Találatok a következő kifejezésre: Ki mondta: Elnök (4 db)

Az lett a vége hogy jól bezártam a szekrénybe.
A kérdező hozzászólása: és jó megoldásnak bizonyult?:P
volt. Elfogadtam, s néha elment bulizni nélkülem. Meg is csalt :) ahol nem azonos az életkilátás ott nincs a kapcsolatnak jövõje. Engem is szeretett, de inkább elment a haverJaival inni, s nyugodt volt hogy otthon én ott vagyok neki :) kissé elbízta magát. Az ilyen nem vezet szép véghez.
Az lett a vége, hogy szakítottam. 3 hétig nem is volt semmi baj, de miután letelt a 3 hét, rájött, hogy õ engem mennyire szeret és hogy õ velem mennyire de mennyire tervez. Azóta benõtt a feje lágya, és együtt vagyunk.
Volt.De az ilyen akkor már ne monda azt, hogy szeret.

Ki mondta: "Miniszter Elnök Úr! Oly ország, amelynek adminisztrációjában semmi egység nincs, rendre nem számolhat."?

Legjobb válasz: Batthyány nem helyeselte, hogy a Csepel-szigeten kivégeztetett valakit(Donáth Györgyöt).

Batthyány nem helyeselte, hogy a Csepel-szigeten kivégeztetett valakit(Donáth Györgyöt).
Ha az "Örökségünk 48" versenyt csinálod, akkor nem így kéne megkeresned a választ, hanem könyvekbõl, kutatással. Ez az én személyes véleményem. (Ha mégsem versenyzel, akkor bocsi)

2 hete derült ki hogy beteg vagyok, nem mondtam el még a családnak, se a férjemnek. Nem tudom hogy mondjam elnekik!? 25L

Legjobb válasz: 19:41 vagyok. Az én méhemet 5 éve vették ki mióma miatt.Leültem és elmondtam.Az elsõ megrökönyödés után mindenki segíteni akart.Mindenki mellettem volt és bátorítottak.Nem is éltem meg katasztrófaként.Kivették,nem menstruálok,túl vagyok rajta,De mi lesz,ha a mellemm......Azt még nem tudom.

