Találatok a következő kifejezésre: Ki mondta kinek: (929 db)

Ki mondta ki nálatok elősször, és hány nap járás után?

"Szeretlek"

Legjobb válasz: nekem barátnõm de nem mondta hanem írta msnen kb 1 hét után de élõbe még senki nem mondta.Am ha úgí érzed akkor mond ki nyugodtan nem fog megsértõdni az tuti:)

nekem barátnõm de nem mondta hanem írta msnen kb 1 hét után de élõbe még senki nem mondta.Am ha úgí érzed akkor mond ki nyugodtan nem fog megsértõdni az tuti:)
ezek nem taktikázások, ezek emberi ösztönök
00:17 Na pont az ilyen hülye taktikázások miatt lesz rossz egy kapcsolat (: Mi asszem két nap "járás" után kölcsönösen, de hát ha egyszer igaz...
A Barátom mondta ki több mint 1 hét után:) Azóta is együtt vagyunk(L)
aki egy kapcsolatban elõször kimondja hogy szeretlek, onnantól az a fél lesz az alárendeltebb, ha a pasinak van annyi büszkesége soha nem fogja kimondani elsõnek
A járás elõtt pár héttel mondta õ, de még annyira nem éreztük komolynak. Az elsõ közös estén mondtam én, szerintem az volt a mérvadó. 19/F
kb egy hónap után mondta õ :D
sorry! 5 hónapnak olvastam, 5 nap után még ne várd :)
Nah a két véglet, az egyik 1 hét után a másik 5 hónap után sem... szerintem mindkettõ már gáz!
Járás elõtt mondta egy héttel :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) én vagyok a lány, még nem érzem úgy, hogy szeretem, de még õ sem mondta:) 5napja vagyunk együtt, de 3éve ismerjük egymást.
kb 1 hónap után mondta ki a barátom. de már ismertük egymást akkor 2 hónapja legalább. én rögtön visszaválaszoltam neki hogy -én is szeretlek-. azóta is nagy a szerelem köztünk 17/l

Nyári olvasmánynak a Kőszívű ember fiait kaptuk Jókaitól. A 1. Mit jelent a burána? 2. Ki mondta kinek? Becsületes embernek lenni a legjobb üzlet.

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló válaszát kiegészítve: - Jól van, jól van, kapitány úr. Isten önnel. Nem kérdezõsködöm. Az öreg Salamon sokat tud, amirõl nem gyanítják, hogy tudhatja, de nem szól felõle senkinek; ön aranyember, ön acélember, kapitány úr. Nem jól mondtam, ön valóságos damaszkember! Hiszen ön tudja, mibõl lesz a damaszk. Acélt és aranyat kovácsolnak össze. Ebbõl lesz a damaszk. Csak maradjon ön olyan, amilyen. Én nem avatkozom az ön dolgaiba, kapitány úr; de emlékezzék rá a vén zsibárusra, a Porcelán utcában, a Nro 3 alatt. Én azt mondom önnek, hogy becsületes embernek lenni igen jó gescheft! Ráemlékezzék! Egyszer az életben még fogja ön látni a Porcelán utcai zsibárust, vagy akarja, vagy nem. Akkor meg fogja ön érteni, amit önnek mondtam: "Becsületes embernek lenni a legjobb üzlet." Istennel járjon! Richárd iparkodott menekülni a bõbeszédû öregúrtól; a zsibárusgyereket a karddal egyedül bocsátá szállására; maga nem mert hazamenni.

Az elsõ válaszoló válaszát kiegészítve: - Jól van, jól van, kapitány úr. Isten önnel. Nem kérdezõsködöm. Az öreg Salamon sokat tud, amirõl nem gyanítják, hogy tudhatja, de nem szól felõle senkinek; ön aranyember, ön acélember, kapitány úr. Nem jól mondtam, ön valóságos damaszkember! Hiszen ön tudja, mibõl lesz a damaszk. Acélt és aranyat kovácsolnak össze. Ebbõl lesz a damaszk. Csak maradjon ön olyan, amilyen. Én nem avatkozom az ön dolgaiba, kapitány úr; de emlékezzék rá a vén zsibárusra, a Porcelán utcában, a Nro 3 alatt. Én azt mondom önnek, hogy becsületes embernek lenni igen jó gescheft! Ráemlékezzék! Egyszer az életben még fogja ön látni a Porcelán utcai zsibárust, vagy akarja, vagy nem. Akkor meg fogja ön érteni, amit önnek mondtam: "Becsületes embernek lenni a legjobb üzlet." Istennel járjon! Richárd iparkodott menekülni a bõbeszédû öregúrtól; a zsibárusgyereket a karddal egyedül bocsátá szállására; maga nem mert hazamenni.
1. nem tudom 2. Richárdnak a zsibárus
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D

Ki mondta ki eloszor a kapcsolatotokban, hogy "Szeretlek" (A fiu vagy a lany), es mennyi ido utan?

