Találatok a következő kifejezésre: Ki mennyit és mennyi (1953 db)

A Magne B6ot ki mennyit és mennyi idő elteltével veszi be? (Tegnap este keményedett a hasam bevettem 7körül és nem mertem másiat is bevenni este 10kor, mert még mindíg keményedett) Napi 2t szoktam bevenni, nem sok, de van amikor már 3at 4et is.33hkm

Legjobb válasz: Akkor ha kell bevehetném én is a napi 3.után 1óra mulva a 4.et? estére mostanság kevés az adag.A védõnõ mondta ha keményedek nyugodtan emeljem az adagot,de gondoltam csak megkérdezem ki,hogy,mennyit.

A kérdező hozzászólása: Akkor ha kell bevehetném én is a napi 3.után 1óra mulva a 4.et? estére mostanság kevés az adag.A védõnõ mondta ha keményedek nyugodtan emeljem az adagot, de gondoltam csak megkérdezem ki, hogy, mennyit.
Szia! Nekem napi 6-ot vagy 9-et kellett bevennem, én úgy szedtem, hogy reggel 3 délben 3 és este 3, ha pedig elégnek éreztem a 6-ot, akkor valamelyik adagnál csak 2-t vettem be.
Én ha többet görcsölök, napi max 6-ot, átlagban pedig napi 3-4-et.
Nme lehet a mmg b6-ot túladagolni, ha keményedsz a napi 6 simán elmegy.
Kemenyedesre magne b6-ot szedsz?! Kb 40 mg magnezium van benne, ami olyan, mint halottnak a csok. En magnerotot szedek, abban 500 mg magnezium van. Azt ajanlom. En napi 2 db-t szedek. De legalabb beres magneziumot, abban 250 mg magnezium van. Napi 2000 mg-t lehet szedni, ha nagyon kemenyedsz. De van aki tobbet is szed. A magne b6-tol csodat ne varj! 30 hetes kismami
Az orvosom nekem is azt mondta , hogy a Magne B6 egyenlõ a semmivel és nekem is a Magnerotot ajánlotta. 32 hkm.
A kérdező hozzászólása: jövõhéten megyek a dokihoz majd rákérdezek erre, lecserélem...Éjszakánként is fel kell kelnem bevenni.

Melyik étkezést váltottátok ki először és mennyi idős volt akkor a baba? Mennyi idő telt el, mikor sikerült kiváltani a másik tejet/tápot?

Legjobb válasz: Mi elõször az ebédet váltottuk ki, kb 5 hónaposan, aztán úgy egy hónapra rá, a 3 órási szopizást. Még egy hónap múlva a 6 órásit. Most 11 hónapos és reggel, meg elalvás elõtt cicizik, napközben már minden mást eszik rendesen. Vajas kenyeret, fõzeléket, krémtúrót, köles golyót, kekszet, stb..

Mi elõször az ebédet váltottuk ki, kb 5 hónaposan, aztán úgy egy hónapra rá, a 3 órási szopizást. Még egy hónap múlva a 6 órásit. Most 11 hónapos és reggel, meg elalvás elõtt cicizik, napközben már minden mást eszik rendesen. Vajas kenyeret, fõzeléket, krémtúrót, köles golyót, kekszet, stb..
6 hónaposan kezdtem hozzátplálni (deélben gyümölccsel), 7 hónaposan hagyta el a déli szopit. A köv. szilárd kaját 8 hónaposan vezettem be, majd 10 h. és 1 év. A köv. cicizést (délelõtti) 1 évesen hagyta el
5, 5 hónaposan kezdtük gyümölcsökkel és a tízórait váltottuk ki kb. 6, 5 hónapos korára. Majd jött az ebéd zöldségekkel (fõzelékkel), azt szintén 3 hét volt. Az uzsonnával vártunk még, azt azt hiszem 9 hónaposan kezdtük el, és 2 hét alatt teljesen kiváltottuk.
Fél éves volt a lányom, mikor kóstoltatni kezdtem. Tízóraira kapott gyümölcsöt... majd 9 hónapos volt, mire kiváltotta a szopit. Közben persze, már délben is kapott fõzeléket, de még jó ideig csak néhány kiskanálnyi volt az adagja, utána kérte a cicit. 1 éves korára 3 étkezés volt kiváltva, este és reggel még szopizott.

