Találatok a következő kifejezésre: Ki mennyit és mennyi idő alatt (168 db)

Ki mennyit és mennyi idő alatt fogyott le biciklizésel? Heti hány alkalommal? Hány percet?

Legjobb válasz: Mivel panelba lakom már igen csak régóta és biciklim sincs.. szobabiciklit választottam. Én este filmnézés közbe ami kb. 1 óra ez idõ alatt csinálom már 5 hónapja. 8kg-t sikerült leadnom ezalatt az idõ alatt. Bár én az étkezésemre is igen csak figyelek ami reggelire rostban gazdag italok,ételek...ebédre azért normálisan és vacsira meg csak gyümölcsöt vagy joghuirtot. 25/L

Mivel panelba lakom már igen csak régóta és biciklim sincs.. szobabiciklit választottam. Én este filmnézés közbe ami kb. 1 óra ez idõ alatt csinálom már 5 hónapja. 8kg-t sikerült leadnom ezalatt az idõ alatt. Bár én az étkezésemre is igen csak figyelek ami reggelire rostban gazdag italok, ételek...ebédre azért normálisan és vacsira meg csak gyümölcsöt vagy joghuirtot. 25/L

Ki mennyit és mennyi idő alatt fogyott a 90 napos diétától?

Legjobb válasz: Másfél hónap alatt 9 kilót. Pedig nem is tartottam be a gyümölcsnapot, és nem is iktattam be víznapot.

Másfél hónap alatt 9 kilót. Pedig nem is tartottam be a gyümölcsnapot, és nem is iktattam be víznapot.
Én 3 hónap alatt 16 kilót.Dekésõbb már kevesebbet
Ez súlyfelesleg kérdése is.Akinek több van többet fogy, akinek kevesebb az kevesebbet.Én azt ajánlom inkább ne egyél cukrosat és péksütiket.Tapasztalatbol mondom, tudom hogy kecsegetõ a diéta, de ha abbahagyod visszajön a felesleg és a hajhullásos dolog sem hülyeség.
Elsõ vagyok. Nekem semmi bajom nem lett ettõl a fogyókúrától, nem is jött vissza rám a 9 kiló.
hát én 90 nap alatt fogytam 9 kilót de utánna vissza is jött sajnos:(
Én egyszer csináltam ezt a 90 naposat de semmit nem használt aztán kipróbáltam az hogy nem zabáltam össze vissza és 2hónap alatt úgy lefogytam hogy alig ismertek rám:)
Én 16 kg fogytam, de tényleg nekem is elkezdett hullani a hajam. De nagyon. Azóta is orvosokhoz járok. / Bõrgyógyász, nõgyógyász, fül- orr-gége stb./
A tesóm (18 éves lesz és lány) kb. 15 kilót fogyott le. Hogy pontosan mennyi idõ alat nem tudom, de 9 hónap után nem hagyta abba. Szegénykémnek oda lett a dús haja. Talán ettõl lehetett. :(
NE csinálj 90 napos diétát, már párszor kifejtettem, hogy miért ne, olvass utána.
Káros a fogyókúrázás, inkább táplálkozz egészségesen és mozogj egész évben!

Ki hogyan fogyott le? Mennyit és mennyi idő alatt?

160 centi vagyok és 57 kg eddig 50-51 voltam de 3 hónap alatt rámjött 6-7 kg ezt szeretném leadni. Nem eszek túl sokat(suliba reggel6tól délután 3 ig 3 szendvics és ha hazajövök egy kis f?tt kaja, este már nem eszem) bár szoktam néha zsírosakat is azokról lemondom és minden nap fogok tornázni. Szerintetek így sikerülni fogynom?

