Találatok a következő kifejezésre: Ki lehet a kislányok (60 db)

Ki ez a kislány a képen? Valamelyik sztár lehet.

Kiskori képeket nézegettem sztárokról, és nem tudom, hogy ki ő:

Legjobb válasz: Peyton List

Peyton List
Nem hiszem, hogy õ lenne, szerintem Anne Simon

Mitől lehet? A kislányom szája körül ilyen kicsi piros pöttyök jöttek ki olyan mint a pattanás de felül, nem alul és nem cumizik csak az ujját szopja!

És tegnap már a lábán is voltak.Mára a szája körülieknek a széle ilyen barnás lett.

Legjobb válasz: Lemaradt 9 hónapos.

A kérdező hozzászólása: Lemaradt 9 hónapos.
Szerintem a nyála miatt. Próbáld meg a Sudocremet.
Ha a lábán is kijött, akkor nem hinném, hogy a nyála okozta.Nem kapott valami új ételt amire esetleg picit allergizálhat?
A kérdező hozzászólása: Nem viszont én mindig a Lenor sensitive-t használom a gyerekruhákra viszont az ágy nemût kék lenorral mosom az övét is.Lehetséges lenne hogy öblitõtõl?Hétfõn viszem orvoshoz tegnap hogy bekentem neki neogranormonnal kezd neki leszáradni:S Nem tudom mi lehet .Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Mármint most mostam elõször ki az ágynemûjét a mi öblitõnkkel.

Milyen az ételallergia? Melyik testrészen jön ki és milyen? Kislányomnak a nyaka tiszta pötty és piros is pár napja. Én a nyálra gondoltam mert ömlik neki 7, 5 hós, de tegnap már a kezén is jöttek ki pöttyök. Esetleg ez lehet a melegtől is?

Szegénykémet úgy sajnálom olyan rücskös a kis b?re!

Legjobb válasz: Az én kislányomnak pont ilyen volt a melegtõl/naptól. Nem voltunk vele napon,természetesen csak akkor miko már lehet (sõt),inkább este 5-6 után vagy korán reggel. Mégis lettek kiütései. Orvosnál is voltunk, pont ilyenek voltak mint a kislányodnak, és azt mondta a yerekorvos, hogy napallergia, el fog múlni. Igaza lett. Írt fel rá valami krémet amivel be kellett kenni (úgy keverték kki a gyógyszertárban). Azt mondta, 90% hogy napallergia,de ha mégsem múlik el 2 napon belül akkor menjünk bõrgyógyászatra. Elmúlt másnapra!

Az én kislányomnak pont ilyen volt a melegtõl/naptól. Nem voltunk vele napon, természetesen csak akkor miko már lehet (sõt), inkább este 5-6 után vagy korán reggel. Mégis lettek kiütései. Orvosnál is voltunk, pont ilyenek voltak mint a kislányodnak, és azt mondta a yerekorvos, hogy napallergia, el fog múlni. Igaza lett. Írt fel rá valami krémet amivel be kellett kenni (úgy keverték kki a gyógyszertárban). Azt mondta, 90% hogy napallergia, de ha mégsem múlik el 2 napon belül akkor menjünk bõrgyógyászatra. Elmúlt másnapra!
Vidd el orvoshoz, vagy patikába, adnak rá krémet. Nekem is baba korom óta ilyen a karom szinte egész nyáron, vagy ha túl van fûtve a lakás. (És ha elviszed krémért, egyúttal meg is kérdezheted az ételallergiát.)
Nagy valószínûséggel ez melegkiütés lesz, nem ételallergia. Én Nivea hintõport vettem kisfiamnak, azzal bekenem a kis testét este fürdés után. Abban van bõrnyugtató hatóanyag.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!Ma sikerült elérnem az orvost ugy hogy nem sokára megyünk hozzá.Majd írok, hogy mik ezek a pöttyök.
A kérdező hozzászólása: Melegkiütés + a nyakánál még rásegített a nyálzás és ez okozta a pirosságot és a pöttyöket!!!Kaptunk valami gyógyszertári kenceficét és ma 3x kentem.Már a 2.kenés után sokkal szebb volt a kislányom bõre.


A 6 hónapos kislányom fülét 1 hónapja lövettük ki. Nincs vele semmi gond, tiszta, gyulladásmentes. Ki lehet cserélni a belőtt fülbevalót aranyra ennyi idő után?