19:41 vagyok. Az én méhemet 5 éve vették ki mióma miatt.Leültem és elmondtam.Az elsõ megrökönyödés után mindenki segíteni akart.Mindenki mellettem volt és bátorítottak.Nem is éltem meg katasztrófaként.Kivették, nem menstruálok, túl vagyok rajta, De mi lesz, ha a mellemm......Azt még nem tudom.
Ez nagyban függ attól mi a bajod. Egyenlõre a férjednek mondd el. LEülsz mondjuk ma este, mert minek halogasd és elmondod. A családnak nem is biztos, hogy tudnia kell.
milyen betegségrõl van szó? A férjednek kell elmondani elsönek hogy mi a bajod utánna a szülõnek.Szépen leültök és elmondod neki hogy nézd ma voltam orvosnál ez a bajom.utánna már magátol jönnek a dologok hogy hogyan tovább.elsönek lehet nehéz de elkell mondani.
Ülj le, és mondd el neki, mert ez így egyikõtöknek sem jó. Neked nincs kivel megbeszélni a teendõket, õ meg jogosan fog megsértõdni, ha sokáig titkolózol. Elõttem írónak: Ne aggódjál, mellet tudnak újat csinálni, nem kell úgy leélned az életed, ha úgy alakul a dolog, hogy le kell venni.
Attól függ, hogy mi bajod van, de a legegyszerübb lenne igy, ahogy irtad.
Mi bajod van? Én most vagyok kivizsgálás alatt, okt 7-én fog kiderülni, hogy mellrákom van-e vagy nincs, és hogy tovább.
De biztos, hogy kiveszik? Ne legyél pesszimista, mert az csak árt! Olvasd el, vagy nézd meg a Titok címû filmet/könyvet.
Beszélj vele azonnal. Én nagyon rossznéven venném ha a párom ilyen horderejû dolgot eltitkolna és magába tartana.
Igen én is ajánlom a Titok c. filmet. A legfontosabb hogy a pesszimizmust felejtsd el. MIndenképpen mond el a férjednek. Biztosan veled lesz ebben a helyzetben is. Tudnia kell róla. Gondolj arra hogy minden rendben lesz. Nem biztos hogy ki kell venni a méhed. Csak arra gondolj hogy milyen boldog leszel a férjeddel és a gyerekeitekkel. Csak pozitív dolgokra! Hidd el nekem ez beválik! De csak pozitív felfogás! Nagyon szurkolok neked!
Gondolok Rád és szorítok, hogy el tudd mondani a férjednek! Nem szabad titkolnod, mert nagyon csalódott lesz, hogy titkolózol elõtte. Attól félsz, hogy nem tart ki melletted? Ne félj! Teljes értékû nõ maradsz, ha ki is kell venni. De bízz abban, hogy nem kell! Szorítok!
19:41 Nem pánikot kell kelteni, hanem határozottan, elmondani, hogy mi van és mi a teendõ.Sírd ki magad és másnap erõsen ébredni, hogy végigcsinálod, bármi lesz!!Muszáj! Gondolok Rád és drukkolok.
A Titok címû könyvet én is javaslom! És cickafark te ezerrel!!!
Elmondtad neki?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támogatásokat! Igen elmondtam ma délelõtt azt mondta hogy már mi is történik melletem fog állni. Már csak a családomnak kell elmondjam..
Jól tetted és nagyon ügyes vagy! Nem lesz semmi gond!
figyu doki vagyok egyenlöre ne izgulj anyira ha még nem anyira elöre hzaladot meg tugyák gyogyitani !
Figyelj "Doki"!! Kapd be!! De Te jól tetted, hogy elmondtad. És semmi nem biztos.Járj utána és oldjátok meg.Írd meg, hogy mi történik.Mert érted is izgulok. Én vagyok, akinek a mellében van a csomó.
Szia! Nekem a petefészkemet mûtötték ilyen gond miatt. Most én is a sorsomra várok! Ha gondolod írj privit. Fel a fejjel! Nem lehet bajunk!!!
A 22:05 vagyok.Nagyon nem értek valamit.Minõsítettem az elõttem szóló "dokit" a fantasztikus helyesírásával.Akinek nem hasznos a válasza. Mégis magasabb a százaléka, mint nekem.Érdekes.Kösz.
Már két hete tudod??? Azonnal elmondani a férjednek, ezen nincs mit vacilálni! Ne akarj egyedül megbirkózni vele. Arról nem is beszélve, hogy ilyen fontos dologból ki akarod zárni, szerinted ezt hogyan fogja értékelni??? Tessék leülni és elmondani, nem pánikba esve, hanem olyan arccal, hogy "minden rendben lesz, megoldjuk".
Rák vagy Ciszta? Anyukámnak mind a 2 melle 9 éve cisztás, nem vették le neki egyiket sem hanem kb.2 évente mûtik neki mert állandóan megújul neki, 2 éve az anyaméhében is találtak és csak egy egészségügyi kaparást csináltak neki 1 éve kiderült, hogy mind a 2 petefészkében és mind a 2 lábában a térdénél is találtak, nagyon sok kórházban volt, nagyon sok orvossal beszélt és mindegyik azt mondta neki, hogy csak akkor fogják kipakolni, hogyha nincsen más megoldás addig nem mert addig az egészségügyi kaparást kell alkalmazniuk, pedig anyu már túl van 5 gyereken. Szerintem, ha nincs rossz indulatú daganatod akkor nem fognak kipakolni és lehetnek még gyerekeitek, de legelõször beszélj a férjeddel és együtt menjetek el az orvoshoz és minden lehetséges megoldást beszéljetek meg. Ne keseredj el, fel a fejjel mert ha mindent csak negatívan fogsz nézni az életed sem lesz boldog, pozitívan kel mindenhez állni egyaránt a jó és rossz dolgokhoz is és hidd el a férjeddel együtt sokkal könnyebb lesz mindent átvészelned bármi is fog történni veled.
A kérdező hozzászólása: rákot találtak a méhembe.
A kérdező hozzászólása: De ha kiveszik, akkor nem lehet gyerekem..:((
A kérdező hozzászólása: Még nem biztos!
Ha rákos sejteket találtak, az még nem jelent sokat, sok esetben elég egy gyógykaparás és rendbejössz. Mindenképpen mond el a férjednek, ha melletted áll, akkor már sokkal könnyebb lesz.
Akkor ne erre koncentrálj! Csak az járjon a fejedben, hogy nem lesz gond, megmarad a méhed, lesznek vér szerinti gyermekeid. Aztán, ha mégis másképp alakul, még mindig lesz lehetõséged anyának lenni. De tényleg nézd meg ezt a filmet, érdemes.
A kérdező hozzászólása: Rendben megfogom nézzni.!
19:41 Ezt nehéz egyedül magadban hordani.Minél elõbb beszéld meg, hogy tudjatok dönteni.Valóban nagyon fiatal vagy, de mindig lehet megoldást találni.Fel a fejjel:olyan, még nem volt, hogy ne legyen.Ezt is meg fogjátok oldani, de közösen!!
A kérdező hozzászólása: Értem, elis fogom mondani de ahhoz össze kell magamat szedjem.. csak kétségbe vagyok esve..
nem tudom, hogy tudtad ilyen sokáig titkolni, én már eleve a vizsgálatokról is beszámoltam volna, sõt egész biztos, hogy el is kísért volna, így nem tudtam volna titkolózni. Ez rá ugyanúgy tartozik, mint rád. És legyél optimista mindenképpen. Nekem csak az egyik petefészkemet vették ki 18 évesen tumor miatt terhesség alatt, akkor még én sem tudtam semmi biztosat, de eszembe sem jutott aggódni. 36/L
A kérdező hozzászólása: Igen, de nem akarok a családba pánikot sem kelteni.. amint a férjem haza jön elmondom neki..
Honnan tudod, hogy rák? Rossz lett a szövettan?
A kérdező hozzászólása: Igen, és az orvossal is beszéltem.
Hajó, mi van veled?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!