Találatok a következő kifejezésre: Ki mennyit mennyi (6160 db)

Ha 600ft/óra a bruttom akkor mennyi lehet a nettom? ezt hogy lehet ki számolni? Mennyit vonhatnak le a 600 ft-ból?

Legjobb válasz: 1 hónapban, amikor tudod már minden órádat, kiszámolod mennyi a bruttód és beütöd ide: http://www.hrportal.hu/index.phtml?page=berkalkulator

1 hónapban, amikor tudod már minden órádat, kiszámolod mennyi a bruttód és beütöd ide: http://www.hrportal.hu/index.phtml?page=berkalkulator
Kb 393Ft.
napi 8 órában 62.880 Ft a nettó, ha nem vagy jogosult családi pótlékra
A kérdező hozzászólása: köszi.
Ha sima munkaviszonyos vagy, és nem számoljuk a családi kedvezményt, akkor a bruttó bér 34, 5 %-át vond le a bruttó bérbõl, és megkapod a nettó bért.

Ha bankszámla számra utal nekem valaki (magán személy ) pénzt, akkor megtudhatom, ki honnan mennyit fizetett be? És ő a számlaszámon kívül megtudja egyéb adataimat?

Szolgáltatásról van szó, csak nem tud mindenki készpénzzel fizetni, vagy nem mindíg megoldható, hogy utánvéttel küldjem levélben, ezért gondoltam számlanyitásra, csak nem tudom, hogyan m?ködik..

Legjobb válasz: "Ha bankszámla számra utal nekem valaki (magán személy ) pénzt, akkor megtudhatom, ki honnan mennyit fizetett be?" Igen: a számlaszámát, a nevét és az összeget amit befizetett neked. (Egyes esetekben a kiírja bank nevét is ahol az illetõ vezeti a bankszámláját. A bankszámlaszám elsõ 3 számjegye ugyanis a bankok azonosítószáma.) "És õ a számlaszámon kívül megtudja egyéb adataimat?" A nevedet és a számlaszámodat. E két adatot kell megadnod neki, hogy utalhasson a számlaszámodra. Más adatot nem kell megadnod és õ sem fog más adatot megtudni rólad.

"Ha bankszámla számra utal nekem valaki (magán személy ) pénzt, akkor megtudhatom, ki honnan mennyit fizetett be?" Igen: a számlaszámát, a nevét és az összeget amit befizetett neked. (Egyes esetekben a kiírja bank nevét is ahol az illetõ vezeti a bankszámláját. A bankszámlaszám elsõ 3 számjegye ugyanis a bankok azonosítószáma.) "És õ a számlaszámon kívül megtudja egyéb adataimat?" A nevedet és a számlaszámodat. E két adatot kell megadnod neki, hogy utalhasson a számlaszámodra. Más adatot nem kell megadnod és õ sem fog más adatot megtudni rólad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Kell fizetni a toxaplasma szűrésért? Ha igen, mennyit? Mennyi idő múlva derül ki az eredménye?

Legjobb válasz: Nem kell fizetni a dokid leveszi véredet,es kb 1-2 hét mulva derul ki az eredmény,ezt a biztosíto tériti.

