Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet-e Ha igen, hogyan (19 db)

Ki lehet mutatni, és ha igen, hogy, és mennyibe kerül, hogy átesett-e valaki toxoplazmózis-on vagy hordozza-e a parazitát?

Legjobb válasz: Nem autómatikus, és állítólag nem is mindenhol csinálják. Én budapesti vagyok, 10.kerületi. Itt megcsinálták az sztkban. Ezt a nõgyógynál az asszisztenstõl kérdezd meg, nekem az orvos azt mondta, ráérünk vele a 16.hétig, hiába mondtam,hogy vannak cicáim. A másik orvos meg azt mondta,szóljak az asszisztensnek, és a többi beutalóval azt is adni fogja.

Nem autómatikus, és állítólag nem is mindenhol csinálják. Én budapesti vagyok, 10.kerületi. Itt megcsinálták az sztkban. Ezt a nõgyógynál az asszisztenstõl kérdezd meg, nekem az orvos azt mondta, ráérünk vele a 16.hétig, hiába mondtam, hogy vannak cicáim. A másik orvos meg azt mondta, szóljak az asszisztensnek, és a többi beutalóval azt is adni fogja.
Tudtom szerint egyzserü vérvétellel meg lehet állapitani, terhesség esetén szokás is ilyet végezni.
Csak vérvétellel lehet. Én is 1 hónapja csináltattam.
elõzõ vagyok ja és 4500-5500 ft körül van, ha magánúton csináltatod. Nekem a nõgyógy irta bele a vérvételbe, ugyhogy ingyen volt.
A kérdező hozzászólása: TErheseknek tehát ingyenes és automatikus? vagy külön kérni kell?

Ezt a képet ki lehet- e nagyítani? Ha igen, hogyan?

Háttérképnek szeretném a gépemre.

Legjobb válasz: Ki lehet nagyítani.... de mivel ez egy pixelgrafikus kép... a minõsége hihetetlen rossz lesz :) A legjobb ha ezt a képet megkeresd a neten nagyobb méretben. (amúgy sztem nagyon gáz a kép :D )

Ki lehet nagyítani.... de mivel ez egy pixelgrafikus kép... a minõsége hihetetlen rossz lesz :) A legjobb ha ezt a képet megkeresd a neten nagyobb méretben. (amúgy sztem nagyon gáz a kép :D )
Szia! Én vagyok az elsõ (és a vége felé pár) válaszoló. Ha még érdekel valami, kérdezz nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Szia!köszönöm a linket, és gratulálok a gyermekeidhez.nekem van egy gyönyörû 5 éves nagylányom, elsõre sikerült õt összehoznunk szerencsére.épp úgy elsõre összejött tavaly októberben a tesó is, de õt elvették tõlem februárba mert volt egy heamatomám és nagyon elkezdet vérezni, ezért megmûtöttek, meg rá egy hétre is, mert nem tisztultam ki teljesen.április óta próbálkozunk, eddig sikertelenül, és nagyon aggaszt, fõleg annak a tükrében, h.már kétszer elsõ hónapban teherbe estem.lehet, hogy azért nem jön össze, mert akkor meg lett kínozva a méhem, és bízom benne, hogy a méhpempõ segít rajtam, mert már el vagyok keseredve nagyon.és az nem baj, hogy nekem holnap múlik el a mensim, és csak pénteken tudom elkezdeni szedni?mert sok helyen olvastam, hogy a mensi utolsó napján kell elkezdeni, de pénteknél elõbb nem megyek olyan helyre ahol lehet venni.és mennyit kell belõle enni egy nap?
Szerintem nem baj. Én mindkétszer akkor kezdtem el enni, amikor hozzájutottam. Nem foglalkoztam vele, hogy hányadik nap volt.
A kérdező hozzászólása: Jajj, remélem én is olyan szerencsés leszek, mint te.annyira szeretném.és mennyit szedtél belõle egy nap?
Szia Mi lett veled azóta? ÉN is most akarom elkezdeni a méhpempõt...
A kérdező hozzászólása: Még nincs baba sajnos.szedtem 28 napig, éreztem, h.gyógyítja a méhem, mert egész idõ alatt míg szedtem fájdogált a hasam, meg egy ponton nagyon fura érzésem volt.mint mikor a sebre teszel sót, és érzed, h.húzza össze.abban a ciklusban hónapok óta elõször 28 napra jött meg és a pár napos maszat helyett szép 5 napos mensim volt.most tartottam 28 nap szünetet, ez aciklus érezhetõen kellemesebb volt az eddigieknél.nem volt semmilyen fájdalmam, meg mensi elõtti napokig tartó maszatolás.ma jött meg, és rendesen.majd ha elmúlik, akkor kezdem a következõ kúrát.nagyon kíváncri leszek.nagyon jó.hiába nem jött még össze a baba, érzem, ahogy teszi helyre a méhemet.éselõször annak kell helyrejönnie.