Ki hogyan fogyott le? Mennyit és mennyi idő alatt?

160 centi vagyok és 57 kg eddig 50-51 voltam de 3 hónap alatt rámjött 6-7 kg ezt szeretném leadni. Nem eszek túl sokat(suliba reggel6tól délután 3 ig 3 szendvics és ha hazajövök egy kis f?tt kaja, este már nem eszem) bár szoktam néha zsírosakat is azokról lemondom és minden nap fogok tornázni. Szerintetek így sikerülni fogynom?

Legjobb válasz: A suliban egész nap ülsz, már itt kezdõdik a baj...ez persze nem a te hibád:))) A kaja amit elviszel biztosan nagyon finom, de csak a zsömiben van elég sok üresjáratú szénhidrát, amibõl a szervezeted nem sok tápanyagot tud hasznosítani. A zsömlék helyett más lehetõségek is vannak ám! Az pedig, hogy este nem eszel, az nagyon nagy butaság! Persze nem egy fél malacra gondoltam...valami kis könnyû vacsira... Nekem bevallom amit írtál, az elsõ sõt, második olvasásra is elég labilisnak tûnik. Ki akarja (nem te vagy a kitalálója az biztos) hogy fogyjál?

A suliban egész nap ülsz, már itt kezdõdik a baj...ez persze nem a te hibád:) )) A kaja amit elviszel biztosan nagyon finom, de csak a zsömiben van elég sok üresjáratú szénhidrát, amibõl a szervezeted nem sok tápanyagot tud hasznosítani. A zsömlék helyett más lehetõségek is vannak ám! Az pedig, hogy este nem eszel, az nagyon nagy butaság! Persze nem egy fél malacra gondoltam...valami kis könnyû vacsira... Nekem bevallom amit írtál, az elsõ sõt, második olvasásra is elég labilisnak tûnik. Ki akarja (nem te vagy a kitalálója az biztos) hogy fogyjál?
a testsúlyod pont jó..az adatok szerint.. Én például 87 kg voltam..most vagyok 67..és ugy fogytam le.. hogy mindennap csak 3órakkor ettem, de akkor annyit amennyibe belém fért: D igy 1 hónap alatt lement kb 7-8 kiló..de folyamatosan mozogtam mellette..pl: táncoltam, bicikliztem, futottam...Olyan mozgást válassz amit szeretsz:D
Odafigyelek arra, hogy mennyit eszem, semmi mást nem csinálok. Szeptember közepe óta 72.4-rõl 63.4-re és közben volt majd egy hónap stagnálás és 2 hét hízás is.
A kérdező hozzászólása: én szeretnék fogyni, mert nem vagyok dagi de szeretnék olyan lenni mint akkor nem kell ekkora pocak :D
lifetilt programot csináltam (10 hét), akkor 77rõl 71re, aztán kis szünet, most folytatom, 3. hétnél járok és 69 vagyok. Még 4-5 kellene, hogy lemenjen.

Ha steamről rendelek akkor mennyi idő alatt küldik ki postán és mennyibe kerül a postaköltség?

Legjobb válasz: nem postán küldik, miután fizettél letöltheted a játékot a steambe és játszhatsz is.

nem postán küldik, miután fizettél letöltheted a játékot a steambe és játszhatsz is.

Hogyan tudnék csalni súlymérésnél? HA azt akarom hogy több legyen a súlyom mit kell tennem? Az segít ha iszok előtte? és ha igen mennyit és mennyivel előtte igyam hogy ne menjen ki belőlem de már meglátszon a mérlegen?

Legjobb válasz: Hát, ha megiszol 2 liter vizet elõtte, az két kiló. Ruhával lehet még csalni, bár nem tudom, az lesz-e rajtad :) Annyival elõtt idd meg, hogy kibírd hugyozás nélkül :)