A kinél csináltattunk 6 hetet mondott, de én már olyan türelmetlen vagyok :)

Legjobb válasz: Mi 2 hónaposan lövettük ki a kislányom fülét, aki csinálta, azt mondta, hogy 1 éves korig ne cseréljük ki semmire, mert az allergia veszélye fennáll.

Mi 2 hónaposan lövettük ki a kislányom fülét, aki csinálta, azt mondta, hogy 1 éves korig ne cseréljük ki semmire, mert az allergia veszélye fennáll.
Mi is 6 hónaposan lövettük ki, 3 hét múlva már ki is cseréltük , mert teljesen rendben volt!
Nekem is 6 hetet mondtak, én 4 hét után cseréltem ki, annyira szép fülit vettünk, nem bírtam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én is úgy gondoltam, hogy kicserélem, csak kellett egy kis megerõsítés :) Az elsõ válaszolónak is köszi, de azt üzenném, hogy nekünk egy dokinõ azt mondta, hogy 1 éves koráig NEM SZABAD kilövetni a fülét, mert allergiát okoz. Ezzel szemben sztem a lányos anyukák 90%-a kilöveti/kifúratja 1 éves kor alatt a babája fülét!

A dokim már 3x azt mondta kisfiú, erre a legutóbbi vizsgálaton, hogy kislány. 23. hét. Ki lehet odabenn?

Legjobb válasz: Kiderül, ha megszületik:-) Nekem hál isten mindig kislányt mondtak. Ugyanaz a doki mondta? 4Dt tervezed? Egyre jobban látszik majd, ha nem takarja magát, ki fog derülni talán:-) De úgyis az biztos, ami kibújik:-)

Kiderül, ha megszületik:-) Nekem hál isten mindig kislányt mondtak. Ugyanaz a doki mondta? 4Dt tervezed? Egyre jobban látszik majd, ha nem takarja magát, ki fog derülni talán:-) De úgyis az biztos, ami kibújik:-)
Nekem a 18.héten mondták, hogy kislány, és hál Istennek az is maradt.Néha összekeverik öket, de ha legközelebb mutatja magát, biztos megmondja a doki, mert addígra elég nagy lessz. Ha megteheted, elmész 4D-re, és ott megmondják. legke´söbb a szülésnél kiderül:) )
Nekem is azt mondták elõször, hogy lány, majd a 20 hetes UH-on és a 4D-n azt mondtaa egy másik orvos, hogy tuti fiú. Az is lett. Szerintem a 4d elég biztos, fõleg, ha úgy fordul, hogy ti is látjátok. Kívánom, hogy megmutassa magát nektek!

Kislányom 2 éves. Sokat folyik az orra, náthás és horkol is néha. Lehet hogy orrmandulaműtét kell neki a fül-orr-gégész szerint. Kinek mi a tapasztala? Kivetessem vagy ne? Van-e baj belőle ha kivetetem?

Legjobb válasz: 3 évig gyakori középfülgyulladással, horkolással, orrfolyással küszködtünk amíg végül az orvosunk úgy döntött, hogy vetessük ki a kislányom orrmanduláját. éves volt amikor kivették. Altatásos mûtét, elég vacak utána (szégyellem nagyon de én szinte elájultam amikor kihozták a mûtõbõl és láttam ahogy "élettelenül" fekszik. Brrrr!) amikor felébrednek harákolnak, nehezen nyelnek, meg minden rossz de 1-2 óra alatt elmúlt mindenkinél a nagyon kellemetlen rész. Lényeg, hogy a mûtét után többet nem volt középfülgyulladás, a náthák 3 nap alatt lemennek és a szörnyû horkolás is megszûnt. Úgy tudom, ha csak az ormmandulát veteti ki a doki az elég és az immunrendszere nem gyengül annyira mint ha a torokmandulát veszik ki. Ám... csak nátha miatt nem tenném ki a gyerekemet egy altatásos mûtétnek, ráadásul nem is csinálják ilyen kis korban mivel a legtöbb gyerek kinövi ezt a problémát. Talán inkább annak néz körül, hogy nincs-e allergizáló dolog a gyerek környezetében ami okozhatja a folyamatos orrfolyást ami okozhat gyulladást. Talán mûtét nélkül is meg lehetne úszni. Nekünk sajnos nem lehetett de a sok fülfelszúrás már károsabb volt mint a mûtét.

