Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet egy 1 éves kapcsolatbol (1 db)

Ki lehet gyógyulni egy 1 éves kapcsolatbol?

18 éves leszek, csaj vagyok, van egy baratom, akivel nagyon szeretjük egymást. Utobbi egy hónapban sok gondunk van, de nem köztünk, hanem a családom és a barátom között. A barátomnak az a baja, h túl közvetlen másokkal, gyorsan barátkozik, millió ismer?se van. Eleinte féltékeny voltam rá, mert csajokkal sokat társolgott, de elmondta hogy egyik csajjal sincs semmi kapcsolata, beszelgetnek, meghallgatják egymást, tanácsot adnak. Én ezzel meg is békéltem, megbízok benne, hisz ez a szerelem alapja. Gyakran jár el nélkülem esténként, az unokatestvérével jár hangosítani különböz? ünnepségekre, így gyakran látják öt mindenhol. Persze engem sem hanyagol, amikor van ideje velem van.

Legjobb válasz: szerintem ne foglalkozz a szüleiddel fõként ha nincs rá bizonyítékod h tényleg megcsalt...mert ha lenne az más...de hogy most ki mit mon..meg mindenki mást,ez így gáz.Meg az is hülyén jön le h jobban hiszel másnak mint neki.Szóval nincs rá bizonyítékod h megcsalt...ha majd lesz az más,de én nem hagynám ott az tuti,csak ezentúl jobban nyitva tartanám a szemem..

