Találatok a következő kifejezésre: Ki merjem a (46 db)

Ki oly bátor hogy ki merjen állni ellenem és a katonáim ellen?

Én: (-.-) Katonáim: (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-) (-.-(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)-.-)




Úgy látszik baj van. xd
Hé! eddig azt mondtátok, hogy homokos vagyok, most meg beraknátok másfélezer überszexi egyenruhás, izmos, nagyfarkú tengerészgyalogos közé? Hogy felvitte az isten a sorsomat. :$ Üdv.: SP.
De azok nem az igaziak, hanem hamisítványok, így nem érvényes
A kérdező hozzászólása: biztonsági másolatok szal ugyanúgy érvényesek akár az eredeti :P
Affene...:P Nembaj akkor is erõsebbek vagyunk, hiszen a jedik erõsebbek mint a rohamosztagosok
A kérdező hozzászólása: tényleg...a Sithek bosszújában a jediket még véletlenül sem klón rohamosztagosok gyõzték le :P
mert akkor váratlan támadás volt, szétszórt jedik ellen, most pedig háború és együttes erõõvel :D
A kérdező hozzászólása: challenge accepted
öö...biztos :D
A kérdező hozzászólása: http://fortnightlitpress.files.wordpress.com/2011/05/knapp01..
A kérdező hozzászólása: nem mivel vannak másolatok
De a Bothai kémek ellopták az iratokat, így az egész érvénytelennek minõsül.
A kérdező hozzászólása: én meg részvényeket vásároltam a Galaktikus Birodalomból most én irányítom a klón hadsereg 35%-át
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/111120/0_www.kepfeltoltes.hu..
"Egy jó embernek nem kell sereg. Egy jó embernek nem kellenek szabályok... És a támaszpont neve, a Démonok veszte... Mert Démonok veszte, ha egy jó ember harcba indul."
Hát jaja! ELgyen is poker face!! :D
Darth Sidius vagyok. Van 1 napod hogy átállj a sötét oldalra. Ha nem akkor ráduszítom tanítványom (Darth Vadert), legjelentõsebb stratégám, Thrawn fõadmirálist és a Chimaera egész legénységét. Meg a Honoghr egész lakosságát - a noghrikat, akik az egész univerzum legjelentõsebb és legjobb bérgyilkosai. Óra indul.
Sirius Úr! Ha jól látom, letelt az egy nap. Sõt kettõ is. Bocsánat figyelmeztetésre, csak elmondtam Üdv: Kolli
Sidius vagyok. És tudom, már lerendeztük. http://www.fulspecialista.hu/ufiles/image/savasodas/szem%C3%.. íme a maradványa a hadseregnek.
A kérdező hozzászólása: én meg kiengedtem a titánokat szal reszkessetek ;)
Jön az egész jedi rend feltámasztva, zombiként. Õk erõsebbek :D

Ki merjek menni egyedül a nyáron?

18 éves lány vagyok. most májusba rakom le az érettségit ha minden igaz. nyáron ki akarok menni németbe. Egyedül merjek? dolgozni.

Legjobb válasz: menj németbe ha van kihez menned és van mit dolgoznod !

menj németbe ha van kihez menned és van mit dolgoznod !
Persze! Csupán ûljél le és tanulj meg angolul. Napi 30-60 perc tanulással simán menni fog.
A magyarral is vannak problémák úgy látom.... :S
18 éves vagy, felnõtt, és önálló. Ha te németül tudsz, akkor könnyebben kiigazodhatsz Németországban, mint Angliában. Az elhelyezkedés sem lenne nagyon bonyolult. Ha attól tartasz, hogy lesz, ami majd nem megy egyedül, szerezz magadnak barátokat, akik biztos szívesen segítenek majd neked. :)

Ha a hullócsillag halált jelent, akkor ki merjek menni kívánni, ha meglátok egyet?

Hozzáteszem, hogy holnap van a születésnapom, amikor a maximum a "csillaghullás". Kicsit félek, mert egyet már láttam szerintem, és most nem tudom, hogy kívánjak, vagy parázzok a halál miatt? Köszi előre is..

