Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet egy (3233 db)

Ki lehet egy máltai selyemkutyának kutyának göndöriteni a szőrét?

Legjobb válasz: A kigöndörítésen arra gondolsz, hogy egyenes legyen a szõre? Akkor lehet "kigöndöríteni" a szõrét, ha szépen meg van fürdetve és ki van szárítva. Ezt nagyon profi módon megtudja csinálni egy kutyakozmetikus, de gyakorlással neked is sikerül. A lényeg, hogy fürdés elõtt jó alaposan át kell kefélni, nem maradhat benne semmi csomó. Egy jó alapos fürdetés, egy kis balzsam a szõrére. De a kigöndörítés nem marad tartós.

A kigöndörítésen arra gondolsz, hogy egyenes legyen a szõre? Akkor lehet "kigöndöríteni" a szõrét, ha szépen meg van fürdetve és ki van szárítva. Ezt nagyon profi módon megtudja csinálni egy kutyakozmetikus, de gyakorlással neked is sikerül. A lényeg, hogy fürdés elõtt jó alaposan át kell kefélni, nem maradhat benne semmi csomó. Egy jó alapos fürdetés, egy kis balzsam a szõrére. De a kigöndörítés nem marad tartós.
A kérdező hozzászólása: nem hogy egyenes legyen a szõre hanem göndör
Persze belehet göndöríteni, megmosod és behajcsavarózod, és hagyod megszáradni. De miért is szeretnéd neki begöndöríteni a szõrét? Illetve ilyen butasággal miért is kéne tönkre tenni a szõrét? Nem értem a logikáját. Habár az emberek sok marhaságot megcsinálnak a kutyáikkal aminek az ég világon semmi értelme.

Ki lehet egy cserélni egy notebook egyik beépített usb csatlakozóját?

Drága párom sikeresen letörte az egyik usb csatlakozó belső részét...ezért szeretném cserélni. Megoldható-e egyáltalán? Tud-e valaki jó szakembert Budapesten? (lehetőleg észak Pest)

Legjobb válasz: Nem. Alaplapon van rajta stabila. Vegyél egy usb elosztót ha kevés.

Nem. Alaplapon van rajta stabila. Vegyél egy usb elosztót ha kevés.
A kérdező hozzászólása: Hm, értem...köszönöm az infot!

Ajándékkal ki lehet egy anyát békíteni?

Nos, anyummal összevesztem és már fogalmam sincs, hogy mit csinálja hogy megenyhüljön. Eddig nagyon szoros volt a kapcsolatunk(mondhatni a legjobb barátnők), de most... A pokolban érzem magam. 17/L

Legjobb válasz: Nem ajándékkal kell "megvenni" anyud szeretetét, hanem azzal, hogy normálisan viselkedsz és a lehetõ legtöbbet megteszed azért, hogy a továbbiakban is szoros legyen a kapcsolatotok. A legjobb, ha beszélgettek, minél többet. Ha látja, hogy mindent megbeszélsz vele, mert megbízol benne, nagy rá az esély, hogy minden visszaáll a régi kerékvágásba. 18/L

