Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet egy 1 éves kapcsolatbol (1 db)

Ki lehet gyógyulni egy 1 éves kapcsolatbol?

18 éves leszek, csaj vagyok, van egy baratom, akivel nagyon szeretjük egymást. Utobbi egy hónapban sok gondunk van, de nem köztünk, hanem a családom és a barátom között. A barátomnak az a baja, h túl közvetlen másokkal, gyorsan barátkozik, millió ismer?se van. Eleinte féltékeny voltam rá, mert csajokkal sokat társolgott, de elmondta hogy egyik csajjal sincs semmi kapcsolata, beszelgetnek, meghallgatják egymást, tanácsot adnak. Én ezzel meg is békéltem, megbízok benne, hisz ez a szerelem alapja. Gyakran jár el nélkülem esténként, az unokatestvérével jár hangosítani különböz? ünnepségekre, így gyakran látják öt mindenhol. Persze engem sem hanyagol, amikor van ideje velem van.

Legjobb válasz: szerintem ne foglalkozz a szüleiddel fõként ha nincs rá bizonyítékod h tényleg megcsalt...mert ha lenne az más...de hogy most ki mit mon..meg mindenki mást,ez így gáz.Meg az is hülyén jön le h jobban hiszel másnak mint neki.Szóval nincs rá bizonyítékod h megcsalt...ha majd lesz az más,de én nem hagynám ott az tuti,csak ezentúl jobban nyitva tartanám a szemem..