3 évig gyakori középfülgyulladással, horkolással, orrfolyással küszködtünk amíg végül az orvosunk úgy döntött, hogy vetessük ki a kislányom orrmanduláját. éves volt amikor kivették. Altatásos mûtét, elég vacak utána (szégyellem nagyon de én szinte elájultam amikor kihozták a mûtõbõl és láttam ahogy "élettelenül" fekszik. Brrrr!) amikor felébrednek harákolnak, nehezen nyelnek, meg minden rossz de 1-2 óra alatt elmúlt mindenkinél a nagyon kellemetlen rész. Lényeg, hogy a mûtét után többet nem volt középfülgyulladás, a náthák 3 nap alatt lemennek és a szörnyû horkolás is megszûnt. Úgy tudom, ha csak az ormmandulát veteti ki a doki az elég és az immunrendszere nem gyengül annyira mint ha a torokmandulát veszik ki. Ám... csak nátha miatt nem tenném ki a gyerekemet egy altatásos mûtétnek, ráadásul nem is csinálják ilyen kis korban mivel a legtöbb gyerek kinövi ezt a problémát. Talán inkább annak néz körül, hogy nincs-e allergizáló dolog a gyerek környezetében ami okozhatja a folyamatos orrfolyást ami okozhat gyulladást. Talán mûtét nélkül is meg lehetne úszni. Nekünk sajnos nem lehetett de a sok fülfelszúrás már károsabb volt mint a mûtét.
Én a kislányomnak 5 evesen vetettem ki az orrmandulaját. Sajons 5 evre rá vissza nõtt, most megint mehetünk mûtetre:(( Addig jo volt amig nem nõtt vissza mert nagyon jól tudott ejjel aludni, meg náthás sem volt, de most megint kezdödõtt minden elölrõl. Sajnos vissza nõ, igaz vannak kivételek. Sok sikert!
Szia... nekem is 2évesen vették ki az orr mandulámat, azota semmi baj, viszont valakinél vissza nõl. Baj szerintem nem lehet belõle!

Mikor lehet ill. tanácsos a kislányok fülét kilyukasztatni? Mennyibe kerül(és ki végzi, doki? )

Legjobb válasz: Egyes helyeken mar a korházban megcsinalják. Sokfléle variációt hallottam van aki azt mondja jobb túlesni egy-két naposan rajta nekem a védõnõ azt mondta fél évesen vigyen kilövetni a fülét. De én úgy döntöttem akkor lesz fülbevalója a Kislányomnak ha õ akarja akkor együtt elmegyünk kiválasztja hogy milyet szeretne (ez az õ döntése legyen akar e egyáltalán).

Egyes helyeken mar a korházban megcsinalják. Sokfléle variációt hallottam van aki azt mondja jobb túlesni egy-két naposan rajta nekem a védõnõ azt mondta fél évesen vigyen kilövetni a fülét. De én úgy döntöttem akkor lesz fülbevalója a Kislányomnak ha õ akarja akkor együtt elmegyünk kiválasztja hogy milyet szeretne (ez az õ döntése legyen akar e egyáltalán).
A lányom 8 hós és születése után a kórházban egybõl berakattuk neki, 1 napig ázott alkoholban, majd tûvel átszúrták a csecsemõsök és betették neki. Egy hangja nem volt, úgy hozták ki hogy aludt. Utána egy hétig alkohollal és fertõtlenítõs krémmel kezeltük azóta sincs vele gond. Sokkal jobb így mert ha nagyobb már jobban érzi a fájdalmat, és ha lövik még meg is ijedhet pluszban. Nekünk így javasolták és bevált, azóta sem veszi észre hogy van egy fülbevalója :-))
kislányaim 3 hónaposak voltak, mikor kilövettem a fülecskéjüket, és a védõnõ csinálta.
Szia. Mi kozmetikussal csináltattuk 4 hónaposan, 2000 ft volt fülbevalóstól. Csak az nem tetszett neki, hogy le kellett fogni a fejét. A védõnõ mondta, hogy a 4 hónapot várjuk meg, ha már a kórházban nem csináltattuk meg. Üdv
Szia.Én a kórházban megcsináltattam neki 2 naposan.3000 Ft-ba került.Alkohollal 1 nap 1x letörölgettem 2-3 napig.Be sem gyulladt.
Az én lányomét ékszerboltba lõtték ki két hete. 1500 ft volt fülbevalóstól. Egy perc alatt megvolt, igaz a hangjától kicsit megijedt. 8 hónapos
Szia! A kórházban a csecsemõsök lötték bele a fülébe, amikor már jöttünk haza (akkor kapta meg a keresztszüleitõl). Nagyon profin csinálták, teljesen egyformára sikerült, pedig tartottam tõle. De nálunk, Egerben a legtöbb babának õk lyukasztják a fülecskéket, így már elég nagy gyakorlatuk van:) Ha jól emlékszem, 2000Ft volt.
a 4.500 ft-osat én írtam és elsõ vagyok.a 2 gyereknek volt annyi
Én kozmetikushoz, illetve szakértöhöz fogom vinni a lànyomat 4-5 honapos koràban. Szerintem szép ha van fülbevaloja egy kislànynak. A szomszédomban van egy 2 éves kislàny, rövid fius haja van, és nincs fülbevaloja, szegény ugy néz ki mint egy kisfiu. Persze nem kötelezö kilövetni ha ugy érzed ràérsz vele. De én bàjosnak tartom:)
5 évvel ezelõtt 4.500 ft-ot fizettem érte.most nem tudom mennyi lehet.
Nekem mindkét lányomnak kozmetikus lyukasztotta ki, az egyiknek 6 hónapos korában, a másiknak egy évesen. Akkor kb. 2000 Ft volt a gyógyfülbevaló, pár éve. Néhány hét után tettük be az aranyfülbevalót. Ami aztán jópárszor kijött a fülükbõl, az egyik lányomnak már nincs is fülbevalója, a másiknak meg rég újat kellett venni.
Szia! Egy hónapos korában szúrta át a dokinéni a tanácsadáson! INGYEN! De a kórházban is átszúrták volna INGYEN!

