Találatok a következő kifejezésre: Ki rakta az (92 db)

Találtam egy kis kutyát az uton valaki ki rakta még a szeme sem volt ki nyilva én etetem cumis üvegböl, és a Doki azt monta hogy Német juhász faj, Most 4 hetes és 20 centi magas és ez normális magaság? Nem kéne nagyobb legyen?

Léci segicsetek FONTOS !!!

Legjobb válasz: 4 hetes kutyáról nem igen lehet megmondani, milyen "faj".Azért, mert a színezete hasonlít netán az nj kölyökhöz, messze nem biztos, hogy valóban az. A kutya majd megnövi azt a magasságot, ami benne van. neked csak az a dolgod, megfelelõen etesd, lásd el.

4 hetes kutyáról nem igen lehet megmondani, milyen "faj".Azért, mert a színezete hasonlít netán az nj kölyökhöz, messze nem biztos, hogy valóban az. A kutya majd megnövi azt a magasságot, ami benne van. neked csak az a dolgod, megfelelõen etesd, lásd el.
Hat, ez egy tunderi kutya. :) Csodaszep. Tenyleg nemetjuhaszra hasonlit, de nem lehet biztosra mondani. Minden esetre nagyon jo, hogy befogadtad. :)
Ekkora kutyáról sem mondja meg senki, hogy mivé fog fejlõdni. A német juhászhoz hasonlósága még nem jelent semmit.Ne méregesd. Ne legyen sem kövér, sem sovány és majd kiderül, mihez fog hasonlítani felnõtten.
A kérdező hozzászólása: Itt 4 vagy 3 hetes ----> http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_29_5hova.. Itt 7 hetes (most) ----> http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_29_kqrlj..
http://www.kepfeltoltes.hu segítségével tegyél fel fényképet. Mivel eteted?
A kérdező hozzászólása: Köszi !!! :D!!!
Majd késõbb tegyél fel róla képet és akkor biztos segítenek sokan találgatni, hogy milyen kutya lesz. 3 hónap múlva jóval több fog látszani, ha be tudod állítani oldalasan a kutyát, ahogy a kiállításon is mutatják. Akkor a tapasztaltak be fogják lõni, hogy kb mekkora lesz. Támpont, hogy ha jó nagyok a tappancsai a testéhez képest, akkor valószínûsíthetõ, hogy azokba "bele fog nõni"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen !!! :D
Szerintem az orvos sem tudhatja pontosan, hogy hany hetes, csak tippelt. Miert ne lenne normalis? Majd megno.
A kérdező hozzászólása: Köszi :D

A legenda vagyok filmben Fred a bábú az él vagy hogy került a város szélére ki rakta oda?

Legjobb válasz: Az nyilvánvaló, hogy azok a mutánsok vagy mik vitték oda, hogy csapdába csalják. De azon sokat gondolkodtam, hogy él-e vagy nem, mert mozog a feje amikor Will Smith észreveszi a kocsiból. De lehet, hogy csak így akarták megmutatni, hogy a fõszereplõ kezd begolyózni.

Az nyilvánvaló, hogy azok a mutánsok vagy mik vitték oda, hogy csapdába csalják. De azon sokat gondolkodtam, hogy él-e vagy nem, mert mozog a feje amikor Will Smith észreveszi a kocsiból. De lehet, hogy csak így akarták megmutatni, hogy a fõszereplõ kezd begolyózni.
A kérdező hozzászólása: Azért raktam ki mert mozog a feje. De akkor a mutánsok figyelték nappal? Mert ott volt a fönök kutyával mindennel. Lehet hogy a csaja miatt?? De a csapdát hogy tudták ösze rakni...


szem buherált a rendszer nem jó fos próbálj másikat megnézni;)
Google elsõ találat: http://support.microsoft.com/kb/310123/hu de van több is próbáld ki bátran.
Üdv Többet??? .. na ne szórakozz .. Milyen alaplap?
üdv, én kérdeztem az alaplapod felõl. A google-s linkelõnek: szép és jó, kár, h az AC'97 és a HD Audio-ban annyi a köözs, h Realtek. Újra elolvasva a kérdést - ha jól értelmezem - , neked AC'97-es Realtek-hez kell megfelelõ driver?? Vagy még a Cmedia is dobott ki ac-t ... REaltek: http://driver.hu/product.php?catid=11&compid=447 Cmedia-hoz is találsz hozzá, de újfent kérdezném: Alaplapod típusa? Sok sikert
nekem is ilyen a hang karim de nálam lehet állítani a BIOS-ban h AC97 vagy HD Audió lehet h átálította vagy vmi és azért nem ismeri fel mert nekem is ez van h át nyomom HD-be felteszem a driver és nincs hang vagyis nem jó a driver. de AC97-nél minden oké

Agépemen ujra raktam az xp-t de mikor telepiteném a voda nete pendriverol ki irja hogy adminisztrativ jogok szükségesek a net telepitéséhez hogy tudom beallitani?

