Találatok a következő kifejezésre: Ki mondta kinek: menny (55 db)

Ki mondta ki eloszor a kapcsolatotokban, hogy "Szeretlek" (A fiu vagy a lany), es mennyi ido utan?

Kivancsisagbol kerdem :D

Legjobb válasz: Nálunk õ (fiú) mondtak ki elõször! Meg is lepõdtem rajta, mert én nem mertem kimondani a csalódások miatt. :)

Nálunk õ (fiú) mondtak ki elõször! Meg is lepõdtem rajta, mert én nem mertem kimondani a csalódások miatt. :)
Mi egyszerre mondtuk ki.. :) Egyikünk sem merte a csalódások miatt, ráadásul 3 nap után történt, mindketten azon gondolkoztunk, hogy mi van ha a másik korainak gondolta.. Aztán csak úgy kimondtuk, még most is élénken él bennem:)
Nekem õ (fiu) mondta ki. 6 nap után. (:
ugyan az, mint az utolsó hozzászólónál:) 17L
Párom mondta nekem, már az elsõ nap (elõbb lett szerelmes belém, utána jöttünk össze!) 18L
kb 3-4 honap után Õ mondta elõször, ennek majd 2 éve, azota mind2en kismillioszor...de sosem a kimondott szavak számitanak...nekem az is elég lenne ha a szemében látom csak:) 22/L
A párom(fiú) 3 hétre :)
A fiu mondta ki, és kb 2hétre a kapcsolatunk kezdetére rá. Most tervezzük az esküvõt:-).
Kb. 2 hónap után a barátom megkérdezte, hogy szeretem-e szerelemmel, igent mondtam, aztán bevallotta, hogy õ is. Nem merte õ mondani elõre :-D
Azt elfelejtettem írni, hogy kb a 3-4 héten.
hát nemtudom h így számít e de smsbe írta a õ(fiú)és arra emlékszem h örömömbe a telefonomat eldobtam :) 4 éve együtt vagyunk.

Nálatok ki mondta ki először, hogy "szeretlek"? Mennyi idő után?

Köszi a válaszokat, kíváncsi vagyok :)

Legjobb válasz: Nálunk kb 2-3 hónap után a párom (fiú) mondta elõször. én örültem,hogy viszonylag sokat vártunk vele,mert így nem hangzott túl elcsépelten és kellõen komoly volt ahhoz,hogy el is higgyem :) Azóta eltelt 4 év és még mindig együtt vagyunk.

Nálunk kb 2-3 hónap után a párom (fiú) mondta elõször. én örültem, hogy viszonylag sokat vártunk vele, mert így nem hangzott túl elcsépelten és kellõen komoly volt ahhoz, hogy el is higgyem :) Azóta eltelt 4 év és még mindig együtt vagyunk.
anyám mondta elõször, nem tudom mikor, mert még nagyon kicsi voltam
A barátom, 2 hét ismertség és randizgatás után. Rá 1 héttel jöttünk össze, mikor már én is szerelmesnek éreztem magam. Ez majdnem 4 éve volt, és a szerelem azóta is tart (pedig régebben sosem hittem az ilyen "elsõ látásra szerelem"-ben) :) 20/L
Hmm, nálunk ez elég komplikált. Mivel 50 km re lakunk egymástól, elõször hetente egyszer találkoztunk, én már az elsõ alkalomkor fülig belezúgtam, de nem mertem neki mondani, féltem hogy hülyének fog nézni emiatt. Majd a második alkalom UTÁN, itthon írtam neki msn en hogy szeretem, egy picit ittasan, arra valami hasonlót írt hogy: "Nem korai ez még? ". Akkor egy világ tört össze bennem, de az utána következõ 2. találkán ( tehát összesen a 4. en ) összejöttünk és nagyon szeretjük egymást ... :) Ez 4 hónapja volt nyáron. 18F õ 17L
Igazából még nem vagyunk együtt. 2 hónapja ismerem a srácot. 2 nappal ez elõtt mondta elõször hogy szeret :) én 15/L õ 18/F
Én addig nem jövök össze valakivel, amíg nem hangzik el ez a szó, mert nem látom értelmét olyan kapcsolatnak, ahol nincs szerelem a két fél között. És hát én az elsõ csóktól szoktam "számolni", hogy együtt vagyunk, a csókhoz pedig nekem már szerelem kell... :$ Úgyhogy lényegében egyik barátommal sem voltam együtt még, mikor kimondtuk, az elsõvel 2 éve ismerkedtünk, mikor õ kibökte, a másodikkal pedig egy hónapja randizgattunk, akkor is Õ mondta ki elõbb. Az utóbbi kapcsolat már majdnem 4 éve tart. 21/L
Nekem a párom mondta ki elõször, olyan 5-6 hét után. 27/L
nálunk én mondtam elõször, mert már nem bírtam tovább, õ pedig rávágta, hogy imád :D akkor voltunk együtt 1 hónapja, azóta meg még jobban szeretem :) 23/L

