Találatok a következő kifejezésre: Ki olyan vagy (1096 db)

Szerintetek milyen párt válasszak? Olyat, aki annyira tetszik, hogy úgy mond "elveszi az eszem", vagy a "Napra lehet nézni, de rá nem" hatást váltja ki bennem, vagy olyat, aki tetszik, de csak annyira, hogy azért a józan eszem a helyén marad?

Legjobb válasz: A párját nem választja az ember. Ha jön valaki, aki kiváltja belõled az adott érzést, akkor kész. Ehhez persze szükséges a szexuális vonzalom is, de azt nem feltétlenül a tökéletes külsejû bombanõk vagy bombapasik váltják ki az emberbõl.

A párját nem választja az ember. Ha jön valaki, aki kiváltja belõled az adott érzést, akkor kész. Ehhez persze szükséges a szexuális vonzalom is, de azt nem feltétlenül a tökéletes külsejû bombanõk vagy bombapasik váltják ki az emberbõl.
Egyetértek az elsõvel. Olyan nincs hogy választasz. Egyszer csak jön az érzés és akkor nem tudsz mit tenni elenne. Lehet a másik fél szép vagy csúnya, de neked akkor is õ lesz a legszebb.
olyat aki elveszi az eszed, megbolondít, megõrülsz :D
aki kiváltja belõled az AHA élményt:-))) neked kell tudnod, hogy ehhez elég egy csinos pofi+bombatest vagy beszélgetni is jó lenne vele. Van olyan haverom akinek a neje nagyon dekoratív, cserébe 10éve eltartja, nem kell a csajnak dolgoznia és jól megvannak. Az én férjemnek ez kevés. Embere válogatja.
A kérdező hozzászólása: Na akkor rosszul tettem fel a kérdést, mert nem arra válaszoltatok, amire szerettem volna. Szóval melyikkel van nagyobb esély a sikeres párkapcsolatra?
azzal van esély bármire is amelyikkel tudsz beszélgetni! hiába van olyan aki "elveszi az eszed" ha teljesen idióta, vagy épp le se szar, esetleg rohadt bunkó. az is elõfordulhat hogy olyannal leszel boldog aki a "napra lehet nézni de rá nem" kategória... ezt így nem lehet megmondani
aki párkapcsolatot keres (érdemit) szerintem ott nem a szépségnek kellene a döntõ érvnek lennie egyik v másik mellett. Van aki azt szereti ha otthon minden gördülékenyen megy, nincs vita, jól mûködnek együtt, béke szigete, stb. Másnak meg a leírtak unalmas állóvíz. Ismerd meg jól mindkét lányt/általad említett típust, hozd õket helyzetbe, különbözõ programokon keresztül rá fogsz jönni kivel jobb együtt tölteni az idõdet. A szépség csak bónusz.A személyiség a lényeg.

Melyik a jobb? Nem nézel ki olyan jól tudod magadról ezt, viszont boldog vagy és meg vagy 100%ig elégedve magaddal, Vagy ha mindenki szerint "tökéletes" vagy, és tudod is h jól nézel ki viszont mégsem vagy elégedett?

Melyiket választanátok?

Legjobb válasz: Ez fura kérdés, mert ha nem néznék ki jól akkor nem lennék megelégedve magammal, tehát boldog sem lennék. Ha meg mindenki szerint tökéletes lennék, akkor elégedett lennék és tudnám hogy jól nézek ki hiszen mindenki ezt mondaná.

Ez fura kérdés, mert ha nem néznék ki jól akkor nem lennék megelégedve magammal, tehát boldog sem lennék. Ha meg mindenki szerint tökéletes lennék, akkor elégedett lennék és tudnám hogy jól nézek ki hiszen mindenki ezt mondaná.
A kérdező hozzászólása: Nehogy azt hidd...Rám mindenki azt mondja mégse vagyok elégedett és szerintem ezzel sokan vannak így :) És te tényleg azt hiszed hogy mindenki aki nem néz ki jól azok közül senki sem elégedett?Erre is sok ellenpéldát tudnék mondani :)
Hát igen, az emberek mindig többet akarnak. Egyébként második lennék.
Én inkább megbékélnék magammal, még ha nem is vagyok tökéletes. Az olyan emberek pozitív kisugárzása jóval nagyobb akik nem tökéletesek de boldogok, mint az olyanoké akik tökéletesek de elégedetlenek, én inkább boldog akarok lenni:-)
Véleményem szerint azért többsége az embereknek aki jól nézki az elégedettebb, mert aki nem nézki jól az többször panaszkodik, ilyen a barátnõm is.De az biztos igaz, hogy ha jól nézel ki, sokkal inkább lehetsz elégedett, de legfõbb a boldogság.