Legjobb válasz: Kívánj magadnak újraélesztést!

Kívánj magadnak újraélesztést!
Halált jelent? Ezt nem is tudtam. Én csak úgy megszokásból szoktam kívánni, veszteni nem vesztesz semmit..
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Ezt hol hallottad h halált jelent??Szerintem hülyeség..
Ezt most egy oldalról linkelem be: Bár ma már örömmel nézzük a hullócsillagokat, a múltban nem mindig gondoltak pozitívan rájuk. Sok helyen úgy tartották, halál hírét hozzák a hullócsillagok. A török területeken a hullócsillag 40 napon belüli halálesetet jelentett: az erõsebb fényû hullócsillag szerencsés és jószívû ember halálát jövendölte, míg a gyengébb fényûek kevésbé szeretett és gyenge akaratú emberét. A török hódoltság ideje alatt ezek a hiedelmek kevésbé honosodtak meg.
olyanról még nem hallottam hogy halált jelentene, viszont ma olvastam hogy állítólag minden hullócsillag egy szûz lányt jelent, szóval ritka dolog, érdemes kívánni
Ez csak babona, a babonák pedig a félelemre építenek. Menj ki, nézz hullócsillagokat, nagyon érdekes élmény! Azzal pedig, hogy mit "jelent", nem kell foglalkozni.
Nyugodtan menj ki õket megnézni. Nem jelentenek semmit, csak ez is babona lehet.

Ki merjem mosni mosógépben a gyerek hasított bőr Adidas edzőcipőjét? Van rajta kézi mosás program is.

Legjobb válasz: Én mindig beraktam, semmi baja nem lett. Csak ne centrizd.

Én mindig beraktam, semmi baja nem lett. Csak ne centrizd.
én kimostam az adidas hasított bõrjét, semmi baja nem lett, 30C-on, én bevallom még centriztem is.....én gépemen egyébként van sportcipõ progi is.....nem használtam még... Havi egyszer szerintem be lehet rakni, amúgy is szétrugják. Nekem anno anyu minden cipõmet mosógépelte és egyszer még szárította is, mert kellett másnapra, na azt nem bírta!
Ha azt akarod hogy tonkre menjen akkor nyugodtan. Lar bocs, de hulyesegeket irnak. Egeszen veletlenul borrel foglalkozom es felallt a hajam amikor a valszokat olvastam. A velur es a nubuk hasitott borok, melyek az elkeszites folyamat jellegebol adodoan kevesebb olajat tartalmaznak , igy jobban is kell oket ovni, hacsak nem akarod hogy elveszitse a velur jelleget. Nem veletlenul vannak specialis tisztitoszerek. Ezek alltalaban lanolint tartalmaznak, hogy tisztitas folyaman ne kemenyedjen ki a bor. Keress specialis tisztitoszert, ha draga volt a cipo. Ha kinai akkor ugy sem bor, max mû velur. Az a fontos hogy ne spray-t vegyel, legalabb is ne aeroszolosat, mert azok ocskak. Tobb helyen tudsz venni, igy nalunk is, de nem akarok reklamot csinalni magunknak.
gondolom már mindegy, de azért leírom... én simán be szoktam tenni a sportcipõket, viszont beleteszem egy õskori kispárnahuzatba, ez tölti be a mosózsák szerepét. így biztos nem kopik le az orra a cipõnek, és centrizni is szoktam. de amit kézzel sikálok ki, azt is beleteszem a centrifugába.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!!!!

Milyen a tejszínes fokhagyma leves? Vagy a sima fokhagymakrémleves? Finom? Ki merjem próbálni?

Legjobb válasz: Nagyon finom, piritóssal, kétszersülttel meg pláne. Kellemes aromája van, és nem érzõdik az amugy erõs hagyma ize. A neten is találsz rá receptet, próbáld ki egy kis adagban, majd eldöntöd bejön-e neked. Jó étvágyat!