Mennyi idő múlva mondta a párod, hogy "szeretlek"? A férfi vagy a nő mondta ki először?

Legjobb válasz: A barátom mondta ki elõször, néhány hónap után.

A barátom mondta ki elõször, néhány hónap után.
Kb. másfél éve voltunk barátok, mikor el merte mondani, eltelt még egyszer ennyi idõ, mire én is rájöttem, de aztán felgyorsultak az események.Összeköltöztünk, rá két hónapra megkérte a kezem, hamar össze is házasodtunk, és két év múlva született egy gyönyörû fiúnk.
Legutóbbi kapcsolatomban én mondtam ki egy hónap után, sajnos viszonzatlan volt. :( 19/L
õ mondta ki elõször, 2 hét kb :) 2 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást :) 23N
Párom pár nap után már kimondta, azóta feleségül mentem hozzá, és pár napon belül megszületik a babánk!
Az én párom két hét után mondta ki, mondjuk azt tudtuk, hogy izzik közöttünk a levegõ (szerelem elsõ látásra). Lassan egy éve együtt vagyunk, imádjuk egymást. :) 23/N
a barátom már aznap mondta amikor összejöttünk!! Most 7 hónapja vagyunk együtt és nem veszekedtünk komolyan semmin!!
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint általában a férfiak mondják ki elõször? Nálunk én mondtam ki és õ rávágta, hogy én is szeretlek. Ez 4hónap után történt.
Jaj ne! Törölték a kommentemet. Te hívtad rám a rendõrséget gonosz kérdezõ?
Mi hónapokig próbáltuk azt, hogy csak haverként, barátként találkozzunk, mert nekem volt párom.. De éreztem, hogy nekem ez nem megy, szakítottam a párommal este, és azon az éjszakán felhívtam, hogy szeretnék vele találkozni, mert valamit mondanom kell.. Hajnalban találkoztunk is (80 kmre laktunk egymástól), akkor volt az elsõ vonat arra.. Õ megölelt és õ mondta ki elõbb, hogy szeret.. :) Ez már 3 éve volt, és nincs olyan nap, hogy ne mondanám neki, õ is mondja, érezteti.. :)
A kérdező hozzászólása: Velem is éreztette mindig, de nekem a szavak is nagyon fontosak. És hiányoltam meg hiányolom most is, hogy mondja.
Párom mondta ki elsõnek, 1 hónap után. 2 éve vagyunk együtt. 3 hónapja már a menyasszonya vagyok. 21 éves menyasszony.
Konkrétan soha nem mondta, viszont minden egyes mozdulatával jelzi. Elõtte sokan mondtak szebbeket is, csak a tettek egyszer sem mutatták ugyanezt. Ezért nem is várom, hogy mondja, nekem a gesztusok sokkal többet jelentenek, mint a szavak.
Õ mondta (fiú) 2hónap után. És mai napig Õ mondja, én "csak" viszonzom :) )
nálunk is párom "mondta"ki legelöször.azaz leírta sms-be mert k.b 200km re volt tõlem.k.b 1 hétre , hogy összejöttünk.Azóta eltelt 2 év.Együtt élünk van egy 3 hónapos kislányunk:) 26/N
A kérdező hozzászólása: Ja és én vagyok a nõ.
Nekem a párom mondta elõszõr 2 hét után. Két éve vagyunk együtt agusztusban volt az esküvõnk.:)


