Találatok a következő kifejezésre: Ki szült kórházban, (67 db)

Ki szült már a Margit kórházban? És aki ott szült az szülne ott még egyszer? Budapesten melyik kórházban a legjobb szülni?

Legjobb válasz: Szerintem a Róbert Klinikán a legjobb szülni:) Én szültem és minden perce nagyon jó emlék,a fájások ellenére is:) Anno néztem a Margitot is,találtam is ott egy nagyon jó orvost,csak maga az osztály,a kórtermek,szülõszoba nem tetszett(állami kórházak között egyébként szerintem nagyon jó!)

Szerintem a Róbert Klinikán a legjobb szülni:) Én szültem és minden perce nagyon jó emlék, a fájások ellenére is:) Anno néztem a Margitot is, találtam is ott egy nagyon jó orvost, csak maga az osztály, a kórtermek, szülõszoba nem tetszett(állami kórházak között egyébként szerintem nagyon jó!)

Szt. János kórházban ki szült mostanában? Esetleg Dr. Szathmáry Gábornál? Vélemények?

Legjobb válasz: Szia!Én most 16-án szültem a Jánosba,ügyeletesenél.Nagyon sok figyelmet,törödést kaptam,határozottan meg voltam elégedve mindennel.A szülõszoba tökéletes.A csecsemõsök is nagyon aranyosak,csak õket zaklatni kell,ha vmi van.Ami a Szathmáry-t illeti nagyon jó,akik nála szültek mondták,teljesen bababarát(és a kórház is) és császárellenes,amennyire én tudom.Ketten szültek nála míg bent voltunk a kórházba és csak pozitívat mondtak róla.Ráadásul minden nap megnézte õket.

Szia!Én most 16-án szültem a Jánosba, ügyeletesenél.Nagyon sok figyelmet, törödést kaptam, határozottan meg voltam elégedve mindennel.A szülõszoba tökéletes.A csecsemõsök is nagyon aranyosak, csak õket zaklatni kell, ha vmi van.Ami a Szathmáry-t illeti nagyon jó, akik nála szültek mondták, teljesen bababarát(és a kórház is) és császárellenes, amennyire én tudom.Ketten szültek nála míg bent voltunk a kórházba és csak pozitívat mondtak róla.Ráadásul minden nap megnézte õket.

Ki szült mostanság Vácott? Elmesélné milyen a kórház? Nem tudok dokit sem választani, mert mindenki mást ajánl. Kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: Én még csak most fogok októberben, de pont tegnap volt a szülésfelkészítõ keretében ilyen körbevezetés. A szülészet, gyerekágyas rész szépen fel van újítva, van alternatív szoba, 3 szülõszoba, ha megszületett a baba, akkor 4 ágyas szobákban kapsz helyet, mindhez van külön zuhanyzó/wc...szóval a tárgyi feltételek jók. Látogatni viszont a babát majd csak üvegen keresztül lehet és a szobákba sem lehet látogatónak bemenni. Orvosokról annyi infóm van, hogy a Dubecz dr-t dicsérik nagyon, de én pl a Szaniszlónál fogok szülni, mert nincs keretem végig magánba járni. Gyurkovicsnál is most szülnek/szültek ismerõsök. De lehet neked totál más orvosok lesznek szimpik.

Én még csak most fogok októberben, de pont tegnap volt a szülésfelkészítõ keretében ilyen körbevezetés. A szülészet, gyerekágyas rész szépen fel van újítva, van alternatív szoba, 3 szülõszoba, ha megszületett a baba, akkor 4 ágyas szobákban kapsz helyet, mindhez van külön zuhanyzó/wc...szóval a tárgyi feltételek jók. Látogatni viszont a babát majd csak üvegen keresztül lehet és a szobákba sem lehet látogatónak bemenni. Orvosokról annyi infóm van, hogy a Dubecz dr-t dicsérik nagyon, de én pl a Szaniszlónál fogok szülni, mert nincs keretem végig magánba járni. Gyurkovicsnál is most szülnek/szültek ismerõsök. De lehet neked totál más orvosok lesznek szimpik.
7 éve szültem ott, akkor meg voltam mindennel elégedve.Akkor még nem volt felújítva, így a körülmények elég fapadosokat voltak..Az orvosom dr.Dubecz Dani volt, nagyon tudom ajánlani, mi már elköltöztünk Érdre, de innen is visszajárok az éves vizsgálatokra, jobb orvost úgysem találok. A szülésznõm Marika volt. ár 40 éves elmúltam, szóval nem valószínû, hogy lesz újabb baba:(
Nemrég voltam Dubecz Daninál....és szeptembertõl már Esztergomban vezet szülést és Vácon már nem!!!!Emiatt én nem tudom õt választani orvosomnak!


Ki szült már a veszprémi kórházban?