szerintem ne foglalkozz a szüleiddel fõként ha nincs rá bizonyítékod h tényleg megcsalt...mert ha lenne az más...de hogy most ki mit mon..meg mindenki mást, ez így gáz.Meg az is hülyén jön le h jobban hiszel másnak mint neki.Szóval nincs rá bizonyítékod h megcsalt...ha majd lesz az más, de én nem hagynám ott az tuti, csak ezentúl jobban nyitva tartanám a szemem..
A kérdező hozzászólása: Anyunak elmondtam hogy milyen csaj is az a Tünde, de nem akarom nyilvanossan elmondani, mert ki tudja h nem e olvassa a csaj, aztan meg en leszek a terjesztö ....Hát szerintem egyet értett velem, de azt mondta, h a véleménye nem változott. Neki már alapbol nem tetszik õ, de szerintem ha legalabb annyira ismerné öt mint én, akkor bevallaná h aranyat ér. Köszönöm h irtatok nekem, föleg az utolso válaszolonak. Kicsit azt hiszem hozzajárul a döntésemhez amit leírtatok. Nem fogom öt elhagyni, mert gondolkodtam a dolgon, rengeteget sirtam, 4 nap alatt 2 kgt ledobtam. Amiota a viszonyunk függöben van, a barátom teljesen magába zárkozott, annyira erezni rajta, hogy nem akar elvesziteni. Meg ha meg akarna csalni, akkor nem nyilvanosan, a haverjai elott tenné, akiket en is ismerek és tudom h elmondanak nekem, elsö dolguk lenne, de ök is csak az mondjak h semmi nem volt.Szoval azt hiszem h együtt maradunk :D
(még mindig az elõzõ válaszoló:D) Hát figyelj, állítólag a szerelem mindent legyõz... A szüleid idõvel újra el fogják fogadni a srácot, igaz biztos nem 1-2 hét alatt. De ezt is csak akkor tudod meg, ha nem dobod, különben is, minden érv emellett szól, nem??:) Kivéve a szüleidet... Igaz, hogy neveltek meg szeretnek x éve, biztos mindent megtennének érted és nagyon fontos vagy nekik meg csak jót akarnak, de nem vagy már kisgyerek. Az életben sok olyan helyzet van, amikor mindenki mást akar, de te egyedül fogod érezni, hogy mit kell tenned. Ez most nyálasan hangzik, de igaz:D Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha van erõd hozzá, jobban jársz, ha kitartassz a saját érzelmeid mellett. De persze a te döntésed:)
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg szeretem öt és tudom h ö is engem, mert már sokszor hihetetlen dolgokat megcsinalt, hogy bebizonyitsa. Nem akarom öt elveszíteni. Viszont a szüleim.....Amit írtam, apu tudott meg valamit, és a szüleim szerint biztos h többször is megcsalt, csak most derült ki. Anyuék nagyon megharagudtak rá, apu azt mondta h többet be nem teheti kapun belül a lábát. Most mit csináljak. Ez a kapcsolat szerintem már nem a mi kezünkben van. Nem tudom, hogy tehetné ezt jová. Szerintetek?Még mindig függöben van a kapcsolatunk, de annyira szeretnék vele lenni.
(elõzõ válaszoló) Õszintén szereted? Õ is téged? Valahol legbelül úgy érzed, hogy nem csalna meg és akármilyen nehéz is megbízhatsz benne? Tudjuk, hogy elég népszerû a srác... Ha mindez így van, akkor ne hagyd, hogy a féltékeny csajok tönkretegyék a kapcsolatodat!!!! Ha igazán szereted és ahogy írtad "tökéletes" neked, akkor el ne engedd, fõleg, ha õ is ezt érzi, hiszen túl nagy luxus lenne egy ilyen pasit csak úgy hagyni kisétálni az életedbõl, nem?:) A másik meg, hogy magad se tudod szerintem mindenre a választ, nem is meglepõ, hogy bizonytalan vagy. De ha most lelépsz, akkor soha nem fogod megtudni a válaszokat, és egész életedben (legalább is elég sokáig) azon fogsz agyalni, hogy mi lett volna ha adnál neki 1 esélyt és megbíznál benne és mi van ha mégis igazat mondd. Már nem igazán van vesztenivalód azzal, ha nem szakítassz vele. Ne hagyd meg ezt az örömöt az állítólagos csaj rajongóinak. Õ elvileg a szerelmed!! Remélem még nem késõ...:) És írd ám meg mi lett!!
A kérdező hozzászólása: Hát valamennyire ismerem a csajt, néha néha beszélgetünk, de nem , , legjobb barátnöm, , egy suliba járunk. Annyit kell rola tudni h nagyon szereti a fiukat.....A barátom szerint a csaj akar töle valamit, mert állitolag már le akarta smárolni. Erre rákérdeztem, mindenki tagadja, meg azt is h a csajnak tetszene a bartátom, de hát azt miért is vallaná be. 3 napja függöben van a kapcsolatünk, rajtam áll a döntés, hogy mit tegyek. Most derülnek ki dolgok, egyik baratnöm szerint egy csajjal irogatott és nem hagyta öt békén. De a barátom ezt tagadja. Viszont figyelelmbe kell vennem azt is, h nagyon közvetlen, és ismeretlenekkel is ugy el tud beszélgetni, mintha ezer éve ismerné, sokan félreértik ezt. Tudom h nem az én barátom a legtökéletesebb, és szeretem és tudom h ö is engem. 3 Nap alatt is ugy érzem, hogy kiszakitottak egy darabot belölem. Én nem is tudom, legszivesebben vele lennek, de félek h kiderül valami. Azt hiszem vége lesz ennek a kapcsolatnak. Nem is magamat féltem, hanem öt, h mit fog csinalni.Én valahogy tulélem, de ö. Igaz h ö sokkal másobb természetü, én nem járok mint ö, nagyon jo pasinak tartják öt, ragadnak rá a csajok.
Hé, arra senki nem gondolt, hogy ki ez a Tünde lány?:D Nem is értem, nekem az 1. gondoltaom lett volna, hogy utána nézek a csajnak. A te szerelmi életedrõl társalog a keresztaojával? Mennyire vagytok jóban? Nekem gyanús... Lehet csak féltékeny rád vmiért vagy alapból ilyen a természete és kiszínezte a dolgokat. Mindenesetre én nem kezdenék el a keresztapámmal beszélgetni arról h egy ismerõsömet megcsalta a pasija... Hülyeség... Hiába, a nõk...:P Szerintem inkább ennek a Tündének nézz utána kicsit.
te is szereted õ is szeret és még képes volnál szakítani vele azért mert a szüleid nem látják helyesnek?...hidd el a szülõk semmit nem ítélnek helyesnek amiben azt látják hogy a gyermeküknek bajuk eshet!... A te életed nem a szüleidé.a te döntéseid és netalán a te hibáid lesznek az életben...nehogymár helyetted döntsenek..mindent meg lehet oldani...a barátodat te ismered nem a szüleid...ha hazugság van a levegõben az úgyis ki fog derülni...de szerintem bízz meg a saját megérzéseidben. A szüleiddel pedig ülj le és beszéld meg velük értelmes ember módjára...tuti meg fognak érteni ... sok szerencsét :)
Az én (volt) barátomat is állandóan fúrták a szüleim, "szerencsére" csak nálam és õt közvetlenül nem. Aztán megértették, hogy az én életem és azt csinálok, amit én akarokk. ("Sajnos" nem ezért lett vége a kapcsolatunknak. :( ) Szerintem csak magadra koncentrálj, ne számítson az, hogy mit gondol a külvilág. Pláne, hogy 18 éves leszel, azt hiszem, el tudod dönteni, hogy mit akarsz. Ha szereted, akkor légy vele boldog! A szüleid meg majd megbékélnek... idõvel. :)
Most nagyon OFF leszek, de ez már nagyon dühit. Az elsõ hozzászóló után most én következem, de máris valaki leértékelte a válaszát, pedig nincs is utána válaszadó. Ezek az emberek csak a pontokra hajtanak? Szerintem minden rendben van a válasszal, és mégis leértékelik, de õk viszont már nem képesek egy mondatot sem irni a kérdezõnek. SZEMTELENSÉG! A kérdezõnek: Én is jártam már igy, hogy a szülõk hallották, hogy az akkori barátom megcsalt, csak ott tényleg úgy volt, és ezzel én is tisztában voltam, de mégis nagyon sokszor kibékültem vele. Szerintem ne szakits vele, aztán majd kiderül a késõbbiekben, hogy milyen valójában, a szüleiddel meg próbáld megbeszéln, hogy tudod, hogy féltenek, viszont lehet, hogy félreinformáltak titeket, szüleidet, ezért szeretnéd, ha belegondolnának hogyan ismerték meg a barátodat, mert ugye irtad, hogy õ ismerkedõs, közvetlen. Remélem tényleg nem csalt meg, szurkolok neked, hogy rendbejöjjenek a dolgaid.
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem:) Aztán reméljük jobb lesz így, biztos, hogy megéri, legalább együtt boldogok lesztek, a szülõk meg majd megbékélnek, a gonosz csajok meg bekaphatják:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