Nem kell fizetni a dokid leveszi véredet, es kb 1-2 hét mulva derul ki az eredmény, ezt a biztosíto tériti.
Szia! Ne mondj ilyet hogy nem kell fizetni!!! Majd a védõnõd megmondja! Pl nállunk Csongrádon 2000ft.. mosonmagyarováron 6000ft.. Zala megyében:5500Ft. Szóval lehet hogy kell. én pénteken megyek 16 hetesen akkor csinálják az AFP-t is és akkor leveszik a vért a toxohoz. 18 hetesen kell vissza mennem. De a védõnõd úgy is elmond mindent pontosan! Üdv egy 15 hetes kismama:)
szerintem marhaság akkor nagyon gyenge biztositod van en egy forintot sem fizettem egesz eddig a betegség szurésnél sem!
Hát ne is haragudj de amit te írsz az is elég marhaság! Ez nem biztosítás függõ hanem város! Volt egy kérdésem hogy kell e fizetni a toxoért ha megkeresed akkor meglátod hogy ki mit írt! Egyébként pedig teljesen mind1 hogy van-e biztosításod vagy nincs ahol kell ott kell fizetni és kész!! Lehet hogy épp a te városodban nem kell de másol igen! Amúgy is majd a védõnõje megmondja!
Kell fizetni a toxoplazma vizsgálatért? Mert itt nállunk fizetni kell 2000ft-ot csekken kell befizetni! Ti mit tudtok errõl? egy 14 hetes kismama:) A kérdés kiírásának idõpontja: 09-28 15:40 A válaszok Válasz Nálunk is! Válasz hát én nekem nem kellett érte.szerintem korház függõ, meg orvos.nem Válasz zala megyei kórházba kell-5000ft Válasz Nekem most csinálták az elsõ vérvétellel, és nem kellet fizetni érte! Válasz Szia!én most vagyok 26hetes kismama, mikor nekem csinálták ezt a vizsgálatot még nem kellet fizetni érte.most viszont már fizetõs, a mosonmagyaróvári kórházban 6500ft. sok sikert a babához
ezt írták a kérdésemre! Elõbb te is utánna járhatnál miután valaki válaszára azt írod hpgy marhaság.
Nekem is kell(ene) mennem (ha el tudnék menni), de az orvos és a védõnõ sem mondta, hogy fizetnem kellene.
NEKEM IS 2000 FORINTOT KELETT FIZETNEM CSEKKEN ÉS A CSEKKET KELLETT RÁFÉNYMÁSOLNOM VIZSGÁLATKÉRÕ LAP HÁTOLDALÁRA ÉS A VÉRVÉTELT CSAK ÚGY CSINÁLTÁK MEG. EGYÉBKÉNT CSAK EGYSZER KELL BEFIZETNI, DE TÖBBSZÖR IS MEGCSINÁLJÁK AUTOMATIKUSAN A VIZSGÁLATOT


[link]
Az a legjobb, hogy már a posztban, amit linkeltél elrontotta az egészet a csaj és még le is fényképezte, kifolyt a zselé a köröm mellé, a bõrre, ez nagyon nagy hiba, ettõl fog felválni az egész és lejönni a körmérõl a cucc és ez még a jobbik eset, rosszabb, ha felválik és fent marad, mert minden kézmosásnál alá kerül a víz és begombásodik, algásodik a köröm. Nem szórakoznék ezzel otthon, mert nem annyira könnyû megcsinálni, viszont kuponos oldalakon találhatsz nagyon olcsón gel lakkozást, vagy marad a körömlakk, abból is lehet tartósat venni.
nekem megvan és nagyon szeretem, most is rajtam van, elsõre is nagyon jól sikerült, és elég tartós+ bármilyen lakkal lehet használni és lehúzható alapja van

Zumba? Hatásos? Ki mennyit, mennyi idő alatt fogyott vele?

valamit kellene mozognom, 15kgt szeretnék fogyni, de anyagi gondok miatt nem tudok "jól enni", csak keveset rossz minőségű kajából...és ezen okból nem tudok terembe sem járni. Nálunk rengeteg a kóborkutya, így nem lehet kinn futni sem, csakis benn a lakásban tudnék bármit mozogni. Lehet ütős, kemény, csak minél hamarabb látsszon a hatás. Azt írták, a zumba ilyen, véleményekre lennék kíváncsi! Aki csinálja/csinálta, mennyi idő alatt hány kg-ról mennyit fogyott, hány cm? Köszi

Legjobb válasz: Fogyni kizárólag helyes étrenddel lehet. A mozgás - legyen az bármi - csak mintegy 20 %-ban játszik bele.