Hogy felehessen telepiteni a vodas netet?

Legjobb válasz: rendszergazda jogosultsággal tudod megtenni, azaz jelentkezz be rendszergizda-jogú felhasználóval. (A nyelvtankönyv lapozgatásához viszont elég, ha mezei juzerként veszed kézbe. Rád férne)

rendszergazda jogosultsággal tudod megtenni, azaz jelentkezz be rendszergizda-jogú felhasználóval. (A nyelvtankönyv lapozgatásához viszont elég, ha mezei juzerként veszed kézbe. Rád férne)
A kérdező hozzászólása: A rendszer gazdaba vagyok benne onnan irja ki ezt a gép bocs a helyesirasmiatt telorol nehezen megy Egyébb ötleted nincsen ?
Több fiókot is beállítottál, vagy csak egy van? Ha ez utóbbi, akkor te vagy a rendszergazda. Másként soha nem fogja engedni a telepitését. Eszközkezelõben nincs véletlenül letiltva? Vagy az USB portokkal nincs gond? Ha egyik se, akkor az eszköz szoftverét kellene frissiteni. Vodafone márkaboltokban lehet ezt kérni, kb. 1 órai munka (és félnapos várakozás).

Ki rakta sorba az ABC-t?

Legjobb válasz: Helgát, Ilonát, Jánost, Klaudiát és Lilit kihagytad a sorból, Mónikáról és Nóráról nem is beszélve.:D

Helgát, Ilonát, Jánost, Klaudiát és Lilit kihagytad a sorból, Mónikáról és Nóráról nem is beszélve.:D
Én voltam, de letagadom! Nehogymá' az alsó tagozatosok engem szidjanak:) )
Az Aladárék féle verzió bejön... szerintem sorsot húztak :D Aladár nyert :D
Aladár, Béla és Cecil voltak, de Dénes, Elemér, Ferenc és Géza segítettek nekik :)
A BéCi volt :)
hülyék... én ezt talátam: http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81b%C3%A9c%C3%A9 a keresõkbe ha úgy írod h "ábécé" akkor ad találatokat :)
sõt Ottó, Piroska és Róbert is segített! :)
Panjabi MC :)
A kérdező hozzászólása: hú ezer hála:) Köszönöm

Ki rakta sorrendbe az abc-t?

Legjobb válasz: Jó kérdés. Már a föníciaiak ABC-ja isolyasmi volt mint a miénk. Vagyis ez a sorrend nagyon régen lett felállítva :)

Jó kérdés. Már a föníciaiak ABC-ja isolyasmi volt mint a miénk. Vagyis ez a sorrend nagyon régen lett felállítva :)
Az általánosan elfogadott nézet szerint az elsõ ábécék egymástól függetlenül a keleti mezopotámiaiaknál és a nyugati fõníciaiknál alakultak ki.A fõníciaiak kis nép voltak híres hajósok és navigátorok.Országuk egy kis sávot foglalt el a Földközi tenger keleti partján a mai Észak-Izrael és Libanon területén. i.e.2500 körül alapították elsõ településeiket.Míg a többi népnek több száz jelre volt szüksége, hogy formába öntse az emberi beszédet, addig a fõniciaiak valamikor i.e.1700 és 1500 között 22 egyszerû jelet alakítottak ki melyek megfeleltek nyelvük minden hangjának.Ez az ábécé a ma használatos ábécénk alapja.Örülök, hogy segíthettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
Egyszerüen abc-és sorrendbe rakták.
Nagyon egyszerû. Néhány embernek sok ideje volt, és kis kockákra ráírták a betûket. minden kockával dobtak 1-t. Az egyikük tréfás kedvében volt, így õ több kockával dobott egyszerre. Így jött létre az abc, és a dzs, dz sz, zs is. Aztán elmentek népszerûsíteni, így mindenki ismeri. röviden ennyi.
chuck norris rakta sorba
és úgy kezdõdik, h chuck norris a á b c ... *elõzõ voltam:)
az abc-s néni.
Bud Spencer gondolt egyet...

Nekem van 2 papagájom (Hullámos), most raktak fészket stb. Azt akarom kérdezni hogy az normális hogy a kicsik minden második nap keltek ki a következőre már ez a 3-4edik nap amennyit vártam de még mindíg nem bújt ki?

Eddig 3 kelt ki 3 tojás maradt,az eggyik tojás kicsit sárgább a másiknál,az baj?

Legjobb válasz: Igen normális, mivel nem egyszerre rakja a tojásokat, így úgy kelnek ki, ahogyan azokat rakta.

Igen normális, mivel nem egyszerre rakja a tojásokat, így úgy kelnek ki, ahogyan azokat rakta.
Attól még kikelhet a többi kismadár! De a kérdésedet megfogalmazhattad volna érthetõbben is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!