Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet a vacsorát (4 db)

Kinek mi a tapasztalata fehérje turmix italokról? Lehet használni fogyókúrához, lehet tőle fogyni ha helyettesítem vele a reggelit és a vacsorát? Milyen fajtát érdemes venni ami árban se az egeket veri.

Legjobb válasz: Ami olcsó, az nem jó. Én használom, a vacsorát váltom ki vele, és használ. Ugye abban segít a fehérje, hogyne izmot veszíts, hanem zsírt. Tejjel elkészítve is max. 200 kalória van benne, és teljesen jól eltelít, úgyhogy vacsira vagy uzsonnára tökéletes. Reggelire azért többet kéne enni.

Ami olcsó, az nem jó. Én használom, a vacsorát váltom ki vele, és használ. Ugye abban segít a fehérje, hogyne izmot veszíts, hanem zsírt. Tejjel elkészítve is max. 200 kalória van benne, és teljesen jól eltelít, úgyhogy vacsira vagy uzsonnára tökéletes. Reggelire azért többet kéne enni.
A fehérje turmixok inkább az izmaidnak valók, nem a fogyókúrának. Persze ártani nem árt.
Nem azt mondtam, hogy izmosodni fog, a szavaiddal élve: pffffff. Hanem hogy jót tesz az izmoknak.
*nem fogyókúrának való. Jó ebben igazad van, mert a fogyókúra az észnélküli izombontást jelenti mostanában. Nevezzük diétának. Oda való. Aki tömeget akar növelni az eleve nemcsak turmixot tol, hanem tömegnövelõt is.
Nem kell megvenni a túlárazott drága fogyiszereket, amikor a Rossmannban van 750gr-os 1200 ft körül tejsavófehérje, ami kivált egy-két étkezést, és nagyon jól lehet fogyni vele úgy, hogy nem válsz erõtlenné és izmot sem veszítesz. Saját tapasztalat!
02-29 22:01 Miféle savófehérje van a rossmanban 1200-ért? 750g a legolcsóbb minõségbõl is minimum 4-5000 pénzbe kéne hogy kerüljön. Fõleg rossmanban, ahol a bolt is tesz rá némi hasznot. Nem csak sima tejsavóport láttál? Mert az nem jó.

90 napos diétában délután is lehet enni gyümölcsöt? Vagy csak reggel? Esetleg a vacsorát ki lehet váltani gyümölccsel?

Legjobb válasz: Nem kéne gyümölcsöt enni, és nem 90 napos hülyeségeket kéne csinálni, mert ez egy életmód kellene, hogy legyen.

Nem kéne gyümölcsöt enni, és nem 90 napos hülyeségeket kéne csinálni, mert ez egy életmód kellene, hogy legyen.
Értelmes válaszokat kéne írni, nem ezt kérdezte.(bocs, kérdezõ, hogy én is offoltam)
Mivel reggel lehet bármekkora mennyiségben enni, ebéd elõtt 1 óráig, szerintem délután is lehet. Viszont a vacsorát ne akard felváltani gyümölccsel fehérje- , szénhidrát-, és keményítõnapon, mert írta, hogy egyiket sem lehet kihagyni! egyél nyugodtan délután gyümölcsöt, az sosem árt! ;) remélem segítettem! Énis elkezdtem, tök jó! :)

Ki lehet hagyni a vacsorát? Nem hatásosabb úgy a fogyókúra?

Legjobb válasz: Szerintem annyi táplálék kell a szervezetnek, hogy ebédelj és vacsorázz is (mivel reggelire úgyis csak gyümölcsöt eszel) Esetleg csökkentsd a vacsora adagját! Vagy gondold végig, nem bûnöztél-e! Ez lehet inkább oka annak, hogy nem fogysz annyit! Én most kezdtem másodszor, és elég hatásos volt, pedig nem tartottam be maradéktalanul, bár csak kisebbeket bûnöztem!

Szerintem annyi táplálék kell a szervezetnek, hogy ebédelj és vacsorázz is (mivel reggelire úgyis csak gyümölcsöt eszel) Esetleg csökkentsd a vacsora adagját! Vagy gondold végig, nem bûnöztél-e! Ez lehet inkább oka annak, hogy nem fogysz annyit! Én most kezdtem másodszor, és elég hatásos volt, pedig nem tartottam be maradéktalanul, bár csak kisebbeket bûnöztem!
Szerintem NE HAGYD KI a vacsorát, épp csak próbáld korábbra idõzíteni! Ettõl nem feltétlen lesz hatásosabb a fogyókúra, viszont jobban fogsz aludni :-)) Mondjuk 6 elõtt edd meg a vacsorád, utána már csak vizet igyál.
Szerintem semmiképpen ne hagyd ki a vacsorát, én például úgy próbálom idõzíteni, hogy az ebédet fél 12kor eszem meg, és a vacsorát még 6 elõttre teszem, és utánna már nem eszek semmit! Csökkentsd az adagot, egyél kevesebbet, de ha nem eszel vacsorát reggelre olyan éhes leszel, és mivel minden reggel csak gyümölcs van, lehet, hogy fájni fog a gyomrod tõle!
vacsorázz, csak 5-6 után ne egyél!


hahahaha! Qrvajó!:)
Ez tényleg jó, lehetsz terhes. :)
Szerintem te csak skizofrén vagy...
Lol! :D Na ezen jót röhögtem! 15f
aztaku.rva..*sírvaröhög* :D:D:D:D 13/l
áááh ez fááájt!!! Végem van...xÐxÐxÐxÐ
ez tényleg k**a jó...
Van egy ismerõsöm akinek a súllya: #error :D
Sok volt a vacsi :D de viccet féretéve pl : 120 kg ra van max beálitva a mérleg és te 122 kg vagy akkort a mérleg ugy érzékeli mintha 2 ember álna rajta :)
Biztos ami biztos csinálj egy terhességi tesztet.
És ha ezt írja ki? "invalid numeric format, meg please enter an integer" Pascal nyelvet ismerõk elõnyben. :)
10:38 AS VAGYOK KÖSZÖNÖM A HASZNOSSÁGOT:) valoban vannak ilyen mérlegek amit leirtam nem haragszom a lepontozásra :) :) de ha már itt tartunk vigyük le 0 ára :) bár jobb lett volna ezt irnom HIHI XD XD HIHI BRUHHA EZ JÓ ...... KIRÁLY HIHI :d:d :) :s
hát ez jó volt:) )) még most is sirok a röhögéstõl:) )
A kérdező hozzászólása: engem mindig csak kinevettek ... nem gondoljátok, hogy az nekem is fáj?? megyek is sírni
Dobd ki mérleget az ablakon. Inkább a tükör elött mondogasd magadnak hogy tökéletes vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!