Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet egy 1 (149 db)

Az normális ha csak tusolok semmi mást 1 hete a ruhám neonos színűket citromsárga csak 1 póló 1 pulcsi 1 cipőfűző egy naci és egy boxer amit haggyunk. KI LEHET GOMBOLNI (lent) ez normális?

férfias parfüm, hónalj izzadás feketedik a szőröm ami egy hete még pelyhes volt,a szürke-fehér-fekete színre pártoltam, szerelmes fimeket nézek, egy lányra fordítom minden figyelmem ha unatkozok, próbálok kedvet szerezni neki. a kamaszodás jele?

Legjobb válasz: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez

A kérdező hozzászólása: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez
Valaki lefordítaná a fõ kérdést?
kedvet szerezni neki ?? koherò vagy ?
Én nem értem eztet a kérdést mostan.

Kémiai számolásoknál mikor van az hogy ki lehet indulni bármiből és mikor kell számolgatni? Például ennél a feladatnél én elkezdtem számolni közben ki lehetett volna indulni abból hogy az egyik 5 a másik 1 g

Nátrium-hidroxid és nátrium-klorid 5:1 tömegarányú keverékéből 2,50 dm3 oldatot készítünk. A készített oldat pH-ja 12,0. Ar(H) = 1,00, Ar(O) = 16,0, Ar(Na) = 23,0, Ar(Cl) = 35,5 a) Mi a keverék tömeg%-os összetétele?

Legjobb válasz: Gondolom az OLDAT tömegszázalékos összetétele a kérdés. Ahhoz viszont tudni kéne, mennyi az oldott anyag. A pH-ból vissza lehet következtetni, mennyi az OH- koncentrációja, azt vissza lehet számolni tömegszázalékra, bár nem egyszerû, mivel az oldat tömegébe a NaCl is belejátszik. Ha pH 12, akkor a pOH 2, azaz 0,01 mol OH- van egy köbdeciben. Ötödennyi, azaz 0,002 mol kloridion, és 6/5-ször ennyi nátriumion. Ha feltesszük, hogy ezek nulla tárfogatúak (ha-ha, node amúgy azt is elhallgattuk, hogy hány fokos az az oldat, mert a pH hõmérsékletfüggõ - nõ ugye a vízionszorzat...) akkor a tömegüket hozzáadjuk az egy kilóhoz, ez lesz az aránypár teteje. Hogyaszondja, hogy ha Ar(NaOH)*0,01g oldott anyag van 1024*g oldatban akkor X g oldott anyag van 100g oldatban. (*nyilván nem számoltam ki, csak beírtam)

Gondolom az OLDAT tömegszázalékos összetétele a kérdés. Ahhoz viszont tudni kéne, mennyi az oldott anyag. A pH-ból vissza lehet következtetni, mennyi az OH- koncentrációja, azt vissza lehet számolni tömegszázalékra, bár nem egyszerû, mivel az oldat tömegébe a NaCl is belejátszik. Ha pH 12, akkor a pOH 2, azaz 0, 01 mol OH- van egy köbdeciben. Ötödennyi, azaz 0, 002 mol kloridion, és 6/5-ször ennyi nátriumion. Ha feltesszük, hogy ezek nulla tárfogatúak (ha-ha, node amúgy azt is elhallgattuk, hogy hány fokos az az oldat, mert a pH hõmérsékletfüggõ - nõ ugye a vízionszorzat...) akkor a tömegüket hozzáadjuk az egy kilóhoz, ez lesz az aránypár teteje. Hogyaszondja, hogy ha Ar(NaOH)*0, 01g oldott anyag van 1024*g oldatban akkor X g oldott anyag van 100g oldatban. (*nyilván nem számoltam ki, csak beírtam)
Én egy kicsit egyszerûbben gondolom. A pH 12, vagyis a pOH 2, tehát a NaOH koncentráció 0, 01 mol/dm3 2, 5 dm3 oldatban ennek 2, 5 szerese, vagyis 0, 025 mol, ez NaOH esetében 40x 0, 025 =1g, tehát 5 g NaClból és 1g NaOH ból készült az oldat. Remélem a megoldásban is ez van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez van!
Pedig a kérdés - hogy mennyi a keverék tömeg%-os összetétele - ezzel nincs megválaszolva...
A kérdező hozzászólása: De a kérdés megválaszolásához ez a lényeg és innen meg tudom csinálni.
Akkor lécci ide is írd le, hogy hogyan derül ki ebbõl, hogy 100g oldatban hány g oldott anyag van!