szerintem ne foglalkozz a szüleiddel fõként ha nincs rá bizonyítékod h tényleg megcsalt...mert ha lenne az más...de hogy most ki mit mon..meg mindenki mást, ez így gáz.Meg az is hülyén jön le h jobban hiszel másnak mint neki.Szóval nincs rá bizonyítékod h megcsalt...ha majd lesz az más, de én nem hagynám ott az tuti, csak ezentúl jobban nyitva tartanám a szemem..
A kérdező hozzászólása: Anyunak elmondtam hogy milyen csaj is az a Tünde, de nem akarom nyilvanossan elmondani, mert ki tudja h nem e olvassa a csaj, aztan meg en leszek a terjesztö ....Hát szerintem egyet értett velem, de azt mondta, h a véleménye nem változott. Neki már alapbol nem tetszik õ, de szerintem ha legalabb annyira ismerné öt mint én, akkor bevallaná h aranyat ér. Köszönöm h irtatok nekem, föleg az utolso válaszolonak. Kicsit azt hiszem hozzajárul a döntésemhez amit leírtatok. Nem fogom öt elhagyni, mert gondolkodtam a dolgon, rengeteget sirtam, 4 nap alatt 2 kgt ledobtam. Amiota a viszonyunk függöben van, a barátom teljesen magába zárkozott, annyira erezni rajta, hogy nem akar elvesziteni. Meg ha meg akarna csalni, akkor nem nyilvanosan, a haverjai elott tenné, akiket en is ismerek és tudom h elmondanak nekem, elsö dolguk lenne, de ök is csak az mondjak h semmi nem volt.Szoval azt hiszem h együtt maradunk :D
(még mindig az elõzõ válaszoló:D) Hát figyelj, állítólag a szerelem mindent legyõz... A szüleid idõvel újra el fogják fogadni a srácot, igaz biztos nem 1-2 hét alatt. De ezt is csak akkor tudod meg, ha nem dobod, különben is, minden érv emellett szól, nem??:) Kivéve a szüleidet... Igaz, hogy neveltek meg szeretnek x éve, biztos mindent megtennének érted és nagyon fontos vagy nekik meg csak jót akarnak, de nem vagy már kisgyerek. Az életben sok olyan helyzet van, amikor mindenki mást akar, de te egyedül fogod érezni, hogy mit kell tenned. Ez most nyálasan hangzik, de igaz:D Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha van erõd hozzá, jobban jársz, ha kitartassz a saját érzelmeid mellett. De persze a te döntésed:)
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg szeretem öt és tudom h ö is engem, mert már sokszor hihetetlen dolgokat megcsinalt, hogy bebizonyitsa. Nem akarom öt elveszíteni. Viszont a szüleim.....Amit írtam, apu tudott meg valamit, és a szüleim szerint biztos h többször is megcsalt, csak most derült ki. Anyuék nagyon megharagudtak rá, apu azt mondta h többet be nem teheti kapun belül a lábát. Most mit csináljak. Ez a kapcsolat szerintem már nem a mi kezünkben van. Nem tudom, hogy tehetné ezt jová. Szerintetek?Még mindig függöben van a kapcsolatunk, de annyira szeretnék vele lenni.
(elõzõ válaszoló) Õszintén szereted? Õ is téged? Valahol legbelül úgy érzed, hogy nem csalna meg és akármilyen nehéz is megbízhatsz benne? Tudjuk, hogy elég népszerû a srác... Ha mindez így van, akkor ne hagyd, hogy a féltékeny csajok tönkretegyék a kapcsolatodat!!!! Ha igazán szereted és ahogy írtad "tökéletes" neked, akkor el ne engedd, fõleg, ha õ is ezt érzi, hiszen túl nagy luxus lenne egy ilyen pasit csak úgy hagyni kisétálni az életedbõl, nem?:) A másik meg, hogy magad se tudod szerintem mindenre a választ, nem is meglepõ, hogy bizonytalan vagy. De ha most lelépsz, akkor soha nem fogod megtudni a válaszokat, és egész életedben (legalább is elég sokáig) azon fogsz agyalni, hogy mi lett volna ha adnál neki 1 esélyt és megbíznál benne és mi van ha mégis igazat mondd. Már nem igazán van vesztenivalód azzal, ha nem szakítassz vele. Ne hagyd meg ezt az örömöt az állítólagos csaj rajongóinak. Õ elvileg a szerelmed!! Remélem még nem késõ...:) És írd ám meg mi lett!!
A kérdező hozzászólása: Hát valamennyire ismerem a csajt, néha néha beszélgetünk, de nem , , legjobb barátnöm, , egy suliba járunk. Annyit kell rola tudni h nagyon szereti a fiukat.....A barátom szerint a csaj akar töle valamit, mert állitolag már le akarta smárolni. Erre rákérdeztem, mindenki tagadja, meg azt is h a csajnak tetszene a bartátom, de hát azt miért is vallaná be. 3 napja függöben van a kapcsolatünk, rajtam áll a döntés, hogy mit tegyek. Most derülnek ki dolgok, egyik baratnöm szerint egy csajjal irogatott és nem hagyta öt békén. De a barátom ezt tagadja. Viszont figyelelmbe kell vennem azt is, h nagyon közvetlen, és ismeretlenekkel is ugy el tud beszélgetni, mintha ezer éve ismerné, sokan félreértik ezt. Tudom h nem az én barátom a legtökéletesebb, és szeretem és tudom h ö is engem. 3 Nap alatt is ugy érzem, hogy kiszakitottak egy darabot belölem. Én nem is tudom, legszivesebben vele lennek, de félek h kiderül valami. Azt hiszem vége lesz ennek a kapcsolatnak. Nem is magamat féltem, hanem öt, h mit fog csinalni.Én valahogy tulélem, de ö. Igaz h ö sokkal másobb természetü, én nem járok mint ö, nagyon jo pasinak tartják öt, ragadnak rá a csajok.
Hé, arra senki nem gondolt, hogy ki ez a Tünde lány?:D Nem is értem, nekem az 1. gondoltaom lett volna, hogy utána nézek a csajnak. A te szerelmi életedrõl társalog a keresztaojával? Mennyire vagytok jóban? Nekem gyanús... Lehet csak féltékeny rád vmiért vagy alapból ilyen a természete és kiszínezte a dolgokat. Mindenesetre én nem kezdenék el a keresztapámmal beszélgetni arról h egy ismerõsömet megcsalta a pasija... Hülyeség... Hiába, a nõk...:P Szerintem inkább ennek a Tündének nézz utána kicsit.
te is szereted õ is szeret és még képes volnál szakítani vele azért mert a szüleid nem látják helyesnek?...hidd el a szülõk semmit nem ítélnek helyesnek amiben azt látják hogy a gyermeküknek bajuk eshet!... A te életed nem a szüleidé.a te döntéseid és netalán a te hibáid lesznek az életben...nehogymár helyetted döntsenek..mindent meg lehet oldani...a barátodat te ismered nem a szüleid...ha hazugság van a levegõben az úgyis ki fog derülni...de szerintem bízz meg a saját megérzéseidben. A szüleiddel pedig ülj le és beszéld meg velük értelmes ember módjára...tuti meg fognak érteni ... sok szerencsét :)
Az én (volt) barátomat is állandóan fúrták a szüleim, "szerencsére" csak nálam és õt közvetlenül nem. Aztán megértették, hogy az én életem és azt csinálok, amit én akarokk. ("Sajnos" nem ezért lett vége a kapcsolatunknak. :( ) Szerintem csak magadra koncentrálj, ne számítson az, hogy mit gondol a külvilág. Pláne, hogy 18 éves leszel, azt hiszem, el tudod dönteni, hogy mit akarsz. Ha szereted, akkor légy vele boldog! A szüleid meg majd megbékélnek... idõvel. :)
Most nagyon OFF leszek, de ez már nagyon dühit. Az elsõ hozzászóló után most én következem, de máris valaki leértékelte a válaszát, pedig nincs is utána válaszadó. Ezek az emberek csak a pontokra hajtanak? Szerintem minden rendben van a válasszal, és mégis leértékelik, de õk viszont már nem képesek egy mondatot sem irni a kérdezõnek. SZEMTELENSÉG! A kérdezõnek: Én is jártam már igy, hogy a szülõk hallották, hogy az akkori barátom megcsalt, csak ott tényleg úgy volt, és ezzel én is tisztában voltam, de mégis nagyon sokszor kibékültem vele. Szerintem ne szakits vele, aztán majd kiderül a késõbbiekben, hogy milyen valójában, a szüleiddel meg próbáld megbeszéln, hogy tudod, hogy féltenek, viszont lehet, hogy félreinformáltak titeket, szüleidet, ezért szeretnéd, ha belegondolnának hogyan ismerték meg a barátodat, mert ugye irtad, hogy õ ismerkedõs, közvetlen. Remélem tényleg nem csalt meg, szurkolok neked, hogy rendbejöjjenek a dolgaid.
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem:) Aztán reméljük jobb lesz így, biztos, hogy megéri, legalább együtt boldogok lesztek, a szülõk meg majd megbékélnek, a gonosz csajok meg bekaphatják:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Barátságból szerelem lehetséges? A többi lent