Milyen a felszereltség, apuka bent lehet, vélemény az orvosokról, n?vérekr?l, ellátásról. Melyik dokinál szültetek? Élmény?

Legjobb válasz: Szia! Hát ne számíts korszerû szülõszobára, van a 3 ágyas vajúdó ahol paravánnal vannak csak elválasztva a szülõ nõk, illetve egy darab apás szoba ahol egy ágy van meg egy sámli amin apa ücsöröghet! Ha foglalt az apás szoba akkor a 3 ágyasban szülsz, ott maximum egy nõi kísérõ lehet veled apuka nem... A szülésznõk nagyon kedvesek! Én a Kállay dokinál szültem, csak rosszat tudok róla mondani, de miatta ne aggódj már kirúgták... A baba 24 órán keresztül veled van ami jó, viszont 5-6 ágyas szobák vannak, annyi síró baba mellett ne számíts pihenésre! A csecsemõsök és a nõvérek is kedvesek voltak!

Szia! Hát ne számíts korszerû szülõszobára, van a 3 ágyas vajúdó ahol paravánnal vannak csak elválasztva a szülõ nõk, illetve egy darab apás szoba ahol egy ágy van meg egy sámli amin apa ücsöröghet! Ha foglalt az apás szoba akkor a 3 ágyasban szülsz, ott maximum egy nõi kísérõ lehet veled apuka nem... A szülésznõk nagyon kedvesek! Én a Kállay dokinál szültem, csak rosszat tudok róla mondani, de miatta ne aggódj már kirúgták... A baba 24 órán keresztül veled van ami jó, viszont 5-6 ágyas szobák vannak, annyi síró baba mellett ne számíts pihenésre! A csecsemõsök és a nõvérek is kedvesek voltak!
Ja és normál szülés után 2 órát együtt lehetsz a babával, plusz apuka is ha szeretne, császárnál 12 óra múlva kaphatod meg leghamarabb...
Kettõvel találkoztam és nagyon aranyosak voltak, mástól sem hallottam panaszt rájuk...
A kérdező hozzászólása: Jah, majd elfelejtettem :) A baba velünk lehet utána?
A kérdező hozzászólása: Egyszer feküdtem már a nõgyógyászaton és az ápolónõk tényleg nagyon kedvesek voltak. Még amikor éjjel rosszul lettem és csengetni kellett akkor is rögtön ott termett :) segítõkészek voltak. A szülésznõk milyenek voltak?
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt egy kis mûtétem, és nekem meg az egyik fiatal ápolónõ a derekamba adta a fájdalomcsillapító szurit a fenekem helyett, azóta egy kb .4-5 cm nagyságú kemény dudor van ott, ami be volt kékülve, fájt, 2, 5 hónap után még mindig érzékeny, kemény, és nem múlik el, pedig már erre ajánlott krémet is használtam rá. Ettõl eltekintve, nem bántam meg, hogy átjöttem ebbe a kórházba. Azért érdekelnek ezek a dolgok, mert én pápai vagyok, és azt puhatolom, hogy a szüléskor is ilyen jó körülményeket biztosítanak-e, hogy érdemes legyen átjárnom oda. :) Örülök, hogy mások is elégedettek voltak vele :) A kaja amugy tényleg ehetetlen , legalábbis én csak egy reggelit kaptam, de az nem volt vmi fennséges, dehát melyik kórházban az.. :)

István kórházban ki szült mostanság?

Nagyon érdekelne maga a kórház és az "ellátás". Gátvédelemmel lehet itt szülni? Valaki ismeri Kári Magdolna szülészn?t és Gasztonyi doktort? Õk milyenek a szülésen? Mindent írjatok le, ha ott szültetek. Ja és még egy kérdés: mennyit adtatok a dokinak és a szülészn?nek?

Legjobb válasz: Szia! Én a nagyobbik lányomat az Istvánban szültem a Gasztonyinál,és elvileg a Magdi lett volna a szülésznõm,de õ éppen aznap nem ért rá... Nekem nagyon rossz élmény lett a szülés,nem a doki miatt,hanem a kórház miatt inkább... Nincsenek benne alapvetõ dolgok,gyógyszerek stb.Így a kicsi lányomat szintén a Gasztonyinál szültem,de már a Telkiben.Gátvédelem nálam fel sem merült,egybõl vágott.A dokinak 100ezeret adtunk,a szülésznõnek így semmit,mert nem jelent meg... :) Ha esetleg még érdekel valami kérdezz nyugodtan,szívesen válaszolok. :)

Szia! Én a nagyobbik lányomat az Istvánban szültem a Gasztonyinál, és elvileg a Magdi lett volna a szülésznõm, de õ éppen aznap nem ért rá... Nekem nagyon rossz élmény lett a szülés, nem a doki miatt, hanem a kórház miatt inkább... Nincsenek benne alapvetõ dolgok, gyógyszerek stb.Így a kicsi lányomat szintén a Gasztonyinál szültem, de már a Telkiben.Gátvédelem nálam fel sem merült, egybõl vágott.A dokinak 100ezeret adtunk, a szülésznõnek így semmit, mert nem jelent meg... :) Ha esetleg még érdekel valami kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok. :)

Ki szült a Nyírő kórház magánrészlegén és mennyiért?