Nem ajándékkal kell "megvenni" anyud szeretetét, hanem azzal, hogy normálisan viselkedsz és a lehetõ legtöbbet megteszed azért, hogy a továbbiakban is szoros legyen a kapcsolatotok. A legjobb, ha beszélgettek, minél többet. Ha látja, hogy mindent megbeszélsz vele, mert megbízol benne, nagy rá az esély, hogy minden visszaáll a régi kerékvágásba. 18/L
Én anyukámat biztos nem. Õ sokkal inkább értékeli, ha igyekszem a kedvében járni egy veszekedés után... Mivel nem vagyok ilyen, inkább mindig megbeszéljük.
Min vesztetek össze?
Legegyszerûbb és legjobb ajándék a békülésre az ha önként segítesz neki a házimunkába, elmosogatsz, segítesz neki a fõzésbe, kiteregeted a szennyest, segítesz a takarításban.
Ne ajándékot vegyél neki, hanem segíts ahol tudsz.
Egy õszinte "neharagudj Anyu"-val többre jutsz szerintem...
Ajándék nem túl jó ötlet.Nem tudom min vesztetek ennyire össze, de egy valóban õszinte bûnbánat, bocsánatkérés többet érhet minden ajándéknál.
A túl szoros kapcsolat 18 évesen nem jó. Anyuka ne legyen a legjobb barátnõd, mert õ az anyád: a korosztályodból keress magadnak barátnõt! Nem lehet egyszerre anyuka a támaszadó szülõ, aki vertikálisan a gyermeke fölé rendelt, és horizontálisan testvérkapcsolat (ez a barátság alapja is). Ha az összeveszés alapja az, hogy te lazítani akarsz a kapcsolaton és a személyiséged érésének megfelelõen leválni akarsz anyuról, õ pedig nem hagyja, és szoros kötésben tart, akkor NEM SZABAD!!! bocsánatot kérni, mert te nem vagy bûnös sem pedig hibás! Õ a hibás, mert nem enged leválni. Ha bármi más az alapja, valódi hiba, amit elkövettél (de nem az, hogy õ feldühített és kiprovokálta belõled, hogy durván viselkedj vele vagy szólj neki vissza!), akkor elég egy "bocsáss meg anya, sajnálom, hogy megbántottalak" mondat, de ezt csak akkor érdemes mondnai, ha valóban úgy is gondolod. Nem kell lefizetni anyukádat, sem megvesztegetni. Édesanyád, ha téged jól nevelt és önmaga felnõtt ember, akkor nem durcizhat egy õszinte bocsántakérésre. Ha nem, akkor hagyni kell, hadd durcizzon.


A daganatok (jó/rosszindulatú) mennyi idő alatt fejlődnek ki? Lehet egyik napról a másikra?

Legjobb válasz: Egyet értek az elõttem szólóvaal,nem kellenek évek a daganatok kialakulásához!Menj el igenis az orvoshoz!Sõt változtass a táplálkozásodon fehérliszt és cukor mindenképpen kerülendõ sok zöldet kell enni húst is csak ritkán !A cukor és a fehérliszt a daganatok kajája!!!helyettük tönkölyliszt és rízs szirup!!!!

Egyet értek az elõttem szólóvaal, nem kellenek évek a daganatok kialakulásához!Menj el igenis az orvoshoz!Sõt változtass a táplálkozásodon fehérliszt és cukor mindenképpen kerülendõ sok zöldet kell enni húst is csak ritkán !A cukor és a fehérliszt a daganatok kajája!!!helyettük tönkölyliszt és rízs szirup!!!!
Egyik napról a másikra nem nõ akkorát, hogy a semmibõl egy hatalmas pukli legyen, de az lehet, hogy az egyik nap nem tûnt fel, a másik nap pedig igen.
Évek alatt.
nem lehet. hosszú évek alatt fejlõdik ki.
(És fájnak is miközben alakulnak? Mondjuk valami tompa néhai fájdalom, vagy valami?)
A kérdező hozzászólása: A mellemben van 2 csomó, az egyik kb. 1 cm, a másik valamivel kisebb de jól kitapintható. Nemrég vettem észre, úgy egy hete, voltam orvosnál, megvizsgált, azt mondta 2 hónap múlva menjek vissza, lám merre fog változni a dolog, ha nyirokcsomó, akkor el is múlik magától. Ma reggel mintha még egy kis dudort éreznék, sõt, jól érzem mert most is megtapogattam. Szóval összesen 3 lenne és ez nem létezett még 2-3 napja, mikor a vizsgálaton voltam, mivel az orvos nem vette észre. :S
Egyáltalán nem biztos, hogy hosszú évek alatt fejlõdik ki, a kialakulásuk nem fáj, csak akkor, ha elég nagy a csomó, hogy egy ideget nyomjon. A fájdalom sok esetben az utolsó tünet. Ha a csomó puha, jól kitapintható, esetleg mozgatható, ráadásul több is van belõlük, akkor sokkal kevésbé valószínû, hogy rosszindulatú daganatról beszélünk. Valószínûleg ciszta vagy nyirokcsomó, amit érzel, szerintem aggodalomra nincs ok, de azért beszélj az orvosoddal, és mindenféleképpen menj vissza a megbeszélt idõpontra.

A Kft. törzstőkéjét ki lehet egy az egyben venni a cégből anélkül, hogy adózni kellene utána?

Elvégre ez nem bevétel, inkább tagi kölcsön.

