Találatok a következő kifejezésre: Ki nekem unokahúgom kislánya, és (1 db)

Ki nekem az unokahúgom kislánya, és ki a másodunokahúgom lánya? Én mijük vagyok nekik?

Legjobb válasz: Huhh :) szijja! hivatalos szó már nincsen. az UNOKAHUG lehet a KISSEB NÕI UNOKATESTVÉR is, viszont lehet a TESTVÉRED GYEREKE is. szerintem te az elsõre gondolsz, szóval az UNOKATESÓD gyereke is a MÁSODUNOKAHUGOD/ÖCS (mivel az "elsõ"unokahugod elvileg a testvéred gyereke lenne, és nem a nõi unokatesód) a MÁSODUNOKAHUG lehet ez akit most mondtam, de lehet a SZÜLEID UNOKATESTVÉRÉNEK a GYEREKE.az õ gyermeke már HARMADUNOKAHUG/ÖCS. hogy nekik te kijük vagy? hát a másodnagynéni/bácsi, illetve harmad....de ez igy már elég fura huhh rajzoltam neked, hogy megértsd :) remélem nem elég bonyolult! http://kepfeltoltes.hu/071024/kikinekkije_www.kepfeltoltes.h.. KATT RÁ!

Huhh :) szijja! hivatalos szó már nincsen. az UNOKAHUG lehet a KISSEB NÕI UNOKATESTVÉR is, viszont lehet a TESTVÉRED GYEREKE is. szerintem te az elsõre gondolsz, szóval az UNOKATESÓD gyereke is a MÁSODUNOKAHUGOD/ÖCS (mivel az "elsõ"unokahugod elvileg a testvéred gyereke lenne, és nem a nõi unokatesód) a MÁSODUNOKAHUG lehet ez akit most mondtam, de lehet a SZÜLEID UNOKATESTVÉRÉNEK a GYEREKE.az õ gyermeke már HARMADUNOKAHUG/ÖCS. hogy nekik te kijük vagy? hát a másodnagynéni/bácsi, illetve harmad....de ez igy már elég fura huhh rajzoltam neked, hogy megértsd :) remélem nem elég bonyolult! http://kepfeltoltes.hu/071024/kikinekkije_www.kepfeltoltes.h.. KATT RÁ!
Bocsi elsõ válaszoló, de én nem értelek. Én annyit tudok, hogy azt szokták mondani, hogy az unokatestvéred gyereke, neked a másodunoka hugod/öcséd.A másodunokatestvéred gyereke pedig a harmadunoka hugod. És te nekik pont fordítva vagy. A másodunoka hugodnak/öcsédnek te a másod nagynénje vagy, a másodunoka testvéred gyerekeinek te vagy a harmad nagynénjük. (Én pont most tettem fel ezt a kérdést, de mire feltettem már meg volt a válasz!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy háláljam meg?

A szüleim dolgoznak, ezért szinte a fél életemet a nagyszülőkkel töltöm. A nagymamámmal többet vagyok, szinte mindenki másnál, bármikor boltba megyünk, ő mindennel el akar halmozni, megvesz még az "utolsó pénzén" is mindent nekem, és érzem, hogy szinte bármit megtenne a családért,és értem de sajnos nemtudom hogy adjam vissza neki. Mert Suli->eddzés->tanulás, és elment az egész nap..Lehet, hogy hihetetlen hülyén hangzik, de egyszerűen úgyérzem, szegénykét egyedül hagyom. Még a házimunkában sem tudok neki segíteni:(
Szerintetek mit tegyek, hogy úgyérezze, törődöm vele??

13

Tudnátok segíteni abban, hogy honnan ered a Szincsák név, vagy esetleg mi a jelentése?

Már régóta érdekel, hogy honnan ered, és a családfa is érdekelne csak sajnos nem él az ismeretségi körömben olyan felmenőm aki hasznos információkkal tudna szolgálni. Szóval ha tudtok valamit erről a névről, vagy esetleg nektek is ez a nevetek, talán ismerősötöknek, akkor kérlek segítsetek.! köszönöm.

3

Mit tehetnék h jobb legyen a kapcsolatom apummal?