Magzatvíz levétel utánn azt mondták kisfiúnk születik. Mennyire megbizható eredmény ez? Ma az ultrahangon azt mondták inkáb kislánynak néz ki most kinek higyjek?

Legjobb válasz: Ha vettek magzatvízmintát és abból vizsgálták, akkor 100% hogy fiú. Az Uh sokszor tévedhet. A genetikai vizsgálat viszont nem.

Ha vettek magzatvízmintát és abból vizsgálták, akkor 100% hogy fiú. Az Uh sokszor tévedhet. A genetikai vizsgálat viszont nem.
Szia! Szerintem a magzatvíz levétel eredménye biztosabb.
Szia! A magzatvizvételbõl álitólag 99, 9%-ra megmondják a baba nemét.Egyik ismerõsöm is volt ilyen vizsgálaton, mondták, hogy kisfia lesz és tényleg az lett!
Így van, valószínû fiú lesz. A magzatvíz mintavétel pont a DNS miatt van. Abból meg tuti jót mondanak. Az uh téved szerintem.
magzatviz levétel az tuti. Nekem is volt fiút mondott, persze fiú is lett:)
A magzatvízvételkor a géneket nézik, szerintem ez biztosabb, mint amit az uh-n az eksõ uh-kon káthatnak. Nagyon sokszor hallani, hogy többször is változtatta a véleményét az uh-t végzõ orvos a baba nemét illetõen, hiszen eleinte még nem mindig lehet pontosan látni az ebbõl a szempontból fontos részeket :) ))
100% hogy a magzatvízvétel eredménye a jó!!!!
Az uh-n l´tszik a neme.Inkább annak.Csak tudja a dokid mit látott.Hanyadik hét?? Nekem a 18.on mondták meg biztosra.

Ki mondta és kinek: "menny és pokol büntesse meg Önt, büntesse meg azokban, akiket a legjobban szeret!"?

Legjobb válasz: Erre gondolsz? "De panaszos szavam keblem mélyérõl jön, ti ne is hagyjátok gyászom bosszulatlan: amilyen lelkiismeretlenül engemet elhagyott Théseus, úgy döntse gyászba saját magát és azokat, akiket legjobban szeret." A mítosz szerint ezt Ariadné mondta magában, a tengerbe futva, Thészeusznak szánva a szavait.

Erre gondolsz? "De panaszos szavam keblem mélyérõl jön, ti ne is hagyjátok gyászom bosszulatlan: amilyen lelkiismeretlenül engemet elhagyott Théseus, úgy döntse gyászba saját magát és azokat, akiket legjobban szeret." A mítosz szerint ezt Ariadné mondta magában, a tengerbe futva, Thészeusznak szánva a szavait.

Nektek mennyi idõ után mondta ki elõször a párotok, hogy szeret? Mert én vagyok a no és nem akarom én elõször.

Tegnap valahogy oda juttunk, h a barátom megkérdezte h azért még szeretsz egy kicsit, ugye? és mondtam, hogy igen és mondta, h én is téged. De még eddig nem mondta a szemembe, h szeret. Csak így vagy, hogy ezért szeretlek ennyire stb.

