Találatok a következő kifejezésre: Ki lett a (1238 db)

Clostyval terhesség? Kinek lett a clostytól ikerterhessége? Kicsit félek tőle!

Akarok babát,de egyszerre csak egyet,és félek,hogy a clostytól esetleg ikerterhességem lesz!Valakinek lettek ett?l a gyógyszert?l ikrei?

Legjobb válasz: Én clostyt szedtem, de nem lett tõle ikerterhességem, pedig 4 petesejtem érett meg és csak 1 termékenyült meg.

Én clostyt szedtem, de nem lett tõle ikerterhességem, pedig 4 petesejtem érett meg és csak 1 termékenyült meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!És gratulálok!Megírnád ha visszanézel, hogy hanyadik clostys hónapban sikerült, és elõtte mennyi ideig próbálkoztatok?Köszi!
Köszönöm szépen!Tavaly januárban kezdtük a próbálkozást, márciusban szedtem elõször clostyt akkor sikerült is, de sajnos az a baba elment. Majd április, május kimaradt (mert áprilisban én még úgy tudtam, hogy terhes vagyok ezért nem szedtem, május pihenõ)júniusban újra szedtem 5 napon keresztül 1 szemet és akkor meg is fogant a kislányunk. Még 6 napom van a kiírt idõpontig! :o)
A kérdező hozzászólása: Sok boldogságot kívánok Nektek, és jó egészséget!:) ))

Ki lett a viva chart show 100-ban ki lett az első, a második és a harmadik? (2011)

Legjobb válasz: http://www.vivatv.hu/charts/viva-chart-show-100-2011/ Itt vannak 1-100ig a helyezések... :) (2011)

http://www.vivatv.hu/charts/viva-chart-show-100-2011/ Itt vannak 1-100ig a helyezések... :) (2011)
A kérdező hozzászólása: köszi.

Kinek lett a 12. dpo-s negatív tesztből később pozitív? Vagy már ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Szia!Köszönöm a választ!Nekem halvány csíkocska sem volt rajta!egyértelmû negatív lett!Még így is mehet pár nap múlva pozitív?

A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm a választ!Nekem halvány csíkocska sem volt rajta!egyértelmû negatív lett!Még így is mehet pár nap múlva pozitív?
Szia! Ne keseredj el, napra pontosan ott tartok, ahol Te és én is negatívat teszteltem. várni kell, hogy ne jöjjön meg és másnap kell újra tesztelni. Mikorra nem várod? Én hétfõre
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem vagyok elkeseredve egyáltalán, nem úgy fogom fel!:) Nem tudom mikor kell megjönnie, mert rendszertelen a ciklusom!Hõmérõzõk és onnan tudom hogy a 12. dpo-n vagyok!Viszont múlt ciklusban már a 11. dpo-n menstruáltam úgy hogy bizakodom!:)
napra pontosan 12. dpo :) )) és én is negatívat teszteltem. nekem nem látszott semmilyen halvány árnyékcsík sem a 10es teszten... én 4-6 között nem várom, de nem reménykedek. a hõm nem akar felfelé menni, pé-kor is 35, 7 volt, azóta 36, 2-36, 4 között inog. a mellem meg majd' leszakad...
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem fent van a hõm, 36, 7 felett!A mellem nekem is leszakad! Hát a napokban majd csak kiderül mi van!:) Ha van valami fejleményt, majd írd már meg nekem légyszi! Köszönöm a választ!
Sziasztok! Sikerült végül a terhesség? Én nekem tegnap kellett volna megjönnie ma vagyok a 15.dpo-n csináltam reggel egy tesztet(Gabriel-25 érzékenységû)egyértelmûen negatív lett. A ciklusom 14.napján voltam UH megfigyelésen akkor volt egy 19mm-es érett tüszõm és a ciklusaim 28 naposak, szóval még csak egy napot késik, de majd meg esz az ideg :-)1, 5éve próbálkozunk:-(
A kérdező hozzászólása: Jaj de sajnálom Utolsó! :( Igen, nekem következõ hónapban megjelent az a fránya 2. csíkocska.Azóta 26 hetes pocaklakóm van és majd kirúgja az oldalamat! :) Kívánom hogy neked is minél hamarabb össze jöjjön.

