Találatok a következő kifejezésre: Ki olyan Szegeden, (12 db)

Ki tud Szegeden olyan fodrászt aki képes úgy levágni a hajam mint Erős Antóniának?

Van fodrászom még képeket is vittem neki a frizura minden old8aláról de nem képes levágni. mondanom kell, hogy mit csináljon. Már ki vagyok akadva, hogy mennyi pancser fodrász van.

Ki olyan orvos Szegeden, aki császármetszést vállal annak elenére hogy nincs semmi komplikáció?

Legjobb válasz: Nem tudom, miért akarsz magadnak komlikáció nélkül császárt. Egyrészt egy nagy élménytõl fosztod meg magad. Másrészt szerintem mivel a szülés természetes folyamat a császár meg mûtét, sokkal lassabban épülsz majd fel belõle.

Nem tudom, miért akarsz magadnak komlikáció nélkül császárt. Egyrészt egy nagy élménytõl fosztod meg magad. Másrészt szerintem mivel a szülés természetes folyamat a császár meg mûtét, sokkal lassabban épülsz majd fel belõle.
szia, Hagyd a babát magától megszületni, ez az Õ döntése, hogy mikor szeretne jönni. Ne befolyásold ezt a természetes folyamatot. Arról nem is beszélve, hogy a császármetszés, egy nagy hasi mûtét annak minden kockázatával és mellékhatásával. Hûvelyi úton is lehet könnyen szülni, honnan tudod, hogy neked ez nem fog sikerülni?
Nem ismerek olyan orvost, pedig van egy pár nõgyógyász ismerõsöm, aki akár jelentõs anyagi ráhatás mellett is hajlandó lenne császározni egy kismamát, akinél amúgy nem indokolt a mûtét. A születés folyamata a gyermeked életét is meghatározhatja.Rengeteget számít, hogy hogyan születik meg.Ettõl megfosztod, ha császárral szülsz.Persze, ha muszáj, akkor bele kell vágni, ez tény, de indok nélkül?
A kérdező hozzászólása: Én tudom mi a szülés mert volt már benne részem ! Amikor egy nö 5 kg és 55 cm gyereket szül az szerintem nem olyan kellemes pláne ha 12 orát vajudik az ember.Én a 4-dik gyerkemt várom és higgyétek el, hogy mindegyiknél sokat szenvedtem.És bisztos hogy ennél is az lessz.
Én 17 órát vajudtam mire megcsászároztak, mert azt mondták akkor már, hogy esélyem sincs... Ebbõl 12 órán át 3 perces plafon fájásaim voltak. A végén már nem tudtam magamról. Én még csináltam volna a babám érdekében, mert neki az a legjobb. A születésünk az egész életünkre kihat. Nekem sajna nem sikerült, de tudom, hogy mindent megtettem. Hidd el, bánni fogod. Egy 5 napos, gyönyörû kicsi lány anyukája
Miért nem próbálod ki az érzéstelenítést. Én sem vállaltam be a másodikat és epidurálissal szültem, hát az csodálatos volt. Az érzéstelenítés még mindig jobb megoldás mint a mûtét.
Szerintem meg nem kell õt oktatni.Ha így akar szülni és van aki ezt megcsinálja miért ne?semmivel nem lesz kevesebb ember, és tudja mivel jár. Sok sikert
Basszus, miért nem lehet a kérdésre válaszolni???? Nem kell kiosztani másokat, ha lesz mégegy babám, azt én is császárral szeretném szülni. Szerintem menj be a kórházba, és ott érdeklõdj. Illetve a nõgyógyászod is tud segíteni a kérdésben.
Én is császárral szeretnék majd a közel jövõben szülni és remélem, hogy lesz orvos aki ezt elvállalja. Az elsõ babámat természetes úton szültem és én finoman szólva sem tartottam olyan felemelõnek. Alacsony a fájdalom küszöböm és az egész egy rémálom volt, mind fizikailag mind pszichésen rettenetesen megviselt. Senkinek nincs joga lehurrogni egy nõt ha császárral akar szülni, ez az õ dolga.

Van Szegeden olyan boltot, ahol tükörreflexes fényképezőket lehet vásárolni, és még ki is próbálni?

Legjobb válasz: http://www.szegedlive.hu/szeged/photo_hall_szeged.php Bár én a zalaegerszegi photohallba vásároltam fényképezõt de gondolom ott is megengedik hogy kipróbáld. sõt engem feszólitottak rá..

http://www.szegedlive.hu/szeged/photo_hall_szeged.php Bár én a zalaegerszegi photohallba vásároltam fényképezõt de gondolom ott is megengedik hogy kipróbáld. sõt engem feszólitottak rá..