Hát, ha megiszol 2 liter vizet elõtte, az két kiló. Ruhával lehet még csalni, bár nem tudom, az lesz-e rajtad :) Annyival elõtt idd meg, hogy kibírd hugyozás nélkül :)
én fél liternél többet nem tudnék anélkül meginni h ne legyen minden bajom tõle, ez felér egy kínzással. amúgy miért fontos ez?
Mondjunk nem kéne becsapni az orvosokat, hiszen úgyis rájönnek. Enni kéne, hízni, és akkor nem kell hazudni. De mindegy, mert 1. anorexiásnak hiába magyarázom, nem fog (tudni) enni 2. magaddal csszel ki Én már 1000x megbántam, h nemevõs lettem, remélem, Te is belátod majd, és sikerül sérülés nélkül kijönnöd belõle - én már próbálkozok.
egy ágyúgolyót kell lenyelni.
Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél csalni? Amúgy igen, ha teleiszod magad, akkor többet fog a mérleg mutatni. Egyébként remélem, hogy nem azért akarsz csalni, mert anorexiás vagy..
Anorexiára gyanakodtok egybõl.. Nem mondom, hogy nem alaptalan de azért egy Anorexiás nem kilókban akar csalni mert a grammok is nehézséget okoznak. Az ivás tényleg segíthet ám de eléggé rögtönzött megoldás .. ennél néhány órával tovább tart ha a mérlegelés elõtt 8 órával jól telezabálod magad nehéz kajákkal [ nem ólom súlyokra céloztam mint az elõttem lévõ ágyúgolyós értelmiségi ]. Inkább a steak, sült oldalas ... egyéb húsok amelyektõl termelõdik salakanyag izmosan. Innentõl kezdve már csak rajtad múlik, hogy kimész-e vagy nem. :)

Ki, hogyan és mennyi idő alatt szoktatta le a babáját a cumiról? És mennyi idős volt a kicsi akkor?

18 hónapos a kisfiam és már csak alváshoz kapja a cumit. Néha még reklamálja napközben is, de igyekszem elterelni a figyelmét. De elég nehéznek t?nik...alvás csak cumival elképzelhet? jelenleg. Ti, hogy csináltátok?

Legjobb válasz: Az én fiam majdnem két éves volt már mire azt mondtam, hogy na most már elég a cumibol. Hamarabb is megtehettem volna... az egyik nap anyuéknál voltunk, délután mentunk haza. este mikor ment volna aludni kérte a cumit én meg jaaj hát mamánál felejtettuk. o belenyugodott hogy holnap elmegyunk érte. másnap elmentunk, hát a huncut kutyus megette mert o is akart cumizni.. még vagy 2-3 este eszébe jutott és kérte, mondtam hogy hát tudod a kutya .. minden cirkusz és sírás nélkul belenyugodott.Hazudni nem szép, de nekem így sikerult sírás nélkul leszoktatni.

Az én fiam majdnem két éves volt már mire azt mondtam, hogy na most már elég a cumibol. Hamarabb is megtehettem volna... az egyik nap anyuéknál voltunk, délután mentunk haza. este mikor ment volna aludni kérte a cumit én meg jaaj hát mamánál felejtettuk. o belenyugodott hogy holnap elmegyunk érte. másnap elmentunk, hát a huncut kutyus megette mert o is akart cumizni.. még vagy 2-3 este eszébe jutott és kérte, mondtam hogy hát tudod a kutya .. minden cirkusz és sírás nélkul belenyugodott.Hazudni nem szép, de nekem így sikerult sírás nélkul leszoktatni.
6 hósan vettem el tõle, mivel állandó éjszakai cumiügyeletet tartottam, álmában nyöszizett, ha kiesett a cumi. Hónapokig ezt játszottuk, iszonyú kialvatlan voltam. Ha 3 órát egy huzamban aludtam, már örültem. Hozzáteszem éjjel nem evett, tehát másért nem kellett felkelni hozzá. Õ maga soha sem ébredt fel még a cumi elvesztésére sem. Aztán az tette be a kaput, mikor egy éjjel 2, 5 órán keresztül 1-2-3 percenként keltem. És akkor elvettem. A délelõtti alvásnál együtt sírtunk, és még pár alkalommal, de éjjel teljesen jól aludt, mocorgott, de nem ébredt fel. Azóta nyugodtak az éjszakáim.
Az én fiam is 18 honapos volt, mikor elvettem tõle a cumit.Mindig mikor betettem a kiságyba dtam neki tejet, és elaludt nélküle.Aztán már a délutáni alvásnál sem adtam neki, akkor 1-2 napig még kérte de aztán elhagyta.És már 2 honapja nincs dudlija.Ha másét meglátja akkor sem teszi a szájába.Megszokta, hogy nincs!
18 hónapos korban hasonlóan mi is nagyiéknál felejtettük. 3 napig még hiányolta és hisztizett lefekvéskor de utána feledélsbe merült.
Mi ugyan még nem vagyunk túl rajta... De úgy kezdtem el, hogy már csak alváshoz kapja. Még várok 1-2 hetet és lassan alvásnál is próbálkozunk nélküle. Aztán pedig húzok majd egy vonalat és elveszem. Ja és 14 hósak vagyunk. De gondolom én sem úszom meg, a hisztit a cumiért. :) )))
EGy éves volt, csak alváshoz kapta. Egyik nap nem adtam neki, és ennyi. 4 nap után már nem is kereste, csak azt kell kibekkelni valahogy...

