Találatok a következő kifejezésre: Ki lett a patron a (4 db)

Most lett cserélve először nyomtatóba patron. (epson sx200) 2000ért vettem olyan patronokat, amik elvileg pont ebbe a nyomtatóba valóak, de a nyomtató nem ismeri fel. Azt írja ki, hogy a patronok nem kompatibilisek. Mit csináljak?

Legjobb válasz: csak nem egy újabb multifunkciós szindrómás áldozat? az epson nyomtatók mindig is híresek voltak a saját patronjaikkal szembeni inkompatibilitásról. ez ellen nem tudsz mit tenni, ezek a nyomtatók direkt erre vannak tervezve, hogy a gyári patron után kidobják a komplet készüléket. vegyenek helyette lézereset.

csak nem egy újabb multifunkciós szindrómás áldozat? az epson nyomtatók mindig is híresek voltak a saját patronjaikkal szembeni inkompatibilitásról. ez ellen nem tudsz mit tenni, ezek a nyomtatók direkt erre vannak tervezve, hogy a gyári patron után kidobják a komplet készüléket. vegyenek helyette lézereset.
Szerintem itt arról van szó, hogy utángyártott patront vett a kérdezõ. Eredeti patront nem igen lehet kapni 2 ezer forintért. Nekem nagyon régen volt egy Epson nyomtatóm (soha többet). Az se ismerte fel soha az utángyártott patronokat, de nyomtatni tudott velük. Csak nem tudta megjeleníteni a tintaszintet. Ha Neked nem is nyomtat, akkor az szívás. Amúgy majd akkor vesz mindenki színes lézer nyomtatót, ha majd annyiba kerül majd, mint most a multifunkciós gépek. Valamint lézer és lézernyomtató között is van különbség, némelyik által produkált minõség eléggé lehangoló.

Után lett töltve a nyomtatópatron egy PC boltban, és kinyomtattunk vele 4 oldalnyi esküvői meghívót és most azt jelzi ki egyfolytában, hogy a patron üres?

Miért jelzi ki 4 oldal után, hogy üres amikor ilyen halvány kis esküvői meghívókat nyomtattunk? Átvert volna minket a PC boltos? Ilyenkor vissza lehet menni reklamálni? Hány oldalra kellene elég lennie? Biztos nem 4 oldalra ugye?

Legjobb válasz: Vidd vissza ér reklamálj, de ez az esetleges hátulütõje az utántöltésnek. (Lehet a chippel van baj, talán elég lenne resetelni, de ki tudja.)

Vidd vissza ér reklamálj, de ez az esetleges hátulütõje az utántöltésnek. (Lehet a chippel van baj, talán elég lenne resetelni, de ki tudja.)
A patront úgy csinálják, hogy ne érzékelje az újratöltést.Ha egyszer már bejelez hogy üres, akkor többé nem fog töltött állapotot jelezni. Ezt azért csinálja a gyártó, hogy ne töltsék újra, hanem vegyék meg az új patront jó pénzért. Hagyd figyelmen kívül ezt az üzenetet, és inkább azt figyeld mikor kezd el csíkosan vagy halványabban nyomtatni és akkor töltsd újra.Vigyázz, ne ürüljön ki teljesen mert akkor letilt, és hiába töltöd fel már nem fog mûködni! A boltos nem vert át, ne reklamálj, a patrontöltés és az új patron ára közti különbségnek ez az ára. Saját tapasztalatom szerint az utántöltött patronnal egy picit kevesebbet lehet nyomtatni mint egy újjal.

Miért nem nyomtat a nyomtatóm? Most let kicserélve a patron. Azt írja ki hogy nyomtatópatron hiba és vegyem ki meg rakjam vissza. Ezt hiába csinálom ugyan ezt irja ki. A feketét kinyomtatja.

Legjobb válasz: Lehet hibas a nyomtatopatron! A patronon lévö csatlakozas van hogy nem jo vagy tönkremegy sztem vidd vissza és reklamálj!

Lehet hibas a nyomtatopatron! A patronon lévö csatlakozas van hogy nem jo vagy tönkremegy sztem vidd vissza és reklamálj!


Ki lett cserélve a patron a nyomtatóban. Azóta nem tudok vele nyomtatni? Mi lehet az oka?

Utángyártott patron van benne mindig ilyet szoktam igaz ez más fajta mint eddig. De jó bele mert fénymásolni meg lehet vele de ha egy oldalt akarok nyomtatni és rámegyek a nyomtatásra nem csinál semmit. Nem is ír ki semmit.

Legjobb válasz: De milyen típusú a nyomtatód? Ezt elfelejtetted leírni.

De milyen típusú a nyomtatód? Ezt elfelejtetted leírni.
A kérdező hozzászólása: Epson 5050 Bocsi!
Javasolom ellenõrizni a nyomtatókábel csatlakozásait. Fénymásoláskor ugyanis nincs jelentõsége a számítógéphez történõ csatlakozásnak. Elõfordulhat még, hogy a nyomtató meghajtóját újból kell telepíteni.
A kérdező hozzászólása: Már újra lett telepítve de még mindig nem jó. Az a baj, hogy nem is magyar a beállítás menüje így ott se tudok semmit csinálni.
Újabb nyomtatóknál, (HP, Epson) elõfordul hogy ha nem eredeti tintát tesze bele akkor letilt, ez tapasztalatból mondom. A patronban levõ chipet a nyomtató nem tudja azonositani, akkor nem csinál semmit. Sajnos a gyártóknak nem érdeke hogy olcsóbb utángyártott patront vegyél. Meg kell venni az eredetit.
Nagy valószínûséggel a patron chipje nem megfelelõ. Ez nem azt jelenti hgyobecsaptak a boltban: a gyártók idõnként be nem jelentett szoftver módosításokat hajtanak végre a nyomtatókban és a módosítás után a korábban hibátlan patront nem ismeri fel az új nyomtató. Vidd vissza a boltba a patront és kérj helyette másikat. Ha a bolt tisztességes, ki fogja cserélni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!