Szegeden hol tudtok olyan szállást, amit kiadnak pár órára, ami viszonylag olcsó is?

Legjobb válasz: Ifjúsági szállás, kollégium, kiadják pár órára, feltéve, ha az a pár óra egy egész estét jelent. Ennél rövidebb idõre sehol nem adnak ki szobát.

Ifjúsági szállás, kollégium, kiadják pár órára, feltéve, ha az a pár óra egy egész estét jelent. Ennél rövidebb idõre sehol nem adnak ki szobát.
A Familia Panzio kiadja, de szerintem barmelyik panzio kiadja par orara is, az araikat nem tudom, 4 eve voltam ott utoljara.A szoba foglalasnal szolj elöre, hogy csak par orara kell
A kérdező hozzászólása: Igazából egy pár kellemes órára kellene...
nekünk van egy albérletünk amibe most nincs senki:D mennyit fizetnél kb?
Szegeden nem tudok csak szegedhez 27km-re egy nyugis helyen!7000ft a pár kellemes óra és van külön erre az idõtöltésre egy "wellnes" szobájuk!Jah ajándék pezsi is jár hozzá:D
A kérdező hozzászólása: Melyik az a hely Szegedtõl 27km-re?
Szenna Vendégház Szeged, Szent Ferenc u. 18.
Olcsó húsnak híg a leve...

Hol tudok Szegeden vagy neten venni olyan hajfestéket, mely színes (kék vagy zöld), és rendes festék, nem pedig színezõ, tehát nem jön ki 20 mosás után se a hajból?

Köszi a válaszokat. ^^

Legjobb válasz: Ilyet nem gyártanak. Színezõben lehet csak venni és az elõzõleg leszõkített hajra alkalmazni. Látni amúgy ilyen színû színmintákat, de ne tévesszen meg senkit, mert azok mixtonok, az más.

Ilyet nem gyártanak. Színezõben lehet csak venni és az elõzõleg leszõkített hajra alkalmazni. Látni amúgy ilyen színû színmintákat, de ne tévesszen meg senkit, mert azok mixtonok, az más.
A kérdező hozzászólása: És ami nem jön ki egymosásból? Vagy mindegyik kijön egybõl?
Nem. Vannak az ún. fizikai színezõk, amik egykomponensûek (tehát nincs oxidációs elõhívó hozzá). Minden mosáskor halványodnak, de hetekig megmaradnak. Pl. Directions, Manic Panic.
A kérdező hozzászólása: És ezt az utóbbiakat hol lehet venni?
Fodrászkellékesben, vagy rendelhetsz a netrõl is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a segítséget. :)

Szegeden kik a jó szülész-nőgyógyászok? Tudtok ajánlani olyat, aki megfizethető?

Legjobb válasz: Én ugyan nem vagyok szegedi, de óva intenélek attól, hogy vad idegeneken keresztül próbálj "jó nõgyógyászt" találni. Én még a legjobb barátnõim által ajánlottakkal is ráfáztam. Nagyon különbözõek lehetnek az igények. Inkább úgy próbálj feltenni kérdéseket, akár fórumokon az adott kórházban, hogy mi a fontos elvárás Neked.

Én ugyan nem vagyok szegedi, de óva intenélek attól, hogy vad idegeneken keresztül próbálj "jó nõgyógyászt" találni. Én még a legjobb barátnõim által ajánlottakkal is ráfáztam. Nagyon különbözõek lehetnek az igények. Inkább úgy próbálj feltenni kérdéseket, akár fórumokon az adott kórházban, hogy mi a fontos elvárás Neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igazad van.

Ki tud olyan fodrászt szegeden aki nagyon jól vág rövid hajat?

Nekem rövid hajam van de nen találok olyan fodrászt aki normálisan levágná sosem csinálják azt amit kérek. Segítsetek! Tapasztalatok rövid hajú nő társaimtól. Köszike

Legjobb válasz: Vajda Gabriellát ajánlanám, õ a Szépítõk nevû szalon tulajdonosa az Oroszlán utca melletti kis utcában van az üzletük. Általában be van táblázva, de gyönyörû az eredmény, nagyon-nagyon ügyes és remek fodrász!

Vajda Gabriellát ajánlanám, õ a Szépítõk nevû szalon tulajdonosa az Oroszlán utca melletti kis utcában van az üzletük. Általában be van táblázva, de gyönyörû az eredmény, nagyon-nagyon ügyes és remek fodrász!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszát!
A kérdező hozzászólása: Pontosabban Baseball dzsekit
Szombatonként a Cserepes sor fõbejáratánál(a Gólya u.-nál) árul egy nõ, nagyrészt egyedi(egy~egy)darabokat.Ez a lottózó~bódéval szemben van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!