Mi lehet a baja a kislányomnak? Mit próbáljak ki, hogy ne sírjon mindig? Vagy lehet, hogy beteg?

Hétf?n múlt 2 hónapos a babám. Kb másfél hete nagyon sírós lett, szinte egész nap sír ha fennt van, el?tte ha hordozgattam mindig elhalgatott, de mostmár ez se mindig segít, nehéz megnyugtatni. Persze ha cicin van akkor semmi baja. És napközbe elalszik akkor csak max. fél órát. Lehet hogy ezért nyügös?

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy hasfájós?

Nem lehet, hogy hasfájós?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megpróbálom, hogy nem adom neki mától a teát, hátha attól elmúlik a hasfájása, mert azt hiszem az is van neki. Viszont lehet, hogy a tejem sem elég neki? Mert a 130-at elég ritkán sikerül neki megenni, inkább a 100-110-et szokta, mert több nem nagyon van. Lehet, hogy kéne pótlás neki? Ti hogy szoktátok? Csak esti etetésnél? Igazából kb mikor egy hónapos volt két este kapott szopi után tápszert és akkor is véres volt kicsit a széklete azért nem merem adni neki, inkább kierõltetem magamból amit tudok, valamikor két mellbõl is ha kell. Vagy próbáljam meg?
Úgy értettem, hogy nem fájt a hasa, enni sem akart, de mégis sírt :)
Csak a saját tapasztalataimat tudom mondani. Ha a kisfiam sírt, akkor általában éhes volt, mint kiderült, pótlás kellett neki. Amikor már nem sírt, akkor kiderült, hogy ugyanolyan éhes, csak leszokott a reklamálásról, mert nem értettük. Cumit nem kapott, nem is hiányolta, a kaja mindig segített. A hasfájás felismertük, mert olyankor feszítette magát hátra, feszítette a hasizmait, görcsölt. Olyankor a leopárd fogás segített: a baba hason fekszik a kezedben, egyik kezed a lába között a hasa alá megy, másik a vállától megy a hasa alá, és a gyomorszáján fekszik majdnem az egész súlya. Ha nem fájt a hasa, és enni sem akart, akkor nyûgös volt, amit etetéssel, és altatással próbáltunk megoldani, általában sikeresen :)
Elõzõ vagyok.Mindezzel én is arra próbáltak kilyukadni hogy a fáradtság miatt kel fel, olyan sürven, és megírtam hogy nálunk mi vált be.Bár tudom van korkülönbség a két babó között.Elég kesze-kusza lett, de remélem azért ki lehet silabizálni mire is gondoltam:) . Bocsi fáradt vagyok. Majd írj hogy mi a helyzet!
Sziasztok! Nem is tudom merjek e írni, de ... Szóval a mi kisfiunk most lesz 3 hetes.Neki is volt egy ilyen nagyon ébren lévõs idõszaka.Elõtte ajánlotta a védõnõ a mecsek teát, hogy sokat (4nap alatt 40 dkg-t) hízott ezért adjuk neki azt ha felkel ne kapjon enni.Kipróbáltuk, akkortól kezdve lett nyûgös és sírt állandóan, kelt fel max. óránként.Fájt tõle a hasa.Aztán leálltunk vele.Megszûnt az ébredgetés is.Mostanában viszont már tápszeres hasfájás miatt van fent éjjel egyfolytában 4 órát, arra adjuk neki az espumisant.Azt viszont minden evés elõtt, így kezd használni.Mondjuk nálunk az a baj, hogy nincs elég tejem és kap mellé tápszert, attól fáj a pocija.Estére kapja, amikor már kifogytam, szóval ezért is van ébren. Ja és még valami, mondjuk az én fiacskám nagyétkû, de õ megeszi a 120ml-t, minden evésnél, büfi van és nem jön vissza semmi.A nõvéremnek most lesz 3 hónapos a kislánya de õ szopi mellé eszi meg a 150ml-t tápszerbõl.Szóval, ... . Lehet többet kellene ennie néha-néha.Nem lehet hogy lustika lett enni és azért haggyja abba az evést?Vagy kap cumiból is és már kezd átállni a könnyebb megoldásra.