Ki mennyit és mennyi idő alatt fogyott a 90 napos diétától?

Legjobb válasz: Másfél hónap alatt 9 kilót. Pedig nem is tartottam be a gyümölcsnapot, és nem is iktattam be víznapot.

Másfél hónap alatt 9 kilót. Pedig nem is tartottam be a gyümölcsnapot, és nem is iktattam be víznapot.
Én 3 hónap alatt 16 kilót.Dekésõbb már kevesebbet
Ez súlyfelesleg kérdése is.Akinek több van többet fogy, akinek kevesebb az kevesebbet.Én azt ajánlom inkább ne egyél cukrosat és péksütiket.Tapasztalatbol mondom, tudom hogy kecsegetõ a diéta, de ha abbahagyod visszajön a felesleg és a hajhullásos dolog sem hülyeség.
Elsõ vagyok. Nekem semmi bajom nem lett ettõl a fogyókúrától, nem is jött vissza rám a 9 kiló.
hát én 90 nap alatt fogytam 9 kilót de utánna vissza is jött sajnos:(
Én egyszer csináltam ezt a 90 naposat de semmit nem használt aztán kipróbáltam az hogy nem zabáltam össze vissza és 2hónap alatt úgy lefogytam hogy alig ismertek rám:)
Én 16 kg fogytam, de tényleg nekem is elkezdett hullani a hajam. De nagyon. Azóta is orvosokhoz járok. / Bõrgyógyász, nõgyógyász, fül- orr-gége stb./
A tesóm (18 éves lesz és lány) kb. 15 kilót fogyott le. Hogy pontosan mennyi idõ alat nem tudom, de 9 hónap után nem hagyta abba. Szegénykémnek oda lett a dús haja. Talán ettõl lehetett. :(
NE csinálj 90 napos diétát, már párszor kifejtettem, hogy miért ne, olvass utána.
Káros a fogyókúrázás, inkább táplálkozz egészségesen és mozogj egész évben!

Ki mennyit és mennyi idő alatt fogyott le biciklizésel? Heti hány alkalommal? Hány percet?

Legjobb válasz: Mivel panelba lakom már igen csak régóta és biciklim sincs.. szobabiciklit választottam. Én este filmnézés közbe ami kb. 1 óra ez idõ alatt csinálom már 5 hónapja. 8kg-t sikerült leadnom ezalatt az idõ alatt. Bár én az étkezésemre is igen csak figyelek ami reggelire rostban gazdag italok,ételek...ebédre azért normálisan és vacsira meg csak gyümölcsöt vagy joghuirtot. 25/L

Mivel panelba lakom már igen csak régóta és biciklim sincs.. szobabiciklit választottam. Én este filmnézés közbe ami kb. 1 óra ez idõ alatt csinálom már 5 hónapja. 8kg-t sikerült leadnom ezalatt az idõ alatt. Bár én az étkezésemre is igen csak figyelek ami reggelire rostban gazdag italok, ételek...ebédre azért normálisan és vacsira meg csak gyümölcsöt vagy joghuirtot. 25/L

Kit, mennyire és mennyi időre tett tönkre a szerelmi bánat?

