Találatok a következő kifejezésre: Ki mennyit és (1953 db)

A Magne B6ot ki mennyit és mennyi idő elteltével veszi be? (Tegnap este keményedett a hasam bevettem 7körül és nem mertem másiat is bevenni este 10kor, mert még mindíg keményedett) Napi 2t szoktam bevenni, nem sok, de van amikor már 3at 4et is.33hkm

Legjobb válasz: Akkor ha kell bevehetném én is a napi 3.után 1óra mulva a 4.et? estére mostanság kevés az adag.A védõnõ mondta ha keményedek nyugodtan emeljem az adagot,de gondoltam csak megkérdezem ki,hogy,mennyit.

A kérdező hozzászólása: Akkor ha kell bevehetném én is a napi 3.után 1óra mulva a 4.et? estére mostanság kevés az adag.A védõnõ mondta ha keményedek nyugodtan emeljem az adagot, de gondoltam csak megkérdezem ki, hogy, mennyit.
Szia! Nekem napi 6-ot vagy 9-et kellett bevennem, én úgy szedtem, hogy reggel 3 délben 3 és este 3, ha pedig elégnek éreztem a 6-ot, akkor valamelyik adagnál csak 2-t vettem be.
Én ha többet görcsölök, napi max 6-ot, átlagban pedig napi 3-4-et.
Nme lehet a mmg b6-ot túladagolni, ha keményedsz a napi 6 simán elmegy.
Kemenyedesre magne b6-ot szedsz?! Kb 40 mg magnezium van benne, ami olyan, mint halottnak a csok. En magnerotot szedek, abban 500 mg magnezium van. Azt ajanlom. En napi 2 db-t szedek. De legalabb beres magneziumot, abban 250 mg magnezium van. Napi 2000 mg-t lehet szedni, ha nagyon kemenyedsz. De van aki tobbet is szed. A magne b6-tol csodat ne varj! 30 hetes kismami
Az orvosom nekem is azt mondta , hogy a Magne B6 egyenlõ a semmivel és nekem is a Magnerotot ajánlotta. 32 hkm.
A kérdező hozzászólása: jövõhéten megyek a dokihoz majd rákérdezek erre, lecserélem...Éjszakánként is fel kell kelnem bevenni.

Kinek mennyit és hányszor eszik 11 hét körüli babájuk? Főleg lányos anyukák válaszait várom!

Legjobb válasz: Szia! Könnyen ki tudod számolni, hogy mennyi a napi minimum szükséglete. A testsúly kilógrammot megszorzod 150-nel, majd elosztod az étkezések számával. Nálatok ez: 5,5x150=825 825/5= 165 g Elvileg ennyi a minimum amit ennie kéne. De a tápszer sokkal jobban telíti a pociját. Talán megpróbálhatnád többször kevesebbel megkínálni. Igaz, hogy nekem fiam van és anyatejes, de 7-szer eszik egy nap.

Szia! Könnyen ki tudod számolni, hogy mennyi a napi minimum szükséglete. A testsúly kilógrammot megszorzod 150-nel, majd elosztod az étkezések számával. Nálatok ez: 5, 5x150=825 825/5= 165 g Elvileg ennyi a minimum amit ennie kéne. De a tápszer sokkal jobban telíti a pociját. Talán megpróbálhatnád többször kevesebbel megkínálni. Igaz, hogy nekem fiam van és anyatejes, de 7-szer eszik egy nap.
szia! Az enyém lassan 10 hetes. Napi 8x eszik 90-110 grammot. Ezt pár napja kezdte, addig vegyesen evett volt hogy 60 g-ot, de olyan is volt, hogy 150-et. Szóval jelenleg 8x100 gramm a menü. Ja, anyatejet kap csak! Semmi víz vagy tea! Szerencsére tápszer se kell! Miért a tiéd, hogy eszik és mennyit? 54 cm és kb. 5 kg. (8 hónapra született 2, 5kg-val)
Az elõzõ vagyok. Azt kihagytam, hogy kislány! :-)
A kérdező hozzászólása: A lányom sajnos tápszeres. Eddig 5X140-160at evett, de most nem akar enni csak 60-100akat. Nem tudom, elég-e ennyi neki és mi történhetett hogy nincs étvágya. Azért tettem fel a kérdést, mert szerintem többet kéne ennie. 5és fél kiló, 60 cm. Jó egészséget Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Ki mennyit és mennyi idő alatt fogyott a 90 napos diétától?

