Találatok a következő kifejezésre: Ki nekem unokahúgom kislánya, és (1 db)

Ki nekem az unokahúgom kislánya, és ki a másodunokahúgom lánya? Én mijük vagyok nekik?

Legjobb válasz: Huhh :) szijja! hivatalos szó már nincsen. az UNOKAHUG lehet a KISSEB NÕI UNOKATESTVÉR is, viszont lehet a TESTVÉRED GYEREKE is. szerintem te az elsõre gondolsz, szóval az UNOKATESÓD gyereke is a MÁSODUNOKAHUGOD/ÖCS (mivel az "elsõ"unokahugod elvileg a testvéred gyereke lenne, és nem a nõi unokatesód) a MÁSODUNOKAHUG lehet ez akit most mondtam, de lehet a SZÜLEID UNOKATESTVÉRÉNEK a GYEREKE.az õ gyermeke már HARMADUNOKAHUG/ÖCS. hogy nekik te kijük vagy? hát a másodnagynéni/bácsi, illetve harmad....de ez igy már elég fura huhh rajzoltam neked, hogy megértsd :) remélem nem elég bonyolult! http://kepfeltoltes.hu/071024/kikinekkije_www.kepfeltoltes.h.. KATT RÁ!

Huhh :) szijja! hivatalos szó már nincsen. az UNOKAHUG lehet a KISSEB NÕI UNOKATESTVÉR is, viszont lehet a TESTVÉRED GYEREKE is. szerintem te az elsõre gondolsz, szóval az UNOKATESÓD gyereke is a MÁSODUNOKAHUGOD/ÖCS (mivel az "elsõ"unokahugod elvileg a testvéred gyereke lenne, és nem a nõi unokatesód) a MÁSODUNOKAHUG lehet ez akit most mondtam, de lehet a SZÜLEID UNOKATESTVÉRÉNEK a GYEREKE.az õ gyermeke már HARMADUNOKAHUG/ÖCS. hogy nekik te kijük vagy? hát a másodnagynéni/bácsi, illetve harmad....de ez igy már elég fura huhh rajzoltam neked, hogy megértsd :) remélem nem elég bonyolult! http://kepfeltoltes.hu/071024/kikinekkije_www.kepfeltoltes.h.. KATT RÁ!
Bocsi elsõ válaszoló, de én nem értelek. Én annyit tudok, hogy azt szokták mondani, hogy az unokatestvéred gyereke, neked a másodunoka hugod/öcséd.A másodunokatestvéred gyereke pedig a harmadunoka hugod. És te nekik pont fordítva vagy. A másodunoka hugodnak/öcsédnek te a másod nagynénje vagy, a másodunoka testvéred gyerekeinek te vagy a harmad nagynénjük. (Én pont most tettem fel ezt a kérdést, de mire feltettem már meg volt a válasz!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meg szeretném találni az egyik hozzátartozómat. Hogy kell elkezdenem? Hol tudnak segíteni nekem?

6

Legközelebbi hozzátartozóim a testvérem gyerekei. Öröklik-e automatikusan a vagyonomat, vagy végrendeletet kell írnom amiben azt rájuk hagyom?

3

A VH alatt volt egy árvaház Újpesten az 1-es számú királyi menhely. Hol lehet keresni olyan személy után aki ott volt gondozott még 1935-ben?

Az árvaházat azóta már lebontották. Hol tartják még nyilván az adatokat?

4

Hol tudom kideríteni a családfánkat?

Csak néhány adatot tudok az ősökről, egy két születési helyet és anyja nevét,ez elég hogy kiderítsem??

4

Ki nekem apukám unokahuga? És az ő gyereke?

4

Miért utál ennyire?

Egyszerűen már nem bírom tovább: apám utál engem. Az előbb kimentem a konyhába ennyi valamit, ő elővettem nekem a tegnapi húst, meg a sült krumplit. Felét megettem, de olyan ízetlen, és száraz volt. Kivittem, hogy nem kérem. Erre elkezdett velem üvöltözni, hogy neked jót se lehet tenni. Állandóan piszkál, semmi jót nem tudok neki tenni, ha este odamegyek hozzá tv-zni hozzám se jól, másnap meg olyat mond, hogy megint hozzá se szólok. Nem bírom tovább, már elegem van belőle. :(

3

Hogy tudnék a Barátnőmön segíteni?

Súlyos családi problémákkal küzd, napi szinten sirdogál, szegényt sajnálom, de nem merek róla beszélni, hátha megbántom.
Szülei elváltak, ő most 15 éves, van egy 2 féltestvére, az egyiket, a kishugát imádja, de elszakítják tőle, még telefonban is alig hallja. Van egy másik testvére is, akit eltitkoltak előle, csak most tudta meg hogy létezik, de nevét nem mondták meg neki. Az anyjával él jelenleg, akivel folyton vitázik, és tényleg szörnyen bánik vele az anyja.
Az apja gazdag, megvesz neki mindent, de el nem kényezteti teljesen el. Az apja felesége ki nem állhatja a lányt, ő szakítja el az apjától, féltestvéreitől a barátnőmet.

Én tudok valamiben segíteni neki? Mit mondjak neki? Tudtok segíteni?

3

Megengeditek, fontos lehet családok számára főleg ha ebből sok a veszekedés?

Remélem építő dolog lesz amit írok most. Ma olvastam a generációs problémákról olyan szemszögből, hogy a munkábaállás, ahhoz hozzáállás a mai a kádári és azelőtti emberek felfogása, stb. nem akarom ezt részletezni, de azért jó volt olvasni, hogy a tanulmány is megerősítette, hogy nem jó az, amikor a mondjuk kádári időszakban már dolgozó ember mond negatív kritikát a mai fiatalságra. Van aki megérdemli, de igenis van aki ha már mondjuk tanult, szeretne a szakmába elhelyezkedni, és ha még melózik is, nem kell elítélni, ha nincs megelégedve és tovább áll, legyen az biztos melóhely ide vagy oda. Igen is el kell fogadni az idősebbeknek, hogy lehetnek, sőt szükség van a mai fiatalság nagy körének arra, hogy azt dolgozhasson amit szeret is csinálni, vagy ammiért tanult. Nem pedig robot módjára mint régen, hogy örült mindenki hogy van mit, mert akkor törvényt is szegett meg ilyesmi. Várom hozzászólásaitokat.

6

Mit gondoltok az Ida névről?

23

Már nem tudom hogy hova fordulhatunk jogi segítségért mert csak falakba ütközünk, kihez tudnánk segítségért fordulni? Most már nem láthatom a tesómat soha csak ha apám meghal?

A testvérem két évvel ez előtt súlyos munkahelyi balesetet szenvedett Ausztriában,mozgássérült,magatehetetlen lett.
A szüleim nincsenek együtt,elváltak,az apámnak van egy féltékeny barátnöje,apám lett a végleges gyámja.
Senkit nem engednek be látogatni,a gyámügy nem tesz semmit,mert nem kiskorú,hiába cselekvőképtelen.
A bíroság sem tesz jogi lépéseket,mert 'nem az ö hatás körük'.A tesómat csak Ausztriába látogathatjuk mert ott nem tudja senki megtiltani.A tesómnak volt nagy összegű biztosítása és kapja az életjáradékot amik nem kis összegek.
Az apám és a nője elég pénz centrikus.A tesómnak szeretetre nem inger szegény környezetre van szüksége.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!