Fogyni kizárólag helyes étrenddel lehet. A mozgás - legyen az bármi - csak mintegy 20 %-ban játszik bele.
A kérdező hozzászólása: tudnátok videókat mutatni? egy héten hányszor, és milyen hosszú edzéseket csináltok?
Ha a kenyeret, tésztát, csokit kerülöd az már jó. A zumba mellett fuss is! Ha kitartó vagy az eredmény lassan, de látszani fog :)
A rizst is kiiktathatod. Helyettes zöldség, saláta.
1 éve zumbázom, heti 2-szer 1 órát. 88kg-ról kezdtem és most 61(!) vagyok. Imádom!!!!
A kérdező hozzászólása: utolsó, akkor 27 kiló? nagy gratula! én heti 4X csinálnám, vagy 5x, és 15kilót szeretnék leadni. akkor ez olyan 2-3 hónap talán, az nagyon jó lenne :) te mit ettél, mennyire figyeltél? meg tudod mondani, hogy milyen programot csináltál?
Szerintem a 15 kg ilyen intenzív edzés mellett menni fog. Igazából nekem azért is ment ennyire gyorsan, mert elõtte való idõszakban szoptattam és rengeteget ettem. Ugye szoptatás után ez a zabálás elmaradt és így olvadtak le rólam a kilók. Hát fogalmam sincs milyen program. Vannak zumbán belül külön programok? Én már több helyen voltam és kb egyforma: elején bemelegítés, "kemény" rész, nyújtás. Érdemes tényleg odafigyelni az étkezésre, de én nem hiszek a kifejezett diétákban. Én ha elmegyünk valahová és megkívánok sütit, fagyit akkor eszem. Nem ezen múlik. Amire én nagyon odafigyeltem, hogy este 5 után csak gyümi vagy valami nagyon könnyû max. Meg fehér kenyér kiiktatva. Esztelen koplalásnak mindig az a vége, hogy nem bírja az ember és utána visszajönnek a kilók. Annyi még a zumbáról, hogy a hasat feszesíti a legkevésbé, ezért arra külön rá kell gyúrni.
Itt én egy dagit sem látok. Nem is hiszem, hogy túlsúllyal végezhetõ. Majd néhány kiló leadása után: http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54
Lassan már mindenre azt írják, hogy nem kezdheted el, ha van rajtad több, mint 10 kiló felesleg. Pedig nem mindegy ki hány centi. Mert pl. egy 180 centisnek kb. nem is látszik a plusz 10 kiló...
Lehet, hogy ezen a videón nincs, de nálunk a csoportban nem egy molett nõ van.
egy ilyen videoba biztos hogy nem raknak be egy olyan kicsit teltebbet aki ott ossze vissza izzadna magat .. de amugy a zumba nagyon jo minden testreszed megmozgatod vele mar 1 edzes utan erzed hogy mindened feszul . Emelett csinalhatsz mast is :) Sok szerencset !
A kérdező hozzászólása: nyilván nem kenyeret kenyérrel eszem, amire tudok, figyelek. Csak épp nem tudok egyfolytában csirkemellet rizzsel enni. Amennyire tudok, nem eszek kenyeret tésztát, csak csirkét meg rizst, zöldséget, almát... de nem tudok erre 100%osan figyelni
Utolsó, mindent leírtál ami lényeges. Ne mondd nekem, hogy a helyes táplálkozás drága, akkor mégis mitõl híztál meg? Csoki, chips?! Ezeket elhagyod, és helyette veszel sovány túrót, halat, csirkemellet, májat, abonettet, és rengeteg zöldséget, gyümölcsöt. Az, hogy "drága" egy újabb indok arra, hogy zabáld a sok sz*rt. Zumba jó, de ha csak azt csinálod, tényleg nem fogsz fogyni, mellette kell egy rendes diéta. Ha ezt nem tudod megérteni, sajnálom.
A kérdező hozzászólása: szóval aki csóró, az így járt?
Nem olyan drága a "jó" étkezés sem. Pl. káposztát, céklát, sárgarépát olcsón kapsz és bármennyit ehetsz belõle. Májat már 400 Ft-ért lehet kapni kilóját és kiváló fehérjeforrás. A piacokon a tojás is megfizethetõ. Úgyhogy ne add fel, keresd a jó megoldásokat.
Insanityt csinald!!!!!!:)
Máshol meg azt írják, hogy a mozgás a fogyásban 70%-on múlik. Nah most melyik igaz?
A kérdező hozzászólása: insanityt próbáltam, a fit testen tüdõt hánytam :D
6/7-esnek: máshol? Egyetlen tudományos linket hozz, ahol azt írnák, hogy a mozgásnak nagyobb szerepe van a fogyásnak, mint az étrendnek. Egyetlen egyet sem fogsz találni.
A kérdező hozzászólása: na, szépen kitörölték a válaszom az 1-2. válaszolóhoz. Szóval: NEM azt kérdeztem, hogy mit kell enni meg hogy, meg mennyiért. Azt kérdeztem, a ZUMBA hatásos-e. Nem igaz, hogy az oldal válaszolóinak 90%-a sosem tudja felfogni, hogy nem az õ 'okoskodására' vagyok kíváncsi, hanem arra, amit KÉRDEZTEM! A többieknek köszönöm!
Nem akarlak megbántani azzal, hogy ismétlem a többieket, de egy mozgás csak akkor hatásos, ha mellé helyesen eszel. Persze az alakon tud változtatni a mozgás, ha kiló nem is megy le, de hosszú távon nem lesz sok eredmény, ha túl sok CH-t eszel. Én Zumbázom, imádom, és fogytam már 17-18 kilót, de amikor nem figyeltem a kajára biza a mérleg nem volt a barátom. Szeptember közepén kezdtem az életmódváltás, azóta ment le ennyi, stagnálgatok is manapság kicsit.
Konkrét válasz: önmagában a zumbától nem fogysz le, viszont alaposan megterheled az izületeidet, ha 15 kg túlsúllyal nyomod. Elég konkrét volt?
ez nevetséges, akin van egy kis súlyfelesleg és végre mozgásra adná a fejét akkor is eltántorítja a sok negatívum, h tönkre teszi az ízületeit ezt ne csinálja, azt ne... Természetesen oda kell figyelni, annyit csinálni mindig, amennyit a testünk enged! Errõl a 80-20% arányban számít a diéta-edzés állításról annyi a véleményem, h emberre válogat, nem vagyunk egyformák és mindenkire másként hat 1-1 mozgásforma/diéta(persze mind2 szükséges!). Ütõs edzésnek a p90x-t ajánlanám, nagyon hatásos! Tony Horton nevéhez fûzõdik még a 10 minute trainer program is, mindkettõ tökéletes. A zumbáról sajnos nem nagyon tudok nyilatkozni, még csak most kezdtem, de nekem nagyon 'lightos', fõleg a p90x-hez képest... Sok sikert!