A kérdező hozzászólása: Most a napokban próbálom szoktatni a cumira, valamikor beválik egy kis idõre. Viszont a babateákról még ezt nem is tudtam, akkor lehet, hogy a mecsek teától van baja, mert lehet, hogy kb azóta ilyen sírós mióta kapja, de már nem tudom. Akkor nem adom neki azt sem.
De ha mégis a hasa fájna, bõven vannak még "csodaszerek" amikkel segíteni tudsz a picinek. Az is szokott segíteni, ha masszírozod és a hasa felé tologatod a lábait. De az ánizsmag teától is jókat tudnak pukizni :) Az édeskömény viszont sok babánál éppen hogy hasfájást okoz (és az van a babateákban és a szoptatós teákban is!)
15:38-as vagyok. Nekünk az Infcol vált be, de a barátnõm kisfiának csak az espumisan csepp. A 90-130 ml. teljesen jó. Akkor nem éhes :) Hát akkor lehet tényleg álmos még... Cumit kap az alváshoz? A kisfiam azzal szokott elaludni (egyébként nem kell neki) De szerintem napközben is odadahatod neki a cumit. Nem lesz semmi baja tõle.Hátha megnyugtatja. Cumiellenzõktõl utólag is bocsi :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ilyen kedvesek vagytok. Az espumisánt nem próbáltuk, mert nem mertem, féltem attó is véres lesz a kakija. Nektek mennyiket evett a babátok ennyi idõsen? Mi 90-130 gramm között eszünk egy evésnél. Lehet hogy kevés neki? Bár inkább a fáradság lehet az oka.
Szia. Nekem este csinálta ezt a kislányom vagy 2 hétig... minden este 2órán keresztül mert fáradt volt de nem aludt ... Õ is most múlt 2 hónapos... Aztán mostanra elmúlt nála. Már csak kicsit pityereg... Mi sem tudtunk vele mit csinálni sajnos, semmi nem segített, ketten hallgattuk az apjával:( Nálunk még cicit se kapta be annyira sírt...
Jaj, ne érezd magad bénának! Mindenki átesik ezen!!! Én sem tudom sokszor, hogy mi baja van a fiamnak, pedig már 7 hónapos lesz. Na és? Majd csak kitalálja az ember. Próbálgatni kell. Evett eleget? Nem álmos? Fáj a pocija (espumisan cseppet próbáltátok?) Nem fázik, vagy melege van? Vagy csak Anya kell neki? Olyan pinduri még! De jó Neked!!! :) A napközbeni fél óra nem túl sok. Az fiam is fáradt, ha csak annyit alszik, pedig Õ 5 hónappal idõsebb :) Jó babázást és sok-sok türelmet!!!!
:) ne félj nem vagy béna :) Vannak babák, akik (ki tudja miért) többet sírnak az átlagnál, az enyém is ilyen. Érzékenyek, és ha nem pihenik ki magukat, nagyon nyûgösek. Nem könnyû visszaaltatni õket, ha felébredtek, de szerintem próbáld meg, megéri!
A kérdező hozzászólása: Meg próbálom akkor olyankor visszaaltatni. Csak már annyira sajnálom szegényt és olyan bénának érzem magam.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, de szoktam neki maszírozni a hasát, mondjuk azt szereti, de ez sem mindig segít. Kapja a mecsek teát is. És még az elején kapta az infacolt is, csak attól véres volt a széklete, ezért abbahagytuk.
Szerintem jól gondolod, fáradt lehet, mert nem alszik eleget és ezért nyûgösködik. Az én fiam is ilyen. Persze aludni nem akar :) Azért arra vigyázz, hogy ha a hordozgatáshoz szoktatod hozzá, idõvel elég nehéz lesz õt cipelni, ahogy nõ. Próbáld meg a fél óra után visszaaltatni, annyi tuti nem elég neki, csak elért egy alvásciklus végéhez és megébredt.
Szia! Nem szívott véresre a kislány?Állítólag attól véres a székletük.Bár gondolom azóta már mutattad dokinak ha nem javult.Elõbb szoptass és utána keverj be 30ml-nként tápszert, így érdemes.

