Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet egy 1 éves kapcsolatbol (1 db)

Ki lehet gyógyulni egy 1 éves kapcsolatbol?

18 éves leszek, csaj vagyok, van egy baratom, akivel nagyon szeretjük egymást. Utobbi egy hónapban sok gondunk van, de nem köztünk, hanem a családom és a barátom között. A barátomnak az a baja, h túl közvetlen másokkal, gyorsan barátkozik, millió ismer?se van. Eleinte féltékeny voltam rá, mert csajokkal sokat társolgott, de elmondta hogy egyik csajjal sincs semmi kapcsolata, beszelgetnek, meghallgatják egymást, tanácsot adnak. Én ezzel meg is békéltem, megbízok benne, hisz ez a szerelem alapja. Gyakran jár el nélkülem esténként, az unokatestvérével jár hangosítani különböz? ünnepségekre, így gyakran látják öt mindenhol. Persze engem sem hanyagol, amikor van ideje velem van.

Legjobb válasz: szerintem ne foglalkozz a szüleiddel fõként ha nincs rá bizonyítékod h tényleg megcsalt...mert ha lenne az más...de hogy most ki mit mon..meg mindenki mást,ez így gáz.Meg az is hülyén jön le h jobban hiszel másnak mint neki.Szóval nincs rá bizonyítékod h megcsalt...ha majd lesz az más,de én nem hagynám ott az tuti,csak ezentúl jobban nyitva tartanám a szemem..