Nagyon finom, piritóssal, kétszersülttel meg pláne. Kellemes aromája van, és nem érzõdik az amugy erõs hagyma ize. A neten is találsz rá receptet, próbáld ki egy kis adagban, majd eldöntöd bejön-e neked. Jó étvágyat!
Engem pont nemrég kínáltak meg tejszínes fokhagymakrémlevessel. Finom volt. Próbáld ki, bajod nem lesz tõle. Max nem eszed meg:)
A kérdező hozzászólása: Nem ettem meg...:-( De a férjemnek ízlett.
nagyon fini kell a recept?épp 2 napja csináltam elõször
A kérdező hozzászólása: Ha itt vagy még, akkor jöhet, lehet te másképp csinálod mint én.
4 személyre:12-16 db foghagyma lezúzva vagy lereszelve, olajon liszttel foghagymát megpirítom felöntöm húsleveslével(én kockából csináltam 1 liter víz 2 kockával)sürítettem 2 dl tejszínnem igazából még egy 2 dl-es kellett volna de csak egy volt itthon és botmixerrel krémesítettem plusz itthon sütöm a kenyeret és azt pirítottam hozzá(kockákat) ja és õrölt fehérbors bele érzéssel s ha nem kocka akkor só is

Ki próbáljam a pisi szexet? Tapasztalatok van írjatok! Mien és merjem e kipróbálni?

én ki szeretném próbálni érdekel 17 éves fiú vok. hol talók ilyen videókat ingyen?

Legjobb válasz: Fúj... Ez perverzió.

Fúj... Ez perverzió.
De undorító vagy.
Nézzetek meg egy leszbikus pisi szex videót és aztán mondjátok, hogy nem izgató :P (fiúknak mondom) Szerintem nagyon izgató az a csaj, aki ilyet bevállal.
nem vagy hülye, vagy beteg, egyszerûen a pisi szex annak jó aki gerjed a pisi szagára, ízére. a pisi büdös. akinek nem, az gerjed erre, és csinálja. ha úgy érzed, hogy erre felizgulnál, hogy a lány a szádba pisil, meg ilyenek, akkor hajrá. nem tehetsz róla
Ez egy szexuális perverzió, azaz parafília. "A parafília a pszichológiában és a szexológiában olyan rendellenes szexuális viselkedés, amelynek lényege valamely tárgyhoz, speciális szokáshoz, illetve serdülõkorúnál fiatalabb emberekhez való vonzódás szexuális örömforrásként.[1] A DSM-IV ezek legtöbbjét mentális zavarként sorolja be. szkatofília: piszkos, undorító, visszataszító dolgok iránti vonzódás mint szexuális öröm forrása."
Nem értem hogy a 3.válaszolót miért kellett lepontozni... Tökéletesen igaza van
Mit kell azon megmutatni? Az neked jó lenne, ha bûzlenél a hugytól? Beteg vagy? Pontozz le nyugodtan...
Egyáltalán ki az, akivel kipróbálnád? Mert nem hiszem hogy a korodbeli lánykák annyira repesnének az ötletért... Hacsak nem valami orbitálisan nagy qrváról van szó...
Feküdj hátra és hugyozd le magad. Aztán meglátod milyen érzés.
A kérdező hozzászólása: csak az írjon aki nem cikiz. akinek nem tetszik menjen innen ennyi XXXD csak érdeklõdök és egybõl hülye meg beteg vok mi?
A kérdező hozzászólása: hát az az igazság hogy aki megmutatná avval próbálnám ki úgy hogy kjor nem nagyon számít.
A kérdező hozzászólása: tudtok ilyen linkeket ahol pisiszex van? kíváncsi vok rá
Azóta kipróbáltad? :) Én rendszeresen szoktam pisiszexet végezni önkielégítéssel egybekötve... ha érdekel, cserélhetnénk tapasztalatokat.

Ki merjem hívni találkozni a srácot, ha úgy érzem, hogy érdeklem, de közben neki alakulgat a dolog egy másik csajjal?