Dohányboltot nyitok, egy ideje nem fizetek TB-t. Mikor derül ki, hogy mennyit kell fizetnem? Megakadályozza-e a bolt nyitást?

Magánszemély vagyok, még nem vállalkozó. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nem tudom mennyivel lehetsz elmaradva, de ha van a pályázatban rögzített árukészletre és egyéb költségekre, akkor hogy nem futja a Tb-re? Szerintem kell majd a köztartozás mentesség hozzá.

Nem tudom mennyivel lehetsz elmaradva, de ha van a pályázatban rögzített árukészletre és egyéb költségekre, akkor hogy nem futja a Tb-re? Szerintem kell majd a köztartozás mentesség hozzá.
Egyébként lekérheted a folyószámla egyenleged, ha van ügyfélkapud, vagy a NAV is megmondja, mennyivel vagy elmaradva.
Érdemes beszélned a NAV-al, nehogy büntetés legyen a vége!
A kérdező hozzászólása: Elég hosszú , de az én nevemre írják a pályázatot és nem tudják, hogy tartozásom van. Visszadobják a pályázatot, vagy be se tudják küldeni, mert kell hozzá "0-ás" papír? Köszönöm a válaszokat.
Nekem az a furcsa, hogy a nevedre írják... Vagyis a teljes felelõsség, mint egyéni vállalkozó rajtad lesz, bárki támogasson is benne.
Mit akarsz te nyitni? Vagy közéjük tartozol? http://www.hir24.hu/belfold/2013/04/23/politikusok-es-rokona..

13-30 éves koromig rendszeres marihuána fogyasztó voltam. Most fél éve tiszta vagyok. Mennyi idő mire a teszt nem mutatja ki? Szóval mennyi időre van szüksége a szervezetnek hogy teljesen kitisztuljon.

Azt hiszi a párom hogy még mindíg csinállom pedig tényleg tiszta vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.

Én úgy tudom 3 hónap után már nem lehet kimutatni.
Hajból ki lehet mutatni több mint egy hónapig . Vizeletbõl ha jól tudom 3-4 napig . A második kérdésedre nem tudok értelmes választ adni azon kívül , hogy bizonyítsd be neki , hogy tiszta vagy .
THC vervetellel 4-8 ora THC mellektermek vervetellel 2-3 het Vizelet 3 honap
Azért ezekben a pár hónapokban 17 év után nem lennék annyira biztos, mindenestre fél év valóban elég kell hogy legyen, ha tutira akarsz menni sportolj sokat, szedj C-vitamint, fogyassz zöld teát és sok déli gyümölcsöt még egy fél évig.

