Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet nyiti egy (16 db)

Miért van az, hogy van egy ötajtós autó, akkor az első kettőt ki lehet nyitni kívülről, a hátsó kettőn pedig nincs nyitó?

http://www.alfaromeo.hu/pic.php?cat=23&id=252&sekce=model

Legjobb válasz: igen.. ott van a kilincs az ablaknál, egy másik képen jobban meg tudnád nézni... nemtudom miért, de nem néz ki rosszul az a hely úgy is kihasználatlan lenne...

igen.. ott van a kilincs az ablaknál, egy másik képen jobban meg tudnád nézni... nemtudom miért, de nem néz ki rosszul az a hely úgy is kihasználatlan lenne...
ez az alfa 147. a 156 nak is ilyen a kilincse, és ha megnézed nagyon jól, láthatod a hátsó ablak mögött a szinte függõleges kilincset
a coupe a sportosság megformálója, ezeket azért csinálják olyan "kupésra", hogy sportosnak tûnjön mint mondjuk ez a bmw: http://www.bmwcoop.com/wp-content/images/2009/02/bmw-m3-e46-..
Alfa-design :) Sok kocsijánál használja, ott van az ablak mögött. A Peugeot tõlük "csórta" el az ötletet a 206 SW-be :)
ezeket az autókat (147, 156) direkt ilyen kilincsel gyártották le, hogy egy kupé látszatát keltsék. egyébként a 156osról van egy tesztvideo fent totalcaron.
szia. sajnos nemtudom, biztos meg lehet csinálni de nem hiszem hogy olcsó lenne...
jaj most jutott eszembe hogy a totalcar oldalán ezt egy szakambertõl meg lehet kérdezni, õ jobban fogja tudni mint én, de ha gondolod én s megkérdezhetem
az lehet hogy fent van a kilincse, én csak annyit írtam, hogy nem ez a legújabb civic
de ez ugyanis a honda honlapján is ugyanez van fent
idióta az te vagy... attól hogy 2005-ben is volt attól még ez az új amit én IS és te IS írtál és ha nem lennél vak, látnád milyen a hátsó ajtó kilincse...
Azért volt már 2005-ben. Ne erõlködj idióta, ha hülye vagy hozzá! http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.8_..
aha biztos... nem jó a link... ez a legújabb: http://auto.honda.hu/modellek/Civic/1.4_Sport_5_ajtos
Nekem is civic-em és honda fun vagyok úgyhogy nekem ne magyarázd meg melyik a legújabb civic! Amúgy itt a legújabb civic: http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/08..
hát pont de mivel ott is ilyen a kilincs
hát a legújabb civic pont nem ilyen
Ez ugyan olyan mint a legújabb Honda Civic, ott is így van a hátsó ajtó.
Az ilyen ember nem is érdemli meg hogy alfát vegyen:)
A kérdező hozzászólása: aha értem .. és azt nemtod h mennyiér lehetne olyanokat rárakatni mint elöl amik vannak ? köszi am a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: szval ezt az alfa 147-est ki lehet nyitni kivülrõl ? de mér igy van megcsinálva mért nem úgy mint az elsõk ?
van egy sanda érzésem hogy az egyikõtök az ötajtós a másikótok a 4ajtós civic képét bámulva idiótázza a másikat. Tessék mugen civic japán belpiac, illetve nálunk 1.4 és 1.8as motorral http://www.nihoncar.com/news_pics/468/gallery/Honda_Civic_Ty.. egyik okos http://www.carblog.co.za/wp-content/uploads/2008/09/honda-ci.. másik okos. a kettõ civic egy és ugyanaz, csak más karosszériaváltozat...:)

Ha Total Commanderen nyitok FTP kapcsolatot, akkor hol tudom beállítani, hogy ne adja ki azt a hibát a többieknek, hogy egyszerre csak 5 felhasználó lehet fent egyidőben FTP-n?

Legjobb válasz: A TC-ben te FTP klienst indítol szerintem. A szerver oldalon lehet/kell állítani a maximális konkurens kapcsolatok számát a FTP porton keresztül.

A TC-ben te FTP klienst indítol szerintem. A szerver oldalon lehet/kell állítani a maximális konkurens kapcsolatok számát a FTP porton keresztül.
A kérdező hozzászólása: Szerver oldalon már fel lett húzva, és mindegyik felhasználónál külön-külön is, mégis kapják a hibaüzenetet.

Ki lehet e nyiti egy autó zárját egy mobiltelefon segitségével?

Terjed az interneten egy levél ami azt állitja többek között hogy mobiltelefonnal is ki lehet nyitni egy autó zárját ha az központis, továbbá azt is irja hogy egy mobilban egy kód hatására 50 százalék plusz töltést lehet elérni.