Van köztetek olyan, vagy esetleg ismersz valakit akit tüdővérzésből gyógyítottak ki?

Írnál róla pár szót?és melyik kórházba?meddig tartott a kezelés?

Legjobb válasz: Én ismerek olyat, aki lábon hordta ki. Semmiféle kezelést nem kapott rá.

Én ismerek olyat, aki lábon hordta ki. Semmiféle kezelést nem kapott rá.
A barátomnak baleset miatt van folyamatos tüdõvérzése már több napja, azt mondták, leszívják és hogy állítólag magától rendezõdik, leáll. Veszettül várjuk, mert mûtétre vinnék utána, de így még nem altatható.

Van egy kis mellem, nem is olyan kicsi és még alig vagyok 13! Mit csináljak, hogy ne nézzen ki olyan nagynak?

Zavar h nagy és jó formás meg minden qurva jók!Már mondták párszor!A strandon meg mindenhol annyira megbámúlják meg egyfolytában célozgatnak rá és h úgy megfogdosnák!Meg olyanokat mondanak h egy 20 évesnek nincs ilyen bomba jó melle!Meg az összes pasi a mellemmel van elfoglalva és ez nagyon zavar !Mit csináljak?

Legjobb válasz: Az hogy egy lánynak van melle, teljesen normális, szóval még ha fiatal is vagy hozzá, vagy annak érzed magad, nem tudom miért cikizik, vagy bámulják annyira. Hát ha nagyon zavar, akkor ne hordj semmiképp pushup melltartót, hanem, sima szivacs nélkülit, vagy sportmelltartót, az leszorítja és ne hordj semmi kivágottat. De sztem inkább barátkozz meg a melleiddel és örülj nekik,, én nagyon örülnék ha iylen jó melleim lennének:(. Am nem lehet, hogy csak azért érzed, hogyn mindenki õket bámulja, mert téged belül zavar és még úgy érzed, kicsi vagy hozzájuk? Vagy lehet, hogy érzik rajtad mások, hogy rájuk gondolsz, zavarnak téged, és ezért jobban felfigyelnek rá? Ne gondolkozz rajtuk, késõbb nagyon nagyon fogsz nekik örülni.:)

Az hogy egy lánynak van melle, teljesen normális, szóval még ha fiatal is vagy hozzá, vagy annak érzed magad, nem tudom miért cikizik, vagy bámulják annyira. Hát ha nagyon zavar, akkor ne hordj semmiképp pushup melltartót, hanem, sima szivacs nélkülit, vagy sportmelltartót, az leszorítja és ne hordj semmi kivágottat. De sztem inkább barátkozz meg a melleiddel és örülj nekik, , én nagyon örülnék ha iylen jó melleim lennének:(. Am nem lehet, hogy csak azért érzed, hogyn mindenki õket bámulja, mert téged belül zavar és még úgy érzed, kicsi vagy hozzájuk? Vagy lehet, hogy érzik rajtad mások, hogy rájuk gondolsz, zavarnak téged, és ezért jobban felfigyelnek rá? Ne gondolkozz rajtuk, késõbb nagyon nagyon fogsz nekik örülni.:)
Orulj nekik!Ismerem a szitut, en is eros vagyok mellben. A beszolasokhoz probalj hozzaszokni! Tapogatni, fogdosni ne engedd magadat! Mellesleg jol allsz! - hallottam en is sokszor. Azt nem szeretem amikor no kerdezoskodik -hogy lehet ekkorakkal elni, tudsz-e hason aludni, jo lenne nekem csak az egyik melled is (osztanam ketfele), imadjak a pasik a melleidet, mi..... Utalom ezeket a szovegeket. A ffi-ak pedig persze hogy nezik, ezt szokd meg, es legyel buszke a melleidre, millio no orulne nekik!

