Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet egy 1 éves kapcsolatbol (1 db)

Ki lehet gyógyulni egy 1 éves kapcsolatbol?

18 éves leszek, csaj vagyok, van egy baratom, akivel nagyon szeretjük egymást. Utobbi egy hónapban sok gondunk van, de nem köztünk, hanem a családom és a barátom között. A barátomnak az a baja, h túl közvetlen másokkal, gyorsan barátkozik, millió ismer?se van. Eleinte féltékeny voltam rá, mert csajokkal sokat társolgott, de elmondta hogy egyik csajjal sincs semmi kapcsolata, beszelgetnek, meghallgatják egymást, tanácsot adnak. Én ezzel meg is békéltem, megbízok benne, hisz ez a szerelem alapja. Gyakran jár el nélkülem esténként, az unokatestvérével jár hangosítani különböz? ünnepségekre, így gyakran látják öt mindenhol. Persze engem sem hanyagol, amikor van ideje velem van.

Legjobb válasz: szerintem ne foglalkozz a szüleiddel fõként ha nincs rá bizonyítékod h tényleg megcsalt...mert ha lenne az más...de hogy most ki mit mon..meg mindenki mást,ez így gáz.Meg az is hülyén jön le h jobban hiszel másnak mint neki.Szóval nincs rá bizonyítékod h megcsalt...ha majd lesz az más,de én nem hagynám ott az tuti,csak ezentúl jobban nyitva tartanám a szemem..