Szerintetek ha valakik csőrtak egy úzletből plázás üzlet de nem kapták el őket lehet hogy azt a kamerán látta valaki hogy 2 ruhával ment be 1 el jött ki? Lehet még késöbb is baj belöle?

Legjobb válasz: A helyesírása vagy a kérdés tartalma alapján? Mert, ha ebbõl a kettõbõl lehet választani, akkor csak 1 tippem van...

A helyesírása vagy a kérdés tartalma alapján? Mert, ha ebbõl a kettõbõl lehet választani, akkor csak 1 tippem van...
Nem, akkor ott helyben megállította volna õket a biztonsági õr vagy az eladó.
Nem szabad lopni! Igen, felismerhetnek, úgyhogy kerüld el az üzletet jó nagy ívben!
Szerintetek a kérdezõ egy luxemburgi egyetemista vagy egy cigány?
A kérdező hozzászólása: De most akkor nézi valami kamerás vagy nem?? Hogy van ez??
Te most Selmeczi Gabika vagy?
Természetesen nézi. És akkor ott helyben szóltak volna, ha észrevették volna. Mindenesetre ez egy egyszeri szerencsés eset. Ugye azzal tisztában vagy, hogy ha észrevesznek, azonnal megy a feljelentés? Nem kéne ezzel szórakozni. Egyszer szerencséd volt, de legközelebb nem biztos, hogy az lesz. És sajnálattal közölhetem, hogy tapasztalatból beszélek... szégyellem és régen történt, de hallgass rám és hagyjad, különben nagyon rosszul járhatsz.
A kérdező hozzászólása: Elmeséled mi volt akár privatban?
Remélem lesz leltározás a közeljövõben, és akkor visszanézik a felvételeket.


Igen, pontosan 1 év 1 hónap és 2 nap múlva fog elvinni a mumus..
"ijjezgetni"? Elég valószínû hogy aznap vagy jó, vagy rossz dolog fog történni vele, nem? Ezzel most sokat segítettél...
am. nemtudom mér kell szegényt ijjezgetni :D :((( sztem am. az egész csak véletlen, de ha nemhsized akk. azokat a napokat atelódba jelöld be, mert lehet h vmi olyan dolog fog veled történni az nap ami jó vag yéppen rossz :) próbáld ki :D bár odább van még :D
Hát ez se rossz de elmondom hogyan volt nálam .A 13 as számot szerncsétlenséget hozó számnak tartottam és amikor megláttam (mert ilyen számot nap mint nap lát az ember) tudtam hogy rossz dolog fog történni velem. Ez be is következett. Nem biztos hogy aznap, lehet hogy pár nap múlva, de azt annak a 13-asnak tulajdonítottam. Ma már lesz*rom a számokat nem jelentenek semmit, mert tudom hogy a TETTEIM okozzák a következményeket. És amit teszek az már nem ad okot aggodalomra...
Jel mégpedig az hogy egy bengabikicsunájvicsrájvébészinûbikinicsunájxandu woodoo szörny elvisz a jetihez aki megesz és kiad magából egy kobold megeszi az ürüléket(téged) és a koboldot megeszi a rétszûjû kapafpgú nagyi monók
Szerintem ha van is jelentõsége, azt nem itt fogod másoktól megtudni :) De felkereshetsz egy jóst, látot, médiumot, akármit.Az szép kis összegért tutti mond neked olyat, amit beveszel.Nem bántás, igy van. A számok jelentõséggel birnak életünkbe, de ezt nem más fogja neked megmondani hogy mit.derits ki te :) te láttad :) hogy más meg mit mond, az nem biztos h úgy van, mert nem vele történt, és lehet kamuzik is neked :) Nekem másfél évig volt olyan h folyamatosan bárhova néztem mindig visszajött a 911-es szám :) azóta se tudom mit akart, de nem is érdekel.ha leragadnék itt, és ezt kutatnám, pont az élet mellett mennék el :) ha vki üzenni akar neked vagy bármi, akkor tegye :) de ha leragadsz valaminél, akkor csak az elméd játszik veled :) és elfelejtesz élni.ne törödj vele sztem, élj, és majd kiderül, vagy nem :) de ha nem akkor nem is volt jelentõsége a dolognak :)
Akkor jon Quasimodo és lesz Bikisunáj :D
Nem véletlen! Mint ahogy a kérdésed megírása sem a véletlennek, inkább a primitívségednek köszönhetõ!
arra nem gondoltál ha megpörgeted, mindig ugyanolyan erõvel, ugyanannyit fog menni?:D sztem semmi értelme nincs :D
13-szor meg kell pörgetni és amilyen dátum kijön 13.-ra, azon a napon egy véletlenszerû idõpontban meg fog jelenni mögötted egy FBI-ruhás ember, egy furcsa bottal fog villantani elõtted egyet, és abban a pillanatban nem fogsz hinni tovább ilyesmiben, valamint hatalmas tudásszomjad lesz tudományos írásokat olvasni.
Természetfeletti lények?lol
Igen.ilyen idõkülönbséggel jönnek a bengák elvinni azt aki rossz fát tesz a tûzre.
helló igazából nekem is volt ilyen, csak én nem hülyültem meg semmi, felkeltem, és az órám magától váltott át 2018ra