Van egy lány (18) akivel jól elvagyunk a baráti társaságban is egyszer el hivtam egy talira az elejèn mind ketten zavarban voltunk de aztàn mind a ketten feloldodtunk. Jol elvoltunk sokat bészélgetünk meg pizzàztunk egyett. Aztán meg egy óráig beszélgetünk még. Utánna elbucsuztunk. Ez most mi lehet bimbozó szerelelem lehet? F(19)

4

Csajok ti mit szólnátok ha a barátotok egyszercsak elkezdene korrektort esetleg alapozót is használni?

Életkort is írjatok!

15

Szerintetek van még értelme?

Nos a helyzet az, hogy kb. 2 hónapja szakítottam a volt barátommal. 1 évet és 1 hónapot jártunk. Eleinte nem akartam vele járni, nem tudom, de nem foglalkoztam vele. Az után elkezdtünk beszélgetni, egyre többet, hivogatott, egyszer-kétszer visszautasítottam, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de mivel sokat beszélgettünk, meg minden, valahogy mégis megpróbáltam vele mert szimpatikusnak tűnt. Lassan beleszerettem, azt hittem tényleg ő az igazi, hisz odavoltam érte, nagyon megszerettem, férfit láttam benne. De kb. egy fél év után észrevettem, hogy nagyon féltékeny, évfolyamtársaimmal ha beszéltem (fiúkkal) akkor mindig megszólt, vagy mindig a munkahelyére kellett elmenjek hozzá, hogy lásson s egy ideig mentem is, meg próbáltam alkalmazkodni nem szóltam semmit. El kezdett kisajátítani, amúgysem jártam sehova, de ha nem csak vele foglalkoztam kiakadt. Kiakadt, hogy ha vele vagyok ne beszéljek másokkal, hanem vele foglalkozzak. Pedig vele foglalkoztam, de nem tudom, nem volt neki elég. Pár hónapon keresztül ez volt, s tűrtem, mert majd változik ez gondoltam, de csak rosszabbodott. Már nem volt olyan mint az elején. Ha hozzám jött haza, akkor ha nem vártam, vagy nem mentem elé a buszhoz megszólt, ha egyes családtagjaim hívtak telefonon mikor nála voltam, akkor is rámszólt, hogy tegyem le. Elég sokat gondolkodtam, meg ettem magam ezen, hisz szerettem őt, de megváltozott, leláncolt, pedig nem jártam másokkal el, de neki ez is sok volt, hogy néha otthon szerettem volna aludni s nem nála. Néha szükségem volt egyedüllétre, mert nem hagyott időt hogy hiányozzon, mert egész nap csak SMS-eket küldött, s ha nem írtam vissza (mert órán voltam) leszólt, hogy miért nem válaszolok, de mindig ez volt. Ezt megelégeltem, s bár hosszabb vívódás után szakitanom kellett vele. Õ volt a második párom, de nem bírtam, hogy lekötött ennyire, hogy nem tudtam vele menni komolyabb társaságba mert ő más személyiség, bulizósabb, úgymond kevésbé kulturált. Nos amióta szakítottunk, azóta mind próbálkozik, meg kérlel, hogy béküljünk ki, hogy ő megváltozik, rájött min csúszott el, és tudna javítani stb. De valahogy nem tudok már bízni benne, hisz nem egyszer szakítottunk már (rövid időre) az év alatt. Szerintetek változna? Igazából nem tudok hinni ebben. Próbálnám elfelejteni, tovább lépni, ismerkedni s élni az életem, de mindig ír. Én speciel nem hinném, hogy működne, s szerintetek ?