Még csak 2 hónapja ismerem, alig találkoztunk, akkor is mindig társaságban voltunk. De úgy érzem, érdeklem, mert próbál közeledni felém, érdeklõdik felõlem, stb. Olyan, mintha flörtölne velem... :) Múltkor elhívott találkozni, de nekem nem volt jó az idõpont, úgyhogy nem lett belõle semmi. :( Aztán azóta mondta, hogy alakul a dolog egy csajjal - nem nekem, de hallottam én is. Viszont azóta is keres, érdeklem, csak talizni nem hívott el újra. Közel lakunk egymáshoz (5 perc), szóval arra gondoltam, írok neki facebookon, aztán kihívom. Vagy inkább csak utaljak rá, hogy unatkozom és valamit csinálni kéne? Nem akarok beégni, hogy õ már talán össze is jött a másik csajjal, én pedig talizgatni hívom...dehát barátként is talákozhatunk, nem?

Legjobb válasz: "dehát barátként is talákozhatunk, nem? " De. Nincs itt kérdés kéremszépen.

"dehát barátként is talákozhatunk, nem? " De. Nincs itt kérdés kéremszépen.
hívd el nyugodtan :)
na kihívtad :D ? mit mondott ? ki megy veled ?
szerintem mivel múltkor nem volt jó neked az idõpont most azért próbál kicsit féltékennyé tenni de ugyanúgy érdekli mi van veled csak várja hogy te lépjél:)
Szereted a turbógirbe hoboringoncsot?
Még csak az kéne, hogy a magadfajta elhintse spóráit a világban!
Te inkább semmit... Mellesleg kis fejtörést okozott ez az "onlein" XD

Arra jutottam hogy lenövesztem a festéket a hajamon. Ki merjek így menni utcára kiengedett hajjal?

Eredetileg hamvasszőke a hajam és néhány árnyalattal világosabbra festettem, nem tudom miért. És mióta nő le, csak felkötött hajjal merek utcára menni, nem akarom újra festeni. Nagyon ciki?

Legjobb válasz: Miért nem festeted vissza az eredeti színére? Akkor nincs lenövés.

Miért nem festeted vissza az eredeti színére? Akkor nincs lenövés.
Ha csak néhàny àrnyalat a különbség; akkor nem gâz. Sötétbarna alappal màr az lenne
de elég gáz lenõve hiába világosabb pl: Hasonló lenne: http://static.168ora.hu/db/04/56/alicia-silverstone-fugly-fa.. szerintem fesd vissza eredeti hajszínedre, az a legegyszerûbb.. 8.0, 8.1, 9.1 festék jó lenne.
Ombre. :) Fesd be szerintem! Mert így gáz.
A kérdező hozzászólása: De a leghasonlóbb festék is látszik eléggé ha lenõ. Egyszerûen nem találok az eredetihez hasonlót. Megvárom míg lenõ úgy fülig, addig felkötöm, próbálom variálni és levágatom. Hasonló mint ahogy a 3. válaszoló linkelte, csak nekem kicsit szebb a hajam :DDD Köszönöm a válaszokat!:)

Jelenleg Allianz-os vagyok, de a díjkalkulátor az Uniqua biztosított olcsóbbra hozta ki. Mik a tapasztalatok? Merjek váltani?

Legjobb válasz: Végül is az Uniqua sem egy elveszett biztosító, elvileg nem fog becsõdölni

Végül is az Uniqua sem egy elveszett biztosító, elvileg nem fog becsõdölni
Én maradnék és maradtam is az Allianz-nál. Szerintem biztosabb cég.
Persze hiszen miért költenél többet - ugyanazért??
amiatt a pár száz forint miatt kár a biztosítóváltással szenvedni...
500ft különbségnél is váltok.Semmibe nem kerül a neten és ez csak egy adóforma nem több.Akkor minek fizetnék többet Abszolút mindegy nekem, hogy a másik félnek melyik biztosító fogja fizetni a kárát.
merj váltani...a fotelbõl mindent elintézhetsz...úgyis már elektronikusan megy minden...jön az új szerzõdés azon az emilen amit megadtál, azt kinyomtatod, aztán aláírod, beszkenneled, elküldöd, adsz egy megbízást a bankodnak, hogy ennyi mehet, és kész...tissszta amerika...vagy valami ilyesmi....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!