szerintem ne foglalkozz a szüleiddel fõként ha nincs rá bizonyítékod h tényleg megcsalt...mert ha lenne az más...de hogy most ki mit mon..meg mindenki mást, ez így gáz.Meg az is hülyén jön le h jobban hiszel másnak mint neki.Szóval nincs rá bizonyítékod h megcsalt...ha majd lesz az más, de én nem hagynám ott az tuti, csak ezentúl jobban nyitva tartanám a szemem..
A kérdező hozzászólása: Anyunak elmondtam hogy milyen csaj is az a Tünde, de nem akarom nyilvanossan elmondani, mert ki tudja h nem e olvassa a csaj, aztan meg en leszek a terjesztö ....Hát szerintem egyet értett velem, de azt mondta, h a véleménye nem változott. Neki már alapbol nem tetszik õ, de szerintem ha legalabb annyira ismerné öt mint én, akkor bevallaná h aranyat ér. Köszönöm h irtatok nekem, föleg az utolso válaszolonak. Kicsit azt hiszem hozzajárul a döntésemhez amit leírtatok. Nem fogom öt elhagyni, mert gondolkodtam a dolgon, rengeteget sirtam, 4 nap alatt 2 kgt ledobtam. Amiota a viszonyunk függöben van, a barátom teljesen magába zárkozott, annyira erezni rajta, hogy nem akar elvesziteni. Meg ha meg akarna csalni, akkor nem nyilvanosan, a haverjai elott tenné, akiket en is ismerek és tudom h elmondanak nekem, elsö dolguk lenne, de ök is csak az mondjak h semmi nem volt.Szoval azt hiszem h együtt maradunk :D
(még mindig az elõzõ válaszoló:D) Hát figyelj, állítólag a szerelem mindent legyõz... A szüleid idõvel újra el fogják fogadni a srácot, igaz biztos nem 1-2 hét alatt. De ezt is csak akkor tudod meg, ha nem dobod, különben is, minden érv emellett szól, nem??:) Kivéve a szüleidet... Igaz, hogy neveltek meg szeretnek x éve, biztos mindent megtennének érted és nagyon fontos vagy nekik meg csak jót akarnak, de nem vagy már kisgyerek. Az életben sok olyan helyzet van, amikor mindenki mást akar, de te egyedül fogod érezni, hogy mit kell tenned. Ez most nyálasan hangzik, de igaz:D Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha van erõd hozzá, jobban jársz, ha kitartassz a saját érzelmeid mellett. De persze a te döntésed:)
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg szeretem öt és tudom h ö is engem, mert már sokszor hihetetlen dolgokat megcsinalt, hogy bebizonyitsa. Nem akarom öt elveszíteni. Viszont a szüleim.....Amit írtam, apu tudott meg valamit, és a szüleim szerint biztos h többször is megcsalt, csak most derült ki. Anyuék nagyon megharagudtak rá, apu azt mondta h többet be nem teheti kapun belül a lábát. Most mit csináljak. Ez a kapcsolat szerintem már nem a mi kezünkben van. Nem tudom, hogy tehetné ezt jová. Szerintetek?Még mindig függöben van a kapcsolatunk, de annyira szeretnék vele lenni.
(elõzõ válaszoló) Õszintén szereted? Õ is téged? Valahol legbelül úgy érzed, hogy nem csalna meg és akármilyen nehéz is megbízhatsz benne? Tudjuk, hogy elég népszerû a srác... Ha mindez így van, akkor ne hagyd, hogy a féltékeny csajok tönkretegyék a kapcsolatodat!!!! Ha igazán szereted és ahogy írtad "tökéletes" neked, akkor el ne engedd, fõleg, ha õ is ezt érzi, hiszen túl nagy luxus lenne egy ilyen pasit csak úgy hagyni kisétálni az életedbõl, nem?:) A másik meg, hogy magad se tudod szerintem mindenre a választ, nem is meglepõ, hogy bizonytalan vagy. De ha most lelépsz, akkor soha nem fogod megtudni a válaszokat, és egész életedben (legalább is elég sokáig) azon fogsz agyalni, hogy mi lett volna ha adnál neki 1 esélyt és megbíznál benne és mi van ha mégis igazat mondd. Már nem igazán van vesztenivalód azzal, ha nem szakítassz vele. Ne hagyd meg ezt az örömöt az állítólagos csaj rajongóinak. Õ elvileg a szerelmed!! Remélem még nem késõ...:) És írd ám meg mi lett!!
A kérdező hozzászólása: Hát valamennyire ismerem a csajt, néha néha beszélgetünk, de nem , , legjobb barátnöm, , egy suliba járunk. Annyit kell rola tudni h nagyon szereti a fiukat.....A barátom szerint a csaj akar töle valamit, mert állitolag már le akarta smárolni. Erre rákérdeztem, mindenki tagadja, meg azt is h a csajnak tetszene a bartátom, de hát azt miért is vallaná be. 3 napja függöben van a kapcsolatünk, rajtam áll a döntés, hogy mit tegyek. Most derülnek ki dolgok, egyik baratnöm szerint egy csajjal irogatott és nem hagyta öt békén. De a barátom ezt tagadja. Viszont figyelelmbe kell vennem azt is, h nagyon közvetlen, és ismeretlenekkel is ugy el tud beszélgetni, mintha ezer éve ismerné, sokan félreértik ezt. Tudom h nem az én barátom a legtökéletesebb, és szeretem és tudom h ö is engem. 3 Nap alatt is ugy érzem, hogy kiszakitottak egy darabot belölem. Én nem is tudom, legszivesebben vele lennek, de félek h kiderül valami. Azt hiszem vége lesz ennek a kapcsolatnak. Nem is magamat féltem, hanem öt, h mit fog csinalni.Én valahogy tulélem, de ö. Igaz h ö sokkal másobb természetü, én nem járok mint ö, nagyon jo pasinak tartják öt, ragadnak rá a csajok.
Hé, arra senki nem gondolt, hogy ki ez a Tünde lány?:D Nem is értem, nekem az 1. gondoltaom lett volna, hogy utána nézek a csajnak. A te szerelmi életedrõl társalog a keresztaojával? Mennyire vagytok jóban? Nekem gyanús... Lehet csak féltékeny rád vmiért vagy alapból ilyen a természete és kiszínezte a dolgokat. Mindenesetre én nem kezdenék el a keresztapámmal beszélgetni arról h egy ismerõsömet megcsalta a pasija... Hülyeség... Hiába, a nõk...:P Szerintem inkább ennek a Tündének nézz utána kicsit.
te is szereted õ is szeret és még képes volnál szakítani vele azért mert a szüleid nem látják helyesnek?...hidd el a szülõk semmit nem ítélnek helyesnek amiben azt látják hogy a gyermeküknek bajuk eshet!... A te életed nem a szüleidé.a te döntéseid és netalán a te hibáid lesznek az életben...nehogymár helyetted döntsenek..mindent meg lehet oldani...a barátodat te ismered nem a szüleid...ha hazugság van a levegõben az úgyis ki fog derülni...de szerintem bízz meg a saját megérzéseidben. A szüleiddel pedig ülj le és beszéld meg velük értelmes ember módjára...tuti meg fognak érteni ... sok szerencsét :)
Az én (volt) barátomat is állandóan fúrták a szüleim, "szerencsére" csak nálam és õt közvetlenül nem. Aztán megértették, hogy az én életem és azt csinálok, amit én akarokk. ("Sajnos" nem ezért lett vége a kapcsolatunknak. :( ) Szerintem csak magadra koncentrálj, ne számítson az, hogy mit gondol a külvilág. Pláne, hogy 18 éves leszel, azt hiszem, el tudod dönteni, hogy mit akarsz. Ha szereted, akkor légy vele boldog! A szüleid meg majd megbékélnek... idõvel. :)
Most nagyon OFF leszek, de ez már nagyon dühit. Az elsõ hozzászóló után most én következem, de máris valaki leértékelte a válaszát, pedig nincs is utána válaszadó. Ezek az emberek csak a pontokra hajtanak? Szerintem minden rendben van a válasszal, és mégis leértékelik, de õk viszont már nem képesek egy mondatot sem irni a kérdezõnek. SZEMTELENSÉG! A kérdezõnek: Én is jártam már igy, hogy a szülõk hallották, hogy az akkori barátom megcsalt, csak ott tényleg úgy volt, és ezzel én is tisztában voltam, de mégis nagyon sokszor kibékültem vele. Szerintem ne szakits vele, aztán majd kiderül a késõbbiekben, hogy milyen valójában, a szüleiddel meg próbáld megbeszéln, hogy tudod, hogy féltenek, viszont lehet, hogy félreinformáltak titeket, szüleidet, ezért szeretnéd, ha belegondolnának hogyan ismerték meg a barátodat, mert ugye irtad, hogy õ ismerkedõs, közvetlen. Remélem tényleg nem csalt meg, szurkolok neked, hogy rendbejöjjenek a dolgaid.
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem:) Aztán reméljük jobb lesz így, biztos, hogy megéri, legalább együtt boldogok lesztek, a szülõk meg majd megbékélnek, a gonosz csajok meg bekaphatják:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kiben van a hiba?