szerintem ne foglalkozz a szüleiddel fõként ha nincs rá bizonyítékod h tényleg megcsalt...mert ha lenne az más...de hogy most ki mit mon..meg mindenki mást, ez így gáz.Meg az is hülyén jön le h jobban hiszel másnak mint neki.Szóval nincs rá bizonyítékod h megcsalt...ha majd lesz az más, de én nem hagynám ott az tuti, csak ezentúl jobban nyitva tartanám a szemem..
A kérdező hozzászólása: Anyunak elmondtam hogy milyen csaj is az a Tünde, de nem akarom nyilvanossan elmondani, mert ki tudja h nem e olvassa a csaj, aztan meg en leszek a terjesztö ....Hát szerintem egyet értett velem, de azt mondta, h a véleménye nem változott. Neki már alapbol nem tetszik õ, de szerintem ha legalabb annyira ismerné öt mint én, akkor bevallaná h aranyat ér. Köszönöm h irtatok nekem, föleg az utolso válaszolonak. Kicsit azt hiszem hozzajárul a döntésemhez amit leírtatok. Nem fogom öt elhagyni, mert gondolkodtam a dolgon, rengeteget sirtam, 4 nap alatt 2 kgt ledobtam. Amiota a viszonyunk függöben van, a barátom teljesen magába zárkozott, annyira erezni rajta, hogy nem akar elvesziteni. Meg ha meg akarna csalni, akkor nem nyilvanosan, a haverjai elott tenné, akiket en is ismerek és tudom h elmondanak nekem, elsö dolguk lenne, de ök is csak az mondjak h semmi nem volt.Szoval azt hiszem h együtt maradunk :D
(még mindig az elõzõ válaszoló:D) Hát figyelj, állítólag a szerelem mindent legyõz... A szüleid idõvel újra el fogják fogadni a srácot, igaz biztos nem 1-2 hét alatt. De ezt is csak akkor tudod meg, ha nem dobod, különben is, minden érv emellett szól, nem??:) Kivéve a szüleidet... Igaz, hogy neveltek meg szeretnek x éve, biztos mindent megtennének érted és nagyon fontos vagy nekik meg csak jót akarnak, de nem vagy már kisgyerek. Az életben sok olyan helyzet van, amikor mindenki mást akar, de te egyedül fogod érezni, hogy mit kell tenned. Ez most nyálasan hangzik, de igaz:D Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha van erõd hozzá, jobban jársz, ha kitartassz a saját érzelmeid mellett. De persze a te döntésed:)
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg szeretem öt és tudom h ö is engem, mert már sokszor hihetetlen dolgokat megcsinalt, hogy bebizonyitsa. Nem akarom öt elveszíteni. Viszont a szüleim.....Amit írtam, apu tudott meg valamit, és a szüleim szerint biztos h többször is megcsalt, csak most derült ki. Anyuék nagyon megharagudtak rá, apu azt mondta h többet be nem teheti kapun belül a lábát. Most mit csináljak. Ez a kapcsolat szerintem már nem a mi kezünkben van. Nem tudom, hogy tehetné ezt jová. Szerintetek?Még mindig függöben van a kapcsolatunk, de annyira szeretnék vele lenni.
(elõzõ válaszoló) Õszintén szereted? Õ is téged? Valahol legbelül úgy érzed, hogy nem csalna meg és akármilyen nehéz is megbízhatsz benne? Tudjuk, hogy elég népszerû a srác... Ha mindez így van, akkor ne hagyd, hogy a féltékeny csajok tönkretegyék a kapcsolatodat!!!! Ha igazán szereted és ahogy írtad "tökéletes" neked, akkor el ne engedd, fõleg, ha õ is ezt érzi, hiszen túl nagy luxus lenne egy ilyen pasit csak úgy hagyni kisétálni az életedbõl, nem?:) A másik meg, hogy magad se tudod szerintem mindenre a választ, nem is meglepõ, hogy bizonytalan vagy. De ha most lelépsz, akkor soha nem fogod megtudni a válaszokat, és egész életedben (legalább is elég sokáig) azon fogsz agyalni, hogy mi lett volna ha adnál neki 1 esélyt és megbíznál benne és mi van ha mégis igazat mondd. Már nem igazán van vesztenivalód azzal, ha nem szakítassz vele. Ne hagyd meg ezt az örömöt az állítólagos csaj rajongóinak. Õ elvileg a szerelmed!! Remélem még nem késõ...:) És írd ám meg mi lett!!
A kérdező hozzászólása: Hát valamennyire ismerem a csajt, néha néha beszélgetünk, de nem , , legjobb barátnöm, , egy suliba járunk. Annyit kell rola tudni h nagyon szereti a fiukat.....A barátom szerint a csaj akar töle valamit, mert állitolag már le akarta smárolni. Erre rákérdeztem, mindenki tagadja, meg azt is h a csajnak tetszene a bartátom, de hát azt miért is vallaná be. 3 napja függöben van a kapcsolatünk, rajtam áll a döntés, hogy mit tegyek. Most derülnek ki dolgok, egyik baratnöm szerint egy csajjal irogatott és nem hagyta öt békén. De a barátom ezt tagadja. Viszont figyelelmbe kell vennem azt is, h nagyon közvetlen, és ismeretlenekkel is ugy el tud beszélgetni, mintha ezer éve ismerné, sokan félreértik ezt. Tudom h nem az én barátom a legtökéletesebb, és szeretem és tudom h ö is engem. 3 Nap alatt is ugy érzem, hogy kiszakitottak egy darabot belölem. Én nem is tudom, legszivesebben vele lennek, de félek h kiderül valami. Azt hiszem vége lesz ennek a kapcsolatnak. Nem is magamat féltem, hanem öt, h mit fog csinalni.Én valahogy tulélem, de ö. Igaz h ö sokkal másobb természetü, én nem járok mint ö, nagyon jo pasinak tartják öt, ragadnak rá a csajok.
Hé, arra senki nem gondolt, hogy ki ez a Tünde lány?:D Nem is értem, nekem az 1. gondoltaom lett volna, hogy utána nézek a csajnak. A te szerelmi életedrõl társalog a keresztaojával? Mennyire vagytok jóban? Nekem gyanús... Lehet csak féltékeny rád vmiért vagy alapból ilyen a természete és kiszínezte a dolgokat. Mindenesetre én nem kezdenék el a keresztapámmal beszélgetni arról h egy ismerõsömet megcsalta a pasija... Hülyeség... Hiába, a nõk...:P Szerintem inkább ennek a Tündének nézz utána kicsit.
te is szereted õ is szeret és még képes volnál szakítani vele azért mert a szüleid nem látják helyesnek?...hidd el a szülõk semmit nem ítélnek helyesnek amiben azt látják hogy a gyermeküknek bajuk eshet!... A te életed nem a szüleidé.a te döntéseid és netalán a te hibáid lesznek az életben...nehogymár helyetted döntsenek..mindent meg lehet oldani...a barátodat te ismered nem a szüleid...ha hazugság van a levegõben az úgyis ki fog derülni...de szerintem bízz meg a saját megérzéseidben. A szüleiddel pedig ülj le és beszéld meg velük értelmes ember módjára...tuti meg fognak érteni ... sok szerencsét :)
Az én (volt) barátomat is állandóan fúrták a szüleim, "szerencsére" csak nálam és õt közvetlenül nem. Aztán megértették, hogy az én életem és azt csinálok, amit én akarokk. ("Sajnos" nem ezért lett vége a kapcsolatunknak. :( ) Szerintem csak magadra koncentrálj, ne számítson az, hogy mit gondol a külvilág. Pláne, hogy 18 éves leszel, azt hiszem, el tudod dönteni, hogy mit akarsz. Ha szereted, akkor légy vele boldog! A szüleid meg majd megbékélnek... idõvel. :)
Most nagyon OFF leszek, de ez már nagyon dühit. Az elsõ hozzászóló után most én következem, de máris valaki leértékelte a válaszát, pedig nincs is utána válaszadó. Ezek az emberek csak a pontokra hajtanak? Szerintem minden rendben van a válasszal, és mégis leértékelik, de õk viszont már nem képesek egy mondatot sem irni a kérdezõnek. SZEMTELENSÉG! A kérdezõnek: Én is jártam már igy, hogy a szülõk hallották, hogy az akkori barátom megcsalt, csak ott tényleg úgy volt, és ezzel én is tisztában voltam, de mégis nagyon sokszor kibékültem vele. Szerintem ne szakits vele, aztán majd kiderül a késõbbiekben, hogy milyen valójában, a szüleiddel meg próbáld megbeszéln, hogy tudod, hogy féltenek, viszont lehet, hogy félreinformáltak titeket, szüleidet, ezért szeretnéd, ha belegondolnának hogyan ismerték meg a barátodat, mert ugye irtad, hogy õ ismerkedõs, közvetlen. Remélem tényleg nem csalt meg, szurkolok neked, hogy rendbejöjjenek a dolgaid.
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem:) Aztán reméljük jobb lesz így, biztos, hogy megéri, legalább együtt boldogok lesztek, a szülõk meg majd megbékélnek, a gonosz csajok meg bekaphatják:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan segítsek a haveromnak túllépni az exén? (lent)