Télen megismertem egy lányt, akibe alig pár hét alatt sikerült beleszeretem. Az a bökkenő, hogy ez viszonzatlan, mert van már neki valakije. Szóval azóta szenvedek. Képtelen vagyok a dolgomat normálisan végezni. És tényleg MINDENRÕL ő jut eszembe. Ha elmegyek a moziba egy filmre, tuti, hogy ott is lesz egy jelenet, amihez hozzátudom csatolni. Ha elmegyek a boltba, a polcon tuti meglátok valamit, amiről ő jut eszembe. Szinte mindenben megtudom látni. Pedig direkt úgy intéztem a dolgokat, hogy egy ideje ne találkozzunk. Kezdek leépülni. Elgondolkodok, hogy normális e ez a részemről, hiszen azért nem vagyok már gyerek , nem gondoltam volna, hogy ennyire gyerekesen fogok kezelni egy ilyen helyzetet. Ez inkább tizenévesekre jellemző. Szóval a kérdésem az lenne, hogy mennyire vagyok ezzel egyedül? Kit mennyire csinált ki egy ilyen helyzet? Egyébként most úgy érzem, talán jobb lenne vele azért találkozgatni, egyszer később hátha lesz valami...szerintetek? Életkort és nemet is írjatok.

Legjobb válasz: Ja még annyit, hogy 26 éves srác vagyok.