Megkérdeztem a párom mit szeret bennem és nem tudott válaszolni. Azóta nem ír vissza és már nagyon fáj odabenn :(
Rengeteget sírok miatta és az öngyilkosságon jár a fejem amiről mindenki lebeszél. (Az öngyilkosság az elcseszett életem miatt)

17

Valóban szakítanom kéne?

20L vagyok a barátom 26. 3 éve ismerem, kb 2 éve vagyunk együtt. Mondhatni rengeteg mindenen átmentünk, például ott volt az, mikor meghalt az apja (az apja nevelte az anyja kiskorában meghalt), akkor nagyon összetört, ami természetes, én mellette voltam, de neki kellett egy kis szünet a világából és egy hónapra lelépett. Megértettem, elfogadtam, nehéz volt, de én is ezt tettem volna. Egyszer már szakítottunk, kicsit több mint fél éve. Nem azért, mert nem jöttünk ki jól vagy ilyesmi, csak az öccse külföldön él és elég nagy szarba került, neki ki kellett mennie hozzá egy hosszabb időre, én nem tudtam menni és akkor megbeszéltük, hogy ahelyett, hogy egymást kínoznánk a távolsággal, fejezzük be. De másfél hónap után visszajött, és folytattuk. Aztán most 3 hete az egyik legjobb barátja meghalt. Baleset volt, ő pedig nem nagyon tudta elfogadni. Megváltozott, kifordult magából. Időközben az öccse is haza tudott jönni. 3-an élünk egy lakásban (fantáziadúsaknak: külön szobában:)) és az öccse mondta, hogy talán el kéne mennem egy időre még mielőtt rossz dolog történik. A barátom agresszív lett, folyton ideges, van, hogy csak úgy elmegy otthonról kocsikázni... Én megértem, hogy nehéz neki, én is elvesztettem mindkét szülőmet, nem egy barátomat és nekem sem volt könnyű, sőt még most is sokszor kiborulok pedig már nem most történtek. Minden nap többször elmondom neki, hogy mellette állok, vele vagyok és segítek neki és ez tényleg így van. Nagyon szeretem. De nem tudok segíteni ha nem hagyja. Nem akarom, hogy ostobaságot csináljon. Az öccse szerint el kéne kicsit tűnnöm míg lenyugszik. Én nem akarom itt hagyni, de sajnos semmilyen megoldást nem látok. Mit mondtok?

