház érdekel valójában? 38 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: A megyei kórházba járok, mert az orvosom ott dolgozik.
A kérdező hozzászólása: És te melyik orvoshoz jártál a megyeiben?
Farkas László dr.hoz. Te kihez jársz?
Sziasztok! Én is a megyeiben fogok szülni, mert ott dolgozik nekem is a választott orvosom! Hát igen, nem minden tökéletes... De én barcikai vagyok, na itt semmiképpen nem szeretnék szülni! Én is feküdtem bent a terhességem alatt, a higiénia tényleg nem megfelelõ, az éppen ügyeletesek nem nagyon foglalkoztak velem, mondván, van fogadott dokim, de a nõvérek normálisak voltak, egyet-kettõt leszámítva! kicsit én is izgulok, hogy minden rendben legyen, fõleg hogy maga a szülés is ismeretlen, hiszen az elsõ babámat várom! Minden jót nektek: 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Én Dr. Kocsis Norberthez járok, és eddig meg vagyok vele elégedve.

Ki jó szülész-nőgyógyász orvos a Honvéd kórházban? Jó kórház? A szülészete milyen? Valaki szült ott már?

Első gyerekemmel nem kicsi komplikációk léptek fel a szüléskor,majdnem ott maradt egy önfejű orvos miatt(azóta szerencsére,hála az égnek minden rendben és 100%-osan egészséges,és most újra úgy néz ki,hogy bővül a család,viszont keresni szeretnék egy megbízható jó orvost,aki meghallgatja az előzményeimet és ha kell császárral szedi ki (mert az előző nem akarta) pedig faros volt és neki állított úgy kinyomni,első gyereket ebből lettek a nagy bonyadalmak az utsó pár percben! :(

Legjobb válasz: Szia! A szülészeket nem ismerem. Konkrétan mióta összevonták a Honvéd Kórházat a Máv Kórházzal azóta csak az utóbbiba van szülészet, de terhesgondozás mindkét helyen van.

Szia! A szülészeket nem ismerem. Konkrétan mióta összevonták a Honvéd Kórházat a Máv Kórházzal azóta csak az utóbbiba van szülészet, de terhesgondozás mindkét helyen van.
Én a Máv kórházba szültem 2010. nyarán. Nem tudom, hogy ez is érdekel-e.
A kérdező hozzászólása: Persze érdekel.De aki most Hondédes, az Más-os is, nem ?Mert összevonták.Tehát ha terhesgondoz a kp-i épületben, akkor szüleszteni meg átmegy a Máv régi ép.-be ? Vagy hogy ?Dr.Kiss Attilát olvasom sok helyesn, hogy jó.
2. vagyok. Nem tudom, hogy ez hogy van, terhestanácsadásra nem oda jártam. Én dr. Balog Lászlónál szültem. Nem õ volt az orvosom, hanem õ ügyeletes volt. Nagyon rendes, figyelmes volt. Szülés után is többször benézett hozzám, hozzá mentem vissza a 6 hetes kontrollra is. A szülõszobák talán 3 éve lettek felújítva, nagyon jól felszerelt. Egy alternatív szoba van. Nem tudom mire vagy kiváncsi, kérdezz és ha tudok, válaszolok:-) Hány hetes vagy?

Ha nincs pénzem választott orvosra szülésnél milyen hátrányaim származhatnak belőle? Péterffy kórházban szülök. Szülésznők közül ki ajánlott?

Legjobb válasz: Szia. Én 2005 dec-25-én szültem a Péterfyben. Nekem sem volt válaszott orvosom és szülésznõm ,de talán szerencsénk volt és mindkettõbõl a legnormálisabbat ,legkedvesebbet fogtuk ki . Í gy maga a szülés nem tartot 20 percig és természetes szülés volt.Mindig bejöttek kedveskedtek érdeklõdtek hogy létem felõl, ha nagyon erõsek voltak esetleg a fájások adtak fájdalom csillapitot stb. Nekem egy szép élmény maradt és most hogy 7 hetes terhes vagyok a második babámmal azt mondhatom hogy ha tehetem megint csak ott szülnék. Számomra semmi féle rossz tapasztalat nem volt.

Szia. Én 2005 dec-25-én szültem a Péterfyben. Nekem sem volt válaszott orvosom és szülésznõm , de talán szerencsénk volt és mindkettõbõl a legnormálisabbat , legkedvesebbet fogtuk ki . Í gy maga a szülés nem tartot 20 percig és természetes szülés volt.Mindig bejöttek kedveskedtek érdeklõdtek hogy létem felõl, ha nagyon erõsek voltak esetleg a fájások adtak fájdalom csillapitot stb. Nekem egy szép élmény maradt és most hogy 7 hetes terhes vagyok a második babámmal azt mondhatom hogy ha tehetem megint csak ott szülnék. Számomra semmi féle rossz tapasztalat nem volt.

Szült valaki mostanában a szekszárdi kórházban? Mi a véleményetek a dokikról? Kinek milyen tapasztalatai vannak róluk? 20 hetes vagyok, és nem tudom, hogy megéri-e orvost fogadni.

Legjobb válasz: Dr. Bakó Bélát nyugodt szívvel tudom ajánlani neked. Nagyon jó orvos. Kicsit szétszórt, sok a betege, de jó szakember, és biztos, hogy csak normálisan tud beszélni mindenkivel. Magánrendelõje is van Szekszárdon és a kórházban is rendel. Boldog babavárást!

Dr. Bakó Bélát nyugodt szívvel tudom ajánlani neked. Nagyon jó orvos. Kicsit szétszórt, sok a betege, de jó szakember, és biztos, hogy csak normálisan tud beszélni mindenkivel. Magánrendelõje is van Szekszárdon és a kórházban is rendel. Boldog babavárást!
Én dr. Kõszegi Lászlót ajánlanám. Nála szültem az elsõt is és hamarosan a másodikat is. Egyébként aki nem fogadott orvost az se panaszkodott, az orvosok nagy része nagyon rendes. Nekem csak eggyel volt problémám (de sajnos neki a nevét sem tudom) a többiek mindig nagyon segítõkészek voltak
Szia! Igaz nem szekszardon szultem meg a babocam hanem pesten, de szekszardi vagyok. Mikor otthon eltem oda jartam mindig orvoshoz. Nekem Dr. Komaromi- Fulop Zoltan aki nagyon szimpatikus doki es o tudnam ajanlani. Azt nem tudom van e magan eendeloje , de a korhazban szokott rendelni. Ha kell meg a telefonszama is megvan. Ha veletlenul haza koltozunk es ujra terhes lszek akkor tuti o lesz az orvosom nekem.Illetve meg jo es aranyos Dr. Bako bela is. Az ottani orvosok zome normalisan all a pacienseihez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!