Ki jár (vagy ismer olyat), vagy szeptembertől járni fog (vagy ismer olyat) a makói Juhász Gyula Szakközépiskolába? Mindegy hogy melyik szakra, de előny ha az egészségügyre.

Na szóval akkor aki ide jár, vagy szeptembertől ide fog, vagy ismer ilyet, az légyszi írjon választ! Érdekelne a suliról sok minden (attól több ami a weboldalon van). Pl hogy milyen órák vannak, milyenek a tanárok, szünetek, a diákközösség...stb. És hogy kik lesznek az osztálytársaim. Légyszi írjatok... FONTOS!

Miért van az, hogy az ereszcsatornából néhány helyen láncokat lógatnak ki? Olyan furcsa. Ez egy új divat vagy valami értelme, funkciója is van?

Legjobb válasz: Elsõnek részben igaza van. Olyan helyen alkalmazzák, ahol nem csõben oldják meg a csapadékvíz levezetését a tetõrõl a talajra. Azért kell a lánc, mert így a láncon folyik le a víz, nem csak simán egy sugárban vagy cseppenként 4-5m vagy még nagyobb magasságból. Ha nem lenne ott a lánc, hanem csak simán lezúdulna a víz, ahogy talajt ér kimosná a talajt, vagy akár hosszabb távon a betont is erodálhatja, kilyukaszthatja. A felfröcsögõ vízrõl nem is beszélve. Egyébként ez nem új találmány, én évtizedekkel ezelõtt is láttam már ilyet.

Elsõnek részben igaza van. Olyan helyen alkalmazzák, ahol nem csõben oldják meg a csapadékvíz levezetését a tetõrõl a talajra. Azért kell a lánc, mert így a láncon folyik le a víz, nem csak simán egy sugárban vagy cseppenként 4-5m vagy még nagyobb magasságból. Ha nem lenne ott a lánc, hanem csak simán lezúdulna a víz, ahogy talajt ér kimosná a talajt, vagy akár hosszabb távon a betont is erodálhatja, kilyukaszthatja. A felfröcsögõ vízrõl nem is beszélve. Egyébként ez nem új találmány, én évtizedekkel ezelõtt is láttam már ilyet.
nem csövön vezetik le a vizet, hanem a láncokon elsõsorban olyan tetõszerkezetrõl, ahol a tetõ jóval túlnyúlik a falon. A láncok általában egy kavicságyban végzõdnek, ahol a kavicságy alatt egy elvezetõ árok található.
a láncokat a szél mozgatja, ezáltal a csatornába esett levelek, stb nem maradnak benne
A kérdező hozzászólása: Gondolom, valami rozsdamentes acélt használnak erre a célra. És hova rögzítik ezeket? Hogyan? Hegesztéssel az ereszhez?

Lányok volt már olyan hogy diszkóban vagy valami buliban orálisan elégítettek ki egy vagy több pasit?

kort is írjatok kérlek!

Legjobb válasz: 21:50--- Ribi...na jó csak viccelek:)...na jó tudom ezzel nem szabad. Te merre bulizol?:) Na jó most is viccelek...na jó most nem annyira;) Amúgy teljesen normális, a legtöbb emberrel megtörténik, csak egy viszonylag tiszta budi kell, nem olyan, ahol 3 óra múlva térdig járkálsz a hugyban;)

21:50--- Ribi...na jó csak viccelek:) ...na jó tudom ezzel nem szabad. Te merre bulizol?:) Na jó most is viccelek...na jó most nem annyira;) Amúgy teljesen normális, a legtöbb emberrel megtörténik, csak egy viszonylag tiszta budi kell, nem olyan, ahol 3 óra múlva térdig járkálsz a hugyban;)
ha normális a csaj akk nem irja le vagy nem is emlékszik mert olyan állapotban volt a kuváknak meg nincs netjük
édes istenkém, mondd, hogy ez csak egy statisztikához kell neki diplomamunkához!!!
Istenem! Ugye ez kamu kérdés?
Nem is hinnétek mennyi pasi dicsekszik azzal, hogy õ bizony bevágta egy csajnak mélytorokra a budiba :D Szerintem csak arra kiváncsi hazudik-e a haver...
Nem értem, hogy ezen mi annyira lehetetlen. Igen elõdordult már. 19/L
Rendszerint ugyan abba a kocsmába járok. :)

Van olyan aki Németországban lakik és nézi a Berlin Tag Nacht-ot? Elmondaná mirõl szól vagy ki ki az, vagy mennyi ideje fut?