6

Fű, alkohol, játékgép. Le tudom szoktatni a párom ilyesmiről?

No, hogy pontos legyek: A párom kb 10 évig rendszeresen füvezett, ezt saját maga vallotta be, és tette hozzá, hogy már másfél éve abszolút nem szívja, mert érezte, hogy tönkre teszi magát. Közös barátainktól megtudtam, hogy az anyja 20 éves korában kirakta otthonról, mert a pénzt amit a rezsire kellett volna leadjon, eljátékgépezte. Utána az apjához költözött, és ott is megcsinálta ugyanezt többször, csak az apja nem rakta ki ezért. Mondjuk ez már régi sztori, azóta eltellt 10 év, de a barátnőm kb 3 éve ismeri a páromat (régebb óta mint én) és azt mondta 3 éven belül egyszer látta csak gépezni. Hát az alkohol meg... :( Mivel a kedvesem külföldön dolgozik, szállásokon lakott eddig munkatársaival, az volt a fő szórakozásuk, hogy hétvégente főztek meg jól beb.asztak. A hétköznapi munka utáni iszogatás (pár sör állítólag) az is 3x minimum előfordult. Én ezt soknak tartom. Mivel most már együtt fogunk élni, nem lesz lehetősége piálni, meg zülleni a kolegákkal, stb. Összeköltözésünket ő szerette volna jobban ő kezdeményezte, és hogy mondjak pozitívumot is, rengeteget tett azért, hogy működhessen a kapcsolatunk. Albérletett vett ki kint, ahol ketten fogunk lakni. Ha én nem lennék, maradt volna a szálláson a kolegáival. Magyarországon belül is 200 km távolságra lakunk egymástól, az sem volt neki gond soha, jött mindig. Voltam már nála kint külföldön is egyszer egy hetet, azt is lerendezte, hogy épségben ki-és hazajussak, meg még sok apróság. Szóval úgy látom, ami tőle tellik belead mindent, hogy működjön a dolog. Engem viszont ezek a dolgai iszonyat aggasztanak, amiket fent írtam. Azt állítja, hogy a fűről saját maga szokott le, a játékgép nem szenvedélye, mert ha annyira akarná, akkor neten keresztül is eljátszhatná a pénzét. Inni viszont szerintem sokat iszik. :/ Aztmondja, hogy ő így tudja magát lelazítani. Észre vettem már, hogy ha valamin ideges, vagy feszült,egyből kibont valami alkoholt. Azt mondja, ha kint leszek nem fog inni, mert ott ott leszek neki én, és én vagyok a fontos. Szerelmesnek nagyon szerelmes belém. De valahol attól tartok, hogy ezek a lemondásai csak ideig óráig fognak tartani. Szerintem aki ilyen beállítottságú, amilyen, az ilyen is marad. Én mindig is elítéltem a drogosokat (igen én a füvet is annak tartom), azokat akik sokat isznak, a játékgépről meg nem is beszélve... Változhat egy ember szerintetek kapcsolatban olyan mértékűt, hogy ezeket a dolgokat elfelejtse teljesen? Én is feldobtam az itthoni életem miatta, nem szeretnék csalódni. Szeretném hinni, hogy nem fog ilyeneket csinálni, de nem tudom...:( Szerintetek?