Legjobb válasz: Másfél hónap alatt 9 kilót. Pedig nem is tartottam be a gyümölcsnapot, és nem is iktattam be víznapot.

Másfél hónap alatt 9 kilót. Pedig nem is tartottam be a gyümölcsnapot, és nem is iktattam be víznapot.
Én 3 hónap alatt 16 kilót.Dekésõbb már kevesebbet
Ez súlyfelesleg kérdése is.Akinek több van többet fogy, akinek kevesebb az kevesebbet.Én azt ajánlom inkább ne egyél cukrosat és péksütiket.Tapasztalatbol mondom, tudom hogy kecsegetõ a diéta, de ha abbahagyod visszajön a felesleg és a hajhullásos dolog sem hülyeség.
Elsõ vagyok. Nekem semmi bajom nem lett ettõl a fogyókúrától, nem is jött vissza rám a 9 kiló.
hát én 90 nap alatt fogytam 9 kilót de utánna vissza is jött sajnos:(
Én egyszer csináltam ezt a 90 naposat de semmit nem használt aztán kipróbáltam az hogy nem zabáltam össze vissza és 2hónap alatt úgy lefogytam hogy alig ismertek rám:)
Én 16 kg fogytam, de tényleg nekem is elkezdett hullani a hajam. De nagyon. Azóta is orvosokhoz járok. / Bõrgyógyász, nõgyógyász, fül- orr-gége stb./
A tesóm (18 éves lesz és lány) kb. 15 kilót fogyott le. Hogy pontosan mennyi idõ alat nem tudom, de 9 hónap után nem hagyta abba. Szegénykémnek oda lett a dús haja. Talán ettõl lehetett. :(
NE csinálj 90 napos diétát, már párszor kifejtettem, hogy miért ne, olvass utána.
Káros a fogyókúrázás, inkább táplálkozz egészségesen és mozogj egész évben!


Ki mennyit és mennyi idő alatt fogyott le biciklizésel? Heti hány alkalommal? Hány percet?

Legjobb válasz: Mivel panelba lakom már igen csak régóta és biciklim sincs.. szobabiciklit választottam. Én este filmnézés közbe ami kb. 1 óra ez idõ alatt csinálom már 5 hónapja. 8kg-t sikerült leadnom ezalatt az idõ alatt. Bár én az étkezésemre is igen csak figyelek ami reggelire rostban gazdag italok,ételek...ebédre azért normálisan és vacsira meg csak gyümölcsöt vagy joghuirtot. 25/L

Mivel panelba lakom már igen csak régóta és biciklim sincs.. szobabiciklit választottam. Én este filmnézés közbe ami kb. 1 óra ez idõ alatt csinálom már 5 hónapja. 8kg-t sikerült leadnom ezalatt az idõ alatt. Bár én az étkezésemre is igen csak figyelek ami reggelire rostban gazdag italok, ételek...ebédre azért normálisan és vacsira meg csak gyümölcsöt vagy joghuirtot. 25/L

Kit, mennyire és mennyi időre tett tönkre a szerelmi bánat?

Télen megismertem egy lányt, akibe alig pár hét alatt sikerült beleszeretem. Az a bökkenő, hogy ez viszonzatlan, mert van már neki valakije. Szóval azóta szenvedek. Képtelen vagyok a dolgomat normálisan végezni. És tényleg MINDENRÕL ő jut eszembe. Ha elmegyek a moziba egy filmre, tuti, hogy ott is lesz egy jelenet, amihez hozzátudom csatolni. Ha elmegyek a boltba, a polcon tuti meglátok valamit, amiről ő jut eszembe. Szinte mindenben megtudom látni. Pedig direkt úgy intéztem a dolgokat, hogy egy ideje ne találkozzunk. Kezdek leépülni. Elgondolkodok, hogy normális e ez a részemről, hiszen azért nem vagyok már gyerek , nem gondoltam volna, hogy ennyire gyerekesen fogok kezelni egy ilyen helyzetet. Ez inkább tizenévesekre jellemző. Szóval a kérdésem az lenne, hogy mennyire vagyok ezzel egyedül? Kit mennyire csinált ki egy ilyen helyzet? Egyébként most úgy érzem, talán jobb lenne vele azért találkozgatni, egyszer később hátha lesz valami...szerintetek? Életkort és nemet is írjatok.

Legjobb válasz: Ja még annyit, hogy 26 éves srác vagyok.