A legjobb barátnőm kb.1, 5 éve asztmás, ki lehet ebből gyógyulni? Ha igen, hogyan? (Kapott egy lila műanyag valamit, amibe por van, és abból naponta reggel-este szipuznia kell, de sztem ez semmit sem ér, nem veszek észre változást! )

Legjobb válasz: Nekem is van egy ismerõsöm, aki asztmás, neki kb. 10 éve jött ki elõször. Az a baj ezzel a betegséggel, hogy egy idõre eltûnik, de ha például sokat tartózkodik az ember dohos helyeken, akkor megint elõjön, és aztán lehet menni a kórházba. Azért szorítok a barátnõdért :)

Nekem is van egy ismerõsöm, aki asztmás, neki kb. 10 éve jött ki elõször. Az a baj ezzel a betegséggel, hogy egy idõre eltûnik, de ha például sokat tartózkodik az ember dohos helyeken, akkor megint elõjön, és aztán lehet menni a kórházba. Azért szorítok a barátnõdért :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Az a lila izé az az amit írtál! :) Az a neve! Köszi szépen a javaslatokat!
Szia!Én 8 éves koromig asztmás voltam és úgy tom h 8 éves korig tudja kinõni az ember.Azóta rengeteget sportolok és semmi tünet nem maradt hátra, sõt még az allergiáim is elmúltak.
A kérdező hozzászólása: Jó neked! :) A barátnõm lassan 19 lesz, 17 éves korában jött ki rajta az asztma.
Szia! Csak a gyerekkori aszthmát lehet kinõni, a késõbbit nem. Az elsõ válaszoló profin leírta. A sóterápiák, sóbarlangok nagyon hasznosak, sokat javítanak a légzésfunkción. És nagyon fontos, hogy a gyógyszereket mindig kell, hogy használja. (eü-s)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy írtál! :)
teljesen nem lehet kigyógyulni , de a tünet mentesé lehet tenni az aszmáját.az akupunktúra és a reflexológia beválik.a páromat is lézeres akupunktúrával kezelték és tünet mentes, egyedül amikor vidén nyaraltunk jött elõ a problémája , de vitt magával gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

A gyakorikerdesek.hu-n miért nem lehet egy kérdést ki emelni 1 alkalomnál többször?

Ha egy kérdésre nem érkezik válasz,gyakorlatilag eltünik a süllyeszt?ben .Csak számítástechnika témekörben több mint 15 000 válasz nélküli kérdés van.Ez rengeteg és a legtöbbjük nem *arhaság de mivel nem lehet ki emelni,vissza hozni ?ket a lista elejére így gyakorlatilag az esély hogy valaha is érkezik rá hasznos válasz gyakorlatilag 0

Legjobb válasz: Nem azért, de akkor a hülye kérdések is ki lennének emelve. Amúgy meg, itt senki sem garantálta azt, hogy a kérdésedre válasz érkezik. Lehet, hogy aki tudja a választ, az pl. fel sem jár ide. A számtech rovatban, azért nem egy olyan kérdést láttam, de még az elektronikus eszközöknél is, aminél egyértelmû a szerelõ hívása, mert tényleg olyan probléma adódott. A szerelõ meg nem fog semmin sem csodálkozni, a szakavatottabbak elõtt már semmi újdonság sincsen.

