Találatok a következő kifejezésre: Ki szült Nyíregyházán a (3 db)

Ki szült már Nyíregyházán a Jósa András Kórházban? Kinek milyen tapasztalata van az ottani ellátással kapcsolatban? Szobák, ellátás, stb...

Legjobb válasz: Szia! Én 2006-ban szültem. Hát, mit is mondjak! 10-es skálán 5-öst adnék az ellátásra, segítségnyújtásra, nõvérekre! A szobák viszont tiszták, a takarítás gyakori! A szobák 3 ágyasak és mindegyikhez tartozik egy zuhanyzó. Ez elég korrekt! Ha viszont nem fogadsz orvost és szülésznõt még a szülés elõõtt, nem figyelnek úgy oda rád, ahogy kellene! Ha nincs fogadott orvosod és szülésznõd, akkor

Szia! Én 2006-ban szültem. Hát, mit is mondjak! 10-es skálán 5-öst adnék az ellátásra, segítségnyújtásra, nõvérekre! A szobák viszont tiszták, a takarítás gyakori! A szobák 3 ágyasak és mindegyikhez tartozik egy zuhanyzó. Ez elég korrekt! Ha viszont nem fogadsz orvost és szülésznõt még a szülés elõõtt, nem figyelnek úgy oda rád, ahogy kellene! Ha nincs fogadott orvosod és szülésznõd, akkor
Szia! Én igaz régen szültem ott, 2002-ben, de nem voltm megelégedve. Bár a szülés jól ment, volt fogadott orvosom, de szülésznõm nem, kaptam babás szobát, 4-en voltunk bent. A csecsemõs nõvérek le sem tojták az embert, kihozták a babát, és a másik nõvérre hárították azt, amit nekik kellett volna megmutatniuk. (szoptatás, köldök lekezelés). Rám csak az orvosom nézett kétszer, de nõvér, az nem. Még jó, hogy hamar elment az az 5 nap. Nekem ennyi a véleményem, most Debrecenben fogok szülni. Boldog babavárást!
Van 6 ágyas és két ágyas szoba. Választhatod, hogy mindig veled legyen a pici vagy 3 óránként hozzák. Természetesen van 1 ágyas is amiért fizetni kell (napi 10.000 Ft-ot). Ezeket a szüléselõkészítõn meg is mutatták. A szobák tiszták és tartozik hozzá kis fürdõszoba (zuhany + wc) is. Az ellátást nehéz õszintén leírni (mivel nem vagyunk egyformák és mindenkinek más az igénye), de elfogadhatónak mondható.

Szült mostanában valaki Dr. Petróczy Ottónál Nyíregyházán? Mik a tapasztalatok? Volt-e fogadott szülésznőd? Ha igen ki? Mennyit kért? Stb.

Legjobb válasz: Szia! Javasolnám a www.babanet.hu oldalt. Ngyon sok jó dolgot találhatsz a kérdéseddel kapcsoltban!

Szia! Javasolnám a http://www.babanet.hu oldalt. Ngyon sok jó dolgot találhatsz a kérdéseddel kapcsoltban!
én sem bírtam már várni. ne izgulj. a beöntés egyáltalán nem fáj, a gátmetszés meg, ... szülés után kérdeztem a férjem, hogy csinált a doki? erre Õ, nem érezted? akkora tût vágott belém, én meg észre sem vettem. szal nem fáj.... illetve nem érzed:) és nyugi, én is 3 újjnyira voltam, mikor te újra mész amniora. ha szerencséd van, akkor te is gyorsan tágulsz... nekem azt mondta Orosz, hogy 2re megszülök, csak lelassult a végsõ tágulás, ezért lett plusz 1, 5 óra. ne izgulj. élvezd ki az utolsó perceidet a pocakoddal.... hiányozni fog. nekem legalábbis irtóra. pedig már 3 hónapja szültem, de még mindig
A kérdező hozzászólása: ja! az oxitocin beadása után mennyi idõre, és milyen idõközönként jöttek a fájások?
az elsõ amnio nekem is fájt, de amit már a saját dokim csinált az egyáltalán nem. még van esélyed, hogy a holnapi neked is szép nap legyen :) )))) szal 11kor repesztés, és lassacskán kb 1 óra múlva kezdtek jönni a fájások, de még nem durvák... mondtam is a szülésznõnek, hogy ettõl rinyál mindenki? aztán 1 óra körül már beszélni sem volt kedvem, mert akkor már durva fájások voltak. 2kor kezdõdtek a tolók... azt hittem a Babóm visszafelé mászik, mert nem akarat kifelé jönni. de aztán megtalálta az egyest, és irány kifelé.... hogy hány percesek voltak a fájások, arról fogalmam sincs, mert nem néztem. annyira emlékszem, hogy 12, fél 1 körül mi a férjemmel már 5 perceseket számoltunk.
ja egyébként izgulsz már? vannak fájások?
A kérdező hozzászólása: hát még semmi, de ha lesz valami, majd üzenek!!! köszi a válaszokat! szia!
szia. újra itt... lehet, hogy már úton a Manód? majd írd meg, hogy mi volt...
most elmegyek eteni a manót. de még visszajövök. remélem addig lesz valami. drukkolok.....
ja amúgy nem sokáig tart. szerintem egy perc sem volt, minden készülettel együtt.
most látom... a repesztés az kicsit kellemetlen volt. de nem fájt annyira mint az elsõ amnio. csak már annyira érzékeny, hogy kellemetlen
szia. én épp 40 hetesen voltam amnion, és 1 újjnyira tágultam. akkor hazaengedtek, nem a saját dokim csinálta. másnap nst, mondtam, néha fájok kicsit, de semmi. 40+2 naposan újra amnio, mondta a doki, hogy 3 újjnyira tágultam, vizsgálat közben ment el a dugó, úgyhogy mondta, na ez szép nap lesz. :) 11kor repesztett burkot, kaptam oxitocint, és 15.25kor anya lettem. a dokim Orosz László. nagyon meg vagyok vele elégedve. :) ))))) te hogy állsz még? ki az orvosod?
A kérdező hozzászólása: a repesztés az milyen volt? sokáig tart? fáj?
A kérdező hozzászólása: izgulni izgulok, most leginkább a beöntéstõl, meg a gátmetszésrõl, ami állítólag nem is fáj! de fájásom nem nagyon van, este felé szokott lenni folyamatos mensi szerû görcs, ami egy idõ után elmúlik! nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, csak ez a várakozás a legrosszabb!!!
A kérdező hozzászólása: szia! én tegnap voltam elõször amnion! akkor a dokim (dr. petróczy ottó) közölte, hogy bõ egy ujjnyi! na ez eléggé elkeserített! ma voltam nst, és holnap megint amnio! az nekem fájt tegnap is, és szerintem holnap is fog! hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy holnap mennyire leszek nyitva! köszönöm a válaszodat!
könnyû szülést kívánok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!