Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet-e az (281 db)

Ki lehet-e vetetni Xbox360-ból az RGH-t? És ha ki lehet akkor utána menni fog az xbox live? Tehát ha veszek egy eredeti játékot tudok majd multizni?

Legjobb válasz: Azt már bebuktad. Jó,sok a birka ki sem próbálja a multit,vagy a co-op game-ket hanem egybõl butítja a konzolt. A sok warez köcs.gnek köszönhetõ az egész elterjesztik,hogy szar a multi,és ezt sokan benyalják,nem kell hinni az ilyen majmoknak,hanem ki kell próbálni,hogy legyen saját véleményed. Tanulópénznek jó drága volt mindenesetre. Ha vissza is tudják állítani 20ropi alatt biztos nem úszod meg,de nem tudom egyátalán van-e ilyen lehetõség.(én kétlem)

Azt már bebuktad. Jó, sok a birka ki sem próbálja a multit, vagy a co-op game-ket hanem egybõl butítja a konzolt. A sok warez köcs.gnek köszönhetõ az egész elterjesztik, hogy szar a multi, és ezt sokan benyalják, nem kell hinni az ilyen majmoknak, hanem ki kell próbálni, hogy legyen saját véleményed. Tanulópénznek jó drága volt mindenesetre. Ha vissza is tudják állítani 20ropi alatt biztos nem úszod meg, de nem tudom egyátalán van-e ilyen lehetõség.(én kétlem)
Erre való a Dual boot modul. 12ezer Ft a beszerelése, ezzel a konzol bekapcsolásakor választhatsz, hogy az RGH-s felület induljon és vinyóról futtatod a játékokat, vagy egy sima "szûz" felület, amin eredeti játékkal tudsz live-ozni.
Nem.
A kérdező hozzászólása: FANNNNNNTASZTIKUS!
"Bármilyen gyorsan haladjon is a fény, csak egy valamit lát mikor eléri célját, a sötétség már ott van, és õ rá vár"
A kérdező hozzászólása: de a dual bootot azután is be lehet szereltetni hogy az rgh már benn van?
Pont az a lényege, hogy válthass az RGH-s és a gyári felület között, amivel tudsz liveozni.

Mire kell figyelni a kiscica megvásárlásánál ( ki lehet-e tapintani valamit, stb)? Mit vegyek neki (etetőtál, bolhaírtó, stb. )? Hova érdemes az "ágyat" rakni? (fűtőtest mellé, sarokba, asztal alá, stb. ) Érdemes-e rászoktatni a tejre?

Amit még kiegészítésként írnék: már megvan az ágya, a kis tálacskái ( egy dupla a víznek/tejnek) meg egy a kajának.

Legjobb válasz: nézd meg nem e csipás, és jól ápolt- e. Ha csak nem vagy állatorvos, nem hiszem, hogy ki tudnál e tapintani rajta valamit. az ágyat egy eldugott helyre rakjad. tejre ne szoktasd rá, mert elhízik és fostos lesz. ha tejet akarsz itatni vele, akkor vegyél neki macska tejet.

nézd meg nem e csipás, és jól ápolt- e. Ha csak nem vagy állatorvos, nem hiszem, hogy ki tudnál e tapintani rajta valamit. az ágyat egy eldugott helyre rakjad. tejre ne szoktasd rá, mert elhízik és fostos lesz. ha tejet akarsz itatni vele, akkor vegyél neki macska tejet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igazából arra gondoltam, hogy a hasában megkell-e tapintani valamit. (olvastam, hogy a kutyáknál megkell fogdosni, nemtudom, hogy a cicáknál így van-e). De köszönöm, hasznos volt számomra a válasz.
Szia! A http://www.haziallat.hu -n is van egy ezzel kapcsolatos cikk, és további hasznos állattartási tanácsok.
Az elõttem író leírt mindent, ami fontos. Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy gondolkodj el az örökbefogadáson is, ha van kedvem. Nekem befogadott cicáim vannak és nagyon jól jártam velük. (pillanatnyilag Magyarországon 2 millióan vannak az otthontalan cicák)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Már néztem menhelyeket, de én pici cicát szeretnék 6-7 heteset, az ilyen kicsit, meg nemigazán vannak menhelyeken :( sajnos! Sokat segítettek! :)

Ki lehet-e kérni látleletet és feljelentést lehet-e tenni 1, 5 év elteltével? Ha igen, milyen következménnyekkel jár, ha nem a konkrét eseményt, ill. személyt nevezte meg az ember az adott eseménnyel kapcsolatban?