22 éves lány vagyok, anyumék elváltak, apám az élettársával él, meg a féltestvéremmel és az öcsémmel. igazából sosem volt valamimi fényes a kapcsolatunk, meg alig találkozunk, maximum akkor, ha én elmegyek hozzá, amúgy nem keres. csak annyit szokott, hogy üzen tesómmal, hogy majd menjek el, ami kb. szülinap, névnap, karácsony, egyéb ünnepekkor van. A köztes időben mindig én megyek. Nem keres telefonon sem, sokszor terhesnek érzem már ezt az egészet, hogy mindig nekem kell keresnem. Ha meg nem megyek egy darabig, mindig szóvá teszi, hogy hol voltam. Igaz, mostanában eléggé koncentrálnom kell a sulira is, mert diplomázok, azért sem voltam.
Milyen lenne ha felvetném egyszer, hogy ott aludjak náluk, vagy egy hétvégére elmennék? mondjuk ezt még sosem mertem, ő sem vetette föl, én meg mindig úgy érzem, hogy ott csak teher lennék egy kisgyerek mellett. meg van nekik is elég gondjuk. eléggé bánt, hogy ilyen a kapcsolatunk, nem is igazán hiszem, hogy ez változni fog.
1-2-szer elmentem velük nyaralni az évek során, mostanában már oda sem hívnak. esetleg mamámmal még könnyebben megbeszélem, hogy 1-2-szer ott alszok, ő biztos belemenne, mert egymás mellett laknak apumékkal. őt biztosan nem zavarná. de amióta meghalt nagypapám, már oda se megyek olyan gyakran.
mit tennétek a helyemben?:(

4

Gáz ha a szüleim nélkül jobban érzem magam?

18 évesen ahogy tudtam elköltöztem (suli miatt is,de direkt nem a közelibe jelentkeztem,hogy elkerüljek).
Azóta eltartom magam,(igaz előtte is dolgoztam feketén ),lediplomáztam,jó állásom van.
Kb fél évvel ezelőttig sűrűn jártam hozzájuk,kb havi 2-3x.
És telefonáltam naponta.De mindig csak nekem panaszkodtak,én segitsek a hülyeségeiken,sosem kérdezték hogy vagyok,sőt miután kitettem a viszonylag gazdag exem és összejöttem a nem igazán tehetős párommal,aki viszont életem párja,onnantól,onnantól anyám ellene is volt,fogadjam vissza az exet,mert annak jó kocsija,stb van.
Onnantól nem néztem feléjük,csak nagyszüleimet látogatom,olyankor öcsém is jön,és őt is látom,vele neten is beszélek,de még kicsi,nem jön hozzám.

Mióta nem beszélek anyámékkal,boldogabb vagyok.
Gáz?
26/N

16

Õ ki nekem?

Anyukám első unokatestvérének a lánya.

3

Elengednétek a 16 éves fiatokat Németországba?

A barátnőjével, aki 18, meg a lány barátnőjével aki 19, és annak 20 -on éves barátjával. 1 éves kapcsolatban vannak a fiadék, a srác mindig vigyáz a kistestvéreire, kb mindig rábízzák, felelősségteljes. A lány is normális. 10 e forint lenne össz-vissz(csak az utazást kell fizetni, a többi -nem részletezném miért- ingyen van).A program városnézés, ilyesmi lenne, nem szórakozóhelyre járással, ivással töltenénk. 2 hét lenne ez az nyaralás, elengednétek ennyi időre, vagy rövidebbre? (ha rövidebbre, írjátok le légyszíves mennyi időre)

27

Milyen rokonaim ők? (ha egyáltalán rokonok)

kik nekem apa élettársának a lányai? (a szüleim elváltak)
nekem ők a rokonaim? vagy semmi közöm hozzájuk?

7

Milyen kapcsolat lehet köztünk?

Az én édesanyámnak a nővérének a gyereke egy "lány".
Annak a "lány"nak az édesapjának a húgának a gyereke nekem ki?

4

Az unokatesómnak a lánya/fia az nekem kicsodám?

7

Mit tegyek az ellen, hogy ne "féljek" szüleimtől?

Azért tettem idézőjelbe, mert nem FIZIKAI bántalomról van szó!

Nem fogadják el a páromat, és félek eléjük állni és azt mondani, hogy szeretném áthívni egy-egy órára. Csak akkor hívom át, ha nincs itthon senki, mert máshogy nem merem.

Az egész telet kint töltöttük, nem találkoztunk fedett helyen, ahol egy kicsit jobban élvezhetnénk egymás társaságát. Szórakozóhelyekre nem járunk, kocsmák kizárva.

Jó lenne végre, ha behívhatnám, mert ez így nagyon rossz. Már próbáltam összekapni magam lelkileg, hogy na most eléjük állok, és megkérdezem, de mindig inamba szállt a bátorságom, mert félek az elutasítástól, és a kiakadástól, hogy mégis mit képzelek...

Szeretnék tanácsot kérni, mit tegyek, hogy egy kicsit több erőm legyen szembenézni szüleimmel?

Előre is nagyon szépen köszönöm! 19L(májusban leszek 20)

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!