Legjobb válasz: A suliban egész nap ülsz, már itt kezdõdik a baj...ez persze nem a te hibád:))) A kaja amit elviszel biztosan nagyon finom, de csak a zsömiben van elég sok üresjáratú szénhidrát, amibõl a szervezeted nem sok tápanyagot tud hasznosítani. A zsömlék helyett más lehetõségek is vannak ám! Az pedig, hogy este nem eszel, az nagyon nagy butaság! Persze nem egy fél malacra gondoltam...valami kis könnyû vacsira... Nekem bevallom amit írtál, az elsõ sõt, második olvasásra is elég labilisnak tûnik. Ki akarja (nem te vagy a kitalálója az biztos) hogy fogyjál?

A suliban egész nap ülsz, már itt kezdõdik a baj...ez persze nem a te hibád:) )) A kaja amit elviszel biztosan nagyon finom, de csak a zsömiben van elég sok üresjáratú szénhidrát, amibõl a szervezeted nem sok tápanyagot tud hasznosítani. A zsömlék helyett más lehetõségek is vannak ám! Az pedig, hogy este nem eszel, az nagyon nagy butaság! Persze nem egy fél malacra gondoltam...valami kis könnyû vacsira... Nekem bevallom amit írtál, az elsõ sõt, második olvasásra is elég labilisnak tûnik. Ki akarja (nem te vagy a kitalálója az biztos) hogy fogyjál?
a testsúlyod pont jó..az adatok szerint.. Én például 87 kg voltam..most vagyok 67..és ugy fogytam le.. hogy mindennap csak 3órakkor ettem, de akkor annyit amennyibe belém fért: D igy 1 hónap alatt lement kb 7-8 kiló..de folyamatosan mozogtam mellette..pl: táncoltam, bicikliztem, futottam...Olyan mozgást válassz amit szeretsz:D
Odafigyelek arra, hogy mennyit eszem, semmi mást nem csinálok. Szeptember közepe óta 72.4-rõl 63.4-re és közben volt majd egy hónap stagnálás és 2 hét hízás is.
A kérdező hozzászólása: én szeretnék fogyni, mert nem vagyok dagi de szeretnék olyan lenni mint akkor nem kell ekkora pocak :D
lifetilt programot csináltam (10 hét), akkor 77rõl 71re, aztán kis szünet, most folytatom, 3. hétnél járok és 69 vagyok. Még 4-5 kellene, hogy lemenjen.


Ki, hogyan és mennyi idő alatt szoktatta le a babáját a cumiról? És mennyi idős volt a kicsi akkor?

18 hónapos a kisfiam és már csak alváshoz kapja a cumit. Néha még reklamálja napközben is, de igyekszem elterelni a figyelmét. De elég nehéznek t?nik...alvás csak cumival elképzelhet? jelenleg. Ti, hogy csináltátok?

Legjobb válasz: Az én fiam majdnem két éves volt már mire azt mondtam, hogy na most már elég a cumibol. Hamarabb is megtehettem volna... az egyik nap anyuéknál voltunk, délután mentunk haza. este mikor ment volna aludni kérte a cumit én meg jaaj hát mamánál felejtettuk. o belenyugodott hogy holnap elmegyunk érte. másnap elmentunk, hát a huncut kutyus megette mert o is akart cumizni.. még vagy 2-3 este eszébe jutott és kérte, mondtam hogy hát tudod a kutya .. minden cirkusz és sírás nélkul belenyugodott.Hazudni nem szép, de nekem így sikerult sírás nélkul leszoktatni.