Válás - ki lett a hibás a bíróság szerint?

Akinek volt már hosszú válása, ahol tényfeltárással történtek a dolgok, mi lett a végkimenetel? Melyik fél lett a hibás a házasság megromlásáért és miért?

Legjobb válasz: A bíróságot nem érdekli, hogy ki hibás és ki nem. Nem is vizsgálja ezt!

A bíróságot nem érdekli, hogy ki hibás és ki nem. Nem is vizsgálja ezt!
A bíróság ilyet nem néz. Ha érkezik egy beadvány, hogy xy nem kíván tovább házasságban élni, akkor azt felbontja, akkor is, ha a másik házastárs esetleg nem akarja. Az alapelv az, mint házasságkötéskor: mindkét félnek akarnia kell mind a házasság megkötését, mind annak a fenntartását. Ha valaki nem akarja, akkor válás lesz.
Nincs olyan, hogy ki a hibás. Kell írni okot, ezek ilyen sablonok: elhidegülés, kibékíthetetlen ellentétek.
Az a hibás, aki kevesebbet hazudik össze. Sajnos nagy divat lett a sárdobálás, és magunk sajnáltatása érdekében a bíróság elárasztása minden az ügyhöz nem tartozó hazugsággal, amire sajnos vevõk is a bírók, vagy jobb esetben nem foglalkoznak vele, holott pont hogy kötelességük lenne büntetni azt a ki valótlanságot állít.
Szívesen. :)
A kérdező hozzászólása: De jo, köszönöm az utolso válaszokat, most állt össze a kép!
Még annyi, hogy ha simán a gyerekelhelyezésben és/vagy a vagyonmegosztásban nincs megegyezés, akkor annyiban vizsgálják a tényállást, amennyiben ezekben a kérdésekben a döntéshez szükséges. Nem vétkességet vizsgálnak ekkor sem, hanem tényeket!
Értsd már meg, hogy nincs ilyen. Azt vizsgálják, hogy mi vezetett a házasság megromlásához, ha nincs egyetértés abban, hogy megromlott-e! (Tehát nem akkor, ha nincs közös megegyezés a válás során, hanem ha már abban sem egyeznek meg, hogy válni akarnak!) De akkor is csak objektív nézik, hogy a "házasélet teljesen és helyrehozhatatlanul megromlott"-e! Magyarországon nincs vétkességi elv! És ez nagyon fontos, mert vannak olyan országok, ahol van ilyen, és ott pl. figyelembe veszik ezt a vagyonmegosztásnál meg gyerekelhelyezésnél, de még egyszer mondom: Magyarországon NEM!! Ügyvédjelölt
A Váláshoz kapcsolják ezeket. Netrõl hoztam: http://valasinfo.hu/valas/a-valas-menete-a-tol-z-ig Igen, a szembeszomszédok váltak. Sajnos volt szerencsém konkrétan végighallgatni, mert a csukott ablakon keresztük is lehetett. Hát még szellõztetéskor. Sajnos a teáscsésze sem sarkított példa. Pár napja volt: De azt a készletet a nõvéred nekem adta! Miért adná neked? Nászajándék volt te Rbanc. Közös. De minek adna pasinak teáskészletet! Ami a legrosszabb, hogy ott kezdenek ordítani, ahol rájuk jön. Csinálják a házban.
A kérdező hozzászólása: 6. Ez biztos? Ismersz ilyet? Miért mondja akkor mindenki, hogy 3 meg 4 évig váltak, mert nem tudtak megegyezni? Õket miért nem válaszották el elõbb, és utána vitáztak? Vagy bírófüggõ az egész?
Elõször elválasztanak. Megszûnik a házasság. Utána jönnek a "finomságok": vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés. Sajnos most volt szerencsém végignézni, hogy hogyan válik két normálisnak tûnõ, dolgozó, gyermeknevelõ, kedves emberbõl kakidobáló csimpánz, akik vérre mennek egy hülye teáskészletért is. A bíróságot max a gyermekelhelyezésnél érdekli, de akkor is csak kirívó esetekben: alkohol, bántalmazás, drog, prostitúció, veszélyeztetés.
A kérdező hozzászólása: De volt már egy tárgyalás, és a másik fél nem akar közös megegyezéssel válni, ilyenkor pedig meg kell vizsgálni a házasság megromlásához vezetõ okokat. Így mondta a bíró, a mi kb.3 év és a végén a vesztes fél fizeti ki az egész eljárást. Nem tudom, hogy vajon ezt mégis ki-és hogyan tudja elbírálni? Pl. engem megcsaltak- erre meg õ jöhet azzal, hogy ezért meg azért... Ennek se vége, se hossza, azért kérném, hogy aki átment ezen, vagy hallott ilyet meséljen :-). Köszi az eddigi válaszokat, így lenne logikus szerintem is, de sajnos nem így van :-(
A kérdező hozzászólása: De igen. Ha nincs közös megegyezés minden pontban!! , vagyis gyermekelhelyezes, lathatas, vagyonelosztas stb..akkor fel kell tarni a megromláshoz vezetõ okokat...mégis hogy lehet kijölni ki a hibás? Nyilván egy hàzasság két emberen mulik.
A kérdező hozzászólása: Remélem az alaptalan hazugság kiderül. És mennyi idõ a gyerekelhelyezés? Azt vizsgálják elõször? Mikorra lehet döntés? Aug.vége a második tárgyalás, ott ha nem jutunk elõrébb gondolom elkezdik vizsgálni a hátteret...idén lehet belõle vmi? A biro 1évet mondott de sztem csak azért h szedjük magunkat össze es egyezzünk meg.?