Pár hete ismerek egy srácot, és pár napja nagyon sokat beszéltünk.Beszéltünk, hogy még nincs túl az exén, én se merek érzelmileg nyitni(durva szakításon vagyok túl). De ebben a pár napban nagyon sokat beszéltünk, olyan dolgokat mondtunk el egymásnak, amit más akár csak évekkel később. Én bízok benne, hogy igazat mondott . Látom is rajta, hogy nincs jól és éreztem, hogy az exét se tudta elfelejteni. Már 2éve szakítottak, de még mindig reménykedik. Hiába mondtam neki, hogy csak magát teszi tönkre, jobbat érdemel, foglalja el magát. stb.. nem akar sehova se eljárni, neki most egyedül jó, bezárkózva, számítógépes játékkal játszani. Nem azért akarom, hogy velem jöljön össze, hanem mert tényleg aggódom érte. . Mit tanácsoljak, mondjak neki? (Teljesen átérzem őt, én is ilyen cipőbe jártam, de mikor bunkón viselkedett velem az exem, agyban eldőlt, nem fogok többet sírni utána, elengedtem. Tudom, hogy nagyon nehéz. nekem ez 2hónap volt:addig reménykedtem, DE a tini szerelmem nekem is 2év körül volt).

1

Van még olyan lány akinek kell érzelmes fiú? Vagy mindenki arra vágyik, hogy kihasználják és másnap a srác azt tárgyalja haverokkal, hogy mi . Volt? F19

5

Miért kínoz a hallgatásával az exem?

4 hónapja szakított velem az exem, mert nem szeret, pár hónapos kapcsolat volt, de én beleestem. Hozzátette, hogy soha többet semmilyen kapcsolatban nem akar velem érintkezni a jövőben, mert nem tartja a kapcsolatot az exekkel Mondtam neki, hogy nálam ez nem működik, én akkor tufok rajtuk túl lenni, ha a szakítás után kommunikálunk, olyankor tudok "elengedni", ha beszélek a másikkal és rájövök, h "jé, már nem is szeretem" és megnyugszom. Na most ő teljesen el van zárkózva, én már pszichiáterhez járok már, gyógyszereznek, kirohanásaim vannak, írogatok neki, smst küldök és nem értem hogy tudja elnézni a szenvedésemet, miért nagy kérés, hogy beszéljen velem 2 szót? Közös ismerőstől tudom, hogy már rég boldog párkapcsolatban él, de nagyon bánt és sztem már ez a baj, ezen nem tudok túllépni, h ennyire semmibe vesz és még ő dobálózott nagy szavakkal, h járjak pszichiáterhez, ha nem tudom feldolgozni a szakítást, már bánom, h hallgattam rá....