Az én fiam majdnem két éves volt már mire azt mondtam, hogy na most már elég a cumibol. Hamarabb is megtehettem volna... az egyik nap anyuéknál voltunk, délután mentunk haza. este mikor ment volna aludni kérte a cumit én meg jaaj hát mamánál felejtettuk. o belenyugodott hogy holnap elmegyunk érte. másnap elmentunk, hát a huncut kutyus megette mert o is akart cumizni.. még vagy 2-3 este eszébe jutott és kérte, mondtam hogy hát tudod a kutya .. minden cirkusz és sírás nélkul belenyugodott.Hazudni nem szép, de nekem így sikerult sírás nélkul leszoktatni.
6 hósan vettem el tõle, mivel állandó éjszakai cumiügyeletet tartottam, álmában nyöszizett, ha kiesett a cumi. Hónapokig ezt játszottuk, iszonyú kialvatlan voltam. Ha 3 órát egy huzamban aludtam, már örültem. Hozzáteszem éjjel nem evett, tehát másért nem kellett felkelni hozzá. Õ maga soha sem ébredt fel még a cumi elvesztésére sem. Aztán az tette be a kaput, mikor egy éjjel 2, 5 órán keresztül 1-2-3 percenként keltem. És akkor elvettem. A délelõtti alvásnál együtt sírtunk, és még pár alkalommal, de éjjel teljesen jól aludt, mocorgott, de nem ébredt fel. Azóta nyugodtak az éjszakáim.
Az én fiam is 18 honapos volt, mikor elvettem tõle a cumit.Mindig mikor betettem a kiságyba dtam neki tejet, és elaludt nélküle.Aztán már a délutáni alvásnál sem adtam neki, akkor 1-2 napig még kérte de aztán elhagyta.És már 2 honapja nincs dudlija.Ha másét meglátja akkor sem teszi a szájába.Megszokta, hogy nincs!
18 hónapos korban hasonlóan mi is nagyiéknál felejtettük. 3 napig még hiányolta és hisztizett lefekvéskor de utána feledélsbe merült.
Mi ugyan még nem vagyunk túl rajta... De úgy kezdtem el, hogy már csak alváshoz kapja. Még várok 1-2 hetet és lassan alvásnál is próbálkozunk nélküle. Aztán pedig húzok majd egy vonalat és elveszem. Ja és 14 hósak vagyunk. De gondolom én sem úszom meg, a hisztit a cumiért. :) )))
EGy éves volt, csak alváshoz kapta. Egyik nap nem adtam neki, és ennyi. 4 nap után már nem is kereste, csak azt kell kibekkelni valahogy...

Ha steamről rendelek akkor mennyi idő alatt küldik ki postán és mennyibe kerül a postaköltség?

Legjobb válasz: nem postán küldik, miután fizettél letöltheted a játékot a steambe és játszhatsz is.

nem postán küldik, miután fizettél letöltheted a játékot a steambe és játszhatsz is.

Honda Hornet 600-as motoromat kéthetente használom. A hátsó keréknyomás két hét alatt 0, 5 bár nyomást esik ennyi idő alatt. Érdemes elmenni vele egy gumishoz, mennyibe kerülhet ez, mi lehet a gumi baja, ki kell cserélni?

Legjobb válasz: Nálunk az autó jobb hátsó kerekében volt egy facsavar éveken keresztül, de csak november körül vettük észre, amikor cseréltük át a télire. kb havonta, 3 hetente eresztett annyira, hogy az már látható volt. Gumis megcsinálta 20 perc alatt.

Nálunk az autó jobb hátsó kerekében volt egy facsavar éveken keresztül, de csak november körül vettük észre, amikor cseréltük át a télire. kb havonta, 3 hetente eresztett annyira, hogy az már látható volt. Gumis megcsinálta 20 perc alatt.
nekem is ilyesmi volt motoron. csak talán még kevesebbet eresztett. egy kis lyuk volt a gumin, gumis alig találta meg, de azt hiszem kerék ki be szereléssel a gumi javításával szóval mindennel együtt 1200 volt. de azért elõtee tényleg nézd meg a szelepet. benyálazod pl egybõl látod hogy ott ereszt e vagy sem.
Elõször nézd meg szelepet, nem e ereszt. Magát a szelep belsejét te is ki tudod cserélni. Nekem akkor eresztett így motorom amikor egy kicsi szög volt a hátsókerékben. ( Tök véletlenül szúrtam ki ). Gumis meg tudta csinálni és még sok ezer KMt tudtam vele gurulni.

Mi a veléményetek a SlimFitt tablettáról, ki mennit és mennyi idő alatt fogyott le vele?