A kérdező hozzászólása: Ja még annyit, hogy 26 éves srác vagyok.
Szerintem ez nagyon sok mindentõl függ. Én párszor átéltem mindig más idõtartam. Az elsõ 4 éves kapcsolatom után kb 1-1, 5 év volt a teljes továbblépés. Aztán a második kapcsolatom után csak 1-2 hónap, a harmadik kapcsolatom 4 hónapig tartott csupán februárban ért véget és még csak most, 6 keserves hónap után mondhatom, hogy túl vagyok rajta. Pedig azt hittem nem élem túl, kitéptek egy darabot a lelkembõl, sose fogok szeretni annyira senkit de ez butaság... mondták persze nem hittem el akkoriban. De az élet tényleg megy tovább és a lelki sebek ha nem is gyógyulnak elfedik õket friss, élõ szövet ami ugyanúgy képes szeretni és érezni. A tapasztalat pedig a Tiéd, senki nem veheti el Tõled. Minden rosszban van valami jó is. Nem tudom pontosan de volt valami olyan, hogy általánosságban amig együtt voltatok annak az idõtartamnak fele kell majd kiheverni.
A kérdező hozzászólása: Azért nem adom tudtára egyértelmûen, mert most ez nem alkalmas. Ha esetleg majd egyedül lesz talán... Te se adtad a srác tudtára a dolgot, hiszen volt neki valakije :)
Azt még hozzátenném, hogyha az érzései miatt úgy döntött volna, hogy nem képes barátként mellettem lenni, azt is megértettem volna, bár kétségkívül nehéz lett volna.
Akkor erre most ismét hoznék egy saját sztorit. Egyébként, amikor olvastam a kérdést egy pillanatra meg is ijedtem, hogy te vagy õ, csak másfél évvel fiatalabb nálad a srác. :) A fõsulis évek elején megismerkedtem egy sráccal, akkor idiótának találtam, de végül csomó óránk volt együtt és kiderült, hogy egészen normális. Nekem volt párom, így maradtunk egymásnak a barát zónában, õ többet szeretett volna de sosem jelezte felém. Aztán neki is lett barátnõje, majd az én kapcsolatomnak lett vége. Minden közös elõadásunkon egymás mellett ültünk, elhülyéskedtünk, jó barátok lettünk igazán, de mivel barátnõje volt én sem jeleztem soha felé, hogy nekem ennél azért lehet több is megfordult a fejemben. Eltelt azóta 3 év. Az õ kapcsolatának õsszel vége lett, majd tél vége felé elém állt a nagy témával. Többet érez irántam és mondjak erre neki valamit. Sokkolódtam szó szerint, egy hétre el is tûntem az életébõl annyira összezavart (nekem párom volt és van azóta is). Végül beszélgettünk egy hatalmasat, ami alatt fény derült azokra, amiket feljebb leírtam. :) Végülis a jelenlegi párom miatt elutasítottam, de nagyon feldúlt amit mondott és komolyan elgondolkoztam azon, hogy lehet tõle többet kapnék, mint a jelenlegi páromtól. Megbeszéltük és lezártuk ezt az egészet. Õ döntött úgy, hogy mellettem szeretne maradni mint barát, én pedig ennek örültem. Egyáltalán nem bánom, hogy kimondta azt, amit már régen ki kellett volna mondani mindkettõnknek, még ha most nem is a legjobb pillanatban tette. Mit veszíthetsz azzal, hogy egyértelmûen a tudtára adod mi a helyzet? Sokkal könnyebb úgy elfelejteni és lezárni ha valakit, ha van egy egyértelmû nemed, mintha õrlõdsz évekig, hogy "mi lett volna ha".
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondanám, hogy lepattintott, nyíltan és egyenesen így nem próbálkoztam be nála. Hiszen van neki barátja és ilyet nem akarnék tenni. De azért éreztem (remélem jól...), hogy nem akar tõlem többet.
Sok mindentõl függ, de általában egy év kell, hogy teljesen kiheverjem a dolgokat. Két hosszabb kapcsolatom volt, ami után teljes gyászidõ jött, de kemény volt... Az elsõ hetek szó szerint gyásszal teltek. Ha úgy tetszett zokogtam, ha úgy akkor elmentem futni és addig rohantam amíg a fizikai fájdalom kiegyenlítette a pszichikait és csak méginkább sírtam. Picsogós filmeket néztem, tömtem magamba a csokit, a lényeg, hogy azt csináltam, ami jól esett. Utána ha már ezt soknak éreztem, akkor megráztam magam és közöltem magammal, hogy ennyi volt a sebnyalogatás. Felállok és az élet megy tovább. Ettõl az elhatározástól kezdve mindent úgy intéztem, hogy egy percem se maradjon gondolkodni. Felvettem pár fakultatív órát az egyetemen, hogy tovább legyek bent, az energiámat a tanulásba öltem, esténként pedig eljártam úszni és ha nem fáradtam volna totál le napközben, akkor ott minden maradék energiát kiúsztam magamból. Azt szeretem, amikor már gyakorlatilag élõ halottként értem haza és sem idõm, sem energiám nem jutott már az agyalásra. Ezzel a módszerrel töltöttem el hónapokat. Aztán nyárra elutaztam külföldre dolgozni már teljesen más felfogással. Új élet, összeszedem magam és jól érzem magamat egyedül is a bõrömben. Így is lett. Nyár végén önbizalommal tele, vigyorgósan jöttem haza úgy, hogy már hajlandó voltam nyitni az emberek felé. Nagyon jó érzés volt úgy érezni, hogy megszabadultam ettõl a tehertõl és már akkor sem az exem után sírok, ha van rá idõm. Hozzáteszem, én az elsõ pillanattól kezdve megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ez eleinte piszkosul nehéz volt, de hosszútávon könnyebb így megszabadulni az emlékétõl. Összességében mondhatnám azt, hogy teljesen kicsinált a legutóbbi szakításom, de ez nem igaz teljes mértékben. Akkor értem el a tanulmányaim során a legnagyobb sikereket, mert minden szabad energiámat a tanulásba öltem. Viszont nem ismerem a pontos helyzetedet, de a leírtak alapján én nem javasolnám neked, hogy elkezdj vele újra találkozni, pláne ha esetleg már egyszer lepattintott. Fölöslegesen ne reménykedj, csak még jobban tönkremész! Próbáld számûzni a gondolataidból és ne mindenhol õt keresni. Ha bemész egy boltba egy kiló kenyérért, akkor ne nézelõdj, hanem vedd meg a kenyeret és menj. Ha eszedbe jut, hogy õ is szereti a kenyeret, akkor kérdezd meg magadtól, hogy "de ez még is kit érdekel?" (ne válaszolj rá)! Ha elmész moziba magadért menj el és a filmet nézd, ne azon rágódj, hogy kit látsz bele valamelyik jelenetbe, stb. Baromira rá lehet hangolódni, hogy kiiktasd õt az életedbõl, csak akarni kell! 23/L
szerintem ne találkozgass vele, az csak rontana a helyzeten, inkább ismerkedj másokkal
pár héttõl pár évig tart
1 év + 3-4 hónap mikor még nem tudtam hogy reménytelen de addig élveztem :)
Ez igaz. De nem is volt ez bennem annyira komoly, hogy ennyire kibukjak miatta. :) Nem voltam fülig belezúgva, csak megfordult a fejemben ez az. Mindenki úgy alakítja az életét, ahogy neki jó, én csak azt próbáltam ezzel elmondani, hogy semmi értelme annak, amit csinálsz és annak sem lesz értelme, ha újra találkozgatni kezdesz vele, ha amúgy úgy érezted, nem kellesz neki. Csak magadat teszed tönkre vele!