Nyolc napon túli sérülésr?l van szó.

Legjobb válasz: 1,5 év után mégis milyen látleletet akarsz? Persze, ki lehet mutatni hogy a csont el volt törve de hogy mikor és hogyan azt már aligha.

1, 5 év után mégis milyen látleletet akarsz? Persze, ki lehet mutatni hogy a csont el volt törve de hogy mikor és hogyan azt már aligha.
Ha akkor nem vetettél látlelet akkor semmit nem tudsz tenni.
Ha nem azt a személyt nevezte meg, akkor a hamis vád miatt felelnie kell. Nem kell szórakozni a hatósággal, és akkor talán nem bánt a lelkiismeret, hogy maradandó sérülést okozott valaki büntetlenül.
A kérdező hozzászólása: Talán rosszul tettem fel a kérdést... Az orvos látott, tehát a vizsgálatról van papírom. Azt hiszem, inkább azzal nem vagyok tisztában, hogy ez-e a látlelet?
8 napon túl gyógyuló feljelentés esetén az orvosnak hivatalból kell megtennie a feljelentést, az már nem magánindítványos, tehát nincs meg a lehetõsége, hogy elállj a feljelentéstõl. Ha akkor nem nevezted meg az illetõt, viszont már akkor is tudtad, hogy ki volt, akkor hatóság félrevezetése bûncselekményt készülsz elkövetni. 237. §596 Aki hatóságnál büntetõeljárás alapjául szolgáló olyan bejelentést tesz, amelyrõl tudja, hogy valótlan - amennyiben a 233. § esete nem forog fenn - vétséget követ el és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Volt egy ilyen ügyem, ahol pénz fejében hazudott az orvosnak a balesetes sértett, így a személyi sérüléses baleset elkövetõje büntetlen maradt, a balesetes pedig maradandó fogyatékosságot szerzett. Nem tudja a kezét megfelelõen használni. Azóta sem jött be a rendõrségre (ismerettség által tudok a valódi történetrõl), de azt mondom, hogy meg is érdemelte akkor! Ha másnak pénzben mérhetõ az egészsége...

E-mail cím alapján ki lehet deríteni az e-mailt küldő ember nevét, vagyis, hogy hogy hívják azt aki küldte az e-mailt?

Van valamilyen olyan program,hogy beírjuk az e-mail címet és kiírja az illet?nek a nevét?

Legjobb válasz: csak ha a domain elofizeto es az email kuldo szemely ugyan az. Domain lookup.megmutatja ki az elofizeto.

csak ha a domain elofizeto es az email kuldo szemely ugyan az. Domain lookup.megmutatja ki az elofizeto.
A kérdező hozzászólása: És máshogy nem lehet megtalálni?
Sehogy. Ehhez nincs adatbázis és ez személyes adat, tehát nem fog menni...
Üdv:) Müködne vagyis müködik
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet power tényleg mükszik igy most meg sporoltam egy kis pénzt nem kell másik gépet venem egyenlõre.
Nagyon szivessen :) )

Lehet-e egy lakásban tartott perzsa-kandúr meddő? Mennyi a valószínűsége? Többször párzott min 5 alkalommal, ebből az elsővel már 3 X, de semmi "eredmény". Lánycicák "lenyugszanak" kb.1 hónapra. Ki lehet-e vizsgáltatni, hogy van-e nála valami gond?

Legjobb válasz: Gondolom, ha tenyésztessz, akkor rendszeres orvosi felügyelet alatt van a macska. Az egyik ilyen találkozáskor meg is kérdezhetnéd az orvost, hogy mikor csinál spermavizsgálatot, mert termésuetesen el lehet végezni.