Légyszi csak azok írjanak akik már kipróbálták, vagy most kezdték! :)

Legjobb válasz: mennyit* bocsi :)

A kérdező hozzászólása: mennyit* bocsi :)
Én az elején nem nagyon hittem benne hogy mûködni fog a slimfit, de sokan írtak róla jót, ugyh én is kipróbáltam.Tényleg sokkal könnyebben ment le a fölösleg.Két havi adagot vettem meg és 7 kiló lement.nem kellett csalódnom.
Igen, én is az elsõ hét vége felé kezdtem érezni h csökken az étvágyam, én is tornázok mellette, de csak napi 5-10 percet.Én összesen 8 kilót akarok fogyni, idáig 5-öt sikerült másfél hónap alatt.
Én nemrég rendeltem a tablettát, 2 napja.Eddig elég rendszertelenül szedtem.Reggel majd kora délután vettem be egy kapszulát, de most olvastam, hogy reggel és este hatásosabb.Nyilván ha van honnan fogyni, akkor könnyebb a dolog, viszont én összesen 74kg vagyok, de szeretnék visszaállni a régi 66-68 kg-ra.Ez egy doboz kapszulával úgysem fog menni, hisz ha a gyártóknak volt egy kis eszük, akkor úgy csinálták, hogy rendeljünk még-még és még...Rosszakat eddig nem olvastam róla.Ha valaki nem diétázik mellette az nem jelent problémát, csak akkor lassabb a fogyás.Esténként egyébként kb. fél órát edzek, ami nem sok, de az a félóra megállás nélkül történik, s rendszeresített gyakorlattokkal.Tehát ha egy mód van rá akkor egy kis súlyzózás, felülés, fekvõtámaszt is belehet építeni a fogyási tervbe.Az elsõ hét után (ahogy hallottam) már lehet érezni, hogy nincs akkora étvágyad, de ez gondolom már kiderült a kérdés kiírása óta ?! :)
1. hónapba 4 kilót fogytam, a második adag végén már 9 kiló mínusznál jártam.
A kérdező hozzászólása: mennyi ment le és mennyi idõ alatt???:D
Én diétáztam mellette, nekem a diéta meg a kapszula együtt sokkal hatásosabb volt , mintha csak diétáztam volna, gyorsabban ment le a fölösleg.
Én már a 4.-et szedem, 132 kg-ról indultam, most vagyok 115 kg.
Március végén kezdtem szedni, már most csillapodott az éhségérzetem is, ez is segít :)
A kérdező hozzászólása: és kb. mikor kezdted el szedni???
Hát én még csak a másodikkal szedem, de nálam volt súlycsökkenés, én ha nem kemény diétát csinálok, de azért arra odafigyelek, hogy zsírosat ne egyek és a szénhidrátot is kivontam.Így ment le nekem már 8 kiló.
Nem diétázott, csak kisebb adagokat evett.
A kérdező hozzászólása: köszi.:D és õ diétázott is??
Szia, az én férjem, már elfogyasztott 3 dobozzal, és semmit sem fogyott.
72 kg voltam amikor elkezdtem fogyózni a slimfit-tel. 155 cm vagyok, ugyh elég soknak mondható a fölöslegem. A második hónap végére 66 kiló lettem. Mióta lefogytam, könnyebben mozgok, ugyh már jobban szeretek sportolni is, így pedig a leadott súly sem jön vissza.

Biotech L-carnitin 1000mg. Kinek mi a véleménye? Mennyit és mennyi idő alatt fogyott vele?

Legjobb válasz: Ettõl magában nem lehet fogyni. Ez a sport teljesítményedet növeli. Csak akkor használ valamicskét ha minimum 45-50percet edzel,de normálisan.