MVan itt olyan pasi, aki megbánta, h szakított?

Ha igen, miért? Még szerelmes volt, vagy csak magányos. Teljes sztori is jöhet.

7

Szerelmi háromszög! Mi lesz a következménye? Helyesen döntöttem?

Nos a történet nagyon egyszerű és bonyolult is egyben. Van egy srác, még 3 éve mutatták be a barátaim. Első látásra megtetszettünk egymásnak, érdeklődött, keresett, de épp volt valakim ezért elhajtottam. Úgy fél évvel később már nem volt senkim, gondoltam ismerkedem vele, de addigra összejött az egyik legkedvesebb barátnőmmel. Nem nagyon működik a kapcsolatuk, mert barátnőm nagyon akaszkodik rá, megfojtja a féltékenységével pedig hűséges fiú meg van még sok gond. Mindig én békítettem őket, ha zűr volt köztük.. A lényeg, hogy hétvégén volt egy baráti összejövetel, ahova a fiú titokban, kimondottan miattam jött. Szerelmet vallott elmondta, hogy neki mindig is én leszek az álma. Sokmindent megbeszéltünk és arra kért, próbáljam meg vele ő mindent lerendez és nem esik bántódásom, de mondtam neki, hogy soha nem lehetünk együtt, nem fogom tönkretenni a 10 éves barátságomat és ő se dobhat el 2 éves kapcsolatot csak úgy. Történt egy csók is. Mindenki megesküdött aki ottvolt, hogy ők nem szólnak erről. Lelkifurdalásom van így ma elmentem a barátnőmhöz, de végül nem mondtam el neki. Viszont mesélte, hogy a srác szakítani akart vele (persze nem hagyta). De eldöntöttem hagyom őket. Mégsem érzem jól magam..lehet, hogy az igazit löktem el magamtól. És ő most sem boldog, mindketten szenvedünk. Mit tennétek? Voltatok hasonló esetben? Segítsetek!