7

Hogy lehetne valahogy móresre tanítani ezt a férfit? (celeb)

Nem rég voltam egy koncertjén a barátommal (és még két hónapja is), utána odajött hozzánk beszélgetni, mondván, hogy felismert minket arról a korábbiról. Oké, kedves vlt, jó fej, abszolút pozitív benyomás, viszont másnap rám írt facebook-on, hogy mennyire bejövök neki, és mindenképp találkozzunk.
(Hozzáteszem, van barátnője).
Ez az egész annyira hihetetlenül idegesít, hogy gondoltam megérdemelné, hogy kicsit megvicceljem, hogy érezze, hogy nem akkora nagy ember ám.
Ötlet? :) Nem kell persze semmi durva, de nem ártana, ha legalább elszégyellné magát... 30 feletti férfiről van szó.
23L

25

Érdemes futnom egy olyan srác után, aki azt mondta, "annyit nem ér meg nekem ez a kapcsolat, hogy kezdeményezzek, viszont ha nem nekem kell, benne vagyok. "?

Ezt nem konkrétan nekem mondta,de láttam a netes beszélgetést,úgyhogy szó szerint tudtam idézni. egyéb infók: egy éve odáig vagyok ezért a fiúért,már-már szerelmes voltam/vagyok. valakitől megtudta ezt,és a fentieket gondolja a dologról. szerintem ha nem érek meg neki annyit,hogy nyisson,akkor nem is érdemes belevágni,mert sosem fog szeretni-szerintem.azért tettem fel a kérdést,mert érdekel,hogy mit gondolnak mások a dologról. szóval..? 16/L

6

Mit kellene tennem, úgy érzem, hogy megőrülök a fájdalomtól?

Van egy nő, akibe lassan két éve szerelmes vagyok.. amolyan plátói, de tudom, hogy nekem Õ kell! Viszont lassan négy hónapja együtt vagyok egy lánnyal, aki tudja - mert amikor elkezdtünk ismerkedni még csak elmondtam neki, mert nem is gondoltam rá, hogy lehetne köztünk valami - hogy szerelmes vagyok már rég óta valaki másba.. de ugye elkezdtünk járni és ő mindig mondogatta, hogy tudja hogy sosem leszek szerelmes belé, meg stb.. tegnap szakítottam vele, de itt van minden ruhája, itt van mindene, és tudom, hogy neki nincsen senkije rajtam kívűl, de nem tudom eldönteni, hogy tényleg megszerettem-e annyira hogy most megőrülök nélküle vagy csak fáj, hogy neki ennyire fáj (mert ő viszont belém szeretett) és már úgy éreztem, hogy nem bírom elviselni, hogy míg Õ engem akar, én valaki másra gondolok... de most úgy érzem, hogy rosszul döntöttem és nem tudom, hogy mit tegyek :'(

5

Érzek valamit a legjobbbarátnőm pasija iránt. Mit tegyek?

Eléggé problémás az ők kapcsoltuk,de azért nagyon szeretim egymást.találkozni is szoktunk és nagyon jó barátok vagyunk.Mit tegyek?

3

Most én mit csináljak? Miért bánt engem mindenki?

Én nem értem van egy fiú,akivel elvileg jártam vagy járok nem tudom. Nagyon csúnyán bezsél velem mostanában ilyen szinten,hogy f..szopó kva vagyok meg hasonlók. Nem értem miért,mert hogy neki mennyi problémája van ő dolgozik stb..Bánt.. én tehetek róla? Állandóan bánt mindenki,rajtam vezeti le az összes ember a mérgét.

3

Az normális, ha egy lány, aki a barátnőtök volt két évig, a szakítás után mindent meggyűlöl, amit ti szerettetek, amihez kötődtetek?

Hobbi, édesség, film, étel, étterem, érdeklődés, szülőváros, zene, ilyesmik.. Szakítás után miért kell mindent megutálni, ami a férfi érdeklődési körébe tartozott?

2

Hogyan kérdezzem meg tőle, hogy járna-e velem?

.Régóta ismerem, sokat beszélgetünk, nagyon bírom, sõt, talán még annál is jobban. és ahogy észrevettem Õ is engem. Szerintem igent mondana, de nem tudom mit tegyek, hogyan kérdezzem meg. Tippek?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!