Szőlő gyökeret ipari sóban áztatom! Az jó? Kb1 hónapig majd kifőzőm? Amikor főzőm oda is dobjak sót vagy só nélkül főzzem? Ja és kb hányszor főzzem ki mennyi és hány percig főzzem?

Legjobb válasz: Egyszer, és 20-30 percnél ne tovább, mert a szõlõ elég puha fa. A só minek? Fertõtlenítés céljából ötlötted ki? Arra van a fõzés.

Egyszer, és 20-30 percnél ne tovább, mert a szõlõ elég puha fa. A só minek? Fertõtlenítés céljából ötlötted ki? Arra van a fõzés.
A kérdező hozzászólása: igen de amíg áztatom úgy jó nem ?
Vedd ki a sóból nem szalonna az :D Fõzéssel majd fertõtleníted úgy is.
hátha tengeri akváriumba akarod akkor oké de szerintem a sósvizes áztatás után többször jó alaposan mossad le tiszta vizzel és még sima vizben is áztasd jó pár napig! akkorra már tiszta és sómentes lesz.

Hol találom ezt a weboldalt? Jó régen volt egy olyan oldal, ahol másodperenként frissült, hány ember született/halt meg, mennyi erdőt vágtak ki, mennyi eső esett.

Megtudná nekem vki mondani a web címet? Köszi

Legjobb válasz: Hû, ezt én is láttam. Brutális volt. De elfelejtettem a címét.

Hû, ezt én is láttam. Brutális volt. De elfelejtettem a címét.
Erre gondoltatok? :) http://www.worldometers.info/ -falcon-
A kérdező hozzászólása: igen erre gondoltam. köszi

Ki mondta és kinek: "menny és pokol büntesse meg Önt, büntesse meg azokban, akiket a legjobban szeret!"?

Legjobb válasz: Erre gondolsz? "De panaszos szavam keblem mélyérõl jön, ti ne is hagyjátok gyászom bosszulatlan: amilyen lelkiismeretlenül engemet elhagyott Théseus, úgy döntse gyászba saját magát és azokat, akiket legjobban szeret." A mítosz szerint ezt Ariadné mondta magában, a tengerbe futva, Thészeusznak szánva a szavait.

Erre gondolsz? "De panaszos szavam keblem mélyérõl jön, ti ne is hagyjátok gyászom bosszulatlan: amilyen lelkiismeretlenül engemet elhagyott Théseus, úgy döntse gyászba saját magát és azokat, akiket legjobban szeret." A mítosz szerint ezt Ariadné mondta magában, a tengerbe futva, Thészeusznak szánva a szavait.

Mit ettél ma? :D Kívácsi vagyok ki mennyit és mit eszik! :D

Legjobb válasz: Vajas-májkrémes kenyér, bableves, túró gombóc. A vacsit még most találom ki :)

Vajas-májkrémes kenyér, bableves, túró gombóc. A vacsit még most találom ki :)
Tegnapit írom Reggel: májkrémes zsemle paprikával, egy kávé Délben: sajtos Leberkäse, és kávénak nevezett lötty Délután: bundáskenyér, tea Este: semmi, este nem szoktam éhes lenni
Egy sajtos rúd.Fele reggel, másik fele délben.Este bolonyai.
egx puncsosminyon, és egy tejes csokiszelet egy ötöske(sajtos pékárú) makaróni alma
Reggelire:csokis müzli Ebédre:nem volt kedvem a fõtt kajához, ezért sütöttem melegszendvicset. Vacsora:még nem ettem semmit vacsira, most nyomtam be egy zacskó sajtos chips-et+egy energia italt :D De majd eszek valami egyszerût. Amúgy normális kaját szoktam enni, de most másztam ki az influenzából és csak ezeket kívánom:/
Egy szelet sajtos kenyér, egy szelet mézes kenyér, kb 200 gramm sajt, kb 100 gramm sonka, 2 pohár joghurt, 100 g túró (szeretem a tejtermékeket:) egy túrós süti, 3 alma