Ettõl magában nem lehet fogyni. Ez a sport teljesítményedet növeli. Csak akkor használ valamicskét ha minimum 45-50percet edzel, de normálisan.
Mivel a testnek van saját L-carnitin termelése, ezáltal teljesen fölöslegesnek tartom, hacsaknem napi 3-4 órát edzel.
A kérdező hozzászólása: Ja igen, ezt lehagytam :D Heti 6* 40-45perc futópadon való gyors gyaloglás emelkedõvel (10km/h ~ 6°). Illetve kiegészíts ként felülés és legmagic... 160-72kg Nõ
10km/h gyalogolsz? Az már bõven futás...
A kérdező hozzászólása: Ja, elírtam :$ fordítva akartam :D 6km/h 10°

Ki hogyan és mennyi idő alatt fogyott le?

16 éves lány vagyok. 163 cm és 62 kg.

Legjobb válasz: Én most adtam le 10 kilót a nyár alatt. Fehérjedús és szénhidrátban szegény étrenddel, úgy hogy közben számoltam a kalóriákat is és heti 5x1 óra bicajozással. De még többet kell leadnom, úgyhogy folytatom. Te is fogyni szeretnél? Ha igen, 5-10 kilónál ne akarj többet! És ne koplalj, heti 0,5-1 kiló leadása a legjobb, mert ha koplalsz biztos lehetsz benne, hogy visszamegy. Napi 1200 kalóriánál kevesebbet semmiféleképpen ne egyél! De a te esetedben inkább napi 1400 kcal-t javaslok és sok mozgást. Sok gyümölcs, zöldség, csirkemell és semmi édesség és cukros ital, fehér kenyér és tészta!

Én most adtam le 10 kilót a nyár alatt. Fehérjedús és szénhidrátban szegény étrenddel, úgy hogy közben számoltam a kalóriákat is és heti 5x1 óra bicajozással. De még többet kell leadnom, úgyhogy folytatom. Te is fogyni szeretnél? Ha igen, 5-10 kilónál ne akarj többet! És ne koplalj, heti 0, 5-1 kiló leadása a legjobb, mert ha koplalsz biztos lehetsz benne, hogy visszamegy. Napi 1200 kalóriánál kevesebbet semmiféleképpen ne egyél! De a te esetedben inkább napi 1400 kcal-t javaslok és sok mozgást. Sok gyümölcs, zöldség, csirkemell és semmi édesség és cukros ital, fehér kenyér és tészta!
Párom július elejétõl máig (ma méredzkedtünk) 121 kilóról 96, 5-re fogyott, de mindenféle éhezés nélkül, és a testmozgás igazán az utóbbi két hétben vált rendszeressé (elõtte is edzett, de sokszor volt, hogy munka miatt kimaradt egy-két alkalom). Igazából nem volt nagyon nehéz, csak számûztünk jó pár dolgot az életünkbõl (fehér lisztet és cukrot legfõképpen, illetve a tejtermékeket - kivéve a natúr joghurtot, arról egyelõre nem tudunk lemondani, de abból is igyekszünk normálisabbat venni), plusz lehetõleg mindent piaci zöldségekbõl/gyümölcsökbõl készítünk el (megbízható, régi ismerõsöktõl vesszük), és hanyagoljuk a mesterséges dolgokat úgy általában. A reggelink mindig zab valamilyen formában (legjobban zabtejként szeretjük, isteni turmixot lehet csinálni pl. banán és fahéj hozzáadásával). Ebédre nincsenek nagy megkötéseink, de igyekszem mindig egészséges recepteket keresni, amik az elveinknek megfelelõek (rántást próbáljuk kikerülni, de ha muszáj, akkor is zabliszttel vagy teljes kiõrlésû rozsliszttel csinálom, és ha muszáj zsiradék, akkor zabtejet vagy natúr joghurtot használok). A vacsora meg általában zöldségekbõl és natúr joghurtból áll (paradicsom, uborka, lila hagyma, fokhagyma, paprika), kevés olajos maggal meghintve (pl. lenmag), és egy kis olívaolajjal. De fel szoktuk dobni fõtt tojással is. Ja, az ilyen bolti felvágottak/konzervek, porok és egyéb "szemetek" is abszolút ki lettek zárva az étrendünkbõl, de nem is hiányoznak.
Én személy szerint még almaecetet is iszok nyár eleje óta, határozottan érzem, hogy jót tett az emésztésemnek. Én is fogytam 61 kilóról 55, 5-re, úgy, hogy (szégyenlem is magam) egyelõre nem sikerült rávennem magam a komolyabb testmozgásra a sétát leszámítva.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Én olyan beteg voltam tavaly dec-ben hogy 9kilot fogytam 1hónap alat:)