Legjobb válasz: Szakember nem vagyok, de kipróbáltam pont ahogy le van írva, de nem akar mûködni :D

Szakember nem vagyok, de kipróbáltam pont ahogy le van írva, de nem akar mûködni :D
A mobilod nem fogja közvetíteni a kulcsod EM hullámait, mivel õ a hallható hangot (amit egy mikrofon rögzít) alakítja EM hullámmá és azt küldi el. Ezen kívül a másik telefon nem sugározza ki a fogadott EM hullámokat (egy hangszóró ilyet nem csinál), azaz tök mindegynek kéne lennie annak, hogy a telefonod hol van a kocsidhoz képest: ha valaki ezen a hoaxos módon besugározza a távnyitó hullámait, azt szétlövi az adógység mindenfelé így akkor is kinyílna az ajtó, ha 200 méterre vagy tõle (csak azonos cellában kell tartózkodnotok a telódnak és a kocsinak). Egy lehetõség lenne arra, hogy a dolog igaz legyen: ha a nyitó és a GSM frekvencia megegyezne. Ezt viszont azzal küszöbölik ki, hogy a GSM frekvenciák engedélykötlesek, azaz semmi más nem üzemelhet azon a frekvencián, csak a GSM-ek. De ekkor is csak fennálna az a lehetõség, hogy valamely véletlen folyamán a hangkódolás és a nyitókód megegyezne, és mivel azonos az átviteli frekvencia, esetleg érzékelheti az autó úgy, hogy neki most nyílnia kell. (Ekkor sincs szó a másik telefon mellett nyomogatott kütyürõl, hisz annak a jelét a telefon továbbra sem érzékeli). Ez egyrészt törvényileg szabályozott, másrészt olyan az esélye, minthogy egy majom véletlenszerûen legépeli a Toldi elsõ versszakát...
helló! Én is megkaptam ezt a lánclevelet, és a párom telefonjával minden mûködik amit leírt, anyuéval is, az enyémmel viszont csak az ajtónyitást mûködik. Az a bizonyos sorszám nem jelenik meg. Nem tudom miért van ez. Tudományos választ bocs, nem tudok adni, csak annyit h kipróbáltuk és nálunk mûködik.
És milyen közel vol a pótkulcs a kocsihoz, amikor próbáltátok?
Kb.100 m-re voltam a kocsitól.
Az én kulcsom infrás, azzal próbáljátok ki! :-) Régen volt egy kód Nokiákhoz, ami állítólag csökkentette az adóteljesítményt, és a hangminõséget ezzel kímélve az akkut! (még a 900 MHz-es idõkben) Elvileg létezhet kód, amivel pl. a 3G-t lehet kikapcsolni, mert a 3G üzemmód igencsak gyilkolja az akksit! Az akkumulátorra magára semmilyen kóddal nemlehet hatni!
100 méteres kommentelõ: Kipróbáltam, nem ment. Továbbra is úgy gondolom, hogy ez hülyeség, de akkor végzünk pár komolyabb kísérletet...
Félre ne értsd, nem gondolom, hogy te vagy hülye, csak nem tudom mi a magyarázata, pedig kell lennie. Majd kiderül.
100 m-s es hosszászóló vagyok: engem is érdekel a magyarázat, ha van más, ha rájössz légyszi szólj nekem is:) Az is érdekelne engem, h a családból miért csak az én telefonommal nem mûködött a többi trükk, csak az ajtónyitás


Betétszámla? Betétkönyv? Megtakarítási számla?
Ezt a "nem bankártyát" nem igazán értem. Mi köze van egy számlának a kártyához?Te döntöd el, hogy szeretnél e hozzá kártyát. Egy sima folyószámlára is bármennyit utalhatsz, és bármikor le is veheted!
A kérdező hozzászólása: úúú tényleg!köszi!engem eddig nem nagyon érdekelt az ilyen, mert eddig nem volt pénzem:-P

Eladóként dolgozom, és nyitnak új boltot, át akarnak helyezni, (egyedül lennék, több órát melóznék) Nem akarok menni, de a mukaszerződésembe benne van, hogy áthelyezhetnek. Ki lehet kerülnöm valahogy?

Legjobb válasz: Csak úgy,ha egyeztetsz a munkaadóddal.Ha új dolgozó vagy,jól gondold meg,mit mondasz,mert kevésbé hajlanak a dologra a fõnökök,még az a kép is lejöhet rólad,hogy nem vagy elég rugalmas...szóval inkább csak finoman adagold be az érveidet.Ha szerzõdésedben szerepel,hogy ideiglenesen áthelyezhetnek más telephelyre,akkor jogilag megtehetik.Ha nincs,akkor viszont új szerzõdést kell írni az új cég nevével,a kezdés dátumát stb.Ez fontos!