Reggeli: egy szelet kenyér pulykasonka+sajt+zöldhagyma. Ebéd: rántott sajt, zsemle, majonéz, egy savanyú ubi. Vacsi: kóstoló a holnapi kakaspöribõl.
reggelim: müzli tejjel ebéd: kb. 100g spagetti, két szelet vajas kenyér uzsi:1 kivi vacsi: nutellás tészta 18/L
Nyitó: duplakávé, utána heves adrenalinlöket (álá vizsgadrukk), leöblítve egy kis tejfölössajtostésztával (kolisspecialitás), pár egészségesebbnél egészségesebb majszolgatnivaló, mint csoki, keksz (mert hát ünneplünk, meglett a vizsga), mivel az adrenalinutóhatás miatt nem tudtam aludni: sör egy dobozzal, hátha segít. Vacsira vajkrémeszsemle, 2. Jah, ettem egy mandarint is, de nem volt jóízû, ezért nem ettem többet. Ugye, milyen egészséges? :D Otthon, ha nincs vizsgaidõszak amúgy normálisan szoktam enni, nem iszom kávét, és az összes fellelhetõ gyümölcsöt felzabálom, mert imádom (na jó, az almát csak szeretem). :)
Reggelit 10 éve nem eszem, ittam egy nagy cappuccino-t, délben húslevest, lángost ettem, az elõbb megint ettem egy lángost. 27/l
Ez szégyen amit ide leírok, de tényleg ennyit ettem ma. Egy kifli ( paradicsom szeletekkel, sajtos párizsival, vajjal) Egy tányér gulyásleves+ kenyér, 6 túrógombóc. Vacsora egy tányér gulyásleves + kenyér, 4 túrógombóc. 20/L
reggeli egy pohár szójatej(250ml) 5db korpovit keksz tízórai 3 mandarin 1narancs ebéd: zöldbableves, paprikás krumpli (abból féltányérral) kovi ubi uzsi: 1 alma, 1 répa vacsi: 250gramm félzsíros túró
Reggelire 3 db pirítóst, ebédre gulyáslevest és marhapörköltet nokedlivel, diós rácsost. Vacsira valószínûleg megint pirítóst fogok enni.
Reggelit nem eszek. Ebédre: tészta meg pulyka mell pöri. Vacsira 2 szelet kenyér (szalámis v lekváros). Meg este szoktam nasizni pirított kenyeret meg almát. 19L
reggeli: 1 pohár tej + 1 szelet zserbõ + 2 szelet mákos süti (kb. mint a zserbó, csak mákkal és nincs rajta csokimáz) tízórai: kakaó, alma, mandarin ebéd: korhely leves + kolbásszal töltött karaj (200g) krumplival vacsi még nem tudom, ha megyünk aquaworldözni, akkor ott lesz vmi =D
A kérdező hozzászólása: tegnap én is milánóit ettem... :S XD
Reggeli egy vajas zsömle és két kávé, ebédre rizibizi és rántott husi, vacsira rántott husis szendvics :D Közben pedig nasinak mákos kockát ettem.
reggel tejeskávé, tizoraira két pogi meg mégegy tejeskávé:D ebédelni nem sikerült, de kettõ körül nyomtam egy almát. nemrég ettem egy sültvirslit fél kiflivel. mostmeg asszem benyomok egy tábla csokit:D
Délben ettem pirítóst tükörtojással, 2-3 körül egy joghurtot és egy sonkás szendvicset, vacsorára rakott krumplit. Közben 1-2 szem szaloncukrot.
reggeli: 1-2 pilóta szilvás csokipuszedli, majonézes sonkás sali tízórai: alma, narancs ebéd: sültkolbász sültkrumplival, savanyúval, egy vajling tiramisu, 2 feketeerdõszelet, 1 krémes uzsi: körte vacsi: 1 zacskósleves kicsit felturbózva sajttal, mogyival meg most eszek egy almát 17/L
reggeli:sajtburger :D 1db Ebéd:húsleves krumpli pöri Délután egy bountit is ettem meg egy szelet sütit Vacsira székelykáposztát ÉN nem aprózom el :D ILOVEKAJA:D még szerencse h szerencsés alkatom van .