Két éves kislányt ki lehet vinni ilyen idõben? Nagyon fúj a szél. (Nem az enyém. )

Legjobb válasz: Én keresnék inkább benti elfoglaltságot. Viszont ha egésznap benn voltatok akkor kiviheted egy kicsit de akkor öltöztesd fel nagyon.

Én keresnék inkább benti elfoglaltságot. Viszont ha egésznap benn voltatok akkor kiviheted egy kicsit de akkor öltöztesd fel nagyon.
Az én legkisebbem másfél éves, de nem vittem ki(Bp.).Még a téli hidegekben is kint alszik a babakocsiban, ám ez az idõ nem normális.
Voltam kint ma, nálunk nagyon fúj a szél. A gyerekem semmiképp nem vinném, ha nem muszáj. 2 éves rajzoljon, meséljetek, nézegessetek könyvet, esetleg a TV-t, stb. 1 napot ki lehet bírni bent.
kb 5-6 ilyen szeles nap van egy évben - érdemes kihagyni, nem lesz oxigénhiányos. Rajzoljatok, mesélj, énekelj neki, eltelik benn is az idõ:)
Én se mennék ha nem muszáj.
Én a saját gyerekemmel együtt is kivinném, ha egyedül lenne, akkor csak õt vinném ki.
Akkor az anyját kérdezd.Én kivinném kicsit ha saját gyerekem ki akarna menni de ez esetben azt javaslom kérdezd meg anyukáját vagy apukáját.
Inkább ne, nagyon erõs a szél.
Nem vinném ki.
Én sem akartam kivinni, de nem hagyott békén. Kimentünk egy 20 percre. Másfél éves, Budapesten lakunk. Mondjuk szegény úgy nézett ki mint egy Michelin baba, annyira beöltöztettem.

Nem baj hogy ilyen gyakran eszik a kislányom? Ki lehet tolni valahogy az időt egy picit?

Kislányom 2 és fél hónapos,és általában 2 és fél óránként szopik,van amikor kibír 3 órát.

Legjobb válasz: Az én babám is így volt, sokszor a két órát sem bírta ki, amikor kezdõdött a hozzátáplálás, akkor tudtuk az idõt kitolni kicsit. Nincs ezzel baj, vannak ilyen babák, és õ még nagyon picike.

Az én babám is így volt, sokszor a két órát sem bírta ki, amikor kezdõdött a hozzátáplálás, akkor tudtuk az idõt kitolni kicsit. Nincs ezzel baj, vannak ilyen babák, és õ még nagyon picike.
nekem majd 6 honapos koraig 2 max 2, 5 orankent szopott, de keveset. Nem evett tobbet, hiaba probaltam. Azota is max 3 orankent eszik pedig mar 10, 5 hos. Tobbet nem bir ki eves nelkul, este viszont 8-tol 4-ig nem eszik
Nekem is 2 óránként eszik a kisfiam 6 hónapos. Amióta Sinlacot keverek az ételébe, azóta bír ki többet, de a tápszer után nem. Azt mondta a gyerekorvosunk, hogy lehet, hogy késõbb is ilyen lesz, hogy gyakran eszik keveset. Egyébként én és a férjem is ilyenek vagyunk.
Na, összejöttünk itt hirtelen 2-óránként evõ babák anyukái. :) Az én fiam is így volt fél éves koráig. Õk ilyen típusok, sokszor keveset. Unokahúgom fél évesen már csak napi 4-szer szopott (az anyukája el sem merte mondani a gyerekorvosnak :) :) ), és mindig degeszre ette magát. Nem érdemes kitologatni az idõt, minek? Majd idõvel ritkul, ne félj. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!