Gondolom, ha tenyésztessz, akkor rendszeres orvosi felügyelet alatt van a macska. Az egyik ilyen találkozáskor meg is kérdezhetnéd az orvost, hogy mikor csinál spermavizsgálatot, mert termésuetesen el lehet végezni.
Lehet, pláne, ha kövér.
Ó de még mennyire, hogy lehet! A macskáknak amúgyis kevés az "életképes" hímivarsejtjük, ezért is van, hogy a nõstények (azokban esetekben, ahol ez nincs kontrollálva) több kandúrral, többször is párosodnak a biztos megtermékenyülés érdekében. Tehát a kandúrok a fajfenntartás szempontjából eleve hátrányos helyzetbõl indulnak.

Ki lehet-e lépni az Önkéntes-Nyugdíjpénztárból és visszafizetik-e a betett összeget?

Legjobb válasz: Sajnos,nem. Ez elég szemétség,de így van. A múltkor kérdeztem meg. Fontos,hogy csak az önkéntesnél van így ,a sima magánnál ki lehet lépni.

Sajnos, nem. Ez elég szemétség, de így van. A múltkor kérdeztem meg. Fontos, hogy csak az önkéntesnél van így , a sima magánnál ki lehet lépni.
Szija! Szerintem az elöttem választ író valamit félreértett, vagy félreinformálták! A magánnyugdíjpénztári tagság minden újonan munkábaállónak kötelezõ, és nem lehet kilépni!!! Az önkéntes ezzel szemben likvidebb. egy jó oldal, ahol értelmesen le van írva: http://www.erstebank.hu/hu/10005721.html ha bármi kérdésed van, írj!
Szia, második válaszoló! Én az elsõ hozzászóló vagyok és az lenne a kérdésem, hogy elolvastam a linket és ezek szerint ki lehet venni a megtakarított összeget?? Nekem azt mondták hogy csak nyugdijaskoromban tudok majd hozzáférni...(Most vagyok 27) Ja, és önkéntesben vagyok benn...tudnál segíteni? Köszi!
Azt még elfelejtettem írni hogy most egy pár éve diák vagyok és nem fogok még 4 évig dolgozni...akkor meg miért nem engednek kilépni és felvenni a pénzt? Ezt nem értem...(elõzõ hozzászóló)
Ki lehet lépni az Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztárból, de nem érdemes, mert a felét levonják adóra stb. Ha tanulni mégy 4 évre inkább fizesd a minimum tagdíjat erre az idõre, és utánna ha elhelyezkedsz fizeti a céged, illetve te is fizethesz bele. Egyéni befizetések után 30 % adójóváírás jár amit a számládon írnak jóvá. Elsõ kivét 10 év tagság után, csak a hozam. Ezt érdemes felvenni és még abban az évben visszafizetni és már jár is 30 % jóváirás állambácsitól, , mivel hosszú távú 10 éven túli megtakarításról van szó. Hász év után a tõke és a kamat is felvehetõ hozamadó és adómentesen függetlenül attól, hogy nyugdíjas vagy e vagy nem.
önkéntesbõl 10 év után igen, én is ezt tettem ha csak a hozamot veszed ki szja mentes, ha a tõkét is akkor kb 48%-át elmegy 22 év után szja mentesen kiléphetsz, de ez még odébb lesz

E-mail cím alapján ki lehet deríteni az IP címét valakinek?

nyílván nem az egyszerű keresőkkel de mondjuk a rendőrök kitudnák?a pontos lakcímet?

Legjobb válasz: E-mail forrása sok esetben tartalmazza, gmailben nem mindig. Rendõrök igen, ki tudják. Az IP cím nem feltétlen a küldõ címével azonos. Küldhette nyitott, feltört wifi hálózatból, gyorsétterembõl, internet kávézóból, iskolából, külföldrõl, vonatról, kölcsön géprõl talált telefonról, proxyn keresztül, feltört gépen keresztül és még pár nem publikus módon. Az IP címével te nem mész semmire. A rendõrök is csak akkor, ha saját IP címrõl küldte és tényleg történt törvénysértés.

