Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet terhességet Nem szeretnék (3 db)

Ki lehet mutatnia terhességet? Nem szeretnék babát fiatal vagyok még hozzá nagyon!

14vagyok és még szüz és pasimmal pettingeltünk ruha volt rajtam meg rajta is éskivertem neki miközbe ujjazott a sperma a fels?mre ment és amikor elélvezett addig ujjazott utána kivette a kezét és abba ahgytunk mindent de félek vmi el?váladék rá ment az ujjára holnap megyek orvoshoz ien vizsgáltra mert már 1-2 hónapja be vok jelentkezve mert minden évben szoktam menni a biztonság kevéjért és azt szeretném megtudni hogy a vizeletb?l vagy a vérb?l 5nap után meglehet tudni hogy terhes vagyok e?? köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Simán.A vérvétel a legtutibb.De nyugi tudom mit érzel,de semmi baj nem lesz.100%.Nyugii!

Simán.A vérvétel a legtutibb.De nyugi tudom mit érzel, de semmi baj nem lesz.100%.Nyugii!
persze vegyél egy tesztet a patikában vagy a dm ben vagy a rosmanban és az kimutatja kb 580-1700 Ftz között mozog
sajna az aktus után 5 nappal még nem lehet megállapítani. Vérbõl is leghamarabb 10-15 nap kell, ha jól tudom, teszttel pedig a várt mensi elõtt 1-2 nappal.
5 nap után nem nagyon lehet még tudni, hogy teherbe esett e valaki. De szerintem te biztosan nem! Nyugi.

Nem rég derült ki, hogy gerincsérvem van, 4-5 csigolyánál. Nem nagy a sérv. Milyen hatása lehet rá a terhességnek? Szeretnék majd még egy gyerkőcöt.

Legjobb válasz: A terhesseg megterheli a gerincet, javasolnam orvossal, gyogytornasszal megbeszelni, a terheles hogyan csökkenthetö. Sztem füzöt javasol es rendszeres gyogytornat. A nagyobb terheles altal sztem nagyobbodhat a serv (?), azaz jobban kitüremkedhet a kiallo csigolya, emiatt azok a tünetek, amiket most okoz, erösebbek lehetnek. (?) Ezen tul a statika megvaltozasa miatt az izmokat, izületeket jobban megterheli, azaz fokozottabb hatfajdalmak, mintha egy egeszseges gerinccel lennel terhes.

A terhesseg megterheli a gerincet, javasolnam orvossal, gyogytornasszal megbeszelni, a terheles hogyan csökkenthetö. Sztem füzöt javasol es rendszeres gyogytornat. A nagyobb terheles altal sztem nagyobbodhat a serv (?), azaz jobban kitüremkedhet a kiallo csigolya, emiatt azok a tünetek, amiket most okoz, erösebbek lehetnek. (?) Ezen tul a statika megvaltozasa miatt az izmokat, izületeket jobban megterheli, azaz fokozottabb hatfajdalmak, mintha egy egeszseges gerinccel lennel terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Az elsõ terhességemnél semmi gondom nem volt, mintha nem is lettem volna terhes. Szerencsésnek mondhatom magam. De így egy másodiktól félek. Még nem most szeretnénk babát, de attól tartok, hogy idõvel a sérv nagyobbodni fog és még nehezebb lesz majd. Még most fogok visszamenni gyesrõl dolgozni és nem egy gerinc kímélõ munkahelyem van.
Konzultálj orvos(okk)al. Nekem polidiszkopátiám van, több csigolyát érintõ kopás, amitõl kissé "összébb torlódik" a gerinc, és ez okoz fájdalmat. Második baba után derült ki, de mi szerettünk volna harmadikat. 5 orvosból egy mondta, hogy nem javasolja, mert szerinte rosszabb lesz utána, a többi azt mondta, nem lehet tudni. Most a 8 hónapban vagyok, eddig nem fájt a hátam. (elõtte rendszeres kezelésre jártam, plusz itthon gyógytorna naponta, a terhesség alatt egyiket se csináltam) Utána mi lesz, azt nem tudom, a baba három hónapos korára már bejelentkeztem kezelésre...
Ja igen, epiduralis: nalam nehezen talaltak az összenövesek miatt helyet az injekcionak, igy csak 3.-szorra sikerült, a rossz helyre kiömlö injekcio pedig mashol hat, azaz mellekhatasok. A gerincservnel is azt hiszem, ugyanez miatt nehezebben talalhatnak helyet, de pontosan ra kellene kerdezni, a kepfelvetelek alapjan vallaljak-e vagy nem. 1.
Szia! Nekem sérvem van, a másodikat emiatt császárral szültem, mert kockázatos lett volna a sima szülés a kitolási szakasz miatt, hiszen erõlködsz és tovább szakadhat. Viszont engem altattak, az én orvosom azt mondta semmiképpen semmivel nem bök meg. A terhességet jól bírtam, picit zsibbadt a lábam, de ennyi. Szülés után jobban fájt, de helyrejött úgy-ahogy. Sok sikert!
Viszonylag hamar lebomlik. Néhány nap-egy hét után sztem még nyomokban sem lesz kimutatható.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ! Jövõ héten érkezik a fogfehérítõ csomagom, december 17-én meg a férjem (ezért lenne fontos szalon képesen várni 4 hónap távollét után), aztán hajrá második baba!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!