4

Ha az önsajnálás a legférfiatlanabb dolog, akkor az emósoknak miért van barátnőjük?

Sokan mondják itt, hogy nincs olyan csúnya ember, akinek ne lenne párja meg hogy a nők nem a külsőre mennek és ebből levezetik az okosságot, hogy azért nincs az itteni kérdezőknek barátnőjük és nem kellenek senkinek, mert önsajnálók és síránkoznak.

Akkor olyanoknak miért van, akik még az ereiket is felvagdossák akkora világfájdalmuk van? Ez üti az egész gondolatmeneteteket, nem?

17

Kinek akar hazudni azzal, hogy szereti?

Annyi meg annyi olyan kérdést olvasok itt és látok az ismerőseim között, hogy
- megcsaltam, de szeretem
- mindig veszekszünk, de szeretem
- nem kívánom már, de szeretem
- folyton semmibe vesz, de szeretem
- más felé kacsingtok, de szeretem
stb...

Ezekkel kinek akar hazudni az adott illető? Magának vagy annak, akinek mondja?

2

Ha egy srác csúnya de értelmes, akkor lehet esélye egy szép de buta lánynál?

Vagy a külső tulajdonságok fontosabbak?

18

Most jöttem csak rá, hogy hazudtak nekem a szüleim, rokonaim. Nem vagyok jóképű sem átlagos, csúnya görény vagyok? Mit tegyek? (lent)

Az a helyzet, hogy már 23 éves vagyok, sose volt még bnőm, a szerető szüleim és rokonaim elhitettél velem, hogy nem a külsőmmel van a baj, hanem hogy nem járok rengeteget emberek közé, stb. Akár még ismerős is lehet a sztori sokaknak..

A tény, hogy világ életemben sosem fogadtak igazán el szociális körökben, és hogy ez mind az én hibám, mindez csak hazugság volt. Nem az a baj amilyen vagyok, hanem az AMI vagyok, egy csúnya pasi. És erre most éreztem rá igazán :/

Ti mit javasoltok? Küzdjek tovább az álmomért, hogy legyen egy szerető társam, vagy temetkezzek inkább a munkámba és fogadjam el a tényt, hogy nem születtem túl esztétikusnak?

24/F

10

Borsod megyéből van itt lány aki még szingli?

Születésem óta ebben a megyében élek, számos városban laktam/jártam már, iskola, egyetem, munkahelyek miatt, és mindig azt tapasztalom hogy minden korombéli lány megtalálta már a párját. Van olyan aki még nem, és ha igen akkor miért nem?
27F

4

Szakított velem a barátnőm de nem tudom a konkrét indokot szerintetek mi lehetett?

egyik nap be jelentette hogy szakítani akar mert szerinte túl keveset beszélek vele pedig a legelején meg beszéltük hogy ha bármi bántja a másikat őszintén szólunk de előtte semmi baja nem volt velem sokat nevettünk, beszélgettünk szórakoztunk ez lényegébe egyik napról a másikra jelentette be de rá egy nappal meg más kapcsolatban volt előtte találkozott az illetővel de annyit mondott, hogy csak egy régi barát szerintetek is csak be kavart a hátam mögött ? ez gyötör a legjobban mert nem tudom mi lehet az igazság :/

10

Hogyan ismerkedhetnék lányokkal? (biszex)

Az a helyzet, hogy eléggé visszahúzódó tudok lenni ismerkedési téren és a társkeresőkben nem tudom mennyire bízhatnék meg. Már volt barátom és barátnőm is rövid ideig de most komolyabb kapcsolatot szeretnék egy lánnyal. Ti mit tanácsoltok mit tegyek? Hogyan viselkedhetnék vagy mire figyeljek más lányokkal kapcsolatban, hogy tetszem e nekik? Ha esetleg lenne itt a válaszolók között olyas valaki akit érdekelnék akkor pivátban nyugodtan rám írhat. 17L

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!