Nem azért, de akkor a hülye kérdések is ki lennének emelve. Amúgy meg, itt senki sem garantálta azt, hogy a kérdésedre válasz érkezik. Lehet, hogy aki tudja a választ, az pl. fel sem jár ide. A számtech rovatban, azért nem egy olyan kérdést láttam, de még az elektronikus eszközöknél is, aminél egyértelmû a szerelõ hívása, mert tényleg olyan probléma adódott. A szerelõ meg nem fog semmin sem csodálkozni, a szakavatottabbak elõtt már semmi újdonság sincsen.
igazad van, ez így szr..
A kérdező hozzászólása: 06:54 Hú de kemény vagy. Értettük!! "SIR YES SIR!!"
Értsétek meg végre hogy nem lehet.
Azért mert akkor mindenki harcolna mindennap hogy az õ kérdése elõl legyen, akkor tudod mi volna itt, háború.
A kérdező hozzászólása: VilagvegiKata: Ahogy láttam a válasz nélküli kategóriában egy oldalon 20 kérdés található maximum.Ezt be szoroztam a teljes oldalak számával ami feltehetõen 20 kérdést tartalmaz például: 20x2=40 Vagyis 2 oldalon 40 kérdés van 20x897=17940 Vagyis 897 oldalon feltehetõen 17940 kérdés található. Szóval minden fõ témában meg néztem pontosan hány oldal megválaszolatlan kérdés van, majd feltételezve hogy az arány 20 kérdés/oldal, ezzel a bonyolult mûvelettel kb ki számoltam hány megválaszolatlan kérdés van minden fõ témában.A kapott eredményeket pedig össze adtam... Természetesen nem állítom hogy pontos voltam mivel az utolsó oldalakat a vége felé már nem számoltam be, mert nem volt kedvem már csekkolni hogy meg van-e a 20 kérdés vagy kevesebb és ha igen mennyivel.De az eredmény így is közel áll a valósághoz... Köccemacce: Ha sok unatkozó munka nélküli jár fel ide akkor biztos kapok választ.Én speciel maximum ha nagyon rá érek 10-15 oldal megválaszolatlan kérdést szoktam vissza nézni, ha nem érek annyira rá ami gyakoribb akkor max 5-6-ot... Feltételezve hogy hozzám hasonlóan a többségnek van jobb dolga is mint kérdéseket olvasgasson a szabad idejében, én arra a következtetésre jutottam hogy semmi esély rá hogy válasz érkezzen a kérdésemre valahol az "5" századik vagy ezredik helyen..Persze mindenki magából indul ki, de mindegy.Majd meg írom ide ha választ kaptam a kérdésemre ami most sac/kb valahol a 4 000. helyen lóghat.Ki várom azért is, nem fogom újra fel tenni.Most kíváncsivá tettél XD Egyébként köszönöm a válaszokat.
ja és az utolsó bekezdésed hlyeség. érkezhet rá válasz! sõt!
tom h ez nem jó választás de ha már vhol ott van a 40. ldalon akk írd ki újra .p
Engem erdekel, hogyan szamoltad ossze a valasz nelkuli kerdeseket.
Ja. Megoldás: 1 hét múlva megint felteszed a kérdést, ez van.
L I B I A lenne.
Szerintem ugyan azok a válaszok erre is érvényesek.
17:55-nél a pont :)
Hasselbladot lehet venni 5 millióért, objektív nélkül... Professzionális gép, profiknak, akik ezzel pénzt keresnek megéri!
De hogy kicsit bosszantsalak még: http://www.edigital.hu/Tukorreflexes_%28DSLR%29_fenykepezoge.. Ez egy középformátumú gép. Stúdión kívül gyakorlatilag használhatatlan, de normális óriásplakátokat csak ilyen gépekkel lehet csinálni. Érdekes, hogy ezt szinte mindig manuál fókuszban használják, ami ennyi pénzért õrültségnek tûnhet.
És a zár 300.000 + expora tervezett ;)
Áhh, a kedvencem. Csak hogy tisztában legyünk a nagyságrendekkel: http://www.youtube.com/watch?v=DnR4OdTdQ9Y
A holdra is azt vittek :)

Olyat lehet hogy 1 DVD-re amin már ki van egy 2GB-os játék írva + ba lehet még rá írni, hogy kihasználjam a 2.5GB-t?