Legjobb válasz: Büszkeséged nagyobb szerelmednél? Akkor ne is mondd ki soha elsõnek... -.-

Büszkeséged nagyobb szerelmednél? Akkor ne is mondd ki soha elsõnek... -.-
A kérdező hozzászólása: Nem, csak már ráfáztam erre....
Nálunk én mondtam ki elõször, és nem bántam meg.Nagy szerelem bontakozott ki belõle.
Az 'ezért szeretlek ennyire' miért nem jó?
A kérdező hozzászólása: Mert az meg írta valamire, nem is személyesen mondta... És annyira vágyom arra, hogy a szemembe nézzen és azt mondja szeret.. De tudom, hogy ez nem csak úgy megy..
nálam akkor, amikor megbántott. látta rajtam és lekezelt egy "szeretlek"-kel. ez akkor volt, amikor bemutatott a barátainak, tesójának és egész végig egy csajra volt kattanva. kb elsõ hetekben amikor még alig kezdtünk járni.
4 hónap...én kb fél év után mondtam ennek ellenére...akkor éreztem készne magam arra, hogy ki is mondjam 26/n
A második randinkon szerelmet vallott. Aztán én is neki:) Már 2 éve házasok is vagyunk:) 27/N

Mi volt az első szava a gyerekednek és mennyi idősen mondta ki?

Legjobb válasz: Már egy éves kora körül kibukott egy "cica", én nem vettem elsõ szónak, de késõbb szakemberek azt mondták, hogy annak számít.

Már egy éves kora körül kibukott egy "cica", én nem vettem elsõ szónak, de késõbb szakemberek azt mondták, hogy annak számít.
A fiamnak az aja, majd nyanya:) , mint anya és apa voltak az elsõ szavai. De ami nem velünk kapcsolatos, az pedig a galamb volt, amit gambnak mondott. És ezek tudatosak voltak. Ekkor volt 1 éves.
Május 8-án lesz 1 éves a kisfiam. Eddig ezeket mondja. Ana(anya), mama, (anyukámnak mondja), ke (kell), tata, baba, nini(néni), hete(hejte). 3 fiú anyuja
Kislányom 7 hótól mondja hogy inni és mutatja, most 10 hós.
10 hónaposan mondta elõször azt, hogy tej. :)
8 hónaposan mondta, hogy apa, engem ava-nak hívott, majd 10 hónaposan a hinta-talinta, tita, autó stb.
Pá-pá. 10 hónaposan, de még nem ment át folyamatos beszéddé, pedig már két éves elmúlt. Vannak szavak amiket mond aztán egy ideig nem mondja, mert mások jönnek helyette
100%-ra megmondják.
100%-ra mondják. De csak amiatt ne csináltass amniot, h megnézzék milyen nemû a baba. Kockázatos.
100%
Arra gondolsz, hogy az amniocentézis által megállapított nem mennyire biztos? Az 100%-ban, hszen kromoszómavizsgálatról van szó. A rendellenességek tekintetében pedig 99%-os. Ha itt lányt mondtak, akkor veheted nyugodtan a rózsaszín ruhákat :)

Mennyi idősen mondta ki a babátok az első "igazi" szavát? És mi volt az?

Legjobb válasz: 10-11 hónaposan határozottan mondta a cica és a tátá szót,most 13 hónapos és megdöbbentõen tisztán mondja, hogy autó. A hintát TA-nak hívja :-)