10

Van itt valaki, aki segítene? Olyan ember, aki nagyon ért a férfiak lelkivilágához, és sok pozitiv visszajelzést kapott, h nagyon jó tanácsokat ad, az kérem segitsen! Férfiak/fiúk privátüzijét várom elsősorban! De tapasztalt nőké is jöhet!

Egy srácról van szó,aki imád nőkkel kavarni,és ehhez egy rövid story fűződik,és a story folytatásával kapcsolatban lenne egy apró kérdésem! :)
Köszönöm szépen előre mindenkinek,aki segít nekem,várom a privát üzeneteiteket :* :)

4

Párkapcsolati játszmák. Kinek sikerült "kiszállni"?

Egyre több olyan választ olvasok (nagy örömömre!), ami arról tanúskodik, hogy a válaszadók felismerik a kapcsolati játszmákat.
A saját kapcsolatotokban is így van? Tudjátok kezelni?
Hogyan jutottatok el ide?

10

A magány megváltoztat. Van még kiút?

Lassan fél éve hogy nincs kapcsolatom. Úgy érzem ez idő alatt sokat változtam, és nem jó irányba. A magányosan eltöltött napok megkeményítik a lelkem. Egyedüllétben telnek a napjaim, és a szeretetéhségem lassan átcsap lemondásba. Tartok tőle hogy elveszítem az emberi érzéseket, és nem leszek képes már szeretni senkit ha ez így megy tovább. Érzett már valaki ilyet, van még kiút, ha egyszerüen sosem akar összejönni egy normális párkapcsolat bárhol és bárhogyanis próbálkozom?
27F

8

Az baj ha miattam megváltozik a párom?

Azt mondta miattam szivesen megváltozik de én ezt akarom?

3

Férfiak! Ti kire mondjátok, hogy "ő az igazi"? Mit éreztek, amit mással nem?

2

Ennyi női "hülyeség" még belefér? Egyáltalán én vagyok a hibás?

Kicsit felpiszkáltam a barátomat és nem vette a lapot egyáltalán. Azt mondta hogy jó lenne ha átmennék hozzá és mondtam hogy nem szeretnék a sötét buszpályaudvaron egyedül csatangolni. Azt hittem hogy felajánlja hogy legalább kijön elém, ne háztól házig egyedül menjek, de azt mondta hogy akkor menjek át nappal. Én meg bevágtam a durcát és azt mondtam hogy inkább nem. Elég hűvősen váltunk el.
Most nem tudom hogy helyesen tettem-e hogy egy bocsi-t utána küldtem sms-ben.
Én várok túl sokat vagy ő túl érzéketlen? Nekem jól esett volna ha azt mondja hogy naná hogy kijön elém, nehogy elraboljanak vagy valami... :S

17

Hogy mutassam be a baratomat a szuleimnek?

A fiut ismerik (mar lassan 10 eve baratok vagyunk) meg minden, de,hogy mondjam el, hogy o a baratom?
Ja csutortokon atjon, es nem tudom h felkeszitsem-e anyut arra h jon vagy csak siman bejelentes nelkul jojjon?

Bocsanat, amiert kicsit ertelmet.:)

5

Attol tartok kezdek beleszeretni?

Egyik haveromrol van szo. igazabol csak bulizni szoktunk egyutt meg neha feszen is dumalunk . eddig mindig csak haverkent tekintettem ra es nem is jott be.tobben is mondtak hogy nehogy megtetszen a srac vagy valami igy nem is foglalkoztam vele.a leg uccso bulin viszont azthiszem "elvette az eszem" igazabol nem tortent semmi csak annyi volt sokaig fogta a kezem meg volt h hosszan egymas szemebe neztunk es azota csak ra gondolok:S fogalmamsincs h tetszek.e neki egyaltalan mert sokszor bunko volt utana meg volt hogy tobbszor is racsapott a seggemre..(azert kapott pofont is) es a masik gond hogy nekem van egy masik 'alakuloban levo kapcsolatom vagyis. a srac elhivott moziba.. de azota csak a masik srac jar az eszembe es ha heten elvileg megint megyunk valamerre es felek hogy mi lesz vagy hogy mit tegyek mert hagynom kene a fenebe de nem ertem mi ez a fellangolas..

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!