A kérdező hozzászólása: Ja még annyit, hogy 26 éves srác vagyok.
Szerintem ez nagyon sok mindentõl függ. Én párszor átéltem mindig más idõtartam. Az elsõ 4 éves kapcsolatom után kb 1-1, 5 év volt a teljes továbblépés. Aztán a második kapcsolatom után csak 1-2 hónap, a harmadik kapcsolatom 4 hónapig tartott csupán februárban ért véget és még csak most, 6 keserves hónap után mondhatom, hogy túl vagyok rajta. Pedig azt hittem nem élem túl, kitéptek egy darabot a lelkembõl, sose fogok szeretni annyira senkit de ez butaság... mondták persze nem hittem el akkoriban. De az élet tényleg megy tovább és a lelki sebek ha nem is gyógyulnak elfedik õket friss, élõ szövet ami ugyanúgy képes szeretni és érezni. A tapasztalat pedig a Tiéd, senki nem veheti el Tõled. Minden rosszban van valami jó is. Nem tudom pontosan de volt valami olyan, hogy általánosságban amig együtt voltatok annak az idõtartamnak fele kell majd kiheverni.
A kérdező hozzászólása: Azért nem adom tudtára egyértelmûen, mert most ez nem alkalmas. Ha esetleg majd egyedül lesz talán... Te se adtad a srác tudtára a dolgot, hiszen volt neki valakije :)
Azt még hozzátenném, hogyha az érzései miatt úgy döntött volna, hogy nem képes barátként mellettem lenni, azt is megértettem volna, bár kétségkívül nehéz lett volna.
Akkor erre most ismét hoznék egy saját sztorit. Egyébként, amikor olvastam a kérdést egy pillanatra meg is ijedtem, hogy te vagy õ, csak másfél évvel fiatalabb nálad a srác. :) A fõsulis évek elején megismerkedtem egy sráccal, akkor idiótának találtam, de végül csomó óránk volt együtt és kiderült, hogy egészen normális. Nekem volt párom, így maradtunk egymásnak a barát zónában, õ többet szeretett volna de sosem jelezte felém. Aztán neki is lett barátnõje, majd az én kapcsolatomnak lett vége. Minden közös elõadásunkon egymás mellett ültünk, elhülyéskedtünk, jó barátok lettünk igazán, de mivel barátnõje volt én sem jeleztem soha felé, hogy nekem ennél azért lehet több is megfordult a fejemben. Eltelt azóta 3 év. Az õ kapcsolatának õsszel vége lett, majd tél vége felé elém állt a nagy témával. Többet érez irántam és mondjak erre neki valamit. Sokkolódtam szó szerint, egy hétre el is tûntem az életébõl annyira összezavart (nekem párom volt és van azóta is). Végül beszélgettünk egy hatalmasat, ami alatt fény derült azokra, amiket feljebb leírtam. :) Végülis a jelenlegi párom miatt elutasítottam, de nagyon feldúlt amit mondott és komolyan elgondolkoztam azon, hogy lehet tõle többet kapnék, mint a jelenlegi páromtól. Megbeszéltük és lezártuk ezt az egészet. Õ döntött úgy, hogy mellettem szeretne maradni mint barát, én pedig ennek örültem. Egyáltalán nem bánom, hogy kimondta azt, amit már régen ki kellett volna mondani mindkettõnknek, még ha most nem is a legjobb pillanatban tette. Mit veszíthetsz azzal, hogy egyértelmûen a tudtára adod mi a helyzet? Sokkal könnyebb úgy elfelejteni és lezárni ha valakit, ha van egy egyértelmû nemed, mintha õrlõdsz évekig, hogy "mi lett volna ha".
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondanám, hogy lepattintott, nyíltan és egyenesen így nem próbálkoztam be nála. Hiszen van neki barátja és ilyet nem akarnék tenni. De azért éreztem (remélem jól...), hogy nem akar tõlem többet.
Sok mindentõl függ, de általában egy év kell, hogy teljesen kiheverjem a dolgokat. Két hosszabb kapcsolatom volt, ami után teljes gyászidõ jött, de kemény volt... Az elsõ hetek szó szerint gyásszal teltek. Ha úgy tetszett zokogtam, ha úgy akkor elmentem futni és addig rohantam amíg a fizikai fájdalom kiegyenlítette a pszichikait és csak méginkább sírtam. Picsogós filmeket néztem, tömtem magamba a csokit, a lényeg, hogy azt csináltam, ami jól esett. Utána ha már ezt soknak éreztem, akkor megráztam magam és közöltem magammal, hogy ennyi volt a sebnyalogatás. Felállok és az élet megy tovább. Ettõl az elhatározástól kezdve mindent úgy intéztem, hogy egy percem se maradjon gondolkodni. Felvettem pár fakultatív órát az egyetemen, hogy tovább legyek bent, az energiámat a tanulásba öltem, esténként pedig eljártam úszni és ha nem fáradtam volna totál le napközben, akkor ott minden maradék energiát kiúsztam magamból. Azt szeretem, amikor már gyakorlatilag élõ halottként értem haza és sem idõm, sem energiám nem jutott már az agyalásra. Ezzel a módszerrel töltöttem el hónapokat. Aztán nyárra elutaztam külföldre dolgozni már teljesen más felfogással. Új élet, összeszedem magam és jól érzem magamat egyedül is a bõrömben. Így is lett. Nyár végén önbizalommal tele, vigyorgósan jöttem haza úgy, hogy már hajlandó voltam nyitni az emberek felé. Nagyon jó érzés volt úgy érezni, hogy megszabadultam ettõl a tehertõl és már akkor sem az exem után sírok, ha van rá idõm. Hozzáteszem, én az elsõ pillanattól kezdve megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ez eleinte piszkosul nehéz volt, de hosszútávon könnyebb így megszabadulni az emlékétõl. Összességében mondhatnám azt, hogy teljesen kicsinált a legutóbbi szakításom, de ez nem igaz teljes mértékben. Akkor értem el a tanulmányaim során a legnagyobb sikereket, mert minden szabad energiámat a tanulásba öltem. Viszont nem ismerem a pontos helyzetedet, de a leírtak alapján én nem javasolnám neked, hogy elkezdj vele újra találkozni, pláne ha esetleg már egyszer lepattintott. Fölöslegesen ne reménykedj, csak még jobban tönkremész! Próbáld számûzni a gondolataidból és ne mindenhol õt keresni. Ha bemész egy boltba egy kiló kenyérért, akkor ne nézelõdj, hanem vedd meg a kenyeret és menj. Ha eszedbe jut, hogy õ is szereti a kenyeret, akkor kérdezd meg magadtól, hogy "de ez még is kit érdekel?" (ne válaszolj rá)! Ha elmész moziba magadért menj el és a filmet nézd, ne azon rágódj, hogy kit látsz bele valamelyik jelenetbe, stb. Baromira rá lehet hangolódni, hogy kiiktasd õt az életedbõl, csak akarni kell! 23/L
szerintem ne találkozgass vele, az csak rontana a helyzeten, inkább ismerkedj másokkal
pár héttõl pár évig tart
1 év + 3-4 hónap mikor még nem tudtam hogy reménytelen de addig élveztem :)
Ez igaz. De nem is volt ez bennem annyira komoly, hogy ennyire kibukjak miatta. :) Nem voltam fülig belezúgva, csak megfordult a fejemben ez az. Mindenki úgy alakítja az életét, ahogy neki jó, én csak azt próbáltam ezzel elmondani, hogy semmi értelme annak, amit csinálsz és annak sem lesz értelme, ha újra találkozgatni kezdesz vele, ha amúgy úgy érezted, nem kellesz neki. Csak magadat teszed tönkre vele!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!