Hallottam, hogy az RTL-en futó Éjjel-Nappal Budapest egy fix másolata a németnek, de az események is szinte ugyanazok, láttam egy videót ahol a Berliniben is Joe megüti Marcit, pont ugyan úgy, mint a magyarba, hogy is van ez?

Legjobb válasz: Szia! Igen totál ugyan azok a szituációk a magyarban mint a németben, van, hogy a szöveg is koppra ugyan az. Sajnos be kell látni, hogy a retekklub kreativitása kimerül a copy/paste dolgokban. Egyébként ne nézd mert egy hulladék az egész..

Szia! Igen totál ugyan azok a szituációk a magyarban mint a németben, van, hogy a szöveg is koppra ugyan az. Sajnos be kell látni, hogy a retekklub kreativitása kimerül a copy/paste dolgokban. Egyébként ne nézd mert egy hulladék az egész..

Ha összekerül két ugyan olyan, vagy hasonló gondolkodású vezető, abból jó sűl ki, vagy rossz?

Szóval ha össze kerül két olyan vezető, akik harcoltak a zsidóság, cigányság, vagy valmaely nemzet ellen, és el akarták azt törölni, akkor Õk egyet értenének? Szóval el kezdenének beszélgetni nyugodtan? Nem lenne ott semmi vita, vagy eltérés? Mind ketten azt akarják, az a meggyőződésük hogy... Szóval a kérdésem inkább az, hogy ha össze jön két olyan személyiség, eszme, amely el akar valamely népet, nemzetiséget, vallást törölni, akkor ott "jó beszélgetés" kerekedne ki?

Legjobb válasz: Szia . Hát szerintem a beszélgetés elsõ felében nyugodt lenne a beszélgetés . Kérdés az hogy ki meilyket akarja leginkább eltörölni , ugyanis abból vita lehetne hogy ebbõl az adott pénzbõl melyik népcsoportot akarják eltörölni . De ha egy azonos csoportot akarnának nyilván jó beszélgetés lenne. Remélem sikreült megválaszolnom a kérdést

Szia . Hát szerintem a beszélgetés elsõ felében nyugodt lenne a beszélgetés . Kérdés az hogy ki meilyket akarja leginkább eltörölni , ugyanis abból vita lehetne hogy ebbõl az adott pénzbõl melyik népcsoportot akarják eltörölni . De ha egy azonos csoportot akarnának nyilván jó beszélgetés lenne. Remélem sikreült megválaszolnom a kérdést

Foghúzás után az ínyben maradó szilánkok kinek mennyi idő után lökődtek ki? Megvárjam vagy menjek vele szájsebészetre? Esetleg van olyan valaki aki már kiszedte azokat saját magának?

Legjobb válasz: Jusszus, én ki nem szedném magamnak, ez orvos dolga, nagyonsok ferõzést lehet kapni ha nem szakember csinálja...

Jusszus, én ki nem szedném magamnak, ez orvos dolga, nagyonsok ferõzést lehet kapni ha nem szakember csinálja...
Van, hogy évek múlva lökõdik ki valakinek. Ha úgy érzed, hogy szilánk maradt a foghelyeden, menj vissza a fogorvosodhoz, hogy érzéstelenítés alatt kikaparja azt, mert begyulladhat tõle a fogmedred.
Hát, elõfordul, hogy valamelyik csak hónapok múlva, magától. Nem szükséges szájsebészet, a szervezet elintézi.
A kérdező hozzászólása: De nagyon zavar, mert érzem a nyelvemmel õket :( Muszáj lesz kiszedni, de azért köszönöm a válaszokat.
Mindenképpen menj vissza, mert amíg ott vannak a szilánkok, az ínyed nem húzódik vissza rendesen. Én is így jártam, több mint egy hét után, fél perc alatt el lett intézve és utána szépen begyógyult.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!