Csak úgy, ha egyeztetsz a munkaadóddal.Ha új dolgozó vagy, jól gondold meg, mit mondasz, mert kevésbé hajlanak a dologra a fõnökök, még az a kép is lejöhet rólad, hogy nem vagy elég rugalmas...szóval inkább csak finoman adagold be az érveidet.Ha szerzõdésedben szerepel, hogy ideiglenesen áthelyezhetnek más telephelyre, akkor jogilag megtehetik.Ha nincs, akkor viszont új szerzõdést kell írni az új cég nevével, a kezdés dátumát stb.Ez fontos!

Két vízi tarajosteknősöm van, és az egyik már napok óta nem nyitja ki a szemét, a másiknak meg fehér foltok vannak a hátpáncélján. Mi bajuk lehet?

Legjobb válasz: Nem tudom, de szerintem mielõbb vidd el õket dokihoz. Ha a szemét nem nyitja ki,az lehet gyulladás is.nincs feldagadva? Elég meleg,tiszta a víz?

Nem tudom, de szerintem mielõbb vidd el õket dokihoz. Ha a szemét nem nyitja ki, az lehet gyulladás is.nincs feldagadva? Elég meleg, tiszta a víz?
A kérdező hozzászólása: Hát 28-29 fokos vízben van és tiszta a vize. Csináltam kamillateát, abban úsztattam pár órát, és ki is nyitotta a szemét, de mikor visszarakom a rendes vízbe, ugyanúgy csukva tartja.
A szemgyulladás vitaminhiányra utal. Irány az állatorvos, aki ad A-vitamin injekciót, attól jobban lesz. A fehér foltok kialakulhattak a vedlés során, vagy penész esetleg gomba, amit a rossz tartási körülmények okoznak. Mit kapnak enni? Mekkora a helyük, van szûrõjük?
A kérdező hozzászólása: szárított fehér halat, meg rákot kapnak, néha egy kis gümölcsöt, pl. almát. Szerintem elég nagy helyük van, mindenfelé tudnak úszkálni, és a szárazföldjük is elég nagy. És igen, van vízszûrõjük. Lehet, hogy túl egyoldalúan kajáltatom õket?
Szárított hal helyett lehetõleg adj nekik inkább fagyasztottat-pici vízben ki kell olvasztani mielõtt adod nekik. Meg lehet ugyanígy csirkemájat. Meg én szoktam adni nekik tubifexet is. És a vizükbe néha szoktam tenni ilyen kálciumfigurát, ami szétázik.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

A cigit úgy is le lehet tüdőzni, hogy nem nyitom ki a szám? Pl a számban van a füst és az orromon veszek egy levegőt? Ha az orromon fújom ki a füstöt, akkor az azt jelenti, hogy letüdőztem?

Legjobb válasz: Te megõrültél? A cigit akarod letüdõzni??? Persze hogy sikerül, na de ez nonsense, hogy cigit akarsz letüdõzni! Miért nem inkább a füstöt?

Te megõrültél? A cigit akarod letüdõzni??? Persze hogy sikerül, na de ez nonsense, hogy cigit akarsz letüdõzni! Miért nem inkább a füstöt?
Igen, az azt jelenti, hogy letüdõzted! De hozzá kell, hogy tegyem, hogy nem egészséges (gyengén fogalmazva).
Ha még ennyit se tudsz talán nem kéne cigizni. Egyébként igen, és így még károsabb.
most kipróbáltam és ritka szar érzés xD de le lehet:D elõzõ respekt.xD

Ébredés után nehezen nyitom ki az egyik szememet, ez mitől lehet?

Pár hete ébredésnél az egyik szememet nem tudom elsőre kinyitni csak pár másodperc után és utána fáj is. Az a furcsa, hogy mindig csak a bal szememnél van ez. Olyan, mintha össze lenne ragadva. Ez valami idegrendszeri probléma lehet? Mert furcsa, hogy csak az egyiket nem tudom kinyitni.

Legjobb válasz: Csak egy tipp: kötõhártya-gyulladás.

Csak egy tipp: kötõhártya-gyulladás.

A babám az egyik szemét nem nyitja ki annyira mint a másikat, és ez a fotokon a legjobban láthato, miért? Már nagyon rég észrevettük de még nem voltunk vele orvosnál, mi lehet a baj, forduljunk orvoshoz? 5 hosak vagyunk

Legjobb válasz: Sztem szemészet.Az egyik rokonom most szült és nekik a védõnõ vette észre ugyan ezt és azt mondta ez a szemizomgyengeség,amit kezeltetni kell.

Sztem szemészet.Az egyik rokonom most szült és nekik a védõnõ vette észre ugyan ezt és azt mondta ez a szemizomgyengeség, amit kezeltetni kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!