2.kérdés: Hogyan kell egy 6.5Gb-os játékot 2 lemezre kiírni, úgy hogy az egyik lemez megteljen a másik meg kevésbé? ,hogy még tudjam használni a maradék helyet. Pl: 1 lemez: 4.5 GB 2 lemez: 2GB

Legjobb válasz: Ha a játék egyben van, akkor sehogy. Csak kétrétegû, dual layer lemezre lehet. Ha nem egy darabban van, hanem 2 ISO, akkor sem lehet az ISO-kat össze-vissza vagdosni. Akkora amekkora, és kész. Egy lemez 50 forint....

Ha a játék egyben van, akkor sehogy. Csak kétrétegû, dual layer lemezre lehet. Ha nem egy darabban van, hanem 2 ISO, akkor sem lehet az ISO-kat össze-vissza vagdosni. Akkora amekkora, és kész. Egy lemez 50 forint....
vagy winrarral/total commanderrel feldarabolod akkora darabokra amekkorákra kell--> kiírod õket-> utána lehet egyesíteni és már megis van oldva
Igen, de úgy meg nem tudja használni. :D
Felmásolja a gépre és egyesíti, miért ne tudná használni?
Értelemszerûen úgy gondoltam, hogy lemezrõl nem tudja. :P
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Van egy Renault Clio II-em. Elment benne a fűtés. Először csak a a 1, 2, 3, fokozat, állítólag előtét ellenállás. De most már 4-ben sem megy. Mi lehet a gond? Könnyen ki lehet cserélni ezeket a biztosítékokat?

Legjobb válasz: ajánlom azonnal szerelõhöz inni!Nekem seat ibizám van!ugyan e6z volt nem vette az 5.et aztán elment a fûtés:(Hát a fûtés a hûtõ miatt ment ki!Egy nagy kátyuba mentem bele aztán kilukadt!Nem menj vele sehova!Én a hûtõ sérülését nem vettem észre!Furcsáloottam,hogy nem fût és mire mefgálltam megsült a motor!Ez most 150-embe kerül:(uh vidd minél elõbb szerelõhöz!

ajánlom azonnal szerelõhöz inni!Nekem seat ibizám van!ugyan e6z volt nem vette az 5.et aztán elment a fûtés:(Hát a fûtés a hûtõ miatt ment ki!Egy nagy kátyuba mentem bele aztán kilukadt!Nem menj vele sehova!Én a hûtõ sérülését nem vettem észre!Furcsáloottam, hogy nem fût és mire mefgálltam megsült a motor!Ez most 150-embe kerül:(uh vidd minél elõbb szerelõhöz!
Elsõ: az más jellegû probléma volt. Vagy vidd szerelõhöz, vagy rendelj egy szerelési könyvet ha még nincs, és csináld meg magad. :) (egyébként az elõtét ellenállások nem biztosítékok, hanem ellenállások).
A 4-s fokozatnak nincs szüksége az elõtét ellenállásra, úgymond direktbe megy.A csináld magad mozgalmat felejtsd el.Keress egy megbízható szerelõt.

Suzuki Swift GL 1. 0 vékony kormányt ki lehet e cserélne egy késõbbi modell kormányára vagy csak úgy oldható meg ha az egész kormánymûvet cserélem ki?

Vagy talán úgy is megoldható ha csak a kormányagyat cserélem ki?

Legjobb válasz: Valószínû hogy ki tudod cserélni rá, mert légzsák gondolom nincs benne szóval csak pár csavar tarja a kormányt az agyon. De értelem szerûen csak akkor tudod ha a lyuk átmérõje helye stb megegyezik. Majd ha szétszedted az ott majd adja magát.

Valószínû hogy ki tudod cserélni rá, mert légzsák gondolom nincs benne szóval csak pár csavar tarja a kormányt az agyon. De értelem szerûen csak akkor tudod ha a lyuk átmérõje helye stb megegyezik. Majd ha szétszedted az ott majd adja magát.
Egyszerûbb és gyorsabb, ha veszel rá egy kormány védõt...
A kérdező hozzászólása: Igen nincs benne légzsák.. akkor megnézem a csavarokat hogy egyezne e. kösz. Kormányvédõ most is van rajta csak az a baj hogy mivel túl vékony a kormány ezért nem fogja rendesen és néha megcsúszik .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!