E-mail forrása sok esetben tartalmazza, gmailben nem mindig. Rendõrök igen, ki tudják. Az IP cím nem feltétlen a küldõ címével azonos. Küldhette nyitott, feltört wifi hálózatból, gyorsétterembõl, internet kávézóból, iskolából, külföldrõl, vonatról, kölcsön géprõl talált telefonról, proxyn keresztül, feltört gépen keresztül és még pár nem publikus módon. Az IP címével te nem mész semmire. A rendõrök is csak akkor, ha saját IP címrõl küldte és tényleg történt törvénysértés.
Ne haragudj de mért pont a Duna? Alaszkában annyi szép folyó van.
Ha ipari mértékben akarod csinálni és nem egy szitával a folyóparton, akkor gondolom, hogy az. De a magyarországi szakaszon kötve hiszem, hogy megtérülne a beruházás...
A kérdező hozzászólása: ez mondjuk nem válsz. tudom szép folyók vannak alaszkában most értem onnan haza

Ha van a családban egy profi asztrológus, aki előre tudja vetíteni mik várhatók az egyén életében, akkor ki lehet-e küszöbölni a negatívumok egy részét, v. mindenképpen megtörténik "aminek meg kell történnie"?

Vagyis ki lehet-e valamennyire "játszani" az el?re várható rossz dolgokat?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy az asztrológiai képletek alapján elõrelátható dolgok csak lehetõségek, nem pedig bekódolt, mindenképp megtörténõ események. Ugyanúgy a jó és a rossz dolgokra is vonatkozóan, ezeket ki lehet küszöbölni és ki is lehet használni, de nagyon okosan és megfontoltan kell tenni a lépéseket.

Én úgy tudom, hogy az asztrológiai képletek alapján elõrelátható dolgok csak lehetõségek, nem pedig bekódolt, mindenképp megtörténõ események. Ugyanúgy a jó és a rossz dolgokra is vonatkozóan, ezeket ki lehet küszöbölni és ki is lehet használni, de nagyon okosan és megfontoltan kell tenni a lépéseket.
az utóhatásokat tudod mérsékelni azzal, hogy felkészülsz rájuk, de magát az eseményt senem hátráltatni, senem elkerülni nem tudod.
14.07. Hogy te mekkora egy tuskó tahó vagy! Egyáltalán hogy képzeled, hogy így válaszolj valakinek? Szégyen! Sajnálom a körülötted élõ embereket.
kilehet de nagyon megfontolt lépésekkel.de általában megtörténik teljesen elmulaszteni nem lehet max hátráltatni.
Ha megmondom, hogy egyszer meghalsz, akkor én is egy profi asztrologus leszek? EZT KÜSZÖBÖLD KI RIBANC!
Mennyire életszerû egy filmbõl vett példával magyarázni :D... Vagy csak engem emlékeztet, a Sandra Bulluckos Megérzés címû filmre... Ti vagytok a szánnivalók, hogy hisztek a jövendõmondásban, meg az egyéb ezoterikus baromságokban. :D De hülye embereknek jó, akik gyökerek a fizikához meg az egyéb egzakt tudományokhoz. Valahogy nektek is meg kell magyarázni a körülöttetek lévõ dolgokat...
Vagy éppen a kikerülésére tett kísérleteid miatt kerülsz bele a bajba... Vegyünk egy példát: Autót vezetsz, majd valaki megmutatja neked a jövõt, amikor is 10 perccel késõbb frontálisan ütközöl egy kamionnal... Mit teszel??? Ha megfordulsz... Lehet mögötted van a kamion, és ha nem láttad volna a jövõt nem is látod azt, talán soha életedben... De mi van ha szembõl jön??? "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."
14:18 -> Egyszerûen... szánnivaló vagy xD
Én meg a ti családotokat sajnálom, hogy ahelyett, hogy pozitivan állnátok a jövõhöz, kitaláltok mindenféle [email protected]ágot és emiatt rettegtek, mert valami "profi" asztrologus megjósolta, hogy valami tragédia fog történni...
kérdezd meg a rokon asztrológust!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!