Kivancsisagbol kerdem :D

Legjobb válasz: Nálunk õ (fiú) mondtak ki elõször! Meg is lepõdtem rajta, mert én nem mertem kimondani a csalódások miatt. :)

Nálunk õ (fiú) mondtak ki elõször! Meg is lepõdtem rajta, mert én nem mertem kimondani a csalódások miatt. :)
Mi egyszerre mondtuk ki.. :) Egyikünk sem merte a csalódások miatt, ráadásul 3 nap után történt, mindketten azon gondolkoztunk, hogy mi van ha a másik korainak gondolta.. Aztán csak úgy kimondtuk, még most is élénken él bennem:)
Nekem õ (fiu) mondta ki. 6 nap után. (:
ugyan az, mint az utolsó hozzászólónál:) 17L
Párom mondta nekem, már az elsõ nap (elõbb lett szerelmes belém, utána jöttünk össze!) 18L
kb 3-4 honap után Õ mondta elõször, ennek majd 2 éve, azota mind2en kismillioszor...de sosem a kimondott szavak számitanak...nekem az is elég lenne ha a szemében látom csak:) 22/L
A párom(fiú) 3 hétre :)
A fiu mondta ki, és kb 2hétre a kapcsolatunk kezdetére rá. Most tervezzük az esküvõt:-).
Kb. 2 hónap után a barátom megkérdezte, hogy szeretem-e szerelemmel, igent mondtam, aztán bevallotta, hogy õ is. Nem merte õ mondani elõre :-D
Azt elfelejtettem írni, hogy kb a 3-4 héten.
hát nemtudom h így számít e de smsbe írta a õ(fiú)és arra emlékszem h örömömbe a telefonomat eldobtam :) 4 éve együtt vagyunk.


Nálatok ki mondta ki először, hogy "szeretlek"? Mennyi idő után?

Köszi a válaszokat, kíváncsi vagyok :)

Legjobb válasz: Nálunk kb 2-3 hónap után a párom (fiú) mondta elõször. én örültem,hogy viszonylag sokat vártunk vele,mert így nem hangzott túl elcsépelten és kellõen komoly volt ahhoz,hogy el is higgyem :) Azóta eltelt 4 év és még mindig együtt vagyunk.

Nálunk kb 2-3 hónap után a párom (fiú) mondta elõször. én örültem, hogy viszonylag sokat vártunk vele, mert így nem hangzott túl elcsépelten és kellõen komoly volt ahhoz, hogy el is higgyem :) Azóta eltelt 4 év és még mindig együtt vagyunk.
anyám mondta elõször, nem tudom mikor, mert még nagyon kicsi voltam
A barátom, 2 hét ismertség és randizgatás után. Rá 1 héttel jöttünk össze, mikor már én is szerelmesnek éreztem magam. Ez majdnem 4 éve volt, és a szerelem azóta is tart (pedig régebben sosem hittem az ilyen "elsõ látásra szerelem"-ben) :) 20/L
Hmm, nálunk ez elég komplikált. Mivel 50 km re lakunk egymástól, elõször hetente egyszer találkoztunk, én már az elsõ alkalomkor fülig belezúgtam, de nem mertem neki mondani, féltem hogy hülyének fog nézni emiatt. Majd a második alkalom UTÁN, itthon írtam neki msn en hogy szeretem, egy picit ittasan, arra valami hasonlót írt hogy: "Nem korai ez még? ". Akkor egy világ tört össze bennem, de az utána következõ 2. találkán ( tehát összesen a 4. en ) összejöttünk és nagyon szeretjük egymást ... :) Ez 4 hónapja volt nyáron. 18F õ 17L
Igazából még nem vagyunk együtt. 2 hónapja ismerem a srácot. 2 nappal ez elõtt mondta elõször hogy szeret :) én 15/L õ 18/F
Én addig nem jövök össze valakivel, amíg nem hangzik el ez a szó, mert nem látom értelmét olyan kapcsolatnak, ahol nincs szerelem a két fél között. És hát én az elsõ csóktól szoktam "számolni", hogy együtt vagyunk, a csókhoz pedig nekem már szerelem kell... :$ Úgyhogy lényegében egyik barátommal sem voltam együtt még, mikor kimondtuk, az elsõvel 2 éve ismerkedtünk, mikor õ kibökte, a másodikkal pedig egy hónapja randizgattunk, akkor is Õ mondta ki elõbb. Az utóbbi kapcsolat már majdnem 4 éve tart. 21/L
Nekem a párom mondta ki elõször, olyan 5-6 hét után. 27/L
nálunk én mondtam elõször, mert már nem bírtam tovább, õ pedig rávágta, hogy imád :D akkor voltunk együtt 1 hónapja, azóta meg még jobban szeretem :) 23/L

Ki mondta ki először, hogy babát szeretne (férfi/nő)? Megbeszéltétek előre?