Ki lehet-e deríteni hogy ha valaki egy gépről több bejelentkezést hajt végbe az msnen? Ha igen hogyan?

köszi:)

Legjobb válasz: te , és ezt az IP címet mégis hogyan lehet megnézni ?

te , és ezt az IP címet mégis hogyan lehet megnézni ?
MSN kiegészítõknél kell szétnézni... Nem értek ehhez, viszont hallottam olyan „addon”-okat ami szerint látni lehet pl. hogy az adott delikvens rejtett módban van-e... Biztos van IP megnézõ addon is.
azért ez az IP nem olyan egyszerû sztem
Hmm. Elsõ találatra bombaegyszerû dolgot találtam. Íme: http://napiload.downlinkz.com/2010/03/msn-ip-cim-megszerzese/ http://pcforum.hu/tudastar/31006/IP+cim+kikerese+msn-bol.html Szóval nem is olyan nehéz megszerzni az IP-t. ;) viszont csak azzal a két személyjel beszélj aktívan akikre kíváncsi vagy, és az esetben 2 IP címet kell látnod a forgalomban. Ha csak egyet látsz akkor bizony egy emberrel beszélsz két személyben :)
azért felhívom a figyelmedet arra, hogy ez sértheti a személyes adatvédelmet, mert az IP címek nem publikusak, n nem közérdekû adatnak számít jogilag, ha te meg valamilyen módon mégis megszerzed, azzal bûncselekményt is elkövethetsz !!
utóbbira válaszolva: egyáltalán nem minõsül szeritem lopásnak. Miért is? Mert az IP tulajdonosa kiadja neked az IP címét. Nem ellopod. Megkér téged hogy küljd el neki valamit. És ennek fejében adja oda az IP címét úgy mond. Ha valakinek megszerzed a lakcímét, hogy levelet küldj neki, az még nem minõsül szerintem lopásnak. (de aztán ki tudja ebben a nyakatekert vilgában...)

Dohányárut, csomagolt dohányt, hüvelyt, cigitöltőt ki lehet-e vinni repülővel Angliába? És ha igen, hogyan, milyen mennyiséget?

Legjobb válasz: "Ha Ön EU-tagországból EU-tagországba utazik, szabadon vihet magával alkohol- és dohánytermékeket, feltéve hogy azokat saját fogyasztásra, nem pedig viszonteladásra szerzi be. Az uniós szabályok értelmében nem kell bizonyítania, hogy a kérdéses termékeket személyes fogyasztás céljára vásárolta meg, illetve szállítja, ha mennyiségük nem haladja meg az alábbi határértékeket: 800 cigaretta 400 szivarka 200 szivar 1 kg dohány 10 liter tömény szeszes ital 20 liter szeszezett bor 90 liter bor (ebbõl max. 60 liter pezsgõ) 110 liter sör "

"Ha Ön EU-tagországból EU-tagországba utazik, szabadon vihet magával alkohol- és dohánytermékeket, feltéve hogy azokat saját fogyasztásra, nem pedig viszonteladásra szerzi be. Az uniós szabályok értelmében nem kell bizonyítania, hogy a kérdéses termékeket személyes fogyasztás céljára vásárolta meg, illetve szállítja, ha mennyiségük nem haladja meg az alábbi határértékeket: 800 cigaretta 400 szivarka 200 szivar 1 kg dohány 10 liter tömény szeszes ital 20 liter szeszezett bor 90 liter bor (ebbõl max. 60 liter pezsgõ) 110 liter sör "
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!! :)

Elkezdtem hasprésezni, és azt akarnám megtudni hogy úgyis ki lehet e kockásítani magam ha csak ezt csinálom, és ha igen ez mennyi idő? (versenyszerűen focizok 1 klubnál)