Chorionbiopszia. Kinek volt? Mennyire fájt? Mennyi idő múlva kapott eredményt? Én augusztus 14-én megyek a Bajcsyba.

Legjobb válasz: illetve olyan tippeket is várok, hogy nektek mi segített pozitívnak maradni, lenyugodni a várakozás során..:-)

A kérdező hozzászólása: illetve olyan tippeket is várok, hogy nektek mi segített pozitívnak maradni, lenyugodni a várakozás során..:-)
Eredmény 1 hónap múlva volt.
A kérdező hozzászólása: szia! Köszi a választ! örülök, hogy jó eredményt kaptál:-) Hányadik héten voltál? Hogy bírtad az 1 hónap várakozást?
A 15.héten voltam, a várakozást meg úgy bírtam, hogy arra koncentráltam, hogy nem lesz baj. A tarkóredõ meg az afp rendben voltak, ez is segített. Remélem, nálad is minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Gondoltam hátha jár erre valaki...kedden túlestem a mintavételen. Nem volt egy leányálom, mivel hátsó fali a lepényem és sokat kellett kotorászni mire elérték, de abszolút túlélhetó volt. Ferenczi dr és stábja megint fantasztikus volt, végig szóval tartottak, végtelenül kedvesek és profik voltak. Sajnos min 2 és fél hét várakozás az eredményre, ami most jön az több mint idegörlõ, de igyekszem pozitívan hozzállni, nagyon bizakodom! Természetesen írok, ha van eredmény! szép hosszúhétvégét Nektek!
12-es vagyok, szorítok! Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Még csak másfél hét telt el, de elég nehezen bírom a várakozást, minden telefoncsörgésre szívbaj kerülget...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Már 2, 5 hét eltelt, ma érdeklõdtem és elvileg legkorábban kedden lehet eredmény.. Azt hiszem, ez az augusztusi idõpont extra pech, mert mindenki szabin van stb.. Már nagyon nehezen bírom a várakozást... köszi, Lányok nagyon a drukkokat:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen a rengeteg drukkot és ránk gondolást! Tegnap késõ este hívott fel a genetikus doktornõ, hogy végre befejezte a sejtek vizsgálatát...és...: egy egészséges kislányt várhatunk január végére!!!! Jövõ kedden még hátra van egy (genetikai) ultrahangos vizsgálat, de ott is mindennek rendben kell lennie!
12-es vagyok, õszintén gratulálok, most már megnyugodhatsz végre :o) Közben augusztus 20-án nekem is megszületett a kislányom, ahogyan a genetikán anno megjósolták: épen, egészségesen. Sok boldogságot Nektek!
A kérdező hozzászólása: jaj de örülök! nagy-nagy gratula kicsi lányhoz:-)))
Utolsó vagyok, újraolvasva nem 5 perc, hanem több lehet, mert 20-25 percet voltunk bent/fõ.
Kérdésedre visszatérve: én a Bajcsyban voltam chorionbiopszián. Kapzunk szobát, átöltözés, és megmondták, hogy hányra menjünk a mûtõhöz. Egyesével hívtak be bennünket, gyors méhszájvizsgálat, majd hasba lidokain injekció. Amikor a nagy tût beszúrta (amiben akisebb tût vezetik be a mintavételhez), az nem volt jó, de kibírható. Azután lehet érezni, hogy kaparásznak meg szivornyáznak odabent, az is kibírható. Az egész kb. 5 perc, egy kis monitoron közben végig látod a baba uh képét, meg mutogatják, hogy mi micsoda, igyekeznek szóval tartani és nagyon kedvesek. Amikor vége, még a folyosón kell kicsit ücsörögni és vissza lehet menni a szobába, ahol pár óra pihenés javasolt. Délután 4 körül engedtek haza bennünket. Szerencsére nem volt nálam semmi baj, ha minden jól megy, két héten belül megérkezik a kislányunk.
Szia! Szerintem attól függ, hogy ki csinálja és fejben is eldõl.... Engem kétszer szúrtak, mert kevés lett a minta. Az elsõ fájt, de fogtam a férjem a kezét, a másodikat nem is éreztem.... Az eredmény nekem 4 nap alatt lett meg. Sajnos pozitív lett :( Én telefonáltam, és aki végezte a diagnosztikát közölte a rossz hírt! Én úgy fogtam fel, hogy a fogantatás pillanatában már eldõlt, tenni nem tudok.....elfogadom amit az élet hoz, és próbáltam magamat felkészíteni mindkét variációra. Nem éltem bele magam semmibe sem! Miért végeznek nálad CVS-t? Hány %-od van a beteg babára?
A kérdező hozzászólása: Szia! Tökéletesen igazad van, egyetértek! Nálam azért végeznek, mert bár a kombinált teszt eredménye negatív, a tarkóredõ 2, 8 körül volt és 32 éves vagyok. Ezek alapján a doki javasolta a CVS-t. Állítólag 10% h beteg a baba. Én megpróbálok a 90%-ra koncentrálni:-) Neked miért végezték és hol? nagyon sajnálom h így végzõdött, de nagyon jól fogod fel!
Szia! 25 % az esélyünk beteg babára, énis egyébként valószínû azon a héten megyek CVS-re ismét!
A kérdező hozzászólása: Nagyon drukkolok neked! hová mész mintavételre?
Én is szorítok értetek. Debrecenbe megyek, ott a bizalom :) Elsõ babád?
A kérdező hozzászólása: :-) köszi! Igen, elsõ baba! nektek?
Nekem ez a 3. terhességem, de a 2. baba. Az elsõ babám beteg, nála nem vették észre .....
A kérdező hozzászólása: akkor biztos minden rendben lesz! a 3 szerencsés szám:-) a beteg babádnál milyen vizsgálatokat végeztek? mit nem vettek észre?
normál terhességem volt; ritka genetikai betegsége van..... minden ember 4-5 hibás gént hordoz, nálunk találkoztak.
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmire nincs 100% garancia az életben...Édesanyám mindig azt mondja, hogy egy gyerekért életünk végéig izgulhatunk. Éppen ezért maximum annyit tehetünk, hogy minimalizáljuk a rizikót..elmegyünk a szûrõvizsgálatokra stb..és bízunk a Jóistenben..
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Lányok! Gondoltam megírom, hogy múlt pénteken magzati szívultrahangon is voltunk dr Hajdú Júliánál (aki egy tündér) és ott is minden a legnagyobb rendben volt! Ez azért volt fontos, mert a picit vastagabb tarkóredõ a kromoszómarendellenesség mellett még szívproblémákra utalhatott volna! Végre élvezhetem a terhességet:-) Köszi a drukkokat és mindenkinek a legeslegjobbakat kívánom!