Buddhizmus ma? Kik, mennyien és hol? Hány éves korban? Lehetőleg online!

Elég sok kérdésem szól ilyenekr?l, de sajnos még nem találta már választ. Még egyszer felteszem, hátha összejön, ha nem, nem írok ki még egy ilyet :)

Legjobb válasz: Miért nem mész el közéjük, vannak nyilvános programjaik, ott találkozhatnál hasonló érdeklõdésû kortársakkal is! Vagy menj be a fõiskolájukra, tegyél ki egy hirdetést! Vagy vedd fel a kapcsolatot ezeknek az oldalaknak a szerkesztõivel, s kérdezz rá tõlük!

Miért nem mész el közéjük, vannak nyilvános programjaik, ott találkozhatnál hasonló érdeklõdésû kortársakkal is! Vagy menj be a fõiskolájukra, tegyél ki egy hirdetést! Vagy vedd fel a kapcsolatot ezeknek az oldalaknak a szerkesztõivel, s kérdezz rá tõlük!
vannak buddhista alapítványi gimnáziumok is, de azok alapvetõen roma fiatalokkal foglalkoznak itt is körülnézhetsz http://www.freeweb.hu/tarrdaniel/documents/Buddhizmus/buddhi..
A kérdező hozzászólása: köszönöm mind a kettõtöknek :) Igazad van, elsõ, fel is veszem a kapcsolatot az egyik szerkesztõvel :) Mind a kettõtöket felpontozlak :)
köszi :)
A kérdező hozzászólása: És még valami: Megtaláltam a fõiskola honlapját, azonban fogalmam sincs, hogy hogy lehetne bármit is hirdetni/levelet küldeni... :S
A Gyémánt út vagy a Zen érdekel jobban? Én mindkettõbe jártam. Online szerintem értelmetlen, mert a közösségen (szangha) és a gyakorláson van a hangsúly. De természetesen a te dolgod. Hány éves vagy egyébként? Én 27 :)
A kérdező hozzászólása: Én 15, szóval nehéz ismerkedni korombeliekkel... Nem tudom, inkább a Zen felé hajlok, de a Gyémánt Út is érdekel :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!