Legjobb válasz: ha 1-2 miliméter zsír van a hasadon, akkor elég lesz 3 sorozat hasprés és 3 sorozat fordított hasprés heti 3x , nah meg mehet lábemelés, kalapács hídtartás..stb. Ha sok zsír van a hasadon akkor nem fogsz látszani az izom, amíg azt le nem szeded...

ha 1-2 miliméter zsír van a hasadon, akkor elég lesz 3 sorozat hasprés és 3 sorozat fordított hasprés heti 3x , nah meg mehet lábemelés, kalapács hídtartás..stb. Ha sok zsír van a hasadon akkor nem fogsz látszani az izom, amíg azt le nem szeded...
Ha még nem látszódnak a kockák elõször szálkásítani kell, mert hiába csinálsz több ezer hasprést a zsír eltakarja és nem látszódik. Ha már látszódik valami, akkor elég hasazni (de ne csak hasprést csinálj, hanem felülést, lábemelést is) és egy idõ után formásabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Tudtok ajánlani vmit szálkásításhoz?:)
Szálkásítás=fogyás Heti 3x30-40 perc kardió edzést kéne csinálnod, ez lehet kocogás, biciklizés vagy esetleg séta, fontos, hogy a pulzusod 130 alatt maradjon. Kajánál arra kell figyelni, hogy a napi bevételszügségletnél 6-800 kalóriával kevesebbet fogyassz és minimum 2, 5-3g fehérje x testtömegkg-ot vigyél be.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Ha van egy gmail-es e-mail címem, és egy hozzá kapcsolódó YouTube "fiókom", ki lehet törölni csak a YouTube-osat? Ha igen, hogyan?

ocsi, hogy ilyen hülyén tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Sajnos nem, de ha nem jelentkezel be a Youtube honlapján, akkor észre sem veszed hogy az is ott van.

Sajnos nem, de ha nem jelentkezel be a Youtube honlapján, akkor észre sem veszed hogy az is ott van.
A kérdező hozzászólása: biztos? tuti? nagyon fontos lenne! azért köszi :)

Ki lehet-e keresztelkedni? Ha igen, hogyan?

Ha valakit megkereszteltek csecsem?korában, az semmissé tudja-e tenni ezt, ha kés?bb ben? a feje lágya? Ha van ilyen "kikeresztelkedés" akkor az hogyan megy?

Legjobb válasz: A keresztség nem megszüntethetõ... Így törtéhetett az meg, hogy miután betértem (felvettem a zsidó vallást), és a zsidó vallás szerint is élek, most be vagyok jegyezve a könyvben mint református, és be vagyok jegyezve zsidó vallásúnak is. A lelkész kijelentette, hogy a keresztség nem megszüntethetõ, és kész. Mondjuk, ha nem gyakorlod, akkor az nem más, mint egy bejegyzés egy könyvben, semmi több. Bár én nem érzem korrektnek azt, hogy nem engedik megszüntetni. Meg a csecsemõkori megkereszteléssel sem értek egyet. Úgyhogy ez már megmarad... :)