Ki hogy és mennyi idő alatt nyerte vissza terhesség előtti súlyát?

Két hónapja szültem, otthon naponta tornázok, odafigyelek az étkezésre, kevés édességet eszek, szaunázok és mégis 6 kg felesleg van rajtam. Egy deka sem akar lemenni. Ja, és szoptatok.

Legjobb válasz: Szia! Én 66 kg-mal szültem, az elsõ 2 hónapban lement észrevétlenül 10 kg, azóta sem megy tovább, bár én nem tornázom, csak nem eszem végtelenségig. Ja, szoptatás alatt állandóan éhes voltam, ezért akkor talán még vissza is híztam valamennyit. Üdv. 19 hós kislány anyukája

Szia! Én 66 kg-mal szültem, az elsõ 2 hónapban lement észrevétlenül 10 kg, azóta sem megy tovább, bár én nem tornázom, csak nem eszem végtelenségig. Ja, szoptatás alatt állandóan éhes voltam, ezért akkor talán még vissza is híztam valamennyit. Üdv. 19 hós kislány anyukája
Elsõ vagyok. Én 51 kg voltam teherbeesés elõtt, most én is 56 vagyok, kicsit engem is zavar. Mondjuk én itthon szeretek kényelmes ruciban lenni, 20 hós a kislányom, így ritkán szoktam kiöltözni, sétához-játszóterezéshez például nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mások szerint meg sem látszik meg rám is fért, csak én nem érzem jól így magam a bõrömben. Szülés elõtt 50 kg voltam, most 56!
64 voltam terhesség elõtt, és mikor hazajöttünk a kórházból, aznap is pont annyi. szülés elõtt kb 70-71 voltam. szerintem várd ki a szoptatás végét, biztos amiatt nm megy.
Én 62-vel kezdtem, 79el szültem, szülés után 68-al jöttem haza, 6hetes kontrolkor már 61kg voltam.Szoptatok, azóta 4 hónapos múlt a kisfiam és tartom a súlyom.Szerencsés vagyok
64-el kezdtem 74-el mentem a szülõszobába 67-el jöttem ki egy hét kórház után 65-el jöttem haza
én szülésig 30 kgt híztam a hathetes kontrollon már lánykori súllyal mentem, nem voltam depis és nem éheztem, mert annyi tejem volt, hogy tejtestvérkéje is van a fiamnak. nekem a titok a sok szoptatás és az ésszerû evés volt, sok zöld, husi, kevés szénhidrát. én császáros voltam és a doki a sebgyógyulás miatt tanácsolta, hogy 4 hét után tornázzak, két hónappal a szülés után olyan fitt és sovány voltam, mint elõtte sosem!
A szoptatás alatt sokan híznak, mert sok energiát emészt fel. Amíg szoptatsz, ne a súlyoddal foglalkozz!
Én 65tel kezdtem, 77tel mentem szülni. 6hetes kontrollnál 68voltam. Most 17hós a fiam és amióta megvan én csak hízok és hízok. Pont valamelyik nap álltam rá és 72vagyok :(
én egy hét alatt, de ez extrém eset. a szülés után nem tudtam enni hetekig szinte semmit és nem is aludtam, idegeskedtem szóval így ne akarja senki :((((
Én 50 kilóról indultam, 72-vel mentem szülni és 68-al jöttem haza. Négy hónapja szültem, még mindig 58 vagyok sajnos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!