Legjobb válasz: Én mondtam, a nõi fél :D A párom még akkor nem akarta, majd megbeszéltük, hogy akarja, egy terhespara után, azóta próbálkozunk.

Én mondtam, a nõi fél :D A párom még akkor nem akarta, majd megbeszéltük, hogy akarja, egy terhespara után, azóta próbálkozunk.
Nálunk ez egyszerre történt. Szóba került a baba téma és akkor mindketten mondtuk.
Én mondtam ki elõször - a nõi fél. :) Akkor a férjem még nem akarta, pár hónap után elfogyott a gyógyszerem, és mondta, hogy akkor már ne irassak. :)
Nálunk én mondtam legelõször. Amikor a 3 éves tervet beszéltük. Akkor õ még õ még hallani sem akart a 3 éves tervben ilyet. Majd jól össze balhéztunk. Rá egy évre már másképp állt a dologhoz, majd együtt beszéltük meg, hogy mikortól ne szedjek gyógyszert. Ma már három gyereket szeretne összesen . (most várjuk a másodikat)És most furcsán néz minden 31 éves évesre, aki még nem akar gyereket...
Nálunk a férjem akart elõbb gyereket. De tudni kell, hogy 6 évvel idõsebb és még közép suliba jártam, amikor összejöttünk. Hát elég sokat kellett várnia most 25 évesen vagyok 8hetes, de mindketten nagyon boldogok vagyunk 2 éves próbálkozás után :) !
Mi egyidõsek vagyunk, és a férjem akarta elõször a gyereket. Egy évig kellett várnia, mire rábólintottam. 14 éve vagyunk együtt.
Férjem mondta ki elõször, de szerintem én voltam, aki hamarabb vágyott rá :) Hogy megbeszéltük-e elõre? Hát, ha az, hogy eldöntöttük, hogy nincs több fog.gátló, akkor igen :) Aztán majd jön amikor jön. Jött is :)
egyik este mikor lefürödtem(nõ), bejött megmosni a hátam, és viccbõl lefröcsköltem, aztán mégegyszer. jót nevettünk. miután megtörölközött azt mondta, hogy a mi kis lurkónk is milyet fog majd pancsizni a kádban. egymásra néztünk és kiolvastuk egymás szemébõl hogy most vágunk bele. Ennek már 4 éve, de még mindig csak én fröcskölöm le a páromat.

Távkapcsolatban mikor és hogy mondtátok ki először, hogy "szeretlek"? És ki mondta ki elsőnek?

Főleg olyan távkapcsolatra gondolok, ahol ritkább a találkozás, 2hetente kb. és a kapcsolatotok előtt csak interneten beszéltetek vagy nem ismertétek egymást.

Legjobb válasz: távkapcsolatnak semmi értelme én bele nem mennék ritkán sül ki jól

távkapcsolatnak semmi értelme én bele nem mennék ritkán sül ki jól
Szia!:) én és a barátom közt 199km van, barátként eljött hozzánk, elmentünk mozizni és utána vallott szerelmet mikor kimentünk egy kilátószerûségbe!:) akkor történt az elsõ csók is.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, megijesztettél, azt hittem nem azt írtam ki amit akartam! :D Azt írtam ki, de köszi a véleményed azért :D
Azt kell mondjam hogy szerencsés vagy ha 2hetente találkozhattok...a barátom 730 km van tõlem és ezért mi még ritkábban találkozunk ...:( legelõször én mondtam neki , de ez telefonon volt , aztán élõben meg õ volt a bátrabb...de szerintem mindegy hogy ki mondja ki elõször a lényeg hogy mindkettem úgy érezzetek és hogy ez õszinte legyen !:) l

Ki mondta kinek? Számomra nem derül ki a szövegrészletből.

Lécci,olvasd végig fontos:

Legjobb válasz: Boka a kapitány az egyik oldalon, amelyik oldalon Nemecsek is áll. Az ellenségük kapitánya Áts Feri. Anno nekem is kellett olvasnom a Pál utcai fiúkat...

Boka a kapitány az egyik oldalon, amelyik oldalon Nemecsek is áll. Az ellenségük kapitánya Áts Feri. Anno nekem is kellett olvasnom a Pál utcai fiúkat...
Boka volt a kapitány.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat =]

Ki mondta? Ki írta Batthyány-ról "Céljainkra nem sokat ér"?

1848-ban: "Ennyi munka,ennyi tárgy a francia convent óta soha egy törvényhozásra sem várt." "Én itt két lehetetlenség közé vagyok állítva: az egyik lehetetlenség ott fent Bécsben; a másik itt lent Pesten van."

Legjobb válasz: http://x.co/2cINt (bünti 20 fekvõtámasz :-)

http://x.co/2cINt (bünti 20 fekvõtámasz :-)
Szerintem legalább az ELSÖ fejezetet olvasd el!!! Akkor kiderül ugyanis.
A kérdező hozzászólása: oke. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!