A keresztség nem megszüntethetõ... Így törtéhetett az meg, hogy miután betértem (felvettem a zsidó vallást), és a zsidó vallás szerint is élek, most be vagyok jegyezve a könyvben mint református, és be vagyok jegyezve zsidó vallásúnak is. A lelkész kijelentette, hogy a keresztség nem megszüntethetõ, és kész. Mondjuk, ha nem gyakorlod, akkor az nem más, mint egy bejegyzés egy könyvben, semmi több. Bár én nem érzem korrektnek azt, hogy nem engedik megszüntetni. Meg a csecsemõkori megkereszteléssel sem értek egyet. Úgyhogy ez már megmarad... :)
A keresztség az összes keresztény egyház szerint egyzseri és LETÖRÖLHETETLEN szentség. Ezért nem lehet visszacsinálni. De ha Te nem akarsz keresztény lenni, akkor nincs semmi jelentõsége. Egy kérdés felmerült bennem: ha nem akarsz keresztény lenni, akkor valószínûleg nem hiszed el a keresztény tanításokat. Akkor mit számít neked, hogy vissza lehet-e csinálni? Hiszen ha nem hiszel benne, akkor csak annyi történt, hogy vízzel lemosták a fejed, na és?
:-D Ez igaz. Járt mindenkinek a zöld kéz. htx a válaszokat.
sya!ilyen 'eljárás' sajna nem létezik, elég ha nem követed többé az adott egyház tanításait, szokásait.
Azért jobb ha tudod, hogy ezek a rítusok, mint a keresztelkedési szertartás csecsemõ korban, elsõsorban a Római Katolikus E.-hoz köthetõ. Viszont meg kellene vizsgálni, hogy a Biblia, melynek a kereszténység alapjának kellene lennie(!), mit mond errõl. Nem tanítja a csecsemõkeresztelést, csak érett, döntõképes korban keresztelnek a Bibliában, méghozzá teljes vízalámerítéssel! Tehát benõhet a fejed lágya, de azok az egyházak, melyek csecsemõket keresztelnek, nem csak ebben térnek el az Írásoktól. Azt tudnod kell, hogy a "nagy" egyházak kudarca, nem a Biblia kudarca!
természetesen ki lehet keresztelkedni - annál a plébániánál érdeklõdj, ahol megkeszteltek. valószínû, hogy megpróbálnak rábeszélni, hogy ne tedd, de ha ragaszkodsz a kívánságodhoz, akkor teljesítik a kérésed.
Igen, áltlában írásos módon teheted meg.
Na szóval sokan azt hiszik nincs jelentõsége. Egy víz alapú világban, vízzel a legkönnyebb a programot bevinni egy emberbe. Ezt öntik a kisbabára: bûnbõl születtél, bûnbõl fogsz meghalni, azt akarják, hogy életed végéig lelkiismeret furdalásban élj, hogy te bûnös vagy. Miért jó ez? Hogy birka maradj!
u.i.: Víz üzenete (youtube)

Ki lehet e jelenteni hogy az ukránok keményebbek mint a magyarok vagy sem? Ha igen miért, ha nem miért nem?

sokszor hallottam hogy az ukránok így az ukránok úgy, de szerintem a magyarok is elég kemények mivel egy népet a történelme edz meg. szempontok alapján gondolok a fizikai állóképességre, terhelhetőségre, mentális képességekre, stb.

Legjobb válasz: a jelenbe átültetve pedig mindkét ország szegény, és pl olimpián mégis gyönyörû helyezéseket értünk el, szembeállítván a körülményeket a teljesítménnyel. ez csak egy példa.

A kérdező hozzászólása: a jelenbe átültetve pedig mindkét ország szegény, és pl olimpián mégis gyönyörû helyezéseket értünk el, szembeállítván a körülményeket a teljesítménnyel. ez csak egy példa.
Régen rossz, ha egy népet azért dicsérnek mert "kemény". Ilyen alapon a szomáliaiak a legkeményebb nép a világon, de azért nem szeretnék szomáliai lenni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a nehezebb körülmények közt való boldolgulásban az emberek megacélosodnak, ezt látom a munkámban összehasonlítva a gazdagabb nyugati társadalmakkal és igen is dícsérendõ. Ahogy a rabok kreativitása A börtönben serken úgy nálunk, vagy keleteuban magad összebarkácsolod ha nem mellõzheted szóval a kreativitás itt is kénytelen serkenni.
Én amúgy pont emiatt szeretem K-Európát, ukrán barátaim is vannak, az oroszokra jellemzõ emberiesség és barátságosság rájuk is jellemzõ (bár az én ismerõseim az ország oroszos felérõl vannak, a másik fele amire jellemzõbb az ukrán nacionalizmust azt kevésbé ismerem), összességében érdekesebb számomra K-Európa mint a nyugat. Ja és természetesen a magyarokra jellemzõ amiket leírtál pl terhelhetõség, állóképesség, de ez nem feltétlenül a történelem miatt van így, hisz vannak népekre alapból jellemzõ tulajdonságok. De más a magyar mint az ukrán, szerintem ilyen szempontból nem is érdemes összehasonlítani, máshogy kemények.
A kérdező hozzászólása: értem. köszi a válaszokat!

Az a-heades kormánycsapágyamat ki lehet-e cserélni hagyományosra, és ha igen, akkor hogyan?

Nekem csepel royal*** váz szettem van.

Legjobb válasz: hehehehe gatyad is ramegy...:D:D uj kormanycsapagy...villat pedig menetvagatni es felsliccelni.... szep osszeg lesz-D

hehehehe gatyad is ramegy...:D:D uj kormanycsapagy...villat pedig menetvagatni es felsliccelni.... szep osszeg lesz-D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!