Találatok a következő kifejezésre: Ki megbízható, nőgyógyász (15 db)

Kik a korrekt és megbízható nőgyógyászok Pesten, akik szülést is vállalnak?

Volt eddig n?gyógyászom, de augusztus végén, amikor jön a pici, pont szabin lesz és nem vállalt. Az ár sem elhanyagoltható sajnos.

Legjobb válasz: Szerintem a János kórház, és az István kórház nõgyógyászai nagyon jók sokan mennek oda, többek közt én is.A nogyogyasz.lap.hu-t is ajánlom.

Szerintem a János kórház, és az István kórház nõgyógyászai nagyon jók sokan mennek oda, többek közt én is.A nogyogyasz.lap.hu-t is ajánlom.
Én Dömötöri Jenõt ajánlanám.Nagyon jó doki, de az ára is megvan:(Én emiatt nem tudok nála szülni.A Szent Jánosban dolgozik.
ÉN A SZENT IMRE KÓRHÁZBAN SZÜLTEM DR NYULASI GÁBORNÁL.NAGYON AJÁNLOM MERT MEGBÍZHATÓ ÉS MINDEN ZÖKKENÕ MENTESEN MENT
En is a Janos korhazba jarok Dr.Baltschik Mikloshoz, szerintem nagyon kedves, jofej, es nem utolso sorban korrekt es jo szakaember is, en Ot tudnam neked ajanlani.
én a bajcsyba fogok, dr Molnár Imrénél.szerintem nagyon jó orvos.

Ki jó nőgyógyász Vas megyében? Megbízható, türelmes és aranyos.21/L

Legjobb válasz: Nem tudom,de az sztk-s Petkyhez ne menj.

Nem tudom, de az sztk-s Petkyhez ne menj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Esetleg vk-nek jobb tapasztalatai?

Megbízható nőgyógyászt keresek Győrben. Kit ajánlanátok?

Sajnos már 2 orvosnál is jártam (nem Győrben) egy elég hétköznapinak mondható problémával, de egyik sem tudott segíteni, ezért keresnék egy szakmailag megbízható nőgyógyászt Győrben.

Legjobb válasz: http://ladysdoctor.com/hu/

Én a Likár Zsolt-ot ajánlanám, Szabadhegyen, a Konini utcában

Ki megbízható, emberséges nőgyógyász Fehérgyarmaton?

Olyat keresek, akinek magánrendel?je is van.

Legjobb válasz: Dr. Esze Tamás

Dr. Esze Tamás

Ki megbízható, lelkiismeretes magánorvos nőgyógyász és andrológus Komárom környékén?

Szeretnénk babát a férjemmel, és amellett, h szorgalmasan próbálkozunk, megnyugodnánk, ha az orvos is azt mondaná, h minden rendben van velünk és csak id? kérdése és összejön a baba.

Legjobb válasz: Tatán a régi sztk-s rendelõben rendel szerdánként Dr.Lizánec Péter du 4 órától fél 6-ig.Ez a rendelõ a várral szemben van.Minden vizsgálat 5000Ft.Ha kell telefonszám :06-20-956-86-71.Sok sikert.12 hetes kismama.

Tatán a régi sztk-s rendelõben rendel szerdánként Dr.Lizánec Péter du 4 órától fél 6-ig.Ez a rendelõ a várral szemben van.Minden vizsgálat 5000Ft.Ha kell telefonszám :06-20-956-86-71.Sok sikert.12 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az információt!

Ki tud ajánlani megbízható és alapos nőgyógyász-endokrinológust?

Már sokadik orvosnál jártam de csak telik-múlik az id? és az az érzésem, hogy nagyon felületesek. Értem, hogy sok a beteg, de nagyon szeretnénk már babát a férjemmel és még azt sem sikerült kideríteni, hogy mi a probléma. El vagyok teljesen keseredve, ezért olyan doktort keresnék aki maradéktalanul segítene ebben a projectben!

Legjobb válasz: Pesten,dr. Varsányi Hajnalka nagyon jó!István kórház és van magánrendelése is!

Pesten, dr. Varsányi Hajnalka nagyon jó!István kórház és van magánrendelése is!
Dr.Lengyel Mária(szintén az Istvánban, illetve a Telkiben), magánrendelése a Moszkva tértõl nem messze van. Fiatal, nagyon alapos doktornõ, és kifejezetten ez a szakterülete.
Melyik az a Kelen kórház?
Kelenföldön egy magán kórház. ennyit tudok, segíteni sajnos én sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, de nem tudnátok egy körülbelüli árat írni?
Magán dokihoz jártam, Dr. Petik Dóra a neve, nagyon kedves, aranyos. Az Örstõl pár perc sétára van a rendelõje. Ha kell az elérhetõsége, írj privit.
Olcsó, mert nem magándoki szóval ingyé van, anyukámnak az életét mentette meg. Dr. Kelemen Csaba Podmaniczky úti MÁV rendelõintézet.
Nekem Aszódi Ágnes a kedvenc, nagyon odafigyel az emberre, bár én magánrendelésén nem voltam, csak sztk-ban. De ha ott ilyen, akkor el nem tudom képzelni, milyen lehet magánban! Csak arra sajnos nincs pénzem. De ha sztkban ellát jól, akkor minek utazzak ki a rendelõjébe? Egyébként egy középkorú hölgy, nagyon kedves, nagyon tapasztalt és alapos. Elõírások szerint csinál mindent, pl. elõször én gyógyszert akartam más dokinál felíratni, fel is írta, aztán elgondolkoztam, hogy nem is kérdezett semmit, akkor látott elõször, még meg se vizsgált, csak felírt valamit. Utána mentem el hozzá és azzal kezdte, hogy elküldött vérvételre, aholis kiderült, hogy nem is szedhetek még tabit, mert nem stimmel a hormonszintem. A másik doki meg simán bevetette volna velem... na innentõl hûséges vagyok :)
a világ legjobb dokija Dr. Németh Lajos. engem mûtött is, finom keze van és megbízható, de õ sajnos kaposvári
Dr Ujhazy András

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!