A One Pieceben kik a mennyei sárkányfik?

Legjobb válasz: A Celestial Dragons mennyei sárkányfikre lett fordítva? :D Hát LOL! Kérdésedre válaszolva õk a világi nemesek. Egykoron élt 20 király egyenesági leszármazottai, akik régebben a világot vezették. Vagyonuk mérhetetlen és teljhatalommal rendelkeznek. Szinte bármit megtehetnek. A Világkormány védelme alatt állnak, aki megtámadja õket azt személyesen az egyik admirális pusztítja el. Mellékesen egytõl egyig egy genetikai hulladék, és az emberiség söpredékei.

A Celestial Dragons mennyei sárkányfikre lett fordítva? :D Hát LOL! Kérdésedre válaszolva õk a világi nemesek. Egykoron élt 20 király egyenesági leszármazottai, akik régebben a világot vezették. Vagyonuk mérhetetlen és teljhatalommal rendelkeznek. Szinte bármit megtehetnek. A Világkormány védelme alatt állnak, aki megtámadja õket azt személyesen az egyik admirális pusztítja el. Mellékesen egytõl egyig egy genetikai hulladék, és az emberiség söpredékei.
A kérdező hozzászólása: Köszi , ment a zöld . Amm igen így fordítják :D CSak azért érdekelt mert még én anno 400tól kezdtem a sorozatot és most akarom elõlrõl :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!