A tegnap esti Helyszínelőknek, ami a Viasat3. -on volt, mi lett a vége? Ki lett a gyilkos?

Ki ölte meg a pasit, aki félmeztelen volt a hóba, és a másikat, azt az ingatlanos pasit. A végét nem láttam!

Ki lett a 1D GOLDEN TICKET nyertese?

Mert én már rohadtul kíváncsi vagyok,hogy ki volt az a csicska aki megnyerte csalással!!!!!:@

Legjobb válasz: Vargyay Benedetta

Vargyay Benedetta
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) És tényleg igaz hogy csalt?
Ahogy én hallotam elvileg a szervezõ leánya! de nem tudom másoknak a válaszát is szívesen elolvasnám.
Igen, a szervezõ lánya és én már olyat is hallottam, hogy e Belieber-t visz magával. Sok FAcebookos 1D oldal kitett egy ask.fm -es beszélgetást ahol megkérdezték tõle hogy tényleg directionator-e és azt se tudta hogy mit jelent..-.-
Én a neon-on olvastam ezt a cikket. A hozzászólásokban írnak róla hideget-meleget is. Kár arra pazarolni az idõt hogy ezen gondolkodjunk. Õk mennek és kész. http://neon.hu/zene/ime-a-magyar-rajongo-aki-talalkozhat-a-1..
én
mercédesz
A kérdező hozzászólása: Igen Te egy id.óta vagy...

Móron ki lett a polgármester?

Legjobb válasz: Fenyves Péter.

Fenyves Péter.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Ki lett a harmadik?

F1,2004

Legjobb válasz: Button,de ajánlott a wikipedia.

Button, de ajánlott a wikipedia.
folyamatosan trollkodik. Egyik nap egyesével megkérdezte külön kérdésekben a versenyzõket, hogy melyik hányadik lesz az idõmérõn :D
Jenson Button
Sajnálom ezt a szerencstélent :D De ha ez jó neki akkor csinálja :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!