18

Ti nem érzitek úgy néha, hogy teljesen feleslegesek vagytok, nem volt értelme megszületni, nem hozhattok létre semmi maradandót, mert minden mulandó és semmi sem örök?

19

Nemértem. Ez jel lenne?

Van egy lány az osztàlyba akivel elégjôbba vagy.. mostansàg az az a hetekbe egy csúfnevet talàltam rá és mosolyog rá. 1-2 meg is üt de viccesen.... óràn a szemem sarkából látom hogy néz és ha ránézek akkor elmosolygja magàt és elfordul.. kezemen a sebet néha megnézi és akkor megfogja a kezemet rendesen.. Van amikor felbukkan ès õ szivat.. Sokan szépnek tartjàk mint ahogy én is. chaten nem beszélünk csak személyesen.. gyorsan segitsetek :D 19/F

6

Lehetséges, hogy senkinek nem tetszem a földön vagy csak bebeszélem magamnak?

Szerintem nincs olyan nő ezen a földön, akinek esetleg tetszhetnék, legalábbis képtelen vagyok elhinni, túl sokat mondták nekem, és mondogattam magamban, hogy "ronda vagyok" ! :S Privátba küldenék akár képet is magamról, hogy megbizonyosodjak arról, hogy mennyire van igazam.

58

Vannak még nôk, akik hisznek a nagy ô-ben, mint pici gyerek a mikulásban?

31

Miért ilyen nehéz egy nekem tetsző lányt találni?

24 éves vagyok, és csak olyan lányokkal voltam együtt, akik igazából nem is voltak az eseteim.
Nem kezdeném el sorolni az érdemeimet, mert az meglátásom szerint ezen az oldalon nem vezet jóra, szóval csak így általánosságban kérdezem: átlagos kinézetű srácként örülnöm kéne, ha egy átlagos lány összejön?

10

A feleségem mást szeret mit tegyek?

Van két kisfiunk 2-5 évesek a feleségemmel 10 éve vagyunk együtt 6.éve házasok most megismert valakit azt mondja szerelmes engem már nem tud ugy szeretni elmúlt neki azt mondta nagyon szeret mint embert soha nem bántana nem is engedné senkinek mert nem érdemelném meg azt mondja nagyon jo ember vagyok a 10 évből egyetlen percet nem bánt meg. honapok ota huzodik ez a dolog ő nagyon válni akar én nagyon szertem őt. talán korán kötötte le magát igy hozta akkor az élet. én32 éves vagyok ö pedig 24 úgy érzem az életem cafatokra szakadt és nincs miért tovább persze a gyerekek de nagyon nehéz minden nap.

11

Mire számíthatunk így? Valakinek tapasztalata?

A barátommal most még nagyon jól megvagyunk, amíg semmi komoly döntést nem kell hozni. De ahogy beszéltünk, teljesen mások az elképzeléseink a jövőnket illetően. Messze áll még a megvalósítástól, de teljesen másképp képzelünk el mindent: esküvőt, jövendő házat, mindent. Alig vannak közös pontok. Ami most még nem gond, mert nagyon szeretjük egymást, és bár vannak súrlódások (hol nincsenek?), azért még minden rendben van. Persze, mindezek a témák csak elméleti beszélgetések, ki mit gondol, hogy majd a távoli, egyelőre beláthatatlan jövőben mit szeretne, de azért aggasztóak a különbségek. Jellemre nagyon jól összeillünk, csak hát a többi...
Elég a szerelem és a lelki összhang, hogy a későbbi akadályokat biztonsággal megoldhassuk? Olyan dolgokban különbözünk, amiben még kompromisszumot is nehéz kötni, főleg úgy, hogy- egyetlen megegyező tulajdonság- mindketten makacsok vagyunk és ragaszkodunk a saját elképzeléseinkhez.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Átélte már hosszabb távon is a dolgot? Mik a tapasztalatok? Mire számíthatunk, ez hosszabb távon működhet?
Még nem vagyunk együtt túl régóta, nemsokára leszünk 1 éve. 20 és 21 évesek vagyunk.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!