Legjobb válasz: Már hogy ezt hogyan gondolod? a megalakulás után rögtön? Bár szerintem teljesen mindegy hogy gondolod, ilyen nincs. Ez a kft. tulajdona, a törzstõke, ami elengedhetetlen feltétele a megalakulásnak méghozzá azért hogy fedezze a cég kiadásait, hiteleit akármit, mert a tagok ugye csak korlátozottan felelõsek a cég tartozásaiért, ezért van a cégnak ha úgy tetszik saját pénze, szóval ez nem tagi kölcsön, az teljesen más dolog.

Már hogy ezt hogyan gondolod? a megalakulás után rögtön? Bár szerintem teljesen mindegy hogy gondolod, ilyen nincs. Ez a kft. tulajdona, a törzstõke, ami elengedhetetlen feltétele a megalakulásnak méghozzá azért hogy fedezze a cég kiadásait, hiteleit akármit, mert a tagok ugye csak korlátozottan felelõsek a cég tartozásaiért, ezért van a cégnak ha úgy tetszik saját pénze, szóval ez nem tagi kölcsön, az teljesen más dolog.

Tudtok olyan technikákat adni amivel a lehető leggyorsabban ki lehet egy pasit törölni a lelkünkből?

Nem volt szex(úgy hogy ez egy kis könnyebbség) de lélekben elég jelentős volt az illető.

Legjobb válasz: Sok idõ barátokkal, sportolás, hobbik, bulizás és rengeteg idõ, az kell, hogy ne nagyon jusson eszedbe, eltereld a gondolataid. Erre technikák nincsenek, csak a jó öreg, közhelyes és hülyeségnek tûnõ "idõvel jobb lesz".

Sok idõ barátokkal, sportolás, hobbik, bulizás és rengeteg idõ, az kell, hogy ne nagyon jusson eszedbe, eltereld a gondolataid. Erre technikák nincsenek, csak a jó öreg, közhelyes és hülyeségnek tûnõ "idõvel jobb lesz".
hát elõször is zárd le magadban, ha nem tudja h mennyire fontos volt neked, akkor mondd el neki :) rendezd a rendezetlent! Aztán foglald le magad, ne legyél sose egyedül! Találkozz a barátaiddal, legyél a családdal, élj a hobbidnak, lepd meg magad valamivel, aztán lepõdj meg! :D Ha már jobban vagy, kezdj el ismerkedni megint! :) )
Érezd csak a fájdalmat, érezd. Majd elmúlik, addig pedig szívogasd a fogad. :)

Ki lehet egy lányt elégíteni verbálisan?

Legjobb válasz: én non-verbálisan szeretném

én non-verbálisan szeretném
Nem.
Engem tuti :)
nem tudom, szerintem nem, viszont felizgatni nagyon könnyedén. De ugyanúgy egy pasit is csúcspontig fel lehet izgatni a megfelelõ szavakkal, de azért rá kell fizikailag is segíteni kicsit.
Nem.
Ha értesz hozzá, akkor jellemzõen erõs izgalmi hatást el lehet érni. Sõt, még chaten keresztül is, vagy telefonban. De ha ott vagy elõtte, akkor társuljon hozzá szemkontaktus, lassú magabiztos mozdulatok. Érezni kell... és követned kell az érzést. Át kell transzformálni szavakká, mozdulatokká, stb. Gyakran csinálom.
Chatszexre gondolsz? Akkor a lány azért maszturbál közben, és elképzeli, hogy veled van. Szerintem elég szegényes dolog így inkább személyesen.

Ki lehet egy autót vonatni a forgalomból ingyen?

Azért nem szeretném a jól megszokott forgalomból való kivonási procedúrát végigjárni, mert a gépjárműre szükségem lenne és bontási igazolást nem tudok szerezni. Úgy olvastam ha nem írom át a megvásárolt autót a nevemre, akkor autómatikusan kivonják. Igaz ez?

Legjobb válasz: Ez igaz, de mellette az adó és némi bírság kezd gyûlni a számládon, amit egyszer behajtanak!

Ez igaz, de mellette az adó és némi bírság kezd gyûlni a számládon, amit egyszer behajtanak!
Ha a megvett autót nem iratod át, de az eladó leadja a szerzõdést (kötelezõ leadnia), akkor neked kényszerátiratást csinálnak némi bírsággal együtt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!