10-11 hónaposan határozottan mondta a cica és a tátá szót, most 13 hónapos és megdöbbentõen tisztán mondja, hogy autó. A hintát TA-nak hívja :-)
10hós kora körül a nem szabadból elkezdte használni a nem-et, 13hósan apát már apának hívta.Mindenféle gügyögését 6hónapos korától (baba, mama, papa) nem tartom elsõ szónak.
6 hónaposan ismételte elõször, hogy baba...majd egy éves volt, amikor tudatosan mondta, hogy mama, papa, cumi...ezek érthetõ, tiszta szavak voltak.És arra használta, amire kell.Meg volt nagyon sok amit csak én tudtam, hogy mit jelent. Most 2 éves, tisztán, folyékonyan beszél.Elindulni viszont 16 hónapos korában indult el.
8 hónaposan, a lámpa. Neki akkor még ámpa volt, de tudatosan használta. Aztán egy évesen már ment az anya, apa, mama, papa, baba, vau-vau, cica, hinta, hasonló egyszerû szavak, és az állatok utazása. Aztán olyan 14 hónaposan meg egyszerûen beindult, és most 17 hónaposan mindent mond, még Ha nem is minden egyértelmûen érthetõ egy külsõ szemlélõ számára. Pl. a kukás autót még tutásnak mondja, Zoli neki Loli, de ilyenektõl eltekintve tényleg szinte mindent mond már. Meg amúgy is, a lényeg, hogy én megértsem, mit is szeretne. Ez már nagy könnyebbséget ad azért. :)
14 hósan kb, "aja"-ez én voltam :) meg oootó (autó)

Mennyi idősen mondta ki a babád az első szavát, és mi volt az?

14 hós a fiam, de még egy szót sem mond. Aggódnom kellene?

Legjobb válasz: A fiúk késõbb szólalnak meg :) Legalábbis ezt mondják :) A lányom még 1 éves sem volt, már mondta, hogy vau-vau. Nem sokkal késõbb "bácsi" "Peti" (unokatesója) ezek voltak az elsõ szavai. Azóta megállás nélkül dumál :) Unokaöcsém és keresztfiam is késve kezdett beszélni, de behozták a lemaradást. Mindegyik másképp fejlõdik, szerintem még nem kell aggódnod :) Ja, anyósom szerint a férjem 3 évesen sem volt hajlandó megszólalni, ma meg.... :)

A fiúk késõbb szólalnak meg :) Legalábbis ezt mondják :) A lányom még 1 éves sem volt, már mondta, hogy vau-vau. Nem sokkal késõbb "bácsi" "Peti" (unokatesója) ezek voltak az elsõ szavai. Azóta megállás nélkül dumál :) Unokaöcsém és keresztfiam is késve kezdett beszélni, de behozták a lemaradást. Mindegyik másképp fejlõdik, szerintem még nem kell aggódnod :) Ja, anyósom szerint a férjem 3 évesen sem volt hajlandó megszólalni, ma meg.... :)
Nem kell aggódnod:) Leírtam már, az én fiam 2 és fél éves volt majdnem, semmit sem beszélt, de még azt sem, h nem, vagy anya, értett mindent, ha mondtam, h hozd ide a piros kockát megtette, így tudtam, h nincs vele baj, csak nincs közlendõje. Aztán egy ebédnél elmélázott, és közölte, h enni jó:) Majdnem lefordultam a székrõl, kérdeztem, h te tudsz beszélni??? Bólintott, kicsit gondolkozott, szerintem rájött, h lebukott:) )) Aztán egyre többet beszélt, egyik napról a másikra összetett mondatokban, ilyeneket mondott, h valójában én a játszótérre szeretnék menni, ekkor még nem volt 3 éves :) Majd dumál még annyit, h a füled ketté áll, nekem most már 4 éves, ha rájön a dumálhatnék, senki követni sem tudja, hosszú percekig beszél, szerintem inkább saját magával, mert egy idõ után csak bólintok, vagy mondom igen, nem, ahogy Micimackótól tanultam:) Az óvónõk füzetet vezetnek a beszólásaiból:)
A lányom 10 hónaposan mondta ki az elsõ szót: "lámpa". A fiam 13, 5 hónaposan mondta ki az elsõ szót: "anya". Most 18 hónapos, és 2-3 szavas mondatokban beszél! :) Pl. "Apa elment autóval. A kutya ugat.", stb. Van, aki késõbb kezd beszélni, de aztán meg sem lehet állítani! :) Pont mint a mozgásfejlõdés! Ne aggódj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!