Olvastam az árlistát de az nem egészen fedi a valóságot mert az orvos mást mond és a kórház is.A hüvelyi szülés és a benntartózkodás érdekelne a valós ?sszeg kinek mennyi volt a végén?

Legjobb válasz: Róbert Károly klinikára gondolsz? októbertól volt áremelés, 250ezer forintot fizettünk a kórháznak, amibõl õk 50et átutalnak az orvosnak. Ebbe az árba bele tartozik 4nap egy 2ágyas szobában, kajával.

Róbert Károly klinikára gondolsz? októbertól volt áremelés, 250ezer forintot fizettünk a kórháznak, amibõl õk 50et átutalnak az orvosnak. Ebbe az árba bele tartozik 4nap egy 2ágyas szobában, kajával.
A kérdező hozzászólása: Igen arra gondoltam de a doki mást mondott nekem a kórháznak 140 ezret kell fizetni neki annyit kell adni amit gondolunk.
nem így van, biztos, h nem. Én okt 2-án szültem ott amúgy. csak magának akar még bezsebelni szerintem. Nekem azt mondta a dokim, h nem kér semmit, mert õ kap ezért a kórhától. Rákerestem, a honlapon is ez van: http://www.robertklinika.hu/t_araink/arlista_szuleszeti_esem.. Sztem ha ilyeneket mond és magán rendelésére jársz, akkor azt a pénz költsd egy becsületesebb, rendesebb orvosra.
A kérdező hozzászólása: De így kevesebbet kellene fizetnem érted??140 mégse 250!!Az a helyzet hogy ismerõs orvos, talán nem akar átverni.Most olvastam hogy emeltek az árakon 50-70 ezer ft-tal és együtt kell adni a pénzt mert abba már a doki része is benne van tehát nem külön kell neki fizetni.
igen, azt értem, h kevesebbet fizetnél. De nekem nem igazán reális, le kell menni a kasszához és ott kell befizetni mindenkinek, ott pedig 250et fognak számlázni biztosan. nem igazán tudom, hogy hogyan gondolja

Ki szült Orosházán? Mit kell vinnem a kórházba magamnak és a picinek?

Legjobb válasz: hivd fel a korházat ahol fogsz szülni.

hivd fel a korházat ahol fogsz szülni.

A Margit kórházban vagy a MÁV kórházban ki szült az utóbbi hónapokban? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Én karácsonykor szültem a MÁV-ban, jelenleg ÁEK néven fut. Senkinek nem javaslom, futószalag rendszer mûködik, szerintem szörnyû!

Én karácsonykor szültem a MÁV-ban, jelenleg ÁEK néven fut. Senkinek nem javaslom, futószalag rendszer mûködik, szerintem szörnyû!
A SOTE 1. Nõi klinika a legjobb!

Ki szült mostanában a MÁV kórházban? És kinél? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! November végén szültem, pont ma 4 hónapos a kislányom! :-)Én nagyon meg voltam elégedve mind az orvossal Tidrenczel doktro, mind a szüléznõvel! Nagyon jól felszeret kórház, képzett személyzettel! Abszolut pozitív élmény a szülés. pedig rendesen megszenvedtem a babámért! Ha konkrét kérdeseid vannak, szívesen válaszolok priviben! :-)

Szia! November végén szültem, pont ma 4 hónapos a kislányom! :-)Én nagyon meg voltam elégedve mind az orvossal Tidrenczel doktro, mind a szüléznõvel! Nagyon jól felszeret kórház, képzett személyzettel! Abszolut pozitív élmény a szülés. pedig rendesen megszenvedtem a babámért! Ha konkrét kérdeseid vannak, szívesen válaszolok priviben! :-)

Debrecenben Ki szült a Kenéziben ügyeletes orvosnál? Szülés előtt felkerestétek a kórházat, hogy ott akartok szülni?

Ott akarok szülni de nem fogadott orvosnál nem tudom mi a menete és hogy mit kell vinnem.

Legjobb válasz: Nekem orvosom volt,de anyukám ott szült.Írj privit,szívesen válaszolok!

Nekem orvosom volt, de anyukám ott szült.Írj privit, szívesen válaszolok!
Bocsi, ezt jól megírtam.Tehát nekem orvosom volt, de anyukámnak nem.De voltak körülöttem olyanok is akinek nem volt orvosa.
Szia! Nekem nem volt orvosom és szülés elõtt csak az apás szülésre felkészítõ tanfolyamon voltunk. Nem